Hoşbuldummmmm
kepeğim var ama, şirketteki arkadaşlarla birlikte başlayacaktık. İçlerinden biri ben hepinize yaparım ekmek dedi. Ama yapamamış yumurtası olmadığı için. Oyüzden bende peynirle idare ediyorum yarına yapacağım
eskiler ne diyosa doğru diyo valla tam üstüne basmışşRahmetli ananemin çok söylediği bir laf vardır, "ELDEN GELEN AŞ OLMAZ, OLSA DA ZAMANINDA GELMEZ"
perşembeleri bildirim günü. o gün erken gelheyecanlı oluyor
160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..aa ommurcum mrbb,,ya sen nerelerdesin yaaa terk eyledin bizleriiiii...daha ne zmn korumaya geçiceksin sanırım yaklasmıs olmalı??? lütfen eskisi gibi daha sık ugra buraya :2:
bekarsan panik yapma:)genelde olur diyetteykentecrübeli arkadaşlar yardım edin.atağı bitirdim seyire geçtim 3-4 gün önce regl olmam gerekiyordu.hala olmadım.dukanla ilgisi olabilir mi?
tecrübeli arkadaşlar yardım edin.atağı bitirdim seyire geçtim 3-4 gün önce regl olmam gerekiyordu.hala olmadım.dukanla ilgisi olabilir mi?
tecrübeli arkadaşlar yardım edin.atağı bitirdim seyire geçtim 3-4 gün önce regl olmam gerekiyordu.hala olmadım.dukanla ilgisi olabilir mi?
160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..
160 gün güçlendirme yapıcam.şu an 152 gün olmuş hesapladım.korumaya 1 hafta var ama tatilde biraz gevşedim.şimdi toparlama zamanı:))sen ne durumdasın..
anladım o zaman diyetle alakalı olabilir.ama sonuçta uzman değilim.ben de yaşadım oyüzden söylüyorum.yine de dr a danışmakta fayda var..hayır evliyim.hiç olmazdı böyle.hamile olmamda mümkün değil tüplerimi bağlattım çünkü.
Rahmetli ananemin çok söylediği bir laf vardır, "ELDEN GELEN AŞ OLMAZ, OLSA DA ZAMANINDA GELMEZ"
inşallahhh...27 aralık 2012 den beri bu diyet hayatımda...4 ayda 16 kilo gitti ...darısı sizlerin başına...1 hafta mıoyyy ne güzel bir zaman dilimidir ooooo, biz de görelim inşallah çabucak aksın gitsin zaman
Fabrikadan bildiriyorum stop. Aanam yol 1 saatten fazla sürdü stop. Hemi de trafik yok iken bu kadar sürdü stop.Sen artık evinin gadını, çocuklarının anası ol bebeğim, yada az yoğun yerinden kalkmana bile gerek olmayan bir iş bulhepiniz bulun
Bu arada afiyet olsun, hakettin sen ama artıkbiraz da spor yap emi bebiş gelmeden yap sonra istesen de yapamıyorsun ............
........
Abariiiimerhaba şekerler nasılsınız görüşmyeli uzun zaman oldu...güçlendirmede 5.ayımdayım.hiççç kilo almadım üstelik ramazan ve tatil olmasına rağmen..eskileri öpüyorum yenilere kocaman hoşgeldinizzz...
inşallahhh...27 aralık 2012 den beri bu diyet hayatımda...4 ayda 16 kilo gitti seyirde...darısı sizlerin başına...1 hafta mıoyyy ne güzel bir zaman dilimidir ooooo, biz de görelim inşallah çabucak aksın gitsin zaman
dikkat eder kurallara uyarsan alınmıyor.ben ramazanda coştum resmen hareketsizlik ve akşam yenen dondurmalar baktım 1-2 kilo gelmiş. hemen toparladım şimdi 1-2 kilo daha veririrm güçlendirmede öyle geçerim korumaya:)))diyetten dolayı gecikmeler yasanabilior.bendede olmustu ilk ay.
cnm bende 13 kg werdigim için 135 gün fln güçlendirme yapıcam.ama bende izinde fln gewşedim.1 ay önce koruma 2.yarıya gecmem gerekiodu bu hafta geceyım dıodum ama yıne kısmet olmadı.sanırım 1-2 haftaya gecerım ama 2.yarıda kilo almaktan korkuorum acıkcası yaaa :2:
iyiyim canım.özlemişim sizi:))Fabrikadan bildiriyorum stop. Aanam yol 1 saatten fazla sürdü stop. Hemi de trafik yok iken bu kadar sürdü stop.Bu kadar uzakta fabrika açılır mı stop
Hakettim de miiiiBence de artık şu seyir kabusları peşimi bırakın yahuuu :86: Evet canım. Spor da yapcam.. Callan'a başlıcam. Olmazsa en azından 1 gün durup 1 gün yapıcam da bi hareketlenme olsun. Çabuk sıkılmiyim. Sonra arttırırım olmazsa. Sımsıkı oliyiimmmm Bebiş gelmeden evet.. Regl de olmadım zaten. Umarım geç kalmadım kihkihkihhh :111::86:
AbariiiiKimler gelmişşş.. Nasılsıınnn? Ben hala seyrediyom, senin torunlar güçlendirmeyi bitircek nerdeyse Ben de geçiyorum 1-2 haftaya kısmetse Öpüyorum seni..
merhaba şekerler nasılsınız görüşmyeli uzun zaman oldu...güçlendirmede 5.ayımdayım.hiççç kilo almadım üstelik ramazan ve tatil olmasına rağmen..eskileri öpüyorum yenilere kocaman hoşgeldinizzz...
hihii rekor kıracam demek kiömür hoşgeldin... Maşallah sana yaa. Korumaya gececek ılk kısı sensın burda sanırım. Yanı ben geldıgımde sen guclendırmeye gecıyordun gectın ve sımdı korumaya bısey kalmamıs. Ogun bugun ılk koruma sen olacaksın. Tebrıkler yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?