Böyle olmuyor etmiyor diye konuşma amaaolmuyorki benim bebeğim kiloluyum işte benden daha şişko arkadaşım hamile kaldı ben kalamadım((( çok fazla suni bişey almıyorum en azından anormal tatlandırıcı kullanımım yok ama folik asiti biliyordum hatta doktorum verdi başlayacaktım eczaneye gittim almaya adam bana neden içeceksin kanda zaten folik 7 çıkmış içme diye vermedi eee bunu söyleyen eczacı olunca almadım bende o zaman hemen bugün içmeye başlayım
selam canlar hemen bıldırım yapıp kacıyorum
baslangic tarih 06/08/2012
baslangic kilo 84
gecen haftaki kilo 79.9
bugün kilo 73,7
hedef kilo 67,5
Senin düzgün kilo veremedim dediğin -900 gr mıdukancanlar,
bu hafta düzgün kilo veremedim. bunu düzenli yürüyüş yapmamaya ve sınırlı izinlilerden kullanmaya bağlıyorum. haftaya kek felan yapmayıp doğrudan kepekli yoğurt yiyeceğim. zeroyu azaltacağım. (hala içmiyeceğim diyemiyorum yaa, ben iflah olmam)
bu haftasonunu da geçireyiom ondan sonra size söz yürüyüş olmasa bile evde spor yapıcam.
ben 100 kiloda uzun süre kalmıştım. onun etkisi de olabilir gibi??
bu haftada az verirsem acil bir strateji değişikliği yapmam gerekecek...
üzgün dukancan azrasıladan sevgiler...
Oh ohhhkitabı okudum, başlığın ilk 20 sayfasını okudum, reglim biteer bitmez de başlicam oley de oley gitkin kilolar, gelsin güzellik sağlık,herkese
Güzel bir gün olsun hepimize,
Bu sabah çook erken uyandım ve geçmişe söyle bir bakayım dedim aman en son 4 ay önceki gibi 10 sayfa olmuş, medesa, dely, ne kaynatmışsınız, dedikodularınızı okudum ama beni unutmuşsunuz, gözden ırak olan gönülden de ırak demek ki, siz yazışmışsınız ben de çalıştım çok. :126:.
Ama muhabbet süperdi, arada rachelfine kahkaha attırmış, geçmiş tecrübeleriyle, kurabiyeler, kısırlar havada uçuşmuş.
Aliyem de bir sürü yemek tarifi vermiş, hepsi de çok güzel.
(mesajın buraya kadarki kısmını sabah yazmıştım gerisi anca şimdi :))
Kızlar, hepiniz çok tatlısınız ya, çok özlüyorum valla. Dely, Medesa, birden güçlendirmeye uçuşa geçmişsiniz tebrik ediyorum sizi canlarım benim. Delycim, çocuk sevindirsek yeridir artık valla :)):119:
Semblantecim, kızıl güzelim, doğum günün kutlu olsun.
Başka bişeyler de okudum ama şimdi hatırlamıyorum.
Haa rachelcim arkadaş senin sözünü dinlemiş aslında :)))
Kızlar ya, bizim fikrimizi çalmışlar baksanıza, burayı mı okudular ki, beni kovunca açacaktık, bulaşıkçı, ahçı, garson kadro tamamdı ama eller kapmış :))
Telif hakkı mı isteseydik acaba :))
Gerçek mi kıızzz :)) Aman aman yağsın orda......
canım üzülme antalya da soğuk olur hatta orda yağmur bile olur valla bak
yine de mevsim gereği en iyi yeri tercih etmişsiniz bence,yaaa bak şimdi yaa 30 ağustosta o uyuz yüzünden gidemedim ya bodruma o geldi aklımaaona gidemeyince sanki bütün yaz tatil yapmamışım gibi hisseettim kendimi
Allah içinize sindirsin şimdiden kuzum,heee siz bayram öncesi gidiyorsunuz hadi bakalım ohhh hareketli olur
benim de bazen 2 gün üstüste sebze yaptığım oluyor sonra 2 p yapıyorum,eee güçlendirmeci sayılırız artık olacak o kadar
Güzel bir gün olsun hepimize,
Bu sabah çook erken uyandım ve geçmişe söyle bir bakayım dedim aman en son 4 ay önceki gibi 10 sayfa olmuş, medesa, dely, ne kaynatmışsınız, dedikodularınızı okudum ama beni unutmuşsunuz, gözden ırak olan gönülden de ırak demek ki, siz yazışmışsınız ben de çalıştım çok. :126:.
Ama muhabbet süperdi, arada rachelfine kahkaha attırmış, geçmiş tecrübeleriyle, kurabiyeler, kısırlar havada uçuşmuş.
Aliyem de bir sürü yemek tarifi vermiş, hepsi de çok güzel.
