Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Akşam olunca doymak nedir bilmiyorum ben dün akşam 1 tavuk göğsünü sarımsaklı yoğurt ile yedim, sonra yoğurtlu dondurma yedim ama çok az tatlandırıcı vardı, sonra puding yaptım onu da yedim üstüne de çay içtim
2 gündür protein yapıyorum ama artıdayım yağ olması imkansız ama niye gitmiyor bunlar ya gerçi salı günü 69,5 du ertesi gün 68,5 oldu bu sabah hala 68,5 yarın gitcek bunlar inşallah, her regl dönemi artılara geçiyorum ben ya pöffff, iki ileri bir geri oldum resmen

Başlangıç tarihi :22/06/2012
başlangıç kilo : 78,5
geçen hafta :68
güncel :68,5
hedef :65 ama 60'a çekilecek sanırım

Son düzenleme:
Günaydın kızlar nihayet internete kavuştuk... Bugünde kısmet bildim yapmakla başladı
Herkesler iyidir inşallah...
Hafta sonu yapılan kötü kaçamağın bedeli hiç kilo verememek (

Başlangıç; 22 Ağustos 2012
Başlangıç kilo: 80,9 kg
Hedef Kilo; 65 kg
Geçen hafta; 76,4 kg
Bu hafta; 76,4 kg
Fark; 0 kg

bide kızlar mide bulntısından ve ağrısından gebericem izin alıp gidemiyorum işlerden nane limon içtim ama geçmiyor (

Canlarııımmmm günaydıııın,
Öncelikle hemencecik bildirirmimi yapayım.Bugün de dünkü gibi asarsam bana yeni bir iş bulmamız gerekebilir
Çoookkkkk mutluyuuuummmmm Uzun zaman sonra o uğursuz şeytanın bacağını kırabildim
Aylardır kitlenmiş olan uyuz kilocuklarımdan kurtuluyorum yeniden

başlangıç kilo : 92.7
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :69.9
geçen hafta: 72.5
bu sabah : 70.6

Allahım yaaa 2 aydır veremediğim 2 kiloyu 3 günde verdim resmen ama çok sıkı tuttum haydi haydii alkışlayın beni bakiiiim,şımartın falan
kızlarrrr 1 kilo daha verirsem noluyor gördümüz mü yaaa,en büyük fantazim gerçek oluyor,yani kilo anlamında
üstelik regl şişkinliğimde var,ayyy regl sonrası görür müyümmm

Harikasın bebek, mükemmelsin motive ediyorsun bizi de böyle sen seyirde de vereceksin kilo eminim

günaydın kızlar, herkesler iyi mi?
başlangıç 101
geçen hafta 68.3
bu hafta 68.2

ben bu hafta kilo veremedim. geçen haftaki tartımda da ödem yoktu, bu hafta da yok. ama kilo vermem durdu bu ara. çok yürüdüm, diyeti de bozmadım aslında. duraklama mevzusu var bu aralar. regl de olamadım. verilecek kilo da azaldı. neyse, bu hafta geçer inşallah.

dellyyyciiim sağol güzel dileklerin için canım benim. inşallah çok fazla sorun yaşamadan atlatırım bu dönemi, bekleyip görücez bakalım. bu arada tamamen eskisi gibi yemiyorum merak etmeyin, herşeyden yiyorum ama en azından yediğim miktara dikkat ediyorum, bi öğün fazla kaçırınca diğer öğün az yiyorum neyse ki şimdiye kadar verdiğim kiloları korudum sayılır. diyet sırasında en düşük 65 görmüştüm ama çok kısa sürdü bugun tartıldım 66.4. işte 66.5 - 67 arası gidip geliyorum. ben de istemiyorum yaa o kadar emek verdikten sonra o kiloları geri almak. aslında dukana devam edesim de var ama şimdi gebelik çalışmaları sırasında tatlandırıcı falan kullanmam iyi olmazmış, ee ben de tatlısız duramıyorum o yüzden mecbur kilo verme sürecine ara verdim işte. bu arada sen de maşallah 57.2 görünüyosun çok az kaldı tam istediğin kiloya inşallah kısa zamanda ulaşırsın.

