bıraz geç bır cvp oldu kusura bakma ben hastanede calısıyorum dr sekreterıyım dr cıktıda butun tahlıl ve tetkıklerımı her zaman yaptırıyorum bır sorun yok 31 yaşındayım 1,63 boyundayım dogum yaptım 2,5 yaşında bır oglum var dogum dan sonrakı kılom 95 dı şuan 71 kıloyum ama nerdeyse 1,5 yıldır senın gıbı bır ılerı ıkı gerı oldu ve 71 altına dusemedım hep motıvasyonum bozuldu sımdı ama ck kararlıyım evet kıtabıda okudum cnm kılo cetveleını yapamadım gunluk olusturamadım bu aradada:)sen bilirsin o da olur elbet ama sanırım kaç kilosun, kaç olmalıymışsın yaş, herhangi bir rahatsızlığın olup olmaması gibi detayları verirsen empati olur hoş olur.. Aliye'miz var şu an burada değil onun yerine ben sorayım kitabı okudun mu diyeBunlar ışığında gerekli konsültasyon yapılır ve dediğin gibi çekip kurtarabiliriz seni :) yalnız biz de tam kurtulmuş sayılmayız.. Misal ben mehterbaşıyım.. Iki ileri bi selam ..
Dibi buldum çok şükür
Ne kaynatmışsınız ya hu, ben burdayken kimsenin sesi çıkmıyo kendi kendime takılıyorum ben maşallah dilinizin bağı çözülmüş :44: siz beni sevmiyo musunuz yoksaaa
benim de 3 yaşına girmek üzere olan bi sıpam var.. öyle yavaş ve öyle sinsi kilo almışım ki bu yüzden hiç radikal bi diyet uygulamamıştım. dukan bana çok iyi geldi, özellikle başlangıçtaki 2 ay çok iyi sonuçlar aldım.. neredeyse verdiğim kilonun %80'ini o dönemde verdim. sonrasında kimi zaman keyfi kimi zaman da eşe dosta aldanarak ve uzunca bir süre de mecburiyetten bıraktım.. dolayısıyla bırakışlarımı dengelemeyle geçti vakit.. şimdi son düzlüğe geldim, birkaç hafta daha dikkat edip güçlendirmeye geicem aksilik çıkmazsa.. Bunları yazdım çünkü evet bir vesileyle bırakılabiliyo, ara verilebiliyo, kaçamaklar için af dilenebiliyo ama hepsi diyeti yapana eziyet olarak geri dönüyo.. Motivasyon kaybı.. zaman kaybı.. vücudunmevzuya uyanması ve direnç göstermesi gibi... sen başından sıkı tut, hızlıca bitir olur mu?? kaç kiloya düşmen gerekiyormuş peki??bıraz geç bır cvp oldu kusura bakma ben hastanede calısıyorum dr sekreterıyım dr cıktıda butun tahlıl ve tetkıklerımı her zaman yaptırıyorum bır sorun yok 31 yaşındayım 1,63 boyundayım dogum yaptım 2,5 yaşında bır oglum var dogum dan sonrakı kılom 95 dı şuan 71 kıloyum ama nerdeyse 1,5 yıldır senın gıbı bır ılerı ıkı gerı oldu ve 71 altına dusemedım hep motıvasyonum bozuldu sımdı ama ck kararlıyım evet kıtabıda okudum cnm kılo cetveleını yapamadım gunluk olusturamadım bu aradada:)
seni sevmiyoz :)) lem de get sanki sen yokken koro yapılıyo hepDibi buldum çok şükür
Ne kaynatmışsınız ya hu, ben burdayken kimsenin sesi çıkmıyo kendi kendime takılıyorum ben maşallah dilinizin bağı çözülmüş :44: siz beni sevmiyo musunuz yoksaaa
kuzu o tavuğu yapan yere ayağını alıştıracaksın madem.. onlara söyle sosa yatırmasınlar seninkini :) resmen tuzda pişiriyolar çoğu yerdebir haftadır dışarda yemeye verdim kendimi
tavuk şiş yiyorum güya da yağlı oluyor.
evde de göğüs yerine tavuk kalça şiş/ızgara tava denen cinsten yapmaya başladım.
ve her gün sebze yemeye başladım...
derken.......
kilo vermem durdu, derhal 1+1 e dönüş yapıyorum.
dışarıda yemek için bütün çevrilmiş tavuk satan bir yer buldum.
