Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Benim de tatlandırıcıya bir son vermem gerek, zaten kutunun dibi de göründü , bir daha almam artık medesanın yumruğundan bende mi atsam napsam bilemedim

Son düzenleme:
Bu arada ne zamandır söyliycem fırsatım olmuyor, bana karşı tavırlı olan arkadaş sana sesleniyorum, bu güne kadar tavrını görmezden geldim çünkü böylesine güzel bir ortama bu yaklaşımı uygun görmedim, yani burada bir destek ortamı var araya ayrımcılık girsin istemedim ama sen devam ediyorsun, arkamdan ne saf kız bu da hiç cevap vermediğim halde ordan burdan yazıyor bana diye düşünme diye söylüyorum, tepkinin farkındayım belki bu tavrın kırılır diye ısrarla yazmıştım ordan burdan sana ama artık yazmayacağım merak etme

Elbette kimse kimseyi sevmek zorunda değil, daha çok sevdiklerimiz kanımızın kaynadığı insanlar olacak ama böyle bir ortama insan ayırmayı ben şahsen hiç uygun bulmuyorum

Benim de tatlandırıcıya bir son vermem gerek, zaten kutunun dibi de göründü , bir daha almam artık medesanın yumruğundan bende mi atsam napsam bilemedim
bekle bekle son bir iki kiloda yapariz fistikim

a a o da kimmis

hadi bakalım _1.8 olmasa da en azından _1.5 olsun haftaya,bu da sözün olsun ama bu skoru elde etmek için sen de daha çok çaba göster anlaştık mı,kadıköyde balık ekmek yeriz sonra da
kadıköy müydü ki orası bu arada

yooook hiç biyere gitmem kuzumm merak etme
sadece kilo vermek değildi ki amaç,ben buradaki arkadaşları hepinizi gerçekten çoook seviyorum
hiç birinizi henüz ve ne yazık ki görmüş olmasam bile inanılmaz bir elektrik yakalıyorum,hiç biyerciklere gitmemmmm,kovsanız da gitmemmm

canım ben hep onu son koz olarak saklamıştım.en tıkandığımda bile kullanmadım,hep güçlendirmeye geçmeden önce son bir altın vuruş yapıp geçerim diyordum istersen sen de son ana sakla

anaaa noluyor kızz,kime kızdın sen
ben hiç kimsenin sana tavır yaptığını hissetmedim,noldu öyle birden yahuuu

kımmıs canım o. belki sana oyle gelmiştir yaaa...

olmuyorki benim bebeğim kiloluyum işte benden daha şişko arkadaşım hamile kaldı ben kalamadım((( çok fazla suni bişey almıyorum en azından anormal tatlandırıcı kullanımım yok ama folik asiti biliyordum hatta doktorum verdi başlayacaktım eczaneye gittim almaya adam bana neden içeceksin kanda zaten folik 7 çıkmış içme diye vermedi eee bunu söyleyen eczacı olunca almadım bende o zaman hemen bugün içmeye başlayım

benim de dün denediğim tarif: tavuk göğüsleri ince ince kesiyosunuz. sarımsak tuz kekik ve salçayla(biber) hazırlanmış sosa buluyosunuz. iyice ısınmış tavada lezzetli oluyorlar. yanında ayran ya da kola.. afiyet olsun

ben de acıyı severim. hem de daha doyurucu oluyor sanki. sebze günlerimde ben de yiyorum

selam canlar hemen bıldırım yapıp kacıyorum
baslangic tarih 06/08/2012
baslangic kilo 84
gecen haftaki kilo 79.9
bugün kilo 73,7
hedef kilo 67,5

dukancanlar,

bu hafta düzgün kilo veremedim. bunu düzenli yürüyüş yapmamaya ve sınırlı izinlilerden kullanmaya bağlıyorum. haftaya kek felan yapmayıp doğrudan kepekli yoğurt yiyeceğim. zeroyu azaltacağım. (hala içmiyeceğim diyemiyorum yaa, ben iflah olmam)

bu haftasonunu da geçireyiom ondan sonra size söz yürüyüş olmasa bile evde spor yapıcam.

ben 100 kiloda uzun süre kalmıştım. onun etkisi de olabilir gibi??

bu haftada az verirsem acil bir strateji değişikliği yapmam gerekecek...

