Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

valla bende yeniyim her sorduğuma cevap alamıyorum malesef herkesde cevap vermek zorunda değil yada bilgisi olmayanlar olabilir bu yüzden tekrar sorabilirsin bir süre sonra :)

kimse cevap vermek zorunda değil elbette ama emin ol herkes elinden geldiğince cevap veriyor. sen soruyu sorduğun zamanda kimler online, onlar senin sorduğun konuda yeterince bilgi sahibi mi v.b. bunlar önemli. muhtemelen denk gelmemiştir. cevap alamadıysan tekrar tekrar sor. neticede hepimiz hem birşeyler öğrenmek hem de bildiklerimizi paylaşmak için burdayız.
yalnız şunu söyleyeyim, sorduğu sorulardan kitabı okumadığını anladığım kişilere, kitabı okudum dese bile cevap vermiyorum. doğru olanın bu olduğunu düşünüyorum. onun haricinde bildiğim birşey soruluyorsa ve soruyu gördüysem mutlaka cevap veriyorum.

bendede tarif çok
dukanla kendimi aştm resmen
hergün çeşit çeşit şeyler yapıyordm
bide süt tozu bulabilsemm

mistik chai yi bende istiyorm yaa
wc sorunum gerçekden var ve rahatsz oluyormm

eline sağlık rachel ama ben de isteriiiiiim

iyi akşamlar kızlar
ben bugün arkadaşa davetliydim
benim diyetde olduğumu bilmiyorlar
bugün ps günümdeydim ve bozuldu:(
ben 2 gün protein yapcam kendime ceza verdim

Benim de sebze gunuydu. kardesimdeydik. evden disarda olunca olmuyor. yedigin yogurt yagli oluyor, sebze yemegine bir kasik yagda koymasan olmaz diyolar. yani bir sekilde kacamak yaptigini hissediyorsun ne kadar dikkat etsende.

Ama cok guzel bir sebze yemegi pisirdi, benim karnim doymayinca.
bir tatli kkasigi zeytinyagi, iki kabak ince uzun dogranmis, bir de soya soslu su, bunlari wokta ceviriyosun. bu kadar. tadi cok hosuma gitti. zeytinyagini koymasan tadi nasil olur merak ediyorum. cin yemegini cok severim, ama yaglar soslar, bu diyette yemenin olanagi yok. bu yemek biraz andiriyor, tad itibariyle. o yuzden ben sevdim.

Son düzenleme:

love01'e sor salça işini. antakyadan getirtirim isteyen olursa diyordu. antakyanın salçasının üstüne tanımam.

ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim ))))

love01'e sor salça işini. antakyadan getirtirim isteyen olursa diyordu. antakyanın salçasının üstüne tanımam.

Hımm öyle bir konuşma olmuştu aylar öncesinde galiba dimi :44: birine biri salça getirmişti neyin :44: bi mesaj atim ona bakim, ama yalovaya gidesim var zeytinyağı için ipek oraların hanımağası olduğundan önce ona danışam dedim, ayak bastı parası neyin ister mi ki

ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim ))))

Aliye hayırlı olsun, Allah gönlüne göre versin ve bol bol başarılar dilerim.

bugün çok fazla sayfa vardı okunacak, sanırım bu mesajını kaçırmışım

eger ablama gitseydim istediğimi aldırır pişirir yerdim ama arkadaşlara gidince olmuyor
bide çok samimi bir arkadaşm değil
evde diyetini uyguluyorsunda biyere gidince olmuyor
ben diyetteyim diyince bide canavarmışım gibi bakyorlar
halbuki hepsindede zayıfm ben problem ediyorm kendileri çok rahatlar

ne 01 mi bi adanalımı var aramızda tanışmak isterim

Ahh kuzum nerde bizim buralarda yapılmaz salça malçaa. Ben ÖNCÜ alıyorum hem biberini hem domatesinii lazım olunca. Antepten geliyor esas ama bu sene gelmedi henüzzz
Ben yoğurt soğan domates biber koydum. Soğan hariç hepsi bahçeden süt de köyden geldiii. Unuda fırından alıyorum. Birde ekmek hamuruuu oldu bana tarhanaa. Biz çok severizz.. içmeyeli ne kadar zaman olduu ahh bu dukann tarhanayı bilseee ne derdi acabaaa

aleste basarilar. ben de ilk bahardaki alese girmistim. sorular kolay gibi gelse de bir kac teste bakmak gerekiyor.

bir de kardesim yetistirirken zorlandi testi, sanirim bu biraz sorunlu olabiliyor.

canlar bulabilirseniz bafira marka tavsıye ederım..ev tipi tuzludur ve cok guzeldır
gızlar salça ne kadar yıyebılıoz ya

Son düzenleme:

offf tarhanaya bende bayılırm
bizim burda sadece buğday ve ekşi yoğurt ile yapılıyor
hani domates biber felan katlmyor ama ben hertürlüsünü çok severim
harbiden dukan amca tarhanayı bilse onunda yulaf kepeğinden yapılanınıı çıkarırdı

Oyyy deme ya ne heveslenmiştim ben de, varya kaç gündür aklımda sorcam sana, eşime bile dedim gideriz alırız diye annem de öncü çok güzel diyo ama bilemedim ya, emre ye vermek istemiyorum içinde rafine tuz var sonuçta
Ben tarhanayı tam buğday unuyla yaptım sökenin, nohut, mercimek de koydum, havuç da koyucam şimdi, tuz ne kadar koydun sen? ben çok az koydum varla yok arası biraz daha koysam mı ki? bi de bazıları maya koyuyormuş, sen koyuyor musun maya?

ellerine sağlık yavruuuş altta bir mesajım daha var senin için (belki de benim içindir.. bilemedim şimdi)

ben sana mesaj attım ama iletilemedi dedi bana. demek mıknatısın yoktu... hımmmm şimdi herşey yerli yerine oturdu
aha ! mesaj gelmedi dedin ya o da benim içime oturdu
analar ne diyetisenler doğuruyor alişim henüz klinik açmamıştır belki de
Bana oturmaya geldiğinizde veririm, hemide çok güzel paket yaparım
perşembe gelem mi ben :))

39 gün kaldı bacım hadi bakalım her gün rapor alcam /rapor vercem hazırlanma konusunda.. 86 aldım ben 90 ları hedefliyom (bakma artizliğime anca işime yarayacak öyle olursa

canlar bulabilirseniz bafira marka tavsıye ederım..ev tipi tuzludur ve cok guzeldır
gızlar salça ne kadar yıyebılıoz ya

Görmüştüm o markayı bir yerde ama nerde :44: ya ben istemiyorum hazır ya, ben ev salçası istiyorum 1 çay kaşığı falan galiba ama emin değilim ev salçası olsa niye sınır olsun ki o da domates muamelesi görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…