pek normal değil bebem, çok da fazla içme böbrekler o kadar yorulmasın, soğuk su mu içiyorsun hararet yapmıştır yada boğazın neyin mi ağrıyor sıcak bişiler iç
sen alıntı yapmışsın yukarda bana ama bişey yazmamışsın, tavır mı yapıyon kıııııssssssss
Kaşarlı köfte yaptım kendime, maydanoz yokmuş biber de yokmuş evde ben de dereotu koydum azcık yeşillik olsun diye, biber olmayınca içinde hiç yiyesim gelmiyor köfteyi, kepek hakkımı yemiştim onun için koyamadım ama kaşar baya tuttu köfteyi çok güzel olmuş tadı dailk lezzetli dukan köftem oldu bu
slm kızlar herkese iyi akşamlar bildirime geç kaldım ama dışardaydım acele geçmişe göz attım ne güzel kilolar verilmiş
benim bugün diyette 4. günüm atakta :)
başlangıç kilo :79
hedef kilo :60
güncel kilo :77,3
oysa ben bi 3-4 kilo veririm diodum ama yok çok moralim bozuldu inşallah yarına 77 olurum bugün kaçamaklarım oldu tadım günü yüzünden tartıda az kilo verdiğimi görünce iyice moralm bozuldu az daha saldım öle :)şimdi kendime tavuk göğsü yapıyorum soslayıp yağsıs tavada çevircem sosta köri kimyon falan :)
Kızlar,
Bir ara koptum yine, ben çıkıyorum artık, hepinize iyi akşamlar.
Çok dedikodu yapmayın yetişemiyorum ha :))
Medesam, sana kolay gelsin balım.
Kızlaaaar, bugün öğleden sonra özellikle keyfim iyi çok şükür :)) konuşturmak için 5 lira, susturmak için 10 lira vereceksiniz yakında, o aşamaya geldim yani.
Bu arada yine keyiflendiğim şeyi paylaşmak istiyorum sizinle. Zayıfladığımdan beri spor günlerin dışında işte giyebildiğim pantolon alamamıştım, hep elbise, etek. O da olmuyor artık, pantolon şarttı. Ben de geçen akşam gittim pantolon alayım diye, 38 beden giydim bol geldi, kız 36 beden getirdi cuk oturdu valla inanamadım. Hayatımda ilk defa 36 giydim sayın siz, üst giydiğim olmuştur ama armuttum ben önceden, ondan ötürü alt 36 hiç olmamıştı.Hemen de paçalarını yaptılar verdiler ertesi sabah giyeyim dedim ama kız ölçüyü yanlış almış, uzun oldu, hevesim kursağımda kaldı ama olsun, evde duruyo işte, yaptırabilirsem giycem.
darısı başımaa darısı başımaakocaman tebrik zayıflayan herkesee
bende bi an önce başlasam da yazsam buraya çok heycanlı çok
ay bu arada bişey de soriym hepinize, yulaf kepeğini nerden bulabilirim acabaa
Kuzularimmmm uyudummm kalktimmm simdiiii bogazim yaniyo hic birsey yiyemedim bugün yogurt ve bi dilim ekmek yedim
18. günümde diyetimi bozdum ya.. üff çok üzücü ya. bu kadar istikrarsız oluşuma hiç şaşırmadım. yıllardır boşuna şişip durmamışım. 5 kaşık mantar çorbası yedim. ayrıca öğlen yemeğinde sulu et yemeği çıkmıştı. suyunu ayırarak etlerini yedim. ama yağlı bir yemekti iştee. bu gün sebze günüm diye 5 küçük salatalık 2 domates 3 biber.patlıcan közlemesi yoğurt 2 tane dukan krep yedim. sabah da 3 yumurta pişirip yemiştim.. yuhhhhhhhhhhh şimdi tartılsam 3 kilo almışımdır heralde. nasıl telafi ediyoduk. saf protein günü yapmam lazım dimi.
Kuzularimmmm uyudummm kalktimmm simdiiii bogazim yaniyo hic birsey yiyemedim bugün yogurt ve bi dilim ekmek yedim
kuzuum kıyamam sana yaaa,keşke yoğurt çorbası falan yapıp ekmeğini doğrayıp içseydin,aç açına olmaz ki ama
sagol güzelimmm yok yarin sinirli birsey yeme dengelersin insallah devami gelmezse sorun yokuff geçmiş olsun...bu mevsim zor geçiyor biraz. herkes hastalıktan kırılıyor. ılık süt ıhlamur falan iyi gelir. ama en güzeli ilaç alıp dinlenmek..
bu arada ben bu gün senin yerine de yedim galiba.
kızlar cebime gelen bir mesajı paylaşayım sizinle:
bir tutam bugday çimini ezerek suyunu çıkarın.bu suya 2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip saç diğlerinie masaj yaparak sürün.1 saat beklettikten sonra bol suyla durulayın.saçlarımız daha çabuk ve daha kuvvetli uzayacakmış böylece
iyimiş ama nerden bulunur ki bu çim. bir ara duymuştum insanlar saksıda faalan yetiştiriyodu. zayıflamak için mi kullanıyorlardı? benim de saçlar dökülüyor. o yüzden 2 yıldır hiç boyamıyorum. en son bakır boyamıştım. çok güzeldi lakin yıpratıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?