1 tavuğu oturdum beyaz etlerini yedim ama her türlü tavuk şişten iyidir bence.
al kuzucummm ben tost bile yapttimmm okadar leziz bir ekmek oldu ama süttozunun dozu korkuttu beni :26:
Eki Görüntüle 521958
(ALINTI)
4 yk yulaf kepeği
3 yk süt tozu
3 yumurta
3 tepeleme yk yoğurt
yarım paketten biraz fazla kabartma tozu
yarım çk mahlep
yarım çk çörekotu
çörekotu hariç bütün malzemeyi güzelce çırpıp üstüne çörek otunu serpiniz. 180 derecede ısıtılmış fırında yarım saat pişirip ılınınca dilimleyiniz
afiyet olsun,sen de deneyebilirsin.hiç de zor değil
çok leziz bir ekmek bu, çok yapıyorum ben, süt tozu da çok değil, geçen yaptığım kek de 8 yk süt tozu vardıkabarmasını istiyorsanız da hanımlar, sarısını ve beyazını ayırın, beyazını iyice katılaşıncaya kadar çırpın, böle katı köpük olacak , diğer malzemeleri (kabartma tozu hariç) ve yumurtanın sarısını çırptıktan sonra o beyaz köpüğü ezmeden sadece homojen karışım olacak şekilde diğer karışıma karıştırın, fırına girmeden de kabartma tozunu katın, sonra direk fırına, çok güzel kabarıyor, Çoğunuz biliyordur belki ama ben gibi daha önce kek yapmayan arkadaşlar için paylaşayım dedim, geçenlerde dukan usulü kek yaptım, annem ve kardeşim inanamadı, ne güzel kabarmış diyerek
Prensess ve diger arkadaslar bunu denemenizi tavsiye ederim..
Nudeln:
1 EL Haferkleie
1 Ei
1 Eiweiß
Verrühren, auf ein Backblech streichen und 10 min bei 180° backen.
Also da bei mir der Ofen etwas schräg steht (Studenten WG) ging das mit dem Backblech nicht weil der Teig immer nach hinten geflossen ist, also musste ich improvisieren und hab den Teig in einer Auflaufform gemacht und die irgendwie gerade gestellt. Das war das Ergebnis:
Eki Görüntüle 521956 Eki Görüntüle 521957
Die waren einfach GENIAL!!! Man kann sie eindrehen wie echte Spaghetti, und mit Soße schmeckt man fast keinen Unterschied. Habe schon die zweite Portion im Ofen, da mir die Menge einfach zu wenig war. LEEEEECKEEEEEEER!!!!!
Türkcesi...
Makarna Tarifi..
1 yemek kasigi yulaf kepegi
1 yumurta
1 yumurtanin beyazi...
Bunlarin karistirip düz zemine (ekmege nutella sürer gibi..) sürüyoruz..ben kücük borcamda yaptim.10 dk 180 derecede pisiriyoruz biraz ilimasini bekleyip rulo yapip makarna gibi kesiyoruz..ben üzerine tavuk gögsü dogradim doyurucu ensef bisey oldu..
Dukan tariflerim sitesine eklenen o armut kebap tarifi nedir öyle ya, mis gibi patlıcanları bir de kıymaya sarıp tavada çevirmişler falan. Of of.Cezalı olduğum için saf protein günündeyim, yarın da aynı bugünkü gibi mi olacak sabah tartıda karar vereceğim.
Patlıcanlarım dolapta beni bekliyor ya. :2: Umarım o kaçamak fazlalığı gider bir an önce, ben de patlıcanlarıma kavuşurum.
Hepinize iyi akşamlar :)
benim de 3 yaşına girmek üzere olan bi sıpam var.. öyle yavaş ve öyle sinsi kilo almışım ki bu yüzden hiç radikal bi diyet uygulamamıştım. dukan bana çok iyi geldi, özellikle başlangıçtaki 2 ay çok iyi sonuçlar aldım.. neredeyse verdiğim kilonun %80'ini o dönemde verdim. sonrasında kimi zaman keyfi kimi zaman da eşe dosta aldanarak ve uzunca bir süre de mecburiyetten bıraktım.. dolayısıyla bırakışlarımı dengelemeyle geçti vakit.. şimdi son düzlüğe geldim, birkaç hafta daha dikkat edip güçlendirmeye geicem aksilik çıkmazsa.. Bunları yazdım çünkü evet bir vesileyle bırakılabiliyo, ara verilebiliyo, kaçamaklar için af dilenebiliyo ama hepsi diyeti yapana eziyet olarak geri dönüyo.. Motivasyon kaybı.. zaman kaybı.. vücudunmevzuya uyanması ve direnç göstermesi gibi... sen başından sıkı tut, hızlıca bitir olur mu?? kaç kiloya düşmen gerekiyormuş peki??
