valla bende yeniyim her sorduğuma cevap alamıyorum malesef herkesde cevap vermek zorunda değil yada bilgisi olmayanlar olabilir bu yüzden tekrar sorabilirsin bir süre sonra :)
bendede tarif çokayyy canım benim daha 2 hafta olmadı başlayalı yavaş yavaş üretiyorum işte. sen beni tatlandırıcı ve süt tozu aldıktan sonra gör uçururum sayfayı tarif çok ama dukana uyarlamam için eksiklerim var
bu arada evlenmeden önce yumurta bile kıramazdım :))) kociş boğazlı olunca mecburen öğrendim
YAŞASIN mistik chai.. )) çok sevıyorum şu çayı ya..yumurtalı lıght ıspanagın üstune derman gibi geldi.. :))
Bu arada SP günlerinde kılolar + gibi dursada saf protein günlerinde gerçek çok şükur kı ortaya çıkıyor..Yoksa bu mehtaran ıkı ılerı bır gerı ıle viyanaya varamaz.. :))
Ben geldim, gidin gidin hepiniz gidin taam mı
Evvvet tarhana mı yuurdum, 1 kg un yazıyordu tarifte benim tarhana 3 kg un aldıbir yerde bir yanlış yaptım sanırım ama nerde olduğunu bilmiyorum :44::44::44: bi de bunun içine havuç püresi gircek akşam, yani miktar daha da artacak, 7 düvele dağıtcam artık ev yapımı tarhana mı
Açlıktan ölecektim az daha krep yaptım domates, kaşar doğradım, çay demledim tam oturacaktım kiiii oğlum uyandıaşıdan sersem hala geri uyudu da yedim şimdi, öğlen de koca bir kerevize nerdeyse 1 kg yoort karıştırdım yedim ama hiç doyurmadı ya laaaa hızlı yedim ondan mı kii :44::44:
Bi gayret kalkıp mutfağı toplasam iyi olcak, kazara biri gelse içeri girmeden geri kaçar, belediye ekiplerini çağırır ama onlar bile müdahaleyi red ederler, hele annem görse davaynan kovalar beni
iyi akşamlar kızlar
ben bugün arkadaşa davetliydim
benim diyetde olduğumu bilmiyorlar
bugün ps günümdeydim ve bozuldu:(
ben 2 gün protein yapcam kendime ceza verdim
Geç kalmış olabilirim ama benim ev her daim rüzgar alır ve sıcaktır, bizim buralar şehir dışı olduğu için nem yok, kurur zannımcaBen de biberle domatesin suyunu çektirdim :44: Sen ne koydun içine? ipek ya sizin oralarda ev salçası yapan yok mu ya ben salça yapamadım domates zamanını kaçırdım, varsa senin bildiğin güvenilir bir yer ben gelip alırım bi haftasonu
eline sağlık rachel ama ben de isteriiiiiim
love01'e sor salça işini. antakyadan getirtirim isteyen olursa diyordu. antakyanın salçasının üstüne tanımam.
ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim))))
ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim))))
eger ablama gitseydim istediğimi aldırır pişirir yerdim ama arkadaşlara gidince olmuyorBenim de sebze gunuydu. kardesimdeydik. evden disarda olunca olmuyor. yedigin yogurt yagli oluyor, sebze yemegine bir kasik yagda koymasan olmaz diyolar. yani bir sekilde kacamak yaptigini hissediyorsun ne kadar dikkat etsende.
Ama cok guzel bir sebze yemegi pisirdi, benim karnim doymayinca.
bir tatli kkasigi zeytinyagi, iki kabak ince uzun dogranmis, bir de soya soslu su, bunlari wokta ceviriyosun. bu kadar. tadi cok hosuma gitti. zeytinyagini koymasan tadi nasil olur merak ediyorum. cin yemegini cok severim, ama yaglar soslar, bu diyette yemenin olanagi yok. bu yemek biraz andiriyor, tad itibariyle. o yuzden ben sevdim.
love01'e sor salça işini. antakyadan getirtirim isteyen olursa diyordu. antakyanın salçasının üstüne tanımam.
