slm arkadaşlar bende dukan diyetini yapmaya karar verdim aranıza katılmak istiyorum.büsssürü kilom varr hepsini çöpe atmak istiyorum 9 aylık bebeğim var hem hamilelikte kilo aldım.hemde öncesinde hep kilo alıp veren bir bünyem vardı.ama şimdi veremiyorum.ciddi bir şekilde bu diyeti uygulamak istiyorum ve de beni bilgilendirecek bir arkadaş var mı acaba
Önce kitabı alıp okuyoruz, yada topiği baştan sona okuyoruz bize uygun mu bir fikir sahibi oluyoruz sonra da kitabı okuyoruz
Sonrasında motivasyon için topikte takılıyoruz, biz burdayız sorularına her daim cevap veren biri olur
ilk ve öncelikli sorum emziriyor musun?
Ikinci sorum kitabı okudun mu ?
bence biraz dinlen yahu sana da yazık yane :)
magrenta teşekkürler.ben zatan kitabı almayı düşünüyorum sadece merak ettiğim dayanma derecesi vede küçük bebeğim olduğu için çok fazla uğraştıran yemeklere vaktim olmuyor ayrıca emziriyorum bunda bir sakınca var mı?
Ben de diyorum o sesler nerden geliyoKarnımdan gurultular geliyor. Gurul gurul gurul guuuuuuuuuurrrr diye
Hoşgeldin ama emziriyorsan tabiki de sakıncalı. Bizim yaptığımız gibi diyete en baştan, atak bölümünden başlamayacaksın. Güçlendirmeden başlaman gerekiyor ve bunların da ne demek olduğunu en iyi kitaptan öğrenebilirsin. Kitapta emziren anneler için bir bölüm de var. Çok teferruat var. Hepsini burada yazamayız ve yanlış bir şey yazarsak hem sana hem de bebişine zarar verebilir. Bu göze alınmaz. Bebeğini Allah bağışlasın.. Ama lütfen hemen başlama canım. Ya karar ver ve hemen kitabı okuyup başla. Ya da kitabı okumadan hiç başlama. Senin durumunda yanlış bir şey yapmamak, herkesten daha önemli çünkü.magrenta teşekkürler.ben zatan kitabı almayı düşünüyorum sadece merak ettiğim dayanma derecesi vede küçük bebeğim olduğu için çok fazla uğraştıran yemeklere vaktim olmuyor ayrıca emziriyorum bunda bir sakınca var mı?
evlendinmi işin bittibirde çocuk olduysa valla evet dinlenmek mi o da ne? allah yardımcın olsun sen biraz otur dinlen mahvolcan valla koş koş yahuuuuu :)Yazık bana dimidinlenmek ne ki çıkaramadım ben
Emziriyorum kitabı okumadım ama dünden beri netteki her yazıyı okudum sanırım kuzenim cocuk Dr yediklerinin sütünde alaksı yok diyet yapabilirsin dedi dükkan testini uyguladım 3 gün atak evresi 90 gün seyir çıktı ama 3 gün az değil mi
teşekkür ederim yoksa tek başına diyet yapmak çok sıkıcı fazlada uzun sürmüyor umarım bunu başarabilirim emzirmeye bir etkisi olur mu?
bu çevirme tavuk işte. şişlere göre daha iyi gibi.
duakn diyetine yeni başlamış biri olarak forumda bir çok kez soru sormama ragmen kimse neden cevap vermiyor..kendi şahsım dışında yeni başlamış bir çok kişi birşeyler yazıyor ama bir birini önceden tanışım arkadaşlar bir birine cevap yazıyorlar..sizlerde bu yoldan geçtiniz..her ne kadar kitabı okumuş, altını çizp notlar almış olsak bile bunun yanınd aforumda simla ve ilkayın gruplarınıada takip etsek bazı şeyler aaskıda kalıyor...hatta dün yada bugun deneyimli biri meyve konusnda çeviriden kaynaklı anlaşılmamış şeyleri sorduguna göre bizm bile bir kça soru sormamızda bir sakınca görmüyorum...bizlerede yardımcı olun lütfe..deneyimlerine ihtiyacımız var..bir gün gelecek hepimiz korumada ortak paydayı paylaşagız..