BEN EVLENDIGIMDE 58 KILOYDUM DIYETISYENIMIZ VAR HASTANEDE ONUNLA BAŞLADIK BU DIYETE HIRS YAPTIM 56 DUŞMEK ISTIYORUMBAKALIM ODA DESTEKLIYOR YAPABILCEGIME INANIYOR BOZMUYACAGIM INŞ DEDIGIN GIBI BIR SEFERDEN BIRSEY OLMAZ ŞİMDİ YYEYIM YARIN EVAM EDERIM MORAL BOZUKLUGU VS VS BU ZAMAN GELDIM COK GEÇ KALDIGIMI DUSUNUYORUM ILK BAŞLARDA SUPPER VERMISTIM SONRA NIYE BU HALE GELDIM? TABIKI KENDI ACIZLIGIM AMA SİZLERLE GIDECEK:) BU BAŞ BELASI KILOLAR DAHA ONCEKI KILOMUDA BAŞKA BIR SITE VARDI ONLARLA VERMISTIM SIMDI HASTANEDEN ACILMIYOR O SITE IYIKI ACILMIYOR IYIKI SIZLERI TANIDIM DIYORUM MUHABBETINIZ SOHBETINIZ COK GUZELLLL
benim de 3 yaşına girmek üzere olan bi sıpam var.. öyle yavaş ve öyle sinsi kilo almışım ki bu yüzden hiç radikal bi diyet uygulamamıştım. dukan bana çok iyi geldi, özellikle başlangıçtaki 2 ay çok iyi sonuçlar aldım.. neredeyse verdiğim kilonun %80'ini o dönemde verdim. sonrasında kimi zaman keyfi kimi zaman da eşe dosta aldanarak ve uzunca bir süre de mecburiyetten bıraktım.. dolayısıyla bırakışlarımı dengelemeyle geçti vakit.. şimdi son düzlüğe geldim, birkaç hafta daha dikkat edip güçlendirmeye geicem aksilik çıkmazsa.. Bunları yazdım çünkü evet bir vesileyle bırakılabiliyo, ara verilebiliyo, kaçamaklar için af dilenebiliyo ama hepsi diyeti yapana eziyet olarak geri dönüyo.. Motivasyon kaybı.. zaman kaybı.. vücudunmevzuya uyanması ve direnç göstermesi gibi... sen başından sıkı tut, hızlıca bitir olur mu?? kaç kiloya düşmen gerekiyormuş peki??
seni sevmiyoz :)) lem de get sanki sen yokken koro yapılıyo hep
kuzu o tavuğu yapan yere ayağını alıştıracaksın madem.. onlara söyle sosa yatırmasınlar seninkini :) resmen tuzda pişiriyolar çoğu yerde
çevirme tavuğa ettikler eyledikleri sosa laf ediyom ben de kuzum.. nar gibi kızarsın diye neler neler katıyolar da bi yüzleri kızarmıyo :26:.. ben bizim burdaki tükkana demiştim varsın kızarmasın, sen soslama benimkini diye.. erkenden söylediğimde öyle alabiliyorum tavuğumu.. ondan şeettim balım bademimbu çevirme tavuk işte. şişlere göre daha iyi gibi.
iyi akşamlar, sen de kendine iyi bak azimli arkadaşHerkese ıyı aksamlar bol azımlı gunler dılıyorum yarın görusmek uzere mesaım bıttı cıkıyorum kendınıze cok ıyı bakın bye
merhaba, sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki hemen herkesin yazdığının havada kaldığı durumlar olabiliyor.. kaynaşmış olduğu düşünülen kişiler arasında bile.. lütfen böyle düşünme olur mu.. aylardır buradayım henüz kimseye bilinçli bir şekilde dediğin gibi muamele yapıldığını görmedim.. ama işte sen de haklısın ilk bakışta öyle algılanabilir.. lütfen sor, bildiklerini de paylaş e miduakn diyetine yeni başlamış biri olarak forumda bir çok kez soru sormama ragmen kimse neden cevap vermiyor..kendi şahsım dışında yeni başlamış bir çok kişi birşeyler yazıyor ama bir birini önceden tanışım arkadaşlar bir birine cevap yazıyorlar..sizlerde bu yoldan geçtiniz..her ne kadar kitabı okumuş, altını çizp notlar almış olsak bile bunun yanınd aforumda simla ve ilkayın gruplarınıada takip etsek bazı şeyler aaskıda kalıyor...hatta dün yada bugun deneyimli biri meyve konusnda çeviriden kaynaklı anlaşılmamış şeyleri sorduguna göre bizm bile bir kça soru sormamızda bir sakınca görmüyorum...bizlerede yardımcı olun lütfe..deneyimlerine ihtiyacımız var..bir gün gelecek hepimiz korumada ortak paydayı paylaşagız..
