Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hahaha, evet canım, bir kişi 5114 sayfaya giremiyorum diye feryat ediyordu, ben de espri yapmıştım aynen senin gibi, epey de sürmüştü, ben girip okuduydum daha sorun oluşmadan, insan okuyamayınca merak ediyo işte :))

Bu arada, Sebep: unuttuğum alıntılar için :) in sahibi, adını unuttum canım, hoşgeldin:))

:)) hoşbuldumm teşekkür ederim

Prensesimmmm nasılsın kuzum, bu ara gelemedik buralara :))

ekimimmmm canim benim sorma ya hic gelemedim isten stresten catliyorumda neler konusuyor bizimkiler diye aksam gelincede bitap düsüyorum okuyamiyorum.....ama sansa daha dün dedimki hasta olsaydim evde takilirdim takip ederdim iki gün gecmedi suan evdeyim raporlu degilimde patron eve gönderdi söförle hastasin dinlen diye yesil cayimi aldim yataktan takip ediyorum suan forumu eskiden söyleselerdi inanmazdim hastalandigima sevinecegimi

sende ne var ne yok güzellik?

Ayyy bi koşup da gelemedin kıs deli ettin beni ya zaten ikimizde ki iradeyi toplasan medesaya yetişemeyiz, beraber yapalımne yapacaksak, destek olalım birbirimize gaza getirelim

sorma güzelim ya en himbil cekirgeler ciktik ya biz ama medosuma sözüm var haftaya -1,5 bu hafta su 8 km lere baslayayim ben yine

canım nerelerdesin yaaa,merak etmiştim cidden,neyse ki iş yoğunluğuymuş
biz dely ile güçlendirmeye geçiyoruuzzzz pek yakında yanınızda olacağızzzz çok az kaldııııı
bu arada kitabım yanımda nöbette tekrar okuyup takıldığım yer varsa yazıcam size,siz de artık yarın okursunuz,gelsenize bu gece de yaaa burdayım ben kaynatalım azcık

yoook ekim değildi de o kimdi hatırlamıyorum,aslında hepimiz giremiyorduk o sayfaya ama 1 kişi takıntı haline getirmişti ne var acaba o sayfada diye,oyyoyyy geçmiş günlerimiz

kuzum siz ikiniz de iradeliydiniz sonradan bir haller gedi size,oysaki ben sizde gençliğimi,ilk dukan heyecanlarımı görüyordum.niye böyle oldunuz toparlanın artık bakalım.ramazan falan da biteli yıl oldu,hadi sıkı tutun da bayrama saklayın heveslerinizi.haftaya lütfen bütün çıtırlar güzel eksilerle gelsin.aslında ne kadar sıkı tutarsanız,o kadar çabuk özgür olacaksınız.ızatmayın süreci küçük kaçamaklarla yahuu
kim o yaaa,yoktur öyle bişey yada isteyerek üzmemiştir seni eminim.kırılmayın birbirinize lütfeeennn

kız ne oynaması,bildiğin stand up yaparım ki ben
ben de yeni havadis yok vallahi,ipektoşta var ama o da rutin çizgide atraksiyon yok anlaşılan

Ne güzel bildirimler vermişsin kıslar hepinize tebrikler.Daha başlayamayan sadece sizleri okuyan (((

ee hadi başla artık sen de da

Geçmiş olsun canım, dikkat et kendineee

Sorma, bu forum, diyet, sevineceğimiz bir sürü yeni şey yarattı gerçekten, kıyafetlerin çuval gibi durması, düğmeli halde belimizden düşme korkusu, wc ye gidince mutlu olma hissi :)) Var daha biçok ama aklıma gelenler bunlar

