- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
Geçeceksin canım, harika gidiyorsun......
insallah delycimmmm ben zaten oturttum bence ya artik eskisi gibi birseylerde yapmiyorum ekmek pogaca okadar tavuk veya balik standartladim sikilmiyorumda bunlari yemekten dogrusu.....light zero colaymis suymus buymus i ih hic kullanmiyorum (tabii bilirsiniz ramazanda ben bu haklarimi kullandim dukana uyamadim hic) onun cezasibir ay rötarla güclendirmeye gececegim galiba
yazdıklarını öyle bir hevesle okudum ki sabah gözümün önünde gezen tatlılar şimdi uzaklara gittiler
birşeyi yapmak için bedel ödemek lazım. ben o kitaba yada aldıklarıma verdiğim paraya acımıyorum çünkü zaten bir yerde oturup bir pizza yemem 15 liraya mal oluyordu o da en az. kitapla diyetmi olur diyenlerde oldu aaa o kitapla arkadaşım şu kadar kilo verdi diyende. biliyormusun bilmiyorum ben karatay diyeti yapacaktım babam engel oldu. babadan dolayı kronik bir kolestrol problemim olduğu için "hayırr kızım izin veremem o kadın kolestrolü yok sayıyor" dedi bana. ondan gizli yaparım dedim ama canım anneciğim bana dukan diyeti yapsana dedi. o ne ki dedim sonra aklıma annemin düğünüme 3 ay kala gazetede Dukanın zayıflattığı Kate Middleton ve onun hikayesini okuttuğu geldi. yapabilirmiyim anne dedim "sen yaparsın" dedi. tabi iş buraya gelene kadar 14 aylık evliliğimin eziyet dolu ilk 7 ayı ve bebek istemeye başladığım son 7 ayı ve bebeğimin olmaması çok kötü yaptı beni. neden bekarken düzenli olan adetim evlendikten birkaç ay sonra bozuldu diye düşündüm. işte güzel bir sebep KİLO ALDIM VE YUMURTLAMIYORUM(
şimdi iyiki annemin sözünü dinlemişim diyorum eşimin çok kilo aldın diye kayınvalidemin yanında bile yaptığı dalgalarından kurtulmak için bu diyete ve sizlere ihtiyacım var. dediğim gibi hipoglisemi nedeni ile zorlanıyorum yemek saatlerim gelmesine yakın acıkıyorum ama dün de aynısını yaptım DOYMADIM başımda ağrıdı karnımda ama her diyet ilk başlarda baş ağrısı yapar.
önceden yazmıştım 40 kilo verip onun 15-17 kilosunu geri almış bir kişiyim ama yine verebilirim. bunu kendim için ya da güzelliğim için değil aslında doğacak bebeğim için yapıyorum.
işte böyle bende uzun yazdım ne de dertliymişim meğerse :))
Kararlı olmana çok sevindim ama kocana çok kızdım yaaaAliyecim senden korkuyorum senin korkuna dikkat ediyorum diyetearada beni de kaynatmışsın meyve sordum diye. çok derdim değil meyve ama başım dönüyor ondan alışana kadar olacak olsun. ben birşeye karar vermeden başlamam zaten olurda ciddi bir problemim olmazsa gitmeyeceğim bir yere işte
baş ağrılarım geçecek diye bekliyorum yahu kendimi öyle bir hissettim ki böyle mız mız amannn diyetteyim dokunmayın ölüyorum der gibi yanlış tanıttım kendimi öyle değilim ben. iyiyim mutluyum 3 ay sonra gireceğim pantolanlarımı salına salına yürüdüğüm yolları ve ağlattığım asfaltalrı düşünüyorum diyetimi bozmuyorum bozmam da
Yok. Yanlış da tanıtmadın ayrıca.. O kilolar da kesin gidecek bu kararlılığın sayesinde eminim..
Yok. Yanlış düşünmüyorsun. Tabi almazsın öyle yaparsan. Yani bir daha almam ben artık böyle giderim diyorsan, tabi en güzeli o. Ne de olsa biraz katı bi diyet. Yani evet izinli her şeyi sınırsız yiyoruz ama, bu yeme alışkanlığını yaşam tarzına dönüştürmediğin zaman, hemen alırsın yine o kiloları. Güçlendirmesini, korumasını falan yapmazsan.. ama sen kararlıyım diyorsan, tabi ki de yap yani. Zaten 1 ay sürmez verirsin sanırım 5 kiloyu :44: Metabolizmana falan da bağlı tabi. Dukanın sitesinden testi falan da yaptın mı? Yapmadıysan yap da bakalım üstat ne dicekTeşekkür ederim inşallah çok uğraştırmaz. Kitabı henüz sonuna kadar okuyamadım ama istediğim kiloya indikten sonra haftada bir SP yi yaşam tarzı edinerek geri almam diye düşünüyorum.Aceba yanlış mı düşünüyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.
Hayır. Kilo verişin yavaş falan değil. Gayet iyiG
Selam benim basladigim iki hafta oluyor 5 gun atakta 3 kilo verdim, geri kalan bir kiloyu vermem 10 gun surdu. Galiba baslangic icin yavas biraz kilo verisim, ama dun regl oldum, ondan sonra gider diye umud ediyorum.
Dondurmayi iki top yedim zaten. Bir porsiyon dort top, yarim porsiyon secenegide var aam, ben onden aldim, kakaolusu ve sadelisi. cileklisi varmis aslinda ondan canim cektiydi. ondan o gun yokmus. O kadar canim istemis olmaliki, cikolatali yerine israrla cilekli istemisim, garson guldu tekrar belirtti, cilekli kalmadi diye.
Benim de ilk atakta bas donmeleri, kafa bulanmalari olmustu, sebzeli evreye gectigimden beri daha iyiyim. Ama hala bir miktar saskinlik mevcut, dikkatim azaldi diyete basladigimdan beri.