- 31 Mayıs 2010
- 3.569
- 1.214
- 373
rapor vermeden olmuyor bu işler :)
yine yeni yine yeniden callan 1/21
Uykusuz gecen bir gecenin sabahindan herkese günaydinlar...
Gecmek bilmeyen öksürük canima okudu sabaha kadar gözümü kirpmadim..doktorum izindeymis haftaya gelecekmis..Bana önerisi olan varmi..
Bu sabah tardida gördügüm rakamla gözlerim yerinden firladi gecicidir gecici insallah...
5 BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİYİM. çÖZÜN ÇÖZBİLİRSENİZ..
Slm canlar. Canım sıkkın yaa
Hafta sonu kaçamak falan yapmadım aksine öğlenleri mangal olayı ile (yanında közlenmiş biber tomato birer tane akşamları full balık hemde az azz) geçirdimmm
Dün öğlen 4 köfte akşam 6 istavrit hemde ızgara.
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
Gerçi sabah ezan saati bi sancıyla uyandım. Davul gibiydim. WC ye de çıktım hemde o saatte.
Sabah kalktım karnım bi tuhaff
Tartıldım ki + nın kralını gördümm.
Bozmadım tabi moralimi ama yanlış olan ne anlayamadımmm
Sonra süt içeyim dedim her sabah yaparımm
Anammm midemi deldi resmen o sütt. Yumruk yemiş gibi oldum.
15 dk yürüyüş yaptım şimdi işteyim ve midem de oturan bir boğa var.
Üşüttümmü ne yaptım gece de soğuk soğuk terler döktümm.
Hasta falan olmak istemiyorummmm bu + yı yok etmem lazımmm
YARDIM EDİNNNNNN
bal+karabiber+limon iyi gelir normalde... limon ve karabiber / bulabilirsen zencefil ve limon... ılık suyla içebilirsin kuzu..Uykusuz gecen bir gecenin sabahindan herkese günaydinlar...
Gecmek bilmeyen öksürük canima okudu sabaha kadar gözümü kirpmadim..doktorum izindeymis haftaya gelecekmis..Bana önerisi olan varmi..
Bu sabah tardida gördügüm rakamla gözlerim yerinden firladi gecicidir gecici insallah...
psikolojik mi acep ipek kuzusu??5 BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİYİM. çÖZÜN ÇÖZBİLİRSENİZ..
Hafta sonu kaçamak falan yapmadım aksine öğlenleri mangal olayı ile (yanında közlenmiş biber tomato birer tane akşamları full balık hemde az azz) geçirdimmm
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
Gerçi sabah ezan saati bi sancıyla uyandım. Davul gibiydim. WC ye de çıktım hemde o saatte.
YARDIM EDİNNNNNN
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
YARDIM EDİNNNNNN
olmuyor olmuyor.. gunaydın buarada. eksiksiz callan dılıyorum sana
gecmıs olsun seker .. zencefıl oksuruge cok ıyı gelıyor benım nacızane fıkrımdır
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
YARDIM EDİNNNNNN
canim yaaa cok gecmis olsunnnn...zencefil cayi ic hatta taze taze kendin yap poset sallamaUykusuz gecen bir gecenin sabahindan herkese günaydinlar...
bal+karabiber+limon iyi gelir normalde... limon ve karabiber / bulabilirsen zencefil ve limon... ılık suyla içebilirsin kuzu..
psikolojik mi acep ipek kuzusu??
bal+karabiber+limon iyi gelir normalde... limon ve karabiber / bulabilirsen zencefil ve limon... ılık suyla içebilirsin kuzu..
kuzucum o nedir öyle yaaa:44: ama o gördügün arti bence yag hic degil bunu sende biliyorsun...söyle bir aciklik getireyim olayi benim mide birazcik cok hassas hani ortalamanin cok cok üzerinde bir hassaslik...ne zaman izgara yesem mideme bicaklar saplanir! közden dir diyor bizimkiler ve doktorum sende tüm bir hafta öyle beslendiysen ondan olmasin? hani bir iki kez yersin birsey olmaz iki gün üst üste her ögünde o dokunmus olmasin ipektoshum ya cok gecmis olsun mide fena birseyama ikinci bir olasilikta kuzum sen üsütmüssün
canim yaaa cok gecmis olsunnnn...zencefil cayi ic hatta taze taze kendin yap poset sallamabuarada yasenacim sen diyete tam anlamiyla baslamadin daha degilmi? tatilden geldikten sonra? eger öyleyse bir bardak süt karabiber ve bal aninda kesiyor:44:
gunaydııınnn herkese..
