Kizlar Günaydinnnnnnn....
bildirim yapayim ama hic memnun degilim bi ileri iki geri gidip duruyorum
baslangic tarih 21.06.12
baslangic kilo 77
gecen haftaki kilo 70,8
bugün kilo 71,3
hedef kilo 65,7 (ama 64 de olabülür)
bu hafta tatlandiriciyi kesiyorum...semblante arkadasim gibi sadece meyveli yogurtlarimi yicem protein disinda ve sebze disinda bakalim nolcek...ama ben 4-5 yil hep 71 de kalmistim sanirim kirmasi güc oldu bu kilonun
mdesaaaaaaaaaaaaa evet evet evet oraya gidelim kasimda...geldigimde araya haftasonu katiyorum ki sende gelesin....izmire gelecektim onun yerine istanbulda bulusalim oh
bekle bekle son bir iki kiloda yapariz fistikimBenim de tatlandırıcıya bir son vermem gerek, zaten kutunun dibi de göründü, bir daha almam artık medesanın yumruğundan bende mi atsam napsam bilemedim
Bu arada ne zamandır söyliycem fırsatım olmuyor, bana karşı tavırlı olan arkadaş sana sesleniyorum, bu güne kadar tavrını görmezden geldim çünkü böylesine güzel bir ortama bu yaklaşımı uygun görmedim, yani burada bir destek ortamı var araya ayrımcılık girsin istemedim ama sen devam ediyorsun, arkamdan ne saf kız bu da hiç cevap vermediğim halde ordan burdan yazıyor bana diye düşünme diye söylüyorum, tepkinin farkındayım belki bu tavrın kırılır diye ısrarla yazmıştım ordan burdan sana ama artık yazmayacağım merak etme
Elbette kimse kimseyi sevmek zorunda değil, daha çok sevdiklerimiz kanımızın kaynadığı insanlar olacak ama böyle bir ortama insan ayırmayı ben şahsen hiç uygun bulmuyorum
bende kasarim ya sizinle en gec sizden iki hafta sonra güclendirmeye gecmek istyorum millet 20 30 kiloyu veriyor ben daha 10 kiloyu veremedim yahuhaftaya -1,8 minimum göreyim degil mi ? mecburum buna artik:26:
ayyy gelelimm medoshumla kadiköyde bulusur geliriz iki turist
hışşş medesam tebrikler canım ama ne o bakim mezun falan kıdemliler burda kalın ki bize annelik edin olmazmı yaniiiii
yumruk başarılı olmuş bende artık spora başlayabilirm oğlumun okul sendromu bitti şükür bende konsantre olabilrim yanii bu akşam bekle beni yürüyüş bandııııııı geliyorumm
Benim de tatlandırıcıya bir son vermem gerek, zaten kutunun dibi de göründü, bir daha almam artık medesanın yumruğundan bende mi atsam napsam bilemedim
Bu arada ne zamandır söyliycem fırsatım olmuyor, bana karşı tavırlı olan arkadaş sana sesleniyorum, bu güne kadar tavrını görmezden geldim çünkü böylesine güzel bir ortama bu yaklaşımı uygun görmedim, yani burada bir destek ortamı var araya ayrımcılık girsin istemedim ama sen devam ediyorsun, arkamdan ne saf kız bu da hiç cevap vermediğim halde ordan burdan yazıyor bana diye düşünme diye söylüyorum, tepkinin farkındayım belki bu tavrın kırılır diye ısrarla yazmıştım ordan burdan sana ama artık yazmayacağım merak etme
Elbette kimse kimseyi sevmek zorunda değil, daha çok sevdiklerimiz kanımızın kaynadığı insanlar olacak ama böyle bir ortama insan ayırmayı ben şahsen hiç uygun bulmuyorum
Enneee sende mi bebek yapcanHamilelik öncesi bütün suni besinlerden uzak durmak gerekiyor, bu hamileliği zorlaştırmanın dışında bebeğin erken dönem gelişimi ile ilgili birşey, ilk dönem bebek annenin vücudunda ne varsa onu emiyo, annenin o an ne yediğinin bir önemi yok daha önce ne yediğinin vücudunun ne depoladığının çok önemi var. En az 6 ay önceden bütün suni gıdalardan ve ilaçlardan uzaklaşmak gerek ve mutlaka ama mutlaka folik asit kullanmak gerek
Benimde sorunum kabızlık o yüzdenö bu konudaki her bilgiyi bir araya getirmeye çalışıyorum.
