Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Geçeceksin canım, harika gidiyorsun

Kararlı olmana çok sevindim ama kocana çok kızdım yaaa Neden öyle şeyler söylüyor yaaa!! Cevap ver ona lütfeeenn. Lütfeeennn... Tamam seni seviyordur falan ama, yani ben ne karışırım da, sinirlendim ama... Üzüldüm de... O kadar da kilo vermişsin zamanında.. Kendine baksın o yaaa :88:
Yok. Yanlış da tanıtmadın ayrıca.. O kilolar da kesin gidecek bu kararlılığın sayesinde eminim.. Bayrama kadar 4-5 kilodan fazla bile verirsin Ha gayret!!

Yok. Yanlış düşünmüyorsun. Tabi almazsın öyle yaparsan. Yani bir daha almam ben artık böyle giderim diyorsan, tabi en güzeli o. Ne de olsa biraz katı bi diyet. Yani evet izinli her şeyi sınırsız yiyoruz ama, bu yeme alışkanlığını yaşam tarzına dönüştürmediğin zaman, hemen alırsın yine o kiloları. Güçlendirmesini, korumasını falan yapmazsan.. ama sen kararlıyım diyorsan, tabi ki de yap yani. Zaten 1 ay sürmez verirsin sanırım 5 kiloyu :44: Metabolizmana falan da bağlı tabi. Dukanın sitesinden testi falan da yaptın mı? Yapmadıysan yap da bakalım üstat ne dicek

Hayır. Kilo verişin yavaş falan değil. Gayet iyi Seyire geçince öne yavaşlar, sonra yine düzene girer kilo verme hızın. Arada artılar falan da oluyo ama kurallara uyduğun sürece, verirsin. Ama mesela; daha 2 hafta olmuş başlayalı ve hemen light dondurma yemişsin.. O yediğini hadi meyveli yoğurt gibi falan bile düşünsek, yine de sınırlı izinli sayılır ve henüz diyetin başlangıcında sayılırsın. Eğer daha hızlı kilo vermek istiyorsan, bi süre tatlı yememen lazım. En az 1 ay falan yememeni tavsiye ederim. Kilo verme hızını etkiler muhtemelen. Hayatından çıkaracaksın, mecbursun, mecburuz.. Çok canın çekerse tatlandırıcı kullanılan tarfileri uygulamanı tavsiye ederim. ama dışardan yeme yani. Kendin yap.

Kızlarrrr,herkes birbiriniz yanlış anlamış olabilir.kimse kimseyi üzmesin kırmasın,alınganlık göstermeyin hadi bakayım hepiniz öpüşün barışın.hafta sonuna moralimiz yüksek,zımba gibi girelim.uzatmayalım konuyu da.tamamdır arkadaşımız da hatasını anladı,kitabı alıp okuyup takıldığı bir yer olursa soracak bize yoksa herşeyi sormayacak.zaten kitabı okuduktan sonra cidden bazı şeyleri sormaya gerek bile kalmayacak.hadi bakalım ilk öpücük benden gelsin hepinizeeee

hanımefendi size herhangi bi muamele yok önce sunu anlayın lütfen..ama birileri size kitabı oku dior siz hala ısrarla kitapsız olmazmı die soruorsunuz..kendinizce sawunma sözleri sunuorsunuz ortaya..ee bizde kitapsız olsa eewt olur deriz heralde size garezimiz mi war?burda herkes kimin ne oldugunu bilior o nedenle sizin ne düşündüğünüze artk sadece bi OF,POFFF,ÖFFFF diorum kısaca..çok şükür aylardır bu topikteyim we kimseye karsıda ne önyargılı nede haddini bilmez bi laf ettim.siz istediğiniz gibi yorumlayın artk ztn sizinle diyaloga girmicem.

