- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
İpeeekkk 1 günde sönmüşün resmen yaaa :)) Maşallah maşallah daha da durmasın inşallah
Öyle yazmışım valla
Maşallah sanaaa maşallaahh Yine rekorları kırmaya başladın, oh ohhh Ben de verdim ben deee Oh ohhhh
Regl sonrası kesin görürsün 69,9 u Sonra ışık hızıyla güçlendirmeee
Teşekkürler. Hedefim en başta 57'ydi zaten de içimden geçen hep 55-56'ydı. Bugün de 56,6 gördüm.. Hedefime ulaştım sayıyorum artık valla, 600 gr'da benden olsun 1-2 hafta daha böyle gidip sonra güçlendirmeye geçicem inşallah. Medesa'yla birlikte geçicez sanırım
Aferim canım.. Eskisi gibi yeme zaten. Peehhh!! Piissss!! :120: Dediğin gibi tatlandırıcı da yapay bişi sonuçta, fazla kullanmamak daha iyi olabilir, etkisini tam bilmiyorum ama. allah gönlüne göre versin şekeriimm
Aldım o hissi senden yaniii Maşallah sana daaaa!! Bi nazar boncuğu da sanaaaa Annelik yolunda ilk adımlar olsun inşallah
Sorgu hakimiii Bebek gelsin istiyorlarmış da accık nazlanıyomuş bebiş.. Yakında gelecek inşallah hayırlısıyla Bu bağlamda başka sorularınız varsa yardımcı olamıcam :) Hemen atladım ama :86: benim bilgim de sınırlı. Kendisi buralardaysa size yardımcı olacaktır
Geçen hafta 66,5 muşsunHerkese günaydın! ............
Geçmiş olsuuunn.. Ilık süt içsen :44: Mide ağrısına iyi gelir ama.. Nane limon da geçirmedi diyorsun.. Geçer inşallah..Günaydın kızlar nihayet internete kavuştuk... Bugünde kısmet bildim yapmakla başladı
............
bide kızlar mide bulntısından ve ağrısından gebericem izin alıp gidemiyorum işlerden nane limon içtim ama geçmiyor(
Günaydın canım :)) Resmen yumuruk hareketi senin için yaratılmışCanlarııımmmm günaydıııın,
Öncelikle hemencecik bildirirmimi yapayım.Bugün de dünkü gibi asarsam bana yeni bir iş bulmamız gerekebilir
Çoookkkkk mutluyuuuummmmmUzun zaman sonra o uğursuz şeytanın bacağını kırabildim
Aylardır kitlenmiş olan uyuz kilocuklarımdan kurtuluyorum yeniden
başlangıç kilo : 92.7
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :69.9
geçen hafta: 72.5
bu sabah : 70.6
Allahım yaaa 2 aydır veremediğim 2 kiloyu 3 günde verdim resmen ama çok sıkı tuttum haydi haydii alkışlayın beni bakiiiim,şımartın falan
kızlarrrr 1 kilo daha verirsem noluyor gördümüz mü yaaa,en büyük fantazim gerçek oluyor,yani kilo anlamında
üstelik regl şişkinliğimde var,ayyy regl sonrası görür müyümmm
Regl sonrası kesin görürsün 69,9 u
Oyy canıımmdellyyyciiimsağol güzel dileklerin için canım benim. inşallah çok fazla sorun yaşamadan atlatırım bu dönemi, bekleyip görücez bakalım. bu arada tamamen eskisi gibi yemiyorum merak etmeyin, herşeyden yiyorum ama en azından yediğim miktara dikkat ediyorum, bi öğün fazla kaçırınca diğer öğün az yiyorum neyse ki şimdiye kadar verdiğim kiloları korudum sayılır. diyet sırasında en düşük 65 görmüştüm ama çok kısa sürdü bugun tartıldım 66.4. işte 66.5 - 67 arası gidip geliyorum. ben de istemiyorum yaa o kadar emek verdikten sonra o kiloları geri almak. aslında dukana devam edesim de var ama şimdi gebelik çalışmaları sırasında tatlandırıcı falan kullanmam iyi olmazmış, ee ben de tatlısız duramıyorum o yüzden mecbur kilo verme sürecine ara verdim işte. bu arada sen de maşallah 57.2 görünüyosun çok az kaldı tam istediğin kiloya inşallah kısa zamanda ulaşırsın.
Aferim canım.. Eskisi gibi yeme zaten. Peehhh!! Piissss!! :120:
Çok mutlu olmuşsun gerçektenhaydi ilk bildirimim hayırlı uğurlu olsun diyor ve kuldereyi kesiyorum
Başlangıç tarihi: 20.09.2012
Başlangıç kilo: 68.4
Hedef kilo: 53
Geçen hafta: 68.4
Bu hafta: 65.7
Allahımmmm 65 i görsem dediydim çok mutlu oldummmmmm:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
HahahaaBebek mi geliyorhazırlıklı mıydın ki? yani önceden de düşünüyor muydun yoksa ani bir karar mı?n folik asit kullanıyor muydun? doğum kontrol hapı neyin kullandın mı? kullandıysan ne zaman bıraktın, merhaba ben sorgu hakimi
Bi doktoruna danış istersen canım bu konuyu. Ondan bebek olmama gibi bir durum olmaz, sanmam ama.. Onun da küçük de olsa bir etkisi olabilir belki. Yapay şeyler genel anlamda yumurtalıkları, hormonları falan etkileyebilir sanırım :44:rachelfine canım ne sorcam arkadaş demiş ya bebek çalışmalarında tatlandırıcı iyi olmaz diye olmazmı? yani ben 1 senedir falan tatlandırıcı kullanıyorum benim ondan mı kaç aydır deniyoruzda bebeğim olmuyor. 6 aydır uğraşıyoruz ya