Ya evet yaaa!! Bi yöntemi olmalı ama, o "ayarlar" kısmından yapmıştım ben de, hiç bi işe yaramadı. Belki de ben amelelik yapıyorum ama; her seferinde tıktıklıyom, değiştiriyom canım.......
dely yaa ne dicem,sen bu yazılar renkli olsun diye her seferinde çizittiriyor musun ? ben taa ilk üye olduğumda ayarlardan değiştirmiştim ama yazınca değişmiyor.ama bu yazı tip sonracığıma rengi hiç beni yansıtmıyor
gökkuşağı gibi olmalı benim yazdıklarım yahuuu
Ayyyy11 Tane mii :O Vuuu!! Süpeeerr İçinde ne kadar vardır kii Neyse yaa.. Ortalama işte napiyim. 10 dene falan yerim ben + - 2 hihihi - yazdığıma bakma, o kısmı kullanacağımı sanmam :86: Peki mesela bi gün 5 diğer gün 5 yiyemiyo muyuz? Ben her gün 1 kaşık pilav yesem mesela Toplamı haftada 220 gr olsa hahahah Tabi pilav için pek uygun değil de Sarma için çok mis olur bence öyle :))
Ben zaten korkumdan her gün tartılmıyorum, o zaman hiç tartılamam bence yaa :18: Tırsarım beenn
Ayyyy11 Tane mii :O Vuuu!! Süpeeerr İçinde ne kadar vardır kii Neyse yaa.. Ortalama işte napiyim. 10 dene falan yerim ben + - 2 hihihi - yazdığıma bakma, o kısmı kullanacağımı sanmam :86: Peki mesela bi gün 5 diğer gün 5 yiyemiyo muyuz? Ben her gün 1 kaşık pilav yesem mesela Toplamı haftada 220 gr olsa hahahah Tabi pilav için pek uygun değil de Sarma için çok mis olur bence öyle :))
Ben zaten korkumdan her gün tartılmıyorum, o zaman hiç tartılamam bence yaa :18: Tırsarım beenn
Heeee! Hurmalardı huhahaha
Üzüldüğün şeye bak, ödüllere boğulacaksın kuzum:119:
Çıksın da yapiyim bi kısır be yaaaSen yapıyo muydun patlamış karnabahar Ben hiç yapmadım
Canın mı istiyo gerçekten yaa :O Sabahtan beri 750 ml suyu zorla içtim1 fincan nescafe, 1 fincan 7 otlu çay, 1 fincan mate çayı içtim. Ahan da bu kadaarr :S Şu 750'lik öbür şişeyi de bitiriyim bariii.. Puuff
Ölmezsin dicem de, Allah'ın işine karışılmaz hahahhaAy Allah korusun şakası bile kötüüü Olmaz bişicik kuzu
Bu arada İpek nerelerde biliyo musun? Sabahtan beri sorucam..
Bu nişasta öğünleri sizi iyi şımarttı bakıyorum:)) neyse bi 5-6 ay sonra ben de yeni gelen çömezlere aynını yapacağım. Şimdiden onun planını yapıyorum.
canlarım selaaaaaam
Bu nişasta öğünleri sizi iyi şımarttı bakıyorum:)) neyse bi 5-6 ay sonra ben de yeni gelen çömezlere aynını yapacağım. Şimdiden onun planını yapıyorum.
selam naber,biz de takılıyoz dely ile sabahtan beri buralarda
Ya evet yaaa!! Bi yöntemi olmalı ama, o "ayarlar" kısmından yapmıştım ben de, hiç bi işe yaramadı. Belki de ben amelelik yapıyorum ama; her seferinde tıktıklıyom, değiştiriyom canım:))
bebitolarım benden ıyılık degılselam naber,biz de takılıyoz dely ile sabahtan beri buralarda
E hak ettik amaa Çok uzun zaman oldu bizim canım. Hani ben öyle abartı kilo da veremedim :) İstediğime ulaştım ama sonunda Aliye açık ara seyir süresi rekortmeni Arkasından asya_deniz ve Medesa, 1 hafta geriden de ben
Darısı başınızaaa..