kestin attın canım şükür
tabii henüz yara taze acıyor ağrıyordur
ama geçecek tabii
hem kangren ölümcüldür ölümden döndün sen

ayy insallah senin dediğin gibi olur sekerimmm..bu arada yaslanmak fln ne sen hepimizi cebinden cıkarırsın..

ayy medesam agzından bal damlıorrr,,inşşş şekerimmmm senin dediğin gibi olurrr..bu hakkı nerden buldugunu bende ona sordugumda bana werdiği cvp ÇOK SİNİRLENMİŞ olduğu idi..ee buda cok buyuk bı haklılık nedeni dimi,,ben hak etmişim yani

Yok yok beklemee :) E ben de geçicem zati. Hem sıkılmadım da seyirden çok Fosilleştin zaten sen de yeterince :) Biraz daha fosilleş de geç Ben de geliyorum peşindeeenn

ayyy delirmişşş,ya cidden bazı şeylere inanamıyorum ben artık.biz insan değiliz sanki demi,biz de her gün bir tomar insana sinirleniyoruz hatta bazen sinirden çıldıracak gibi oluyoruz.dövelim mi insanları,öyle olunca soruna çözüm yaratmış mı oluyoruz yoksa sorunu daha da mı büyütüyoruz.bunu anlayamıyorlar işte.ayy bu erkeklerin kafası hiç bizim gibi çalışmıyor cidden düşünemiyorlar bazı şeyleri.sana bişey söyleyeyim mi,sen de hayatının belki de en büyük hatasını yapacakken hayatının en doğru kararını verdin bence.sonuçta senin özelin bize laf söylemek düşmez ama seni cidden seviyoruz ve üzülmeni hiçç istemem.ama gönül işte ota da ona da konuyor.bence kesinlikle değerimizi,kıymetimizi bilmeyecek adamlara değer veriyoruz ama belki de bu hödüklere bağlandığımızdan bize asıl değer verecek insanları görmezden geliyoruz.ben inanıyorum çook güzel şeyler olacak.bugün çok pozitifim,evrene çok güzel enerji yolluyorum.umarım en kısa zamanda karşıma beyaz atlı yada bu yaştan sonra artık beyaz saçlı prensim çıkacak
inşallah senin de karşına en kısa zamanda doğru insan çıkar kuzum

Yok yok beklemee :) E ben de geçicem zati. Hem sıkılmadım da seyirden çok Fosilleştin zaten sen de yeterince :) Biraz daha fosilleş de geç Ben de geliyorum peşindeeenn

o zaman şöyle yapalım haftaya yumruk yapayım,yaa ben yumruğu aynı anda beyaz gün olarak yapsam diyorum yani 'beyaz yumruk' ne dersiniz onun sonuçlarına göre de önümüzdeki haftadan sonra nasıl bir yol izleyeceğime bütün fosiller hep beraber karar verelim

Evet bilmemek hata değil katılıyorum keşkede sormasaydım nerden bileyim bukadar yanlış anlaşılacağını Kitapta herşey yazıyordur zaten ama yinede yapılan menüler vs akılda kalanlar sorulabilir.Konuşulup sorularak anlaşılır doğrular yanlışlar

Dün bu topiğe ilk girdim ve iki üç kez demişimdir.Bugündemi soruyorum peki?Bugünde topiğe girdiğimde önyargıyla olan cevaplar okudum.Dün bir bugün 2:18:.Bende KK ya yıllardır üyeyim ve bu zarf içerisinde kimseyi kırmadım tartışmadım.Sizinde kendi düşünceniz o halde.Diyaloğa girmek istemeyenle bende girecek değilim .

selam ben sizin vediğiniz adrese girdimde olmadı bugün kitaptada gördüm adresi onunlada girdim olmadı üzerini tıklıyorum hemen diğer sıradaki sorulara geçiyor benim bide bilgisayarlada pek haşırneşirliğim yok belkide o yüzden olabilirmi sinir oldum

oralara gidip yayılıp da her yanı işgal etmeyin. biz de gelicez daha. yer kalsın bize de...