Ben de epeydir yoktum tatlım, çok yoğun ama bakma işte forumun üstüne tanımayıp ilk çatlaktan sızıyorum

evet benim çekirgem söz verince tıtar,ben sana inanıyorum ve rachelfine'dan da haftaya için bir hedef bekliyoruz yani
dikkat et güzelce dinlen kuzum,ayy ne güzel patronun varmış senin,ben zavallı da 40 derece ateşle de olsa çalıştım bunca yıl
biliyor musunuz daha hala 5 senelik yıllık iznim içerde,kullanamadım
bu sene de 6.yıla giriyorum,artık 21 gün olacak.
önümüzdeki yaz 3 ay yaz tatili yapmayı planlıyorum,nasıl ama

canım folbiol var evde folik asit kullanırken yanında b12 içmek zorundamıyım peki

ayyyy medesam dogru nasil gurur duyuyordun benimleee yok yok bayrama bende istiyorum güclendirme bana ne banane hergün 8 km yine baslatiyorum

sagol canim benim...yaa aynen aynen aynen eskiden sabahlari uyanmakta zorluk cekiyordum simdi hemen uyaniyorum bir an evvel tartilayim diye su günlerde pek yüzüme gülmesede tartim olsun buna da sükür

MEDESAAAAm ayagina adimi yaz silinsin bende geceyim güclendirmeye bir an önce ama bayramin ilk gününe istiyorum ben onu benim olacak o 65 kilo

okurken walla sesli güldüm,,bende aynen senin gibi bazn 1 bzn 2. yarı seklınde takılıorum,kihkihkih ama malesef ben Adana dönüşü bidaha 51.9 göremedim yaaaa :2: 52 küsürlerde takıldım kaldım :2: ben haftaya geceyım dıorum ya 2.yarıya,,cunku hesaplayınca nerdeyse ztn 1 aydır uzatıorum 1.yarıyı..sıkıldımda artk ama korkumda agır basıor.dun birini okudum guclendırmede 5 kılo almıs..ayyyy ben 5 deıl 2 kılo alsam yuregıme ıner..cunku suan artk yawastan kendımı begenmeye basladım :2:

aaaaa hadiiii gözünüz aydınnnnn,,cok sewındımmm,,ilk tost yediğin andakı duygunu cok merak ediorum aksama bilemiorum burda olurmyuum ama oku aklına takılan olursa sor cicim yarın

hehehehehhe asıl evlenirken sen ayağının altına yaz da ben de evleneyim yoksa 100 yalında hala kk'da koca bulun bana diye bağrınıyor olacağım
yani tek tecrübem dukan diyetiyle ilgili olmasın dimiii ama

hehhh canım sen şimdi güçlendirmede biri 5 kilo almış dedin ya ben artık zor yerim o tostu:18:

:)) Valla fıstığım benim, güçlendirmede 5 kilo allmış olması için her hafta bir kuzu yemesi lazım arkadaşın, tam olarak dikkat ettiğinde kesinlikle almıyor, veriyorsun.

Sen zaten olmuşsun artık canım, maşallahın var, yaptın ve oldu

Demin yazmışsın unuttum canım, ben şimdi eski halimi buldum, sonra yeni halimi de resmettireyim ondan sonra ikisini birinize göndericem, göz kulak yapar koyarsınız buraya :))

hehhh canım sen şimdi güçlendirmede biri 5 kilo almış dedin ya ben artık zor yerim o tostu:18:

Haha, nasıl biliyorum ben fıstığımı, hemen üstteki mesaja yazdım senin için :)) zaten zor ikna oluyor, okuyunca ödü patlayacak dedim hemen yettim

Canımmm napıyosun, özledim seni. Okudum bebişin hastaymış geçmiş olsun, umarım şimdi daha iyidir.

Sağol tatlım. Yüksek ateş. Boğazı şiş. Olmasınlar hasta yaaa. Ben dayanamıyorum..
Bende demiyorum cunku burdakı herkes de senı cok özledi… yokluğun çok belli oluyor iyilik meleği..

hislerim kuvvetlidir çok daha önce anlamıştım zaten de neyse anlamadı sanmasın diye yazdım, ilgi alanımdan çıkartıyorum zatı muhteremi

Ama söylemezsen bılmezkı oda. Şahsen bensem bilmiyorum…
Söyleki yanlış anlaşılma varsa duzelsın yoksada ınceldıgı yerden :26:kopmasın yıne duzelsın:13::13::13:

kizlar,
bildirimim gec kaldi biliyorum.(lilyumcum kusura bakma)
niyahet 10 gunden beri ilk defa eksi gordum tardiyi.
3 gundur yumruk harekati :) yapiyorum.
ise yaradi sonunda.
dukan yolu zorlu yol ama vazgecmek yok.
Başlangıç 02/09/2012
Başlangıç Kilo 68
Hedef 56
Geçen perşembe 63
Bugün 62.30

korkunun ecele faydası yok cnm.eger yemezsen guclenemıcek vucudun we korumaya gectıgınde gerı kılo alıcaksın vucudun alısmamıs oldugu için.ee o zmn ya butun emeklerın bosa gıdecek yada omur boyu seyırde dolasacan..walla bende onun abarttıgını dusunuorum,,cunku bende ara sıra abartmalarıma ragmen,kılo werdım.yanı 1-2 kg anlarım ama 5 kg banada cok abartı geldi.