haydi ilk bildirimim hayırlı uğurlu olsun diyor ve kuldereyi kesiyorum

Başlangıç tarihi: 20.09.2012
Başlangıç kilo: 68.4
Hedef kilo: 53
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta: 65.7

Allahımmmm 65 i görsem dediydim çok mutlu oldummmmmm
:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

Bebek mi geliyor hazırlıklı mıydın ki? yani önceden de düşünüyor muydun yoksa ani bir karar mı?n folik asit kullanıyor muydun? doğum kontrol hapı neyin kullandın mı? kullandıysan ne zaman bıraktın, merhaba ben sorgu hakimi

Günaydın canlarım... Benim de Medesa gibi dün mesaiyi buraya harcamamın sonucu bugün pek uğramamam gerekiyor :)) Ama bakalım, denicem Zaten bildirimlerinizi de alıyorum

Dün 56,5 çıkmıştım bugün 56,6 çıktım hihihi Süpper yani benim için. Kendi nazarım değmesin Zaten dün yemeğimi gece 10.30'da falan yedim. Bundan sonra böyle olacak heralde, okul mokul olaylarından. Belki de daha az bilem çıkarmışım :) Bi de işte regl megl beklentisi Bakalım gidişat ne olacaaakk.. :44:

.......
rez yaptırdınız mı kuzum,yoksa yardımcı olabiliriz her türlü
Yaptırdık canımcım. Bilemedim ben keşke sana sorsaymışım. 1 gün İzmir'i gezme ve o gece de İzmir'de kalma durumumuz vardı hatta, sana haber verecektim. Ama kociş bu sene hiç tatil yapmadı. Boşver dedi, otelin keyfine bakalım, 1 gece 1 gecedir. Şimdi de herkes o mevsimde Bodrum çok soğuk olur diyooo 20 Ekim. 4 gece kalcaz kısmetse. Bayram öncesi. İnşallah şansımıza en azından serin olsa bile yağmur neyim yağmasıınn..

.............
asıl benim karnım ağrımaya başladı,çıkıyorum şimdi işten yürücem.dua edin de yolda ters bişey gelmesin başıma,haydiii yarın konuşuruz.ben de kaçtıım öpüyorummmmm
Bi sorun olmadı di mi canım

Çok güzel görünüyorlar, eline sağlık.. Afiyet de olmuştur inşallah..

Çok geçmiş olsun canıımm Geçsin yaaaa Öpem de geçsin hatta

Ben Şeker değil de CP buluyorum Migros'da ya da Kipa'da, ondan alıyorum. Yağ oranı %7,6 galiba :44: Tabi sonuçta hiç sağlıklı değil, ben denk gelmedim ama; marka farketmez, ne gördüysen bize de denk gelebilir :S Napalım.. Pratik oluyo kimi zaman. Tadını da seviyorum. Alıyoruumm :S Uyarın için saol. Daha temkinli oliyim ben de

Aromalarda sıkıntı yok. Mistik chai'yi ben almadım da Starbucks'da Chai Tea Latte diye bişi var. Ondan içiyorum kimi zaman. Dediğin gibi sütlü, içinde bi sürü baharat var, tadı da hoş. Sanırım ondandır. Çinlilerin bi zımbırtısı sanırım :) Ama iyi bulmuşlar, başarılı :)) Sağlıklıı Diyete, bağırsaklara falan etkisini bilmiyorum ama..

Bunlari mi yediniz wuuuuuu) yoksa canimiz ceksin diye mi koydunuz fotolari hmmmm
Yok yemediiikk :)) Ama canım çekti. Dedim benim çektiyse, herkesin çeksin Ben yandım eller de yansın İlk fırsatta denicem..

rachelfine canım ne sorcam arkadaş demiş ya bebek çalışmalarında tatlandırıcı iyi olmaz diye olmazmı? yani ben 1 senedir falan tatlandırıcı kullanıyorum benim ondan mı kaç aydır deniyoruzda bebeğim olmuyor. 6 aydır uğraşıyoruz ya