beni nereden tanıyorsun çabuk söyle eşim kel, kısa boylu ve göbeğide çıkmaya başladı ama o kusurlarıyla kendi alay eden biri umursamaz ama başka şeyler bulurummmmm

canım sana çok kolay bir tüyo vereyim eşin senle dalga geçmeden sen kendinle geç mesela aman ne çok göbeğim oldu haha şuna bak popom da kocaman gibi sen kendinle dalga geçince eşin geçemez emin ol abimde hep bende dalga geçerdi uyuz olurdum sonra ondan önce ben dalga geçmeye başladım artık benle dalga geçip eğlenemiyordu uyuz olup bırakti taktik değiştir alınmıyormuş gibi yap zaten diyete başladın bu kilolar gidecek ama o o zaman napıcak madem hemkel hem fodul yanına yakışmk için neler yapıcak sonra sen onla alay edersin nasılmış görür sıkma canını sen karar vermişsin bi kere bundan sonra son dalgaları :)

bahar27 (yanlış yazmadım umarım) o kadar çok sormuşsun ki soru ve herkeste cevabında kitabı al demiş ona rağmen yazmaya devam etmişsin bu yüzden konu uzamış daha fazla uzamasın konu içeriği dağılmasın kitabı netten alabilirsin ben hiç aranmadan netten verdim hepsburadadan 13 tl kargo dahil iyice netten araştır kitabı oku öle başla hatta ben gidip kan idrar testi falan yaptırmayı düşünüyorumki senin birde hastalığın varmış çok dikkatli olman lazım bence :)

canım adresimi göndercektim ama posta girişin doluymuş

Yok canım doğru yazdın Dün ilk defa girdim bilmediğim bir konuydu sorayım dedim.Birkaç kez merak ettiğim konu vardı onu sordum.Ben dün kitap almaya karar vermiştim zaten.Sadece ilk girdiğimde 2 3 defa kitap olmadan olmuyormu diye bazı sorular sormuştum.Tamam olmuyormuş o kitabı okumak gerekiyormuş.Bende yok demedimki.Sabah topiğe açık baktığımda bazı arkadaşlar kırıcı bir şekilde yazmışlar.Ben nerden bileyim yanlış anlaşılacağını.Neyse konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum.Anlıyan anlar anlamıyanda kendi bilir teşekkürler...

arkadaşım bu arada yanlış anlaşılma olmasın ben sana hak veriyor değilim
bütün yazışmaları başından beri okudum,cidden arkadaşlar al kitabı oku dedikçe,eee kitapsız yapsam olmaz mı demişsin.kitapsız yapınca olacak olsa niye sana kitap al desin ki herkes,yayınevinden komisyon falan almıyoruz hiç birimiz.
bir de şöyle bir durum var ki,ne yazıkki bu tarz arkadaşlarla çok karşılaşıyoruz.insanlar nedendir bilinmez kitabı okumadan buradan edindikleri bilgiyle diyet yapmaya çalışıyorlar.ve bu kişilerin sayısı oldukça fazla olduğunda da gerçekten biz de yoruluyoruz bazen ktap kitap kitap diye yırtınmaktan.ama ne taraf olmak,ne tartışmak istemediğim için çok fazla uzatmayacağım bu konuyu.
sana ters davranıldığını söylemişsin ama bence sen de senden daha tecrübeli arkadaşların söylediklerine biraz daha saygılı davranabilirdin.senin de sonrasında yazdıkların aynı derecede tersti.biz burada eskiler,yeniler çok mutlu mesut huzurlu bir şekilde diyetimizi yapıp,deneyimlerimizi paylaşıyoruz.açıkçası bu sayfada huzursuzluk olmasını tercih etmem,umarım daha fazla uzamaz bu konu.sana da dukan yolculuğunda şimdiden başarılar

bu arada arkadaşlar ben şu an itibariyle karar almış bulunmaktayım;kendimizi üzüp yıpratacağımıza kitabı okumadan soru soran arkadaşlara cevap vermeme hakkımızı kullanalım.alıp okuduktan sonra sorusu olanlarınkini cevaplayalım.sonuçta cevap verme mecburiyetimiz yok,gerçekten istekli ve kararlı olan zaten okuyarak gelir,biz de onlara memnuniyetle yardımcı oluruz.kaç çekirgeyi mezun etmedik mi