ewt bencede o biraz abartmıs ama işte 2.yarı yınede biraz urkutuor benı..ama bıktımda artk bu psıkolojıden napıcam bilmiorum.sen son cekıldıgımız fotoları gordunmukı kızlarla olanı? kımın faceden baktın gizli gizli deee bakemmm

Sağol tatlım. Yüksek ateş. Boğazı şiş. Olmasınlar hasta yaaa. Ben dayanamıyorum..
Bende demiyorum cunku burdakı herkes de senı cok özledi… yokluğun çok belli oluyor iyilik meleği..

Canımm, çok sağol, hepiniz çok iyisiniz, iyi ki varsınız.

Kuzucuklarımız da hasta olmasın tabi, benimki danacık oldu da, 1,75 boyla, tepemden bakıyor maşallah ama çocuklar işte sonuçta, hiç büyümüyorlar analara.

Haha, nasıl biliyorum ben fıstığımı, hemen üstteki mesaja yazdım senin için :)) zaten zor ikna oluyor, okuyunca ödü patlayacak dedim hemen yettim

ayyy sorma ekim ,ben de senin o hergün 1 kuzu yemesi lazımı okuyunca biraz rahatladım cidden
ama bişey söyleyeyim mi inanın aklım çıkıyor,abartmıyorum yani cidden yeniden oturan boğaya dönüşmek istemiyorum
neyseki artık ok da yay da bizde kuralları biliyoruz,1 gram bile artsam hemen dikkat ederim.gerçi siz de ilk geçerken kilo almaktan korkuyordunuz aksine verdiniz bile
inşallah bizim için de öyle olur

İvet Çok romantiktir de hihihi
Üzüldüm senin tatil olayınaa. Keşke gidebilsen sen dee..
Tartı beni de şaşırttı canım saolsun Aslında regl öncesi olmam gerekiyor ve şişmiş olmam gerekiyor :S Yoksa gerçekte daha mı azım :S :76: yok değilim kesin de :)) Regl nerdeee Onu bekliyom
Tamam, artık orta oyunundan falan kazancaz

Ne güzel bildirimler vermişsin kıslar hepinize tebrikler.Daha başlayamayan sadece sizleri okuyan (((
E gesseneeee

Ay sor sor canıımm. Ben de yararlaniyim :) Gece gelemem sanırım, ama yarın okurum sanırsam

.........
biliyor musunuz daha hala 5 senelik yıllık iznim içerde,kullanamadım
bu sene de 6.yıla giriyorum,artık 21 gün olacak.
önümüzdeki yaz 3 ay yaz tatili yapmayı planlıyorum,nasıl ama
Biraz daha sabret, Senelik dünya turuna çıkarsın Maşallah Ağzımın suları aktı o izinlere hihiihh Ama kullanmayınca bi anlamı yok tabi. Kullanırsın inşallah en güzel şekilde geçirirsin

.......
.........
MEDESAAAAm ayagina adimi yaz silinsin bende geceyim güclendirmeye bir an önce ama bayramin ilk gününe istiyorum ben onu benim olacak o 65 kilo
Nerden de aklına geldi Güçlendirme kurdelesinden de yutabilirsin :76:

Kızanlar, bu hafta bildirimde geçen haftaya göre azalma var. 2 hafta üstüste bildirim yapmayanları da çıkarıyorum. Hani eski arkadaşlar bazen gelemeyince, bildiremecek olunca falan söylüyolar da silmiyorum ama, bi kere bildirim yapıp sonra bi daha uğramayanlar vaarr E ben uğraşıyorum amaaa ( Lütfen devamını da getirin yahuuu!! bi anlık heves miyim beeennn :86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…