Bildirim yapiyorum ben de, hadi hayirli ugurlu olsun
Baslangic tarihi 07/09/2012
Baslangic kilo 84
Gecen hafta kilo 80.5
Bu hafta kilo 78.1
:)))

pksnmz, kilo vermea iyi hoş da, başka haberler de bekliyoruz senden. bi ses ver artık.

gunaydın kızlar bıldırım yapım bende

gecen hafta 67.5tı galıba emın degılım bu hafta hep artı gordum sonra bu sabah baktım 66.5 ınansammı ınanmasammı bılemedım

Çok şeyler kaçırdın sorma gitsin.. Poktan muhebbetler
Darı bildiğin mısırmış :)) Haşlama :)
Hem üstüne iyilik zayıflık, hem de yüzün nerde bakeemm, heehhh: Seviyom gı seni
Lokumu da dert etme, parmağın miniciktir senin zati Dişinin kavuğuna anca

Meraba. Yarım yağlı yoğurt yiyebilirsin tabi ama, ondan daha az yağlı olan light yoğurtları tercih ediyoruz genelde. Sana kalmış. Daha iyi olur light'lar gibi gibi.. Meyve çaylarını da içebilirsin bence ama şimdi kesin bir şey de söylemiyim. Ben pek sevmem ama içerdim ben olsaydım. Onlar yerine daha çok Yeşil çay falan içmeye zorluyorum kendimi. Kuşburnu zaten içebilirsin. Elma çayında da ne kadar elma var ki yani.. Ancak aroması falan vardır sanırım. Sorun olacağını sanmam. Ama dediğim gibi ille bişi içeceksen bu hakkını yeşil çaydan, mate çayından yana falan kullan bence. Onların faydası daha çok sonuçta. Meyveli yoğurtların da light olanlarından her gün 2 tane yemeye izin var. Kimisinde duraklama yapıyor.. Deneyerek göreceksin Laktozsuz süt alıyorum ben de bazen. Ama ne pahalı o yaa Keke, ona, buna kullanmıyorum onu Bütçem yetmez Senin tuzlu dediğin süt, bana tatlı geliyor :)) İçine tatlandırıcı atılmış gibi bi tadı var. Hoşuma gidiyor benim :)

..........
.........
bu arada istanbullular bu kafeye gidip deneyen var mı, meraaaak ettim ben:)
Tatlı Huzur Cafe – Hazır Dukan Yemekleri » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
Vay vay vaaayyyy Herkesin aklına gelen ama kimsenin yapamadığı şeyi yapmışlar :S Para var Huzur var tabi, Huzur Cafe dersin Bi de Kalamış'daymış. Bir Tatlı Huzur almaya geldik muhabbetine.. Sizi gidi siziiii... Bu fikir de kullanılmış kızlaarr Kafe açacağdık yaaa..

Kısırı denersen heber et mutlakaa Ben de denicem ben deee... Senin avatar ne güzel olmuş öyleee Minnoş bebişin daha güzeldi tabi de =) O da iştahımı kabartıyodu, bu da kabartıyo

Süper kilo verdin maşallah yaa! İnşallah ben de bir gün "ah ne zaman duracak bu kilo verişim" derim İnşallah daha vermezsin o zaman ne diyim :) Madem öyle istiyorsun :)) Biter bir an önce streslerin de umarım

Son düzenleme:
selam güzellerrr

ne gıcık bir gün oldu benim için

3 gündür 72 dim bugün artık 71,8 olma umudu ile tartıya çıktımki ne göreyim 72,7 bu ne yaaa sebze pro günümdü ondan mı oldu offff

bildirim yapiyimm

başlangıç: 07.06.2012
başlangıç kilo:83,3
geçen hafta:72,4
bu hafta :72,7
gelen:300 gram

sıkılmaya başladım ama yılmak yokk spor lazım bu tıkanıklığa sanırımmm

sevgilerr

tebrik ederim kuzuummm,eeee dün ben yürürken sen de mi yürüyordun ama sen 5'te çıkıyordun dimi

vayyy ne diyorsunnn,kızlar bizim projeöizi çalmışlar yahuuu
bence kasımdaki ist buluşmamızda buraya gidelim,hem doya doya yeriz hem de insanlara bir katkımız olmuş olur

sufleyi bi dene bakalım. sonuç başarılı olursa ben de yaparım. ben bide sebze günümde pide yapayım diyorum. kıymalı pide. çok seviyorum.

