Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bıraz geç bır cvp oldu kusura bakma ben hastanede calısıyorum dr sekreterıyım dr cıktıda butun tahlıl ve tetkıklerımı her zaman yaptırıyorum bır sorun yok 31 yaşındayım 1,63 boyundayım dogum yaptım 2,5 yaşında bır oglum var dogum dan sonrakı kılom 95 dı şuan 71 kıloyum ama nerdeyse 1,5 yıldır senın gıbı bır ılerı ıkı gerı oldu ve 71 altına dusemedım hep motıvasyonum bozuldu sımdı ama ck kararlıyım evet kıtabıda okudum cnm kılo cetveleını yapamadım gunluk olusturamadım bu aradada:)

Dibi buldum çok şükür
Ne kaynatmışsınız ya hu, ben burdayken kimsenin sesi çıkmıyo kendi kendime takılıyorum ben maşallah dilinizin bağı çözülmüş :44: siz beni sevmiyo musunuz yoksaaa

bir haftadır dışarda yemeye verdim kendimi
tavuk şiş yiyorum güya da yağlı oluyor.

evde de göğüs yerine tavuk kalça şiş/ızgara tava denen cinsten yapmaya başladım.

ve her gün sebze yemeye başladım...

derken.......

kilo vermem durdu, derhal 1+1 e dönüş yapıyorum.

dışarıda yemek için bütün çevrilmiş tavuk satan bir yer buldum.
1 tavuğu oturdum beyaz etlerini yedim ama her türlü tavuk şişten iyidir bence.

Merhaba. Hoşgeldin. Zaten sen kendine yardım etmişsin Ne güzel kilo da veriyorsun maşallah Biz de sorularını yanıtlamaya çalışırız elimizden geldiğince. Önce kitap, sonra Dukancanlar [/QUOTE]

HOŞBULDUK :) TŞK EDIYORUM ELIMDEN GELENI YAPIYORUM INŞ BUNDAN SONRA 71 DE KIRCAM SIZLERLE KITABIDA OKUDUM TABIKI BILDIGIM HALDE YAPMAYANLARDANDIM 71 ILE 76 ARASI SUREKLI INIP CIKIYORUM 71 DEDE TAKILINCA CANIM SIKILIM YEME KRIZLERINE GIRIYORUM HADİ HOOOO BIR KAC HAFTA OLMUSUM 74 75 76 SONRA BIR SIKI DIYET 71 70 DEGIL AMA SONRA TEKRAR BAYADIR BÖLEYIM ÖLMEK VAR ARTIK DÖNMEK YOKKKKKK

Dibi buldum çok şükür
Ne kaynatmışsınız ya hu, ben burdayken kimsenin sesi çıkmıyo kendi kendime takılıyorum ben maşallah dilinizin bağı çözülmüş :44: siz beni sevmiyo musunuz yoksaaa

kız seni kim sevmesin
hadi bi ses daha ver bakalım

kendimi suya kaptırmışım içimde yüzen bişiler var

benim de 3 yaşına girmek üzere olan bi sıpam var.. öyle yavaş ve öyle sinsi kilo almışım ki bu yüzden hiç radikal bi diyet uygulamamıştım. dukan bana çok iyi geldi, özellikle başlangıçtaki 2 ay çok iyi sonuçlar aldım.. neredeyse verdiğim kilonun %80'ini o dönemde verdim. sonrasında kimi zaman keyfi kimi zaman da eşe dosta aldanarak ve uzunca bir süre de mecburiyetten bıraktım.. dolayısıyla bırakışlarımı dengelemeyle geçti vakit.. şimdi son düzlüğe geldim, birkaç hafta daha dikkat edip güçlendirmeye geicem aksilik çıkmazsa.. Bunları yazdım çünkü evet bir vesileyle bırakılabiliyo, ara verilebiliyo, kaçamaklar için af dilenebiliyo ama hepsi diyeti yapana eziyet olarak geri dönüyo.. Motivasyon kaybı.. zaman kaybı.. vücudunmevzuya uyanması ve direnç göstermesi gibi... sen başından sıkı tut, hızlıca bitir olur mu?? kaç kiloya düşmen gerekiyormuş peki??
Dibi buldum çok şükür
seni sevmiyoz :)) lem de get sanki sen yokken koro yapılıyo hep

kuzu o tavuğu yapan yere ayağını alıştıracaksın madem.. onlara söyle sosa yatırmasınlar seninkini :) resmen tuzda pişiriyolar çoğu yerde

ataamın ikinci gününde çok çok amatör tipli bi krep yaptım, tadı güzeldi de tipi felaketti resmen. tabi benim beceriksizliğimden oldu. yumurta akı yoğurt ve yulaf kepeğiyle hamur yapıp arasına peynir koydum yidim, biliyosunuzdur muhtemelen tarifi, çoğunuz çok tecrübeli görünüyosunuz valla zaten, maşallah atakta olan da çok az insan var höftürü höf höf
ay bi de şey 83.5le başladım dün, bu sabah 82.1di, iyidir umarım