sunta, peynir ve çayla kahvaltımı tamamladım.:125:
sunta dıyorum cunku Allah gunah yazmasın nımettır ama ıgrenc oldu bu seferkı ekmegım yaaa...
bı sıcak su alayım yesıl çayımı yapayım bıde 1 lt suyumu doldurup işelere koyulalım bakalım. hadi rast gele...
zencefil ve limon denemedim duymamistim da tozu var zencefilin oda olur degilmi..
inanirmisin benimde hic bir ekmegim olmadi simdiye kadar bir tek krep yiyordum gecenlerde bi ekmek yaptim Allahim yok böyle birsey...icerisinde süttozuda oldugu icin pek yapmak istemiyorum hani sikildikca krepten yaparim diye düsündüm tarifini vereyimmi facebook sayfasindan buldum:44:
Günaydınnnnnn herkesee
Ataktaki ilk günümde 700 gram vermişim iyimi sizce? :26:
olur canım tozuda olur.. sıcak sıcak iç. suana kadar işe yaramadıgını duymadım hiç..
ver tabıkıde. yenılebılecek seyler olursa kacamak ıhtımalımızde sıfırlanır...
Prensess ve diger arkadaslar bunu denemenizi tavsiye ederim..
Nudeln:
1 EL Haferkleie
1 Ei
1 Eiweiß
Verrühren, auf ein Backblech streichen und 10 min bei 180° backen.
Also da bei mir der Ofen etwas schräg steht (Studenten WG) ging das mit dem Backblech nicht weil der Teig immer nach hinten geflossen ist, also musste ich improvisieren und hab den Teig in einer Auflaufform gemacht und die irgendwie gerade gestellt. Das war das Ergebnis:
Eki Görüntüle 521956 Eki Görüntüle 521957
Die waren einfach GENIAL!!! Man kann sie eindrehen wie echte Spaghetti, und mit Soße schmeckt man fast keinen Unterschied. Habe schon die zweite Portion im Ofen, da mir die Menge einfach zu wenig war. LEEEEECKEEEEEEER!!!!!
Türkcesi...
Makarna Tarifi..
1 yemek kasigi yulaf kepegi
1 yumurta
1 yumurtanin beyazi...
Bunlarin karistirip düz zemine (ekmege nutella sürer gibi..) sürüyoruz..ben kücük borcamda yaptim.10 dk 180 derecede pisiriyoruz biraz ilimasini bekleyip rulo yapip makarna gibi kesiyoruz..ben üzerine tavuk gögsü dogradim doyurucu ensef bisey oldu..
kuzucum o nedir öyle yaaa:44: ama o gördügün arti bence yag hic degil bunu sende biliyorsun...söyle bir aciklik getireyim olayi benim mide birazcik cok hassas hani ortalamanin cok cok üzerinde bir hassaslik...ne zaman izgara yesem mideme bicaklar saplanir! közden dir diyor bizimkiler ve doktorum sende tüm bir hafta öyle beslendiysen ondan olmasin? hani bir iki kez yersin birsey olmaz iki gün üst üste her ögünde o dokunmus olmasin ipektoshum ya cok gecmis olsun mide fena birseyama ikinci bir olasilikta kuzum sen üsütmüssün
:44:
Günaydınnnnnn herkesee
Ataktaki ilk günümde 700 gram vermişim iyimi sizce? :26:
Prensess ve diger arkadaslar bunu denemenizi tavsiye ederim..
Nudeln:
1 EL Haferkleie
1 Ei
1 Eiweiß
Verrühren, auf ein Backblech streichen und 10 min bei 180° backen.
