Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Herkese iyi akşamlar :)

Bir protein gününü daha kazasız belasız atlattım, sirkeli suyumu da içtim ve yeme faslı bitti. Yarın sabah umarım tartıda güzel bir rakam görürüm, hem de erken kalkıp beslenme çantası hazırlamam lazım krepti, patlıcandı. Ah patlıcan ahh!! Bir de bugünkü makarna-ekmek tariflerinde inanılmaz aklım kaldı. Öyle böyle değil... Şöyle bol domates soslu patlıcan yapsam, yanına da o ekmekten yapıp suyuna bansam falan.... Neyse........
Bir de daha çok spor yapsam, pilates yapsam benden mutlusu olmayacak ama şu yaşa geldim zamanı verimli kullanmayı öğrenemedim. :26: Hayırlısı artık...

Hepimiz yarın tartıda eksi görelim, perşembe günü daha da güzel bir rakam görelim. :18:

iyi akşamlar kızlar
ben bugün arkadaşa davetliydim
benim diyetde olduğumu bilmiyorlar
bugün ps günümdeydim ve bozuldu:(
ben 2 gün protein yapcam kendime ceza verdim

davetler çok kötü oluyor ya. et yoğurt varsa ben onlardan tırtıklıyorum. ama pasta börekse çok kötü oluyo yaaaa

protein günlerimde iştah yok da sebzeli