Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Önce kitabı alıp okuyoruz, yada topiği baştan sona okuyoruz bize uygun mu bir fikir sahibi oluyoruz sonra da kitabı okuyoruz
Sonrasında motivasyon için topikte takılıyoruz, biz burdayız sorularına her daim cevap veren biri olur

magrenta teşekkürler.ben zatan kitabı almayı düşünüyorum sadece merak ettiğim dayanma derecesi vede küçük bebeğim olduğu için çok fazla uğraştıran yemeklere vaktim olmuyor ayrıca emziriyorum bunda bir sakınca var mı?

teşekkür ederim yoksa tek başına diyet yapmak çok sıkıcı fazlada uzun sürmüyor umarım bunu başarabilirim emzirmeye bir etkisi olur mu?

ilk ve öncelikli sorum emziriyor musun?

Ikinci sorum kitabı okudun mu ?

Emziriyorum kitabı okumadım ama dünden beri netteki her yazıyı okudum sanırım kuzenim cocuk Dr yediklerinin sütünde alaksı yok diyet yapabilirsin dedi dükkan testini uyguladım 3 gün atak evresi 90 gün seyir çıktı ama 3 gün az değil mi

emzirirken uygulamanın doğru olacağını sanmıyorum kitapta bunla ilgili bölüm olması lazım bilen yoksa bir göz atarım belirli besinler alınıyor atak evresinde vermen gereken kiloya görede değişiyor mesela ben gün yaptım ama kaçamak olduğu için 7 güne çıkardım yane 7 gün sadece proteinle beslendim şeker yok yağ yok tuz az bol su yani seni zorlar bence emzirdiğin için

Karnımdan gurultular geliyor. Gurul gurul gurul guuuuuuuuuurrrr diye…
Ben de diyorum o sesler nerden geliyo

Hoşgeldin ama emziriyorsan tabiki de sakıncalı. Bizim yaptığımız gibi diyete en baştan, atak bölümünden başlamayacaksın. Güçlendirmeden başlaman gerekiyor ve bunların da ne demek olduğunu en iyi kitaptan öğrenebilirsin. Kitapta emziren anneler için bir bölüm de var. Çok teferruat var. Hepsini burada yazamayız ve yanlış bir şey yazarsak hem sana hem de bebişine zarar verebilir. Bu göze alınmaz. Bebeğini Allah bağışlasın.. Ama lütfen hemen başlama canım. Ya karar ver ve hemen kitabı okuyup başla. Ya da kitabı okumadan hiç başlama. Senin durumunda yanlış bir şey yapmamak, herkesten daha önemli çünkü.

Ben çıkmaya hazırlaniyim yavaştan.. İyi akşamlaaaarrr.... Öpüyoruumm.

Canım olur mu öyle şey, nasıl yediklerinin sütünle alakası yokmuş ilk defa duyuyorum böyle bir şey ve bana göre son derece mantıksız neden ilaç içemiyoruz emzirirken o zaman yada neden alkol alamıyoruz, sigara içemiyoruz bunların hepsi süte geçiyor tıpkı yediğimiz şeyler gibi

Önce bu düşünceyi sil aklından sonra kitabı oku, nettekilerle olmaz o iş kesinlikle, dukan emzirenler için farklı bir yöntem öneriyor, direk güçlendirmeden başlıyorsun.

bu çevirme tavuk işte. şişlere göre daha iyi gibi.

Ohh canım oğlak çevirme istedi..

Ahh kuzumm kıyamam sanaa. BEn hepsini okurum düzenli olarak ama inan rastlamadım sanaa. Müsait bir zamanda bulacam o sayfayııı. Kitapta hepimizin kafasına takılan şeyler var ve bu forum olmasa bu dieti çoğumuz bırakırdık. Burası çok eğlenceli. Biz geçenlerde buluştuk. Mesela adı bende saklı bir arkadaşın regli gecikiyordu oldunmu diye sorduk. Acayip bi ortam kardeş olduk resmen. İnan kimse bilinçli cvp vermeemzlik yapmaz. Ama olmazsa olmaz şartımız kitabın okunması. Dietin kurallarından çok diet için ikna ediyor kitap. Yoksa kurallar öğrenilir kolay bu. Burda olmazsa başka topikte alırsınnasılsa. Ama sağlık açısından o kadar çok laf dönüyor ki etrafta sadece kitabı okuyan anlıyor aslında neyin zararlı olduğuna ve çözümünün ne olduğuna. Herkesin derdi farklı çünkü. PKO olan var emziren var hamile var. Hepsinin çözümü kitapta...