Allahımmmm süpeeeeer bişey buuuu

afiyet olsun,sen de deneyebilirsin.hiç de zor değil

atak biter bitmez yapiim ya onun hayaliyle yaşıyorum resmen

ben tabiiiki de bilmiyodum, yazdım kenara yazdım yazdım

fuuuu makarnaaa tek aşkımay hangi birini yapıcaamı şaşırdım

valla dün gece gördüm sabah kendimi pazara attım çrş günü kısmetse yapıcam p+s günüm olucak çünkü :)))) çok güzel göründ benimde gözüme :)

slm kızlar herkese iyi günler dün p+s günüm olmasına rağmen bir 100 gr daha vermişim pek mutlyum gerçi sebze serbest diye abarmadım biraz domates salatalık ve kırmızı biber yedim sadece :))) çok geçmiş birikmiş herkese cvp yazamadım valla yeni gelenler hoşgeldiniz :)))

bu çevirme tavuk işte. şişlere göre daha iyi gibi.

Herkese ıyı aksamlar bol azımlı gunler dılıyorum yarın görusmek uzere mesaım bıttı cıkıyorum kendınıze cok ıyı bakın bye

duakn diyetine yeni başlamış biri olarak forumda bir çok kez soru sormama ragmen kimse neden cevap vermiyor..kendi şahsım dışında yeni başlamış bir çok kişi birşeyler yazıyor ama bir birini önceden tanışım arkadaşlar bir birine cevap yazıyorlar..sizlerde bu yoldan geçtiniz..her ne kadar kitabı okumuş, altını çizp notlar almış olsak bile bunun yanınd aforumda simla ve ilkayın gruplarınıada takip etsek bazı şeyler aaskıda kalıyor...hatta dün yada bugun deneyimli biri meyve konusnda çeviriden kaynaklı anlaşılmamış şeyleri sorduguna göre bizm bile bir kça soru sormamızda bir sakınca görmüyorum...bizlerede yardımcı olun lütfe..deneyimlerine ihtiyacımız var..bir gün gelecek hepimiz korumada ortak paydayı paylaşagız..

bu çevirme tavuk işte. şişlere göre daha iyi gibi.
çevirme tavuğa ettikler eyledikleri sosa laf ediyom ben de kuzum.. nar gibi kızarsın diye neler neler katıyolar da bi yüzleri kızarmıyo :26:.. ben bizim burdaki tükkana demiştim varsın kızarmasın, sen soslama benimkini diye.. erkenden söylediğimde öyle alabiliyorum tavuğumu.. ondan şeettim balım bademim
Herkese ıyı aksamlar bol azımlı gunler dılıyorum yarın görusmek uzere mesaım bıttı cıkıyorum kendınıze cok ıyı bakın bye
iyi akşamlar, sen de kendine iyi bak azimli arkadaş

merhaba, sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki hemen herkesin yazdığının havada kaldığı durumlar olabiliyor.. kaynaşmış olduğu düşünülen kişiler arasında bile.. lütfen böyle düşünme olur mu.. aylardır buradayım henüz kimseye bilinçli bir şekilde dediğin gibi muamele yapıldığını görmedim.. ama işte sen de haklısın ilk bakışta öyle algılanabilir.. lütfen sor, bildiklerini de paylaş e mi

sınırsız değil de aldığın protein miktarının altında kalacak şekilde ayarlaman lazım.. bir de yanlış hatırlamıyorsam yine de her öğünde değil de bir öğün atlatarak sebze tüketivermelisin.. havuç pancar... nişasta ve şeker bakımından sorunsuz olanlara yönelmek de başlangıçta iyi sonuçlar aldıracaktır..

ne zaman başlayacaksın.. ya da başladın mı??

valla bende yeniyim her sorduğuma cevap alamıyorum malesef herkesde cevap vermek zorunda değil yada bilgisi olmayanlar olabilir bu yüzden tekrar sorabilirsin bir süre sonra :)

nesli hanım estagfurullah :) forumda yeni değilim 2011 mayıs annelerinde 2 yıldır konuşuyoruz orda bile face book düzenli olmadıgında kk atlamalr oluyordur muhakkak..ben sayfanın 1. sayfasında döne döne okudum deneyimleri öğrenyim diye..arada bazı kişer soru sormuş galiba ( hazırcı arkadaşlar olmuş) szilerde haklı olarak tepki vermiş ve cevaplanmaış sorular olmuş..hatta bazı arkadaşalr niclerinde yazmış önce kitap okuyun diye espiri yapmışlar...çok haklılar..kitap bir kere dğil bir kaç kere döne döne okunmalı sindirilmeli....bazen buluşmalrında etkisi ile samileşmeler olabilir bu durm forumun en güzel yanı zaten..ortak paydada buluşmak :) dilerimki bende izmir ekibi ile buluşurum :) şimdiden teşekürler herkese...

bir izmirli dahaaaa cute medesam iyice çoğalıyoruzzzzz
tekrardan hoşgeldin srp_kmy :))))

heh!!! işte bi izmir güzeli daha çok zayıflamayın sizler yahu!! zaten avantajlısınız, bölgeler arası dengeye saygı be ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…