ıspanak sufle ben yaptım çok güzel oldu da pideyi nasıl yapıyosun kuzum yaaa,gerçi neyse zordur o muhtemelen uğraşması zor olur

geçmiş olsun canım,bir an önce iyileşir umarım

ne diyosunnnnn oyy kipada 1 tl kampanyası vardı ben de aldım stokladım,yağ oranı bize uygun diye hep alıyordum ben ondan.yaa zaten bu işlenmiş tavuk zımbırtılarından hep kıllanmışımdır

Harikasın bebek, mükemmelsin motive ediyorsun bizi de böyle sen seyirde de vereceksin kilo eminim

daha iyileri sizin olsun inşallaahhh,güçlendirme geliyooooorrrrrr

çok şükür ki bu hafta tabloda yüzümüz gülecek kuzummm
ikimizin de aynı anda kırıldı çok şükür geçiyoruz artıkkkkk
izmire gelseniz ne güzel olurmuş,hem bizim otelde kalırdınız.kız balayı suiti ayarlardım size
5 sene yaz kış bodrumda yaşamış biri olarak söyleyeyim,20 ekimde öyle çok soğuk olmaz ama temmuz gibi de olmaz elbette
19 mayısta gitmiştim ben 2 gece 1 günü yağmurlu diğer günü güneşliydi.ekimde de muhtemelen o şekilde olur.
bir ara hotmailden yazışalım seninle,belki o mevsimde gidilecek gezilecek yerler konusunda yardımcı olabilirim

biz bugün Ness Lee ile buluşacaz sultanahmette. selamı olan varsa, söyleyeyim.))))

oyyy benden de çok selam söyle,öpüşün bol bol

hilalim ilk başladığın günü hatırlıyorum ne kadar ümitsiz ne kadar karamsardın.ama şu an tam 11 kilo verdin az mı ?
buna sevineceğine 300 grama mı üzülüyorsun sen
sık girmediğin için farketmiyor olabilirsin ama senden çok daha fazla artı gördüğümüz ve çok uzun süre durakladığımız oluyor,herkes pes etseydi kimse amacına ulaşamazdı dimi şimdi toparlan biraz daha sıkı tut,duraklama yapacak şeyleri tüketme,mümkünse balık ağırlıklı beslen,bol su ve mümkünse biraz hareket

medesam ben de sizi çok özledim yaa inşallah allah isteyen herkese sana da bana da en kısa zamanda bi bebiş verir. benim için baya sıkıntılı bi süreç oldu doğrusu. geçen kasımdan beri ilaçları bırakıp gebelik denemesi yapmayı bekliyorum kilo vermeyi de en çok bu yuzden istedim zaten ne kadar versem o kadar ıı olacaktı ama sımdı 67 cıvarında kaldım. tatlandırıcı da kullanmamam gerekiyor bu ara ama tatlısız da yapamıyorum şimdilik bu kilomu korusam yeter diye düşünüyorum 74 le diyete 71 le dukana başlamıştım. her ne kadar normal kıloma donememıs olsam da toplam da 7 kılo da fena sayılmaz dı mı

Brawooooooooooooooooooo. Alkışşşşşşşşşşşşşşşşş
69 mu en büyük fantazinn :)
68,9 da anlaşmıştık sanırım kuzuu

pksnmz, kilo vermea iyi hoş da, başka haberler de bekliyoruz senden. bi ses ver artık.

Walla gidişat iyi de sonu ne olur bende meraktayımmmmm

tebrik ederim kuzuummm,eeee dün ben yürürken sen de mi yürüyordun ama sen 5'te çıkıyordun dimi

17:45 canım. Senle telde konuştuktan sonra indim servisten. 20 dk falan yürüdümmm hızlısındann :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…