:) Çok tatlıdır bizim çiftlikk :)

Hatuncum o da bişeymi ben 10 kg un aldım bol bol ekerim diye. Sonra gittim 5 kg daha aldım. Uncu diyor ki abla orduya mı tarhana yapıyorsunnn. Yanlış değil. Eğer domatesi biberi soğanı blenderda çektiysen metal daha fazla sulandırıyor ortamı. O yüzden yazanın üstünde un alıyorr. Ben bu sene domatesi biberi bir taşım kaynatıp suyunu güya biraz buharlaştırdımm. Daha sulsuz olduuu ve muhteşem. Yedik bile ama sen biraz geç mı kaldın kuzu. Havalar malummmm...

At gitsinnn kilocuklarıı. Sonra hep birlikte göbek atacağızz :) Ne sorarsan cvp alırsınnn sen merak etmee.Cevap vermezsek vur yüzümüze utandır bizii :)

Emziriyormusunn

Uğraştırmıyor ki yemeklerr. Sen kitabı bir oku ben sana ne tarifler vereceğim. Şok olacaksınn :)

Geç kalmış olabilirim ama benim ev her daim rüzgar alır ve sıcaktır, bizim buralar şehir dışı olduğu için nem yok, kurur zannımca Ben de biberle domatesin suyunu çektirdim :44: Sen ne koydun içine? ipek ya sizin oralarda ev salçası yapan yok mu ya ben salça yapamadım domates zamanını kaçırdım, varsa senin bildiğin güvenilir bir yer ben gelip alırım bi haftasonu

kendime köri soslu kremalı tavuk yaptım :)))

göğüs etlerini suyunu çekinceye kadar kavurdum
1 çay bardağı süte 1 çay kaşığı mısır nişastası attım azıcık kaynattım
tavuğun üstüne köriyi ve tuzu atıp en sonra pişirdiğim kremamı :)) döktüm suyunu çekene kadar pişirdim eşim bile bayıldı süper olduuu

merhaba kızlar,

dünkü p işe yaradı. bu sabah 99.3 geldim.

bu sabah: kek, çay

ara: yeşil çay, kayfe ve bol su

öğle: fırnda tavuk but ve yoğurt

ara: kayfe

akşam tavuk göğsü ve yoğurt

boyle baska tariflerin var mi, dukan sitelerinde yuzlerce pasta kek tarifi var ama boyle guzel et yemekleri sinirli.

Bu arada sen maharetli birine benziyorsun:))

BİR İŞ GÜNÜ daha geride kaldı eve geldım çok şukur..şimdi yumurtalı lıght ıspanak yapıyorum.. :))

hoşgeldiniiiiiiiz eşinizle birlikte yapcakmışsınız, hem de kararlı bi yapınız varmış daha ne yahu oldu bu iş diyorum ben nacizane

çok mu iyiiiii oley de oley

atakta verdim verdim seyirde yavaşlicak zaten poff, ama neyse iyimser oliim ki zaten bu smileylerle iyimser olmamak mümkün diiil

hoşgeldiniz hoşgeldiniz

ben bilgilendirme için pek bi tecrübesizim şimdilik ama hoşgeldiniz mutlaka arkadaşlar yadımcı olur

ISPANAK güzel olmuş..pişmesine yakın yumurta kırıp üzerine çok az light kaşar bırakıyorum çok güzel oluyor..ama benım favorım değil :))

iyi akşamlar kızlar
ben bugün arkadaşa davetliydim
benim diyetde olduğumu bilmiyorlar
bugün ps günümdeydim ve bozuldu:(
ben 2 gün protein yapcam kendime ceza verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…