Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gerçekden yulaf kepeği ile yaplan birçok şey çok kötü oluyor
bende geçenlerde terbiyeli tavuk çorba yaptm içine çok az yulaf attm kvam versin diye
iğrenç ötesi oldu ama içtim genede
menün gayet güzel afiyet olsn
bende ps günlerimde gözüm dönüyor kaçamak yapmamak için kendimi zor tutuyorm
ama protein günlerimde kaçamağn ksı bile gelmiyor aklıma

çorbalara kıvam vermek için mısır nişastası kullanın. sınırlı izinli olduğu için, mümkün olduğunca az kullanmaya çalışın. kepeği çorbada falan ziyan etmeyin. zaten işe de yaramıyor. kıvam falan vermez kepek...

acı yeşil biber ve mest çay ile 20 dak wc de taş saymaca:))))

herkescikler gitmiş galiba ama olsun yaziym yine de ben, sonunda reglom bitti de başlayabildim bugün
içmem gereken çok azıcık bi suyum kaldı. çok az şey yedim ama hiç de aç hissetmiyorum ne güzel şey bu böyle enerji veriyo insana psikolojikman
ay bu arada ıspanak şeysi tarifi süpsüper ellerinize sağlık

zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadise nolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.

Allahım sonunda diyetime başladım çok mutluyum inanılmaz bir vicdan rahatlaması anlatamam sizin yazdıklarınızı okuyup başlayamamak kendimi suçlu gibi hissediyordum.
1.günüm
sabah 2 yumurta+lıght peynir,şekersiz çay
öğle 1.5 yk yulaf kepeği yoğurtla yedim.yanında 1 çöp şiş tavuk göğüs eti
1 bardak yeşil çay
akşam yinee tavuk :) lıght çamlıca gazoz ve yoğurt
sade türk kahvesi
1.5 lt su
saat 21:00 umarım sorun yaşamadan tamamlarım

Haklısın hazır çorbanın tadı bozuluyor
nisasta tadını değiştirmiyor değilmi
zayıflamada ölçüyü kaçırmamak lazım. bakınız: hadise nolmuş o öyle yaaa, kaditi çıkmış.

Evet yaa hadise çok kötü gözüküyor

ARKADAŞLAR PINARIN LABNE peyniri 100 g da 9 gr yağ içeriyor .Kullanmak doğru mu ?
yağ oranı % 5 olan ürünlere kadar izin var değil mi ? yanlış mı hatırlıyorum ..aynı durum pınar beyaz light içinde gecerli..oda 100 g için yağ oranı 15,4 yazıyor..Ne düşünuyorsunuz bu konuda..

selam guzeller ben yokken bayaaaaa bi incelmissiniz haaaaaa perşembe geliyo bakalım ak popo kara popo cıksın ortaya

ben de yuzde bes dıye bılıyorum sakatlık olmasın

ben de yuzde bes dıye bılıyorum sakatlık olmasın

kitapta bahsedilen yağ oranlarını hatırlamıyorum. et için farklı, süt ürünleri için farklıydı oranlar. ancak şunu söyleyeyim, sürülebilir peynirler, (labne, krem v.b.) ortalamanın üstünde yağlıdır. tüketmemek lazım.

Dukan tariflerim sitesine eklenen o armut kebap tarifi nedir öyle ya, mis gibi patlıcanları bir de kıymaya sarıp tavada çevirmişler falan. Of of. Cezalı olduğum için saf protein günündeyim, yarın da aynı bugünkü gibi mi olacak sabah tartıda karar vereceğim.
Patlıcanlarım dolapta beni bekliyor ya. :2: Umarım o kaçamak fazlalığı gider bir an önce, ben de patlıcanlarıma kavuşurum.

Hepinize iyi akşamlar :)

Peyniri soran arkadasss!!

0,2 % yag oranlilar serbest

digerleri sinirli

5% yag oranli krem peynir 30 g

ve 7% yag oranli kasar diyim veya digerleri 40 g

serbest

ne yemiştin de kacamak olmustu Allah askına ben takıp edemıyorum..

bende 2 gün saf protein yapıcam çok şişkinlik var atamıyorum bir türlü belki böyle iyi olur perşembe günü sp yapar cumada annemin yanına uçarım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…