bıdı bıdı bıdı, bi susmadınız yaaa. film seyretmeye çalışıyoruz şurda))))
bebitolarım benden ıyılık degıldun yurtta nobetcıydım su ıcemedım cok çişim gelırse gıdemıyorum dıye kac gundur de tartıya cıktım artıdayım ama sızın guzel haberlerınızı aldım umudum arttı
E hak ettik amaa Çok uzun zaman oldu bizim canım. Hani ben öyle abartı kilo da veremedim :) İstediğime ulaştım ama sonunda Aliye açık ara seyir süresi rekortmeni Arkasından asya_deniz ve Medesa, 1 hafta geriden de ben
Darısı başınızaaa..
Selaammm! Gel de muhabbet koyulaşsın hihiihcanlarım selaaaaaam
Nıhahahabıdı bıdı bıdı, bi susmadınız yaaa. film seyretmeye çalışıyoruz şurda))))
Ay çok da saçmaladık arada, boşuna gözleri bozcaklar :111: hahahadi yaaa ben de ben beceremedim heralde falan demiştim,ayarlardan olmadı çünkü
neyse ben de üşenmezsem çizittiririm arada o zaman
ayy bugün gelmeyenler bizim bütün gün yazdıklarımızı okumak için şaşı olacaklarrr
ayy okumazlar mı acaba,okumazlarsa dedikodu yapalım mı,hem böylece okuyup okumadıklarını anlarız,ipeği sormuştun sen eeee ne dicektin ahahahaaa
Ay Allah korusuunnn!! Bi sürü şey söyledik denemedin mi seenn?kabızlıktan ölen ilk insan olarak tarih sayfalarında yerımı alıcam yakında:)
yuruyuse barı gıdeyım kızlar gorusuruz:)
evet evet darısı bütün isteyen arkadaşlarımızın başına en kısa zamanda inşallahhh
delyyy,darı da yiyebilcez mi biz şimdi kuzum,o hangigillerden acaba,off çok fena kokuyor sokakta,canım çekiyor yaz bitmeden yesem mi 1 tanecik
...........
.......
Ay beğenecektim nerdeyse :)) Hastalanıcam falan yazmışsın, dedim olmaz hahahayyyy catliyorum catliyorum buracikta suracikta yaaaa kafayi yicem konsantre olamiyorummm ise milleti tatile diye nerelere gönderdim bugün acaba catlarken hasetimden
ben hastalanica m galibahastalaninca canim yemek istemiyo bogazim giciklaniyo atesim cikiyo ooh raporluda olursam evden size bol bol yetisirim arayi kapatirim cipstak cipstak
Selaammm! Gel de muhabbet koyulaşsın hihiih
NıhahahaAz kaldı az.. 10 kala falan çıkcam kısmetse
Ay çok da saçmaladık arada, boşuna gözleri bozcaklar :111: haha
Diyorum ah şu İpek yok mu şu İpeeekkk
Ay Allah korusuunnn!! Bi sürü şey söyledik denemedin mi seenn?
Hadi madem iyi yürüyüşleerr
O darıdan o darıya mı geldin hihihi Ne o darı dediğin senin Bana bişi kokmuyoo :))
ayyyy catliyorum catliyorum buracikta suracikta yaaaa kafayi yicem konsantre olamiyorummm ise milleti tatile diye nerelere gönderdim bugün acaba catlarken hasetimden
ben hastalanica m galibahastalaninca canim yemek istemiyo bogazim giciklaniyo atesim cikiyo ooh raporluda olursam evden size bol bol yetisirim arayi kapatirim cipstak cipstak
Ay beğenecektim nerdeyse :)) Hastalanıcam falan yazmışsın, dedim olmaz hahahAllah korusun gelinciikk onun için hasta olma, aman :) Ay sen milleti tatile mi gönderiyooon.. Güzel iş ama kıskançlık yaratıcı gerçekten Söyle bakalım Bodrum'da 20 Ekim'de bizim bi tarafımız donacak mı Zira tatile gidiyoruz kısmetse. Otelde oturup durcaz heralde :S :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?