Geç kalmış olabilirim ama benim ev her daim rüzgar alır ve sıcaktır, bizim buralar şehir dışı olduğu için nem yok, kurur zannımcaBen de biberle domatesin suyunu çektirdim :44: Sen ne koydun içine? ipek ya sizin oralarda ev salçası yapan yok mu ya ben salça yapamadım domates zamanını kaçırdım, varsa senin bildiğin güvenilir bir yer ben gelip alırım bi haftasonu
Ahh kuzum nerde bizim buralarda yapılmaz salça malçaa. Ben ÖNCÜ alıyorum hem biberini hem domatesinii lazım olunca. Antepten geliyor esas ama bu sene gelmedi henüzzz
Ben yoğurt soğan domates biber koydum. Soğan hariç hepsi bahçeden süt de köyden geldiii. Unuda fırından alıyorum. Birde ekmek hamuruuu oldu bana tarhanaa. Biz çok severizz.. içmeyeli ne kadar zaman olduu ahh bu dukann tarhanayı bilseee ne derdi acabaaa
Ahh kuzum nerde bizim buralarda yapılmaz salça malçaa. Ben ÖNCÜ alıyorum hem biberini hem domatesinii lazım olunca. Antepten geliyor esas ama bu sene gelmedi henüzzz
Ben yoğurt soğan domates biber koydum. Soğan hariç hepsi bahçeden süt de köyden geldiii. Unuda fırından alıyorum. Birde ekmek hamuruuu oldu bana tarhanaa. Biz çok severizz.. içmeyeli ne kadar zaman olduu ahh bu dukann tarhanayı bilseee ne derdi acabaaa
Ben geldim, gidin gidin hepiniz gidin taam mı
Evvvet tarhana mı yuurdum, 1 kg un yazıyordu tarifte benim tarhana 3 kg un aldıbir yerde bir yanlış yaptım sanırım ama nerde olduğunu bilmiyorum :44::44::44: bi de bunun içine havuç püresi gircek akşam, yani miktar daha da artacak, 7 düvele dağıtcam artık ev yapımı tarhana mı
Açlıktan ölecektim az daha krep yaptım domates, kaşar doğradım, çay demledim tam oturacaktım kiiii oğlum uyandıaşıdan sersem hala geri uyudu da yedim şimdi, öğlen de koca bir kerevize nerdeyse 1 kg yoort karıştırdım yedim ama hiç doyurmadı ya laaaa hızlı yedim ondan mı kii :44::44:
Bi gayret kalkıp mutfağı toplasam iyi olcak, kazara biri gelse içeri girmeden geri kaçar, belediye ekiplerini çağırır ama onlar bile müdahaleyi red ederler, hele annem görse davaynan kovalar beni
aha ! mesaj gelmedi dedin ya o da benim içime oturduben sana mesaj attım ama iletilemedi dedi bana. demek mıknatısın yoktu... hımmmm şimdi herşey yerli yerine oturdu
analar ne diyetisenler doğuruyor alişimkardeş ne dedin sen? hastanede diyetisyen var onla beraber başladık bu diyete, o da beni destekliyor.... tam olarak açıklar mısın bu dediğini. diyetisyen de mi dukan yapıyor, ya da senin dukan yapmana destek veriyor.)) doğru mu anladım?
perşembe gelem mi ben :))Bana oturmaya geldiğinizde veririm, hemide çok güzel paket yaparım
39 gün kaldı bacım hadi bakalım her gün rapor alcam /rapor vercem hazırlanma konusunda.. 86 aldım ben 90 ları hedefliyomALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim))))
canlar bulabilirseniz bafira marka tavsıye ederım..ev tipi tuzludur ve cok guzeldır
gızlar salça ne kadar yıyebılıoz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?