Forumda önceki sayfalarda ton balığını süzdürüp yemeyin diyorlar. Ama light ton balığının fikride beni çileden çıkarıyor. beni artık tavuk tavada yapılmasıda çileden çıkarıyor. AAma yemek zorunda kalıyorsun ucuz protein işte, geçen gün üzerine sarımsaklı yoğurt döküp yedim(bizimkiler mantı yiyordu onun yanına yapılmış, benim hakkım tavuk) neyse tadı bir nebze daha katlanılır geldi. Eğer seni de çok rahatsız ediyorsa, baharatlar ve izin verilen soslar kullanabilirsin. tadı baya değiştiriyor.
bu arada istanbullular bu kafeye gidip deneyen var mı, meraaaak ettim ben:)
Tatlı Huzur Cafe – Hazır Dukan Yemekleri » Dukan Diyeti Yemek Tarifleri
tavuk göğüs minik minik doğrayıp kavuruyorum. sebze günündeyse rendelenmiş kapakla birlikte kavuruyorum.üzerine sarımsaklı yoğurt ve bolca pul biber. bolca dediysem, gerçekten bol. ben acıya çok dayanıklıyım, yiyebiliyorum rahatlıkla. sonra ne kabızlık kalıyor ne bişey. şu biberiye turşularından da yiyebilirsin. acısından fazla etkilenmek istemiyorsan, ısırmadan, çiğnemeden direk yut gitsin. kabızlığın en iyi çaresi. tabi hemoroid gibi bir problemin varsa, kaş yaparken göz çıkarırsın.
selam canlar hemen bıldırım yapıp kacıyorum
baslangic tarih 06/08/2012
baslangic kilo 84
gecen haftaki kilo 79.9
bugün kilo 73,7
hedef kilo 67,5
canım bi yanlışlık mı var yoksa gerçek mi bu ?
1 haftada 6 kilodan fazla vermiş olamazsın değil mi
Geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu olsun.. En güzel günler senin olsuunnn!! :116:Selam...
Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo : 66.4
Geçen hafta : 58.5
Bu hafta : 58.6
Dün benim doğumgünümdü. Yediğim yaş pasta kuru pasta türevleri muhakkak etkilemiştir. Artı dün dukana başlayalı tam 2 ay oldu. 2 ayda 7.8 kilo. İyiki başlamışım dukana yoksa değil vermek almaya devam ederdim. Bir müddet daha seyredeceğim.
Yoğunluk dönemim başladı. Kondisyon bisikleti falan yalan oldu benim. Günde yarım saat falan yürüyüşüm var. Yürüyen merdiven kullanmamaya dikat ediyorum.
İnşallah haftaya daha güzel bir - ile bildirim yaparım.
kuzuuummm hevesini kırmak istemem ama o mevsimde pek güneşlenebileceğinizi sanmıyorum
yani bu soğuk ülkelerden kuzey ülkelerinden gelen tipler hava puslu bulutlu hatta çiseler durumda bile olsa şezlonglarda yatıyorlar malak gibi de,onlar o durumdayken ben kazaklarla gezerdim :2:
yani şöyle söyleyeyim,ben artık bu mevsimde bile yatıp güneşlenemem,bunun 1 ay sonrasında artık biraz çizme,bot mevsimi başlar.
amann siz de güneşlenmeyin,elele tutuşun gezin dolanın alışveriş yapın,gecelere akın olma mı
kız elbette ayarlardım balayı suiti en makul fiyattan,odaya da dukan mamaları yolladım
bodruma paranın tamamını yatırmadıysanız,gidin bakın güzelse kalırsınız 4 gün değilse,3 gün kalın dönüşte izmire gelin
.........
............
Ya zaten normalde light yiyorumda süzme yoğurtta yarım yağlı vardı ondan kullandım light bitince:)
Yeşil çay içiyorum ama onunda günde 2 bardaktan fazlası zarar olduğu söylendiği için çok fazla değil 2 taam oluyor:)))
Doğadanın elma çayı şu özel paketlerinden olanı hani:)) Diyet beni çok kararsız yapıyor bazen:))) bu dediklerinizi alacağım mateyi falan normalde zaten 9 lu çay içiyorum kendim demleyip ama birde poşet çaylar içmek istiyorum siyah çaydan resmen soğudum tiryaki olan ben bu diyette :))))
Meyveli yoğurtlar konusunda elim hep gitti ama alamamıştım ama alayım artık en azından günde bir tane ile idare edebilirim:)
yok tuzlu derken parasını kastetmiştim yoksa çok güzel birde süt dokunuyor o laktozsuz iyi geldi.)))
Bende Bİldirim yapayım bir kere olsun bakalım
Başlangıç tarihi:10.09.2012
Başlangıç kilom:71
Geçen hafta: 68
Bugün:67.0
Bu hafta biraz durdu gibi geldi 66 yı görürüm diyordum arada bir gördüm gibi oldu ama 67 de dolaştım hep..Gerçi moralimde bozuldu ama inat edip tartıya suç buluyor ve devam ediyorum:)))
Benimki gecikti mi 1 hafta falan gecikiyo yaaa :100: Hani kendini beklemek zorunda hissetme..........
...........
canım benimki de zaten pazar günü falan başlamalı yani sen geciksen de birbirimizi yakalarız gibi geliyor,neyse canım aramızda birkaç günün lafı mı olurbu kadar ay bekledik,geçeriz beraber sorun yok iyiyim ben böyle
yemekte patlıcan musakka,salata,bulgur pilavı varmış
ısıttım tavuk bagetlerimi onları yicem
Hedef kilonu da yazarsan bildirim listesine ekliyim seni.
Benim yeşil çayı günde 3-4 bardak içtiğim oluyor. Kimi zararlı diyor, kimi için içebildiğiniz kadar diyor, ben içiyorum içebildiğim kadar :)
Ben de tuzlu deyince tuzlu anlamışımi halbuki sen tuzlu demişsin :111::111: hahahha Evet tuzluuu Ben de onu didim. Tadı da datluuu :))
kitabı okudum, başlığın ilk 20 sayfasını okudum, reglim biteer bitmez de başlicam oley de oley
gitkin kilolar, gelsin güzellik sağlık,herkese
Geçmiş doğum günün kutlu olsun mutlu olsun.. En güzel günler senin olsuunnn!! :116:
Zaten durumun farkındasın senHaftaya eksiyi görürsüünn
OfffÖyle diyosun yaniiii Yok ben çok üşüyen biriyim zaten.. Antalya'ya mı gideydik yaa İnşallah orası da soğuk olur da içimde kalmaz bari Napalım biz de hamam, sauna ve yemeklere veririz kendimizi
Kredi kartıyla şeyettik be canım.. Gitti yani.. Senin Dukan menülerden de mahrum kaldık :S :)) Deniz kenarına oturur, romantik takılırız biz de napalımBenimkinin de ağzı pek öyle romantik laf yapmaz ama Ortam yeter Yetsin yani :103:
Hedef kilonu da yazarsan bildirim listesine ekliyim seni.
Benim yeşil çayı günde 3-4 bardak içtiğim oluyor. Kimi zararlı diyor, kimi için içebildiğiniz kadar diyor, ben içiyorum içebildiğim kadar :)
Ben de tuzlu deyince tuzlu anlamışımi halbuki sen tuzlu demişsin :111::111: hahahha Evet tuzluuu Ben de onu didim. Tadı da datluuu :))
Benimki gecikti mi 1 hafta falan gecikiyo yaaa :100: Hani kendini beklemek zorunda hissetmeBenim için fark etmez bebek 3-5 günün lafı olmaz. Peşinden gelirim ben. Duruma göre bakarız artık
Afiyet olsun canım. Ben de tavuk ızgara ve salata yedim. Dün de sebze yemiştim bugün de yemiş oldum. Olsun yaa.. Sebze pek etkilemiyo beni artık bu saatten sonra. Ona da alıştı vücutBi kaç haftadır 2 gün sebze 1 gün protein sonra yine sebze falan öyle karman çorman gidiyorum zaten.. Güçlendirmeye adaptasyon süreci hiihhih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?