sınırsız değil de aldığın protein miktarının altında kalacak şekilde ayarlaman lazım.. bir de yanlış hatırlamıyorsam yine de her öğünde değil de bir öğün atlatarak sebze tüketivermelisin.. havuç pancar... nişasta ve şeker bakımından sorunsuz olanlara yönelmek de başlangıçta iyi sonuçlar aldıracaktır..iyi akşamşar arkadaşlar...sp gününde kaç çeşit sebze yiyebilirm...örnek öğlen köftenin yanında yarım közlnemiş biber yiyp akşamda yarım közlenmiş patıcan yiyebilrimiyim ayrı ayrı..yoksa br tanemi seçiçem...kitapta havuş ve pancar için tek ögün demiş..diğleri sınırsız..siz nasıl uygulam yapınca daha ii sonuç alınıyor..tek sebzemi seçeyim yoksa 2 çeşite beli ölçüde protin çok olmka şartı iel yiyebilir miyim.....seyire dha hiç başlamadım bilgi topluyorum..renglim bitince 2 günlük atak sonrası başlıcam nasipse..
ne zaman başlayacaksın.. ya da başladın mı??uuzn zun süredir dukan hakında bilgi topluyorum kitabı okudum notlarımı aldım alış veriş listemide yaptım şun emziyorum bir ay içinde son bulcak bu dönem bitince başlıcam nasipse dukan diyetine..umarım iyi paylaşımlarımız olur..sorum şu...facebookta kapalı bir grubunuz varmı ordan daha düzenli bir iletşim kurmak fotografalrı paylaşamka daha kolay olcaktır...var ise bana adını sölermisniz...simlanın ve ilkay hanımın sayfalarını takip ediyorum bu foruma ait bir grup var mı?
duakn diyetine yeni başlamış biri olarak forumda bir çok kez soru sormama ragmen kimse neden cevap vermiyor..kendi şahsım dışında yeni başlamış bir çok kişi birşeyler yazıyor ama bir birini önceden tanışım arkadaşlar bir birine cevap yazıyorlar..sizlerde bu yoldan geçtiniz..her ne kadar kitabı okumuş, altını çizp notlar almış olsak bile bunun yanınd aforumda simla ve ilkayın gruplarınıada takip etsek bazı şeyler aaskıda kalıyor...hatta dün yada bugun deneyimli biri meyve konusnda çeviriden kaynaklı anlaşılmamış şeyleri sorduguna göre bizm bile bir kça soru sormamızda bir sakınca görmüyorum...bizlerede yardımcı olun lütfe..deneyimlerine ihtiyacımız var..bir gün gelecek hepimiz korumada ortak paydayı paylaşagız..
merhaba, sayfalar öyle hızlı ilerliyor ki hemen herkesin yazdığının havada kaldığı durumlar olabiliyor.. kaynaşmış olduğu düşünülen kişiler arasında bile.. lütfen böyle düşünme olur mu.. aylardır buradayım henüz kimseye bilinçli bir şekilde dediğin gibi muamele yapıldığını görmedim.. ama işte sen de haklısın ilk bakışta öyle algılanabilir.. lütfen sor, bildiklerini de paylaş e mi
nesli hanım estagfurullah :) forumda yeni değilim 2011 mayıs annelerinde 2 yıldır konuşuyoruz orda bile face book düzenli olmadıgında kk atlamalr oluyordur muhakkak..ben sayfanın 1. sayfasında döne döne okudum deneyimleri öğrenyim diye..arada bazı kişer soru sormuş galiba ( hazırcı arkadaşlar olmuş) szilerde haklı olarak tepki vermiş ve cevaplanmaış sorular olmuş..hatta bazı arkadaşalr niclerinde yazmış önce kitap okuyun diye espiri yapmışlar...çok haklılar..kitap bir kere dğil bir kaç kere döne döne okunmalı sindirilmeli....bazen buluşmalrında etkisi ile samileşmeler olabilir bu durm forumun en güzel yanı zaten..ortak paydada buluşmak :) dilerimki bende izmir ekibi ile buluşurum :) şimdiden teşekürler herkese...
heh!!! işte bi izmir güzeli dahanesli hanım estagfurullah :) forumda yeni değilim 2011 mayıs annelerinde 2 yıldır konuşuyoruz orda bile face book düzenli olmadıgında kk atlamalr oluyordur muhakkak..ben sayfanın 1. sayfasında döne döne okudum deneyimleri öğrenyim diye..arada bazı kişer soru sormuş galiba ( hazırcı arkadaşlar olmuş) szilerde haklı olarak tepki vermiş ve cevaplanmaış sorular olmuş..hatta bazı arkadaşalr niclerinde yazmış önce kitap okuyun diye espiri yapmışlar...çok haklılar..kitap bir kere dğil bir kaç kere döne döne okunmalı sindirilmeli....bazen buluşmalrında etkisi ile samileşmeler olabilir bu durm forumun en güzel yanı zaten..ortak paydada buluşmak :) dilerimki bende izmir ekibi ile buluşurum :) şimdiden teşekürler herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?