üzgün dukancan azrasıladan sevgiler...

ben ortalama 5 gunde bi kilo veriodum oyle hesaplıodum ama bazı donemler oluodu 15 gundi bi kılo verıodum o zaman o kdr moralım bozuluodu kiii ama bir hafta sonra fln bi bakıodum 3 kilo 4 kilo birden vermişim

kitabı okudum, başlığın ilk 20 sayfasını okudum, reglim biteer bitmez de başlicam oley de oley
gitkin kilolar, gelsin güzellik sağlık, herkese

kızlar şunuda soyliiim saçlarım çook dokulmustu o diyetten sonraa he bidee diyeti bıraktıktan sonra dikkat etmezseniz yedıklerınıze ben gibi hemen kiloları geri alıyosun

YARARLI BİR BİLGİ VEREYİMM

BEYAZ GUN

Dukan’ın BEYAZ GÜN dediği saf protein gunlerinde sadece beyaz et, balık, yoğurt ve yumurtanın beyazından oluşan bir proteingünü yapmanız tavsiye ediliyor. (Kitapta 145 ve devam sayfalari)

Yani bu saf protein gunlerinde yemeniz gereken besinleri biraz daha ozenli secmelisiniz. Buna gore;

Her cesit yagli ve yagsiz baligin rejim suresince serbest olmasina ragmen bu ozel gunlerde ise ozellikle somon, ton, sardalya, soguk deniz baliklari yerine beyaz baliklar dostunuz olmali. (Ornegin kalkan, barbunya, kedi baligi, orfoz,

gelincik, cupra gibi). Tabi saglikli pisirilme sekilleriyle pisirilerek...

Yengec, karides,midye gibi deniz urunlerini ise eger yaglari konusunda fazla bilginiz yoksa bu gunlerde yemekten kacinin.

Kümes hayvanlari konusunda; tavuk yerken derisi, kanat ve kalca kisimlari ve kuyruksokumu etlerini yememeye calisin. Bu bolumleri diger gunlerde yersiniz. Hindi ve bec tavugu ise en az yagli kumes hayvanlaridir,istediginiz kadar tuketebilirsiniz. Tavsan, bildircin ve guvercin de bu ozel protein gunlerinize renk katar, yiyebilirsiniz. Bunlari da pisirirken yaglarindan arindirmaya ve pisirme sekline dikkat edin.

Yumurtanin ise beyazi tamamen saf protein iceren tek besindir, sarisinda yag vardir. Yine bu gunlerde yumurtanin da sadece beyazini tercih edin. Tabi yine yagsiz pisirerek.

Süt urunleri olarak yagsiz yogurt, yagsiz peynir tuketin ancak suna da dikkat etmelisiniz; süt proteinlerinde laktoz ve sut sekeri de vardir. Haftalar boyunca uygulanacak bir rejimde soz konusu laktoz saf protein diyetinin etkisini hafifletmez,

yani bu yagsiz sut urunlerini ister limitsiz ya da gunde 700-800 gr olarak tuketebilirsiniz. Ama haftada bir gun yapilacak bu ozel saf protein gunlerinde ise laktoz alimini sinirlamak icin besin secimine dikkat edilmelidir. Ornegin yagsiz bir

yogurtla yagsiz bir beyaz peyniri karsilastirirsak, ayni miktarda kalori getirseler de, peynir daha cok protein ve daha az laktoz icerir. Oyleyse bu saf protein gununuzde yogurt yerine yagsiz beyaz peynir tuketmek daha avantajlidir. Haftanin geri kalan 6 gununde yogut tuketebilirsiniz.

Tuz aliminizi da bu gunlerde normal rejim gunlerinizden cok daha azaltin. Bu acigi telafi etmek icin ise sirke, karabiber, baharli otlar ve butun baharatlari arttirabilirsiniz.