kızlarrrr bazen burayı okumaktan yazacak bişicikler kalmıyo pek seviyorum burada böyle olmayı
son zamanlarda zatii mesaimi burada tamamlıyorummmm patron görse beni vuracakkk
aramıza yeni gelenlerede koccaman hoşgeldiniz, boll kilo vermeler hepimize
Ben geldim, gidin gidin hepiniz gidin taam mı
Evvvet tarhana mı yuurdum, 1 kg un yazıyordu tarifte benim tarhana 3 kg un aldıbir yerde bir yanlış yaptım sanırım ama nerde olduğunu bilmiyorum :44::44::44: bi de bunun içine havuç püresi gircek akşam, yani miktar daha da artacak, 7 düvele dağıtcam artık ev yapımı tarhana mı
Açlıktan ölecektim az daha krep yaptım domates, kaşar doğradım, çay demledim tam oturacaktım kiiii oğlum uyandıaşıdan sersem hala geri uyudu da yedim şimdi, öğlen de koca bir kerevize nerdeyse 1 kg yoort karıştırdım yedim ama hiç doyurmadı ya laaaa hızlı yedim ondan mı kii :44::44:
Bi gayret kalkıp mutfağı toplasam iyi olcak, kazara biri gelse içeri girmeden geri kaçar, belediye ekiplerini çağırır ama onlar bile müdahaleyi red ederler, hele annem görse davaynan kovalar beni
slm arkadaşlar bende dukan diyetini yapmaya karar verdim aranıza katılmak istiyorum.büsssürü kilom varr hepsini çöpe atmak istiyorum 9 aylık bebeğim var hem hamilelikte kilo aldım.hemde öncesinde hep kilo alıp veren bir bünyem vardı.ama şimdi veremiyorum.ciddi bir şekilde bu diyeti uygulamak istiyorum ve de beni bilgilendirecek bir arkadaş var mı acaba
Slm herkese ben 3 ay önce doğum yaptım doğum sonrası 71 kiloydum diyetisyene gittim şimdi 68,7 kiloydum boyum 162 bu sabah dükkan diyetine başladım sabah 2 yumurta haslarımız ve light peynir çay yedim öğlen fırında tavuk light yoğurt 1 tane haşlanmış yumurta 54 kiloya düşmek istiyorum bana da yardım eder misiniz
magrenta teşekkürler.ben zatan kitabı almayı düşünüyorum sadece merak ettiğim dayanma derecesi vede küçük bebeğim olduğu için çok fazla uğraştıran yemeklere vaktim olmuyor ayrıca emziriyorum bunda bir sakınca var mı?
Hatuncum o da bişeymi ben 10 kg un aldım bol bol ekerim diye. Sonra gittim 5 kg daha aldım. Uncu diyor ki abla orduya mı tarhana yapıyorsunnn. Yanlış değil. Eğer domatesi biberi soğanı blenderda çektiysen metal daha fazla sulandırıyor ortamı. O yüzden yazanın üstünde un alıyorr. Ben bu sene domatesi biberi bir taşım kaynatıp suyunu güya biraz buharlaştırdımm. Daha sulsuz olduuu ve muhteşem. Yedik bile ama sen biraz geç mı kaldın kuzu. Havalar malummmm...
kendime köri soslu kremalı tavuk yaptım :)))
göğüs etlerini suyunu çekinceye kadar kavurdum
1 çay bardağı süte 1 çay kaşığı mısır nişastası attım azıcık kaynattım
tavuğun üstüne köriyi ve tuzu atıp en sonra pişirdiğim kremamı :)) döktüm suyunu çekene kadar pişirdim eşim bile bayıldı süper olduuu
hoşgeldiniiiiiiizyeni bir başlangıç yapayım kendimi tanıtayım...30 yaşındayım..izmird yaşıyorum..1.5 yaşında kızım var kendi kimya öğrtemenim..doğum yaptıktan sonra doğum öncesi kiloma 40 günün sonunda döndüm ama şimdi züerine 10 kg adım..bu 10 kg dan krtulmak istiyorum..ilk defa diyet yapıcam..benim için zor bir diyet olucak çünkü et pek sevmem tavuk ise eh işte :) ama karalı bir yapıp var ..eşimle birlikte yapıcaz bu yüzden kolay olucak gibi gözüküyor...çünkü ayrı bir yemek pişmicek ve destek olucagız bir birimzize :) hakımda hayırlıs..önce şu zatıflama tıcker mı değiştiyim hala doğumdan kalan var :)
Seviyooozzzzz
Ben de senin gibi ne diyetler yaptım hiç 57'nin altına inemedim. Verip verip geri alıyodum. Evlendikten sonra 1 sene içinde de 10 kilodan fazla aldım zati70 oldum Şimdi 56,5 olmasam da 2-3 gün evvel öyleydim Başardım yani sonunda Dönmek yok tabiki deee Kolay gelsiiinn!!
Höftürü höf höf ahahhaha
Bi de umarım iyidir demişsin :) Daha ne olsun ba yaaÇok iyiii
Anaaammm4'te mesaisi bitiyo ya la Maşallah maşallah :)) İyi akşamlar..
süper süper süper bence bir günlük bu degisim.....evet birbirinden leziz tarifler var bencede biryerden basla sendeee bitmez bu tarifler...nesli manti bile yapti be
canim hosgeldin aramizakizina mutlu saglikli huzurlu ömürler diliyorum 10 kilocuk atarsin hemencicik ben her aksam bakiyorum foruma ama hic görmedim seni :26: ama neslinin dediggi gibi gözden kacmis olabiliyor kasten yapilmis birseymisgibi algilama olurmuu istediklerini sorr
Slm herkese ben 3 ay önce doğum yaptım doğum sonrası 71 kiloydum diyetisyene gittim şimdi 68,7 kiloydum boyum 162 bu sabah dükkan diyetine başladım sabah 2 yumurta haslarımız ve light peynir çay yedim öğlen fırında tavuk light yoğurt 1 tane haşlanmış yumurta 54 kiloya düşmek istiyorum bana da yardım eder misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?