Bilmeyen insan sorar ve aldığı cevabı kabul eder, sen aynı tarz sorular sormuşsun ve sana gereken cevap verilmiş ancak sen bunları kabul etmemiş ve yeni sorular üretmişsin aynı tarzda. Bana önyargılı deme hakkını kendinde buluyorsun ama bilmen gereken tek şey yazdıklarımı senin önceki mesajlarına tek tek baktıktan sonra yazmış olmam, ben de bir önyargı yok yani ama sen de fazlası ile var yani, bu mesajınla da patavatsızlığın dibine dibine vurmuşsun ...
Bu diyeti kitabına göre yaptığımızı sana söylemiş arkadaşlar bir kaç kez, forumu biraz okuduysan anlamış olmasın zaten, diyet listesi istiyorsun bizden sana kitaba bakıp bir diyet listesi yazmamızı nasıl bekliyorsun aklım almıyor gerçekten, senin yaptığın gibi gugıldan bulup al budur diye bir diyet listesi kopyalasam benim BAŞBAKANLIĞIMI sorgulayacak mıydın? bunu nerden aldın diyecek miydin acaba çok merak ediyorum...

kızlar benim kociş gelir onun yemeğini birde kendi yemeğimi hazırlayım ben
akşama bol yağlı bol tuzlu
kıymalı yumurta light kola ve yoğurttt var öptümmm

Kararını alıp kendi kararım gibi şaapıyorum medesam geliyor musun yarın kızzz

kitabımın siparişini verdiğimi söyledim gelir gelmez okuyacağım vesizleri sorulara boğacağım

bu arada ben 2 haftadır dukan diyeti ile yaklaşık 3,5 kilo verdim

Tamam sorduğuma pişman ettiniz zaten.Dün ilk defa girdim topiğe sordum.Kitap almıyacağım demedim demiyorumdaaa.Daha fazla uzatılmasın bu konu dendikçe hala yazılıyor ben tamam kitap alacam ona göre uygulyacağım diyorum.Bende huzursuzluğa meraklı değilim arkadaşım.Şuraya geldim neolduğunu anlıyamadım valla.Konuyu anladım kitapta almam etmem demedim.Dahada uzatılmasın lütfen.Benden daha tecrübeliler diyede bana hakaret eder gibide konuşulmaya hakları yok değilmi?Teşekkürler sizede başarılar.

Ben bilmediğim için sordum ve sorduğumada pişman oldum.Bu kadar tepkili olunacağını bilseydim sormazdımBEn diyet listesi derken hazıra konar gibi demedim anlıyormusun örnek menü napıyorsunuz şeklinde sordum.Kimseden gogleden bul banada kopyala demiyorum.Yeter artık çok uzadı bu konu.sıkılmaya başladım.karşımdaki kişi sürekli dünkü yazdıkalrımdan bahsedip sürekli bunu benim başıma kalkar gibi davranırsa bende onun anladığı şekilde yazarım.Ben tartışmaya meraklı değilim.Bu konuyu kapatalım.Kim nasıl anlıyorsa öyle anlasın.Ben kendimi ispatlamak zorunda değilim defalarca.Bir kere söyledim tamam dedim.10 bin defa yazacak değilim tekrar tekrar....Ayrıca kim bana nasıl davranmışsa aynısınıda görür.Patavatsızlık yaptıysam o karşımdaki kişiye bağlı....

cok ama cok saol sekerımmm..malesef aynen öleee.

kesınlıkle senle aynı fıkırdeyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…