Eger mutlaka kirmizi et yemeniz gerekirse de sigir-dana etinin en yagsiz kisimlarini izgara seklinde pisirerek yiyebilirsiniz, dana-sigir pirzolasini ise haftanin diger gunleri yersiniz. Fileto ve biftek ise hayvanin en yagsiz yerlerindendir. Yalnizca %5 yag iceren biftekler vardir, korkmadan tuketebilirsiniz. Ama kontrfille, bonfile gibi bolumlerin biraz daha yagli oldugunu unutmayin, normal rejimde bunlari yiyebilseniz de, bu ozel protein gunlerinde bunlardan kacinin. Tabi bu gunlerde bu etlerin yaglarini ayirarak ve saglikli-yagsiz bir sekilde pisirerek yemelisiniz.- SEYİRDE DURAKLAMA YAŞADIĞINIZ SP GÜNLERİ İÇİN DE UYGULAYABİLİRSİNİZ.

90.0 oldum ama 89 olamadım hala.

ama regl olmak üzereyim, bitince 88.8 falan olur muyum ki haftaya :)

facebook grubuna beni ekleyen nesli'ye bir de buradan tesekkur edeyim.

Geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu olsun.. En güzel günler senin olsuunnn!! :116:

Zaten durumun farkındasın sen Haftaya eksiyi görürsüünn

Offf Öyle diyosun yaniiii Yok ben çok üşüyen biriyim zaten.. Antalya'ya mı gideydik yaa İnşallah orası da soğuk olur da içimde kalmaz bari Napalım biz de hamam, sauna ve yemeklere veririz kendimizi
Kredi kartıyla şeyettik be canım.. Gitti yani.. Senin Dukan menülerden de mahrum kaldık :S :)) Deniz kenarına oturur, romantik takılırız biz de napalım Benimkinin de ağzı pek öyle romantik laf yapmaz ama Ortam yeter Yetsin yani :103:

Hedef kilonu da yazarsan bildirim listesine ekliyim seni.

Benim yeşil çayı günde 3-4 bardak içtiğim oluyor. Kimi zararlı diyor, kimi için içebildiğiniz kadar diyor, ben içiyorum içebildiğim kadar :)

Ben de tuzlu deyince tuzlu anlamışımi halbuki sen tuzlu demişsin :111::111: hahahha Evet tuzluuu Ben de onu didim. Tadı da datluuu :))

Benimki gecikti mi 1 hafta falan gecikiyo yaaa :100: Hani kendini beklemek zorunda hissetme Benim için fark etmez bebek 3-5 günün lafı olmaz. Peşinden gelirim ben. Duruma göre bakarız artık

Afiyet olsun canım. Ben de tavuk ızgara ve salata yedim. Dün de sebze yemiştim bugün de yemiş oldum. Olsun yaa.. Sebze pek etkilemiyo beni artık bu saatten sonra. Ona da alıştı vücut Bi kaç haftadır 2 gün sebze 1 gün protein sonra yine sebze falan öyle karman çorman gidiyorum zaten.. Güçlendirmeye adaptasyon süreci hiihhih

ahh hedefi unutmuşum acemilik işte:))
Hedef:55
Dukan 57 dese bile :)))

hımmm bende mide sorunuda olunca ben çok içemiyorum tırsıyorum:))) :111:
tadı cidden güzel o yüzden aylık alışverişte stok yapmak en güzeli oluyor

kitabı okudum, başlığın ilk 20 sayfasını okudum, reglim biteer bitmez de başlicam oley de oley
gitkin kilolar, gelsin güzellik sağlık, herkese

hoşgeldin canım aramızaaaa
inşallah en kısa zamnda verirsin kilocuklarınııı

canım üzülme antalya da soğuk olur hatta orda yağmur bile olur valla bak
yine de mevsim gereği en iyi yeri tercih etmişsiniz bence,yaaa bak şimdi yaa 30 ağustosta o uyuz yüzünden gidemedim ya bodruma o geldi aklımaa ona gidemeyince sanki bütün yaz tatil yapmamışım gibi hisseettim kendimi
Allah içinize sindirsin şimdiden kuzum,heee siz bayram öncesi gidiyorsunuz hadi bakalım ohhh hareketli olur
benim de bazen 2 gün üstüste sebze yaptığım oluyor sonra 2 p yapıyorum,eee güçlendirmeci sayılırız artık olacak o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…