Also da bei mir der Ofen etwas schräg steht (Studenten WG) ging das mit dem Backblech nicht weil der Teig immer nach hinten geflossen ist, also musste ich improvisieren und hab den Teig in einer Auflaufform gemacht und die irgendwie gerade gestellt. Das war das Ergebnis:
Eki Görüntüle 521956 Eki Görüntüle 521957
Die waren einfach GENIAL!!! Man kann sie eindrehen wie echte Spaghetti, und mit Soße schmeckt man fast keinen Unterschied. Habe schon die zweite Portion im Ofen, da mir die Menge einfach zu wenig war. LEEEEECKEEEEEEER!!!!!
Türkcesi...
Makarna Tarifi..
1 yemek kasigi yulaf kepegi
1 yumurta
1 yumurtanin beyazi...
Bunlarin karistirip düz zemine (ekmege nutella sürer gibi..) sürüyoruz..ben kücük borcamda yaptim.10 dk 180 derecede pisiriyoruz biraz ilimasini bekleyip rulo yapip makarna gibi kesiyoruz..ben üzerine tavuk gögsü dogradim doyurucu ensef bisey oldu..
yOK WALLA psikolim çok iyi bu aralar. Ben pek bozulmam zatenn. Çok da TINNN modunda benim hayatt.
Yok aşk gaz yaptıysa bilemem. Zİra kelebekler uçuşuyorrr malum bu aralar....
Bu hafta 6 gün mangal yaptım ben. Fazla protein aşırı gaz olayı sanırım. Çünkü öyle böyle değilll yediğim şeyler. Hergün - 200 falan görürkenn bugün böle oladu. Neyse yap olmadığını biliyorumm en azından...
İyi lafmı canımm süperrr...
Süpoer görünüyorr...
Control montrol yok :)cruise control var mı arabada bariyanında kimse yok mu? insan sıkılır ya hu :44::44:
Afiyet olsun canım.. Bi dahakine sıkı bi kadının budunu yaparsınKızlar hemen paylaşayım,
h.sonu durunamayıp bir sürü yemek yaptım tabiki.
ıspanak suflemi yaptım 2.kez ama ilk daha güzel olmuştu.sanırım bu sefer daha geniş bir kapta yaptım ince oldu,biraz da tuzlu oldu.çok sevmedim ama kötü de değildi.
delyyyymmm kadınbudu köftem ayyy çok kötü oldu yaaa,cıvık oldu böyle,zor tuttum elimde,tavaya da yapıştı gibi dağıldı falan ufff
ama yemedim mi yedim tabi,yarım kilo şeyi c.tesi pazar yedim
sonraaa gojiberryli kek yaptım,ayyy o ne güzel oldu yaaaa.pişince gojiler de yumuşamış,üzümlü kek gibi oldu.daha önce niye yapmamışım ki çok beğendim onu valla
veee aliyenin peynirli kekini yaptım,dereotunda kesinlikle müthiş bir aroma var çok yakıştı,çok da güzel kabardı,çok teşekkürlerr.
ve tabiki olmazsa olmazım bir de balık yaptım
Ben aldırken 70'di sanırım, geçen sene :S Ara ara alıyodum. 100 gr 100 gr alabilyodum tabi kiii :100: Elin kurt üzümüne biçtikleri fiyata bak ayol :Sgojili kek ilk kez nesliden yedim ben. goji almamıştım hiç. ama çok hoşuma gitti. alayım diye bir aktara sordum geçen gün. yeni mahsul daha gelmedi ama 10 güne kadar gelir dedi. fiyatını sordum, geçen yıl 50'den sattık dedi. ben de dedim siz satın ben size mani olmayayım.)))
Geçmiş olsun canım... Allah şifalar versin.. Böyle konularda bilgim yok maalesef, sadece geçmiş olsun diyebiliyorum..Uykusuz gecen bir gecenin sabahindan herkese günaydinlar...
İnşallah hasta olmazsın canım.. Ama sanırım bu belirtiler o yönde.. Sıcak tut kendini, mideni, böbreğini, bağırsağınıı5 BİLİNMEYENLİ DENKLEM GİBİYİM. çÖZÜN ÇÖZBİLİRSENİZ..
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
YARDIM EDİNNNNNN
Bugün + 1200 ??
Nasıl bir şey bu
YARDIM EDİNNNNNN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?