(mesajın buraya kadarki kısmını sabah yazmıştım gerisi anca şimdi :))
Kızlar, hepiniz çok tatlısınız ya, çok özlüyorum valla. Dely, Medesa, birden güçlendirmeye uçuşa geçmişsiniz tebrik ediyorum sizi canlarım benim. Delycim, çocuk sevindirsek yeridir artık valla :)):119:
Semblantecim, kızıl güzelim, doğum günün kutlu olsun.
Başka bişeyler de okudum ama şimdi hatırlamıyorum.
Çalmışlar be canımKızlar ya, bizim fikrimizi çalmışlar baksanıza, burayı mı okudular ki, beni kovunca açacaktık, bulaşıkçı, ahçı, garson kadro tamamdı ama eller kapmış :))
Telif hakkı mı isteseydik acaba :))
Böyle olmuyor etmiyor diye konuşma amaaDaha yolun başındasın. Allah gönlüne göre versin.. Zamanı değilmiş demek. Bunlar kısmet işi.. O da olacak inşallah. Hem böyle strese girdikçe olmaz kiii.. Teyzemin kızı neler denedi olmadı. Ve ikisinde de bir problem olmadığı ortaya çıktı. Sonra doktor biraz ara verelim tedaviye, siz de biraz dinlenin dedi. sonra yine bakarız dedi. O arada stresli stresli olacak mı olmayacak mı bilmem ne diye düşünmedi muhtemelen. Ve hiç beklemiyordu.. ama o arada oldu işte. Hatta adet düzensizliği olduğu halde. Onun için doktora gidiyo, hamile olduğunu öğreniyo Bu gibi örnekler çok var. Stres yapmamaya çalış. Çok çok etkiliyomuş..! Folik asit mutlaka alınmalı, çok etkisi var diye biliyorum ben. O eczacı çok bilmişmiş bence Doktorun verdiği halde sana öyle bişi diyerek seni yönlendirmeye ne hakkı var. Üstelik doktorun verdiği halde almamakla sen de hata yapmışsın. Lütfen doktorun dışında kimseye aldırma.. Her şey güzel olur inşallah..
Böyle olmuyor etmiyor diye konuşma amaaDaha yolun başındasın. Allah gönlüne göre versin.. Zamanı değilmiş demek. Bunlar kısmet işi.. O da olacak inşallah. Hem böyle strese girdikçe olmaz kiii.. Teyzemin kızı neler denedi olmadı. Ve ikisinde de bir problem olmadığı ortaya çıktı. Sonra doktor biraz ara verelim tedaviye, siz de biraz dinlenin dedi. sonra yine bakarız dedi. O arada stresli stresli olacak mı olmayacak mı bilmem ne diye düşünmedi muhtemelen. Ve hiç beklemiyordu.. ama o arada oldu işte. Hatta adet düzensizliği olduğu halde. Onun için doktora gidiyo, hamile olduğunu öğreniyo Bu gibi örnekler çok var. Stres yapmamaya çalış. Çok çok etkiliyomuş..! Folik asit mutlaka alınmalı, çok etkisi var diye biliyorum ben. O eczacı çok bilmişmiş bence Doktorun verdiği halde sana öyle bişi diyerek seni yönlendirmeye ne hakkı var. Üstelik doktorun verdiği halde almamakla sen de hata yapmışsın. Lütfen doktorun dışında kimseye aldırma.. Her şey güzel olur inşallah..
ORASI ÖYLE STRESTE ÇOK ETKİLİYOR HAYIRLISI BAKALIM KOYUVERDİK GİTTİ ARTIK :=)))
dely canım 6 kilo veren bir arkadaşmı var banamı öyle göründü hemde tam 1 haftada
Ay sen kopardın beni zaten hahahahaDelyyy,kk'dan kop da maillerine de bak bacım
medesam ben de sizi çok özledim yaainşallah allah isteyen herkese sana da bana da en kısa zamanda bi bebiş verir. benim için baya sıkıntılı bi süreç oldu doğrusu. geçen kasımdan beri ilaçları bırakıp gebelik denemesi yapmayı bekliyorum kilo vermeyi de en çok bu yuzden istedim zaten ne kadar versem o kadar ıı olacaktı ama sımdı 67 cıvarında kaldım. tatlandırıcı da kullanmamam gerekiyor bu ara ama tatlısız da yapamıyorum şimdilik bu kilomu korusam yeter diye düşünüyorum 74 le diyete 71 le dukana başlamıştım. her ne kadar normal kıloma donememıs olsam da toplam da 7 kılo da fena sayılmaz dı mı
selam güzellerrr
ne gıcık bir gün oldu benim için
3 gündür 72 dim bugün artık 71,8 olma umudu ile tartıya çıktımki ne göreyim 72,7 bu ne yaaa sebze pro günümdü ondan mı oldu offff
bildirim yapiyimm
başlangıç: 07.06.2012
başlangıç kilo:83,3
geçen hafta:72,4
bu hafta :72,7
gelen:300 gram
sıkılmaya başladım ama yılmak yokk spor lazım bu tıkanıklığa sanırımmm
sevgilerr
sağolun kızlarr..
bugun bıldırım gunumuyduuu yaaa.
Bildirim yapmasam daha iyi olacak sankı..
başlangıç kilo : 112
başlangıç taihi : 19.03.2012
hedef kilo :79
geçen hafta: 90,2
bu sabah : 91,2 (27 gun oncede buydu)
bende kasarim ya sizinle en gec sizden iki hafta sonra güclendirmeye gecmek istyorum millet 20 30 kiloyu veriyor ben daha 10 kiloyu veremedim yahuhaftaya -1,8 minimum göreyim degil mi ? mecburum buna artik:26:
ayyy gelelimm medoshumla kadiköyde bulusur geliriz iki turist
acaba ben neden neden neden 7114. sayfayı okuyamıyorum. 7113e 7115e atlıyor yahu deliricemmm
hoşgeldin canım aramızaaaa
inşallah en kısa zamnda verirsin kilocuklarınııı
Oh ohhh Hadi bakalım. Hoşgeldin şimdiden.. bir an önce de başla da çıtırlar kervanına katıl
acaba ben neden neden neden 7114. sayfayı okuyamıyorum. 7113e 7115e atlıyor yahu deliricemmm
o sayfada seni çekiştirdik de ondan
oluyor arada bazen öyle. boşver kuzum,delirme o kadar yani
Bu mesajı değiştirmişsin de altına da düzenleme sebebini yazmışsın ya çok hoşuma gittiiiay teşekkür ederim çok hoş buldum
sonunda 7114. sayfaya ulaşabildim de yazabildim cevap
çok çok çok teşekkür çıpçıtır olalım inşallah
bekle bekle son bir iki kiloda yapariz fistikim
a a o da kimmis
olmuyorki benim bebeğim kiloluyum işte benden daha şişko arkadaşım hamile kaldı ben kalamadım((( çok fazla suni bişey almıyorum en azından anormal tatlandırıcı kullanımım yok ama folik asiti biliyordum hatta doktorum verdi başlayacaktım eczaneye gittim almaya adam bana neden içeceksin kanda zaten folik 7 çıkmış içme diye vermedi eee bunu söyleyen eczacı olunca almadım bende o zaman hemen bugün içmeye başlayım
-
anaaa noluyor kızz,kime kızdın sen
ben hiç kimsenin sana tavır yaptığını hissetmedim,noldu öyle birden yahuuu
kımmıs canım o. belki sana oyle gelmiştir yaaa...
canım tam sana mail atacaktım ki baktım buraya yazmışsın,hoşgeldinnnn
kuzum seni unutmak mümkün mü,senin aklın alabiliyor mu böyle bişeyi ? kendimi unuturum seni unutmam
heee öyle gevezelik yaptık dely ile
geçiypruz valla kuzum biz güçlendirmeye yer açın yanınızda bize de sıkışın tepişin azcık bakalım kaynaşalım
sorma yaa çalmışlar fikrimizi,biz de izmirde açarık olma mı.hem seni ne kovacaklar yaa kovsalar dely ile beni kovarlardı,cidden burdan maaş almaya başlıcaz
ya kovulmak dedik de şu an bu satırları yazıyorken 2 arkadaşı işten çıkardılar gözümün önünde,noluyor anlamadım ayy çok üzüldüm dayanamıyorum böyle şeylere ben
ikisini de bir tedarikçi firmadan almıştık biz,biri 6 yıldır burda öbürü de 2 seneyi geçmiştir.acaba taşeron firmayla sözleşme mi fesedildi anlamadım
Gerçek mi kıızzz :)) Aman aman yağsın orda:86::86:
Bayramda Bursa'ya geçicez kısmetse, arife günü. Birleştirdim taili. Daha izin de almadım daAlıcam inşallah.. Saol canımcıımm Kendi tatilin için de üzülme, unut artık.. GEzdin çıtır çıtırr seennn Kısmet değilmiş. Seneye daha güzellerine inşallah :82::127:
EkiimmmmGünülden ırak olmazsın seeenn Hatta biz senden de konuştuk. Kızlar sordu, gelemedi dedim, toplantısı varmış dedim. Çok tatlı Ekim de dedik Sesi de çok tatlı dediiiikkk :78: Biz de seni özlüyooozzzz..!
Evet canım, çok güzel olaylar gördüm tartıdaDaha da gam yimem
Çalmışlar be canımBiz öyle konuşup konuşup da açmazsak, böyle olur işte.. Ah işte elalemde para var herhal Şimdi izşsiz kalırsak ne etcez garii :S Gitti telifimiz hakkımıızz
Slmssss millettttt..2 gundur cok yogunum bi türlü giremedim..neler yazdınız okuyamadım ama Ekim ve Tenarı gördüm aşağıda çok sevindimm..34 Ekim geçtinmiiiii kısss,güçlendirme 2.yarıya?? yawww sende fake make bi face acaydın iyiydiii beeee,,,cok merak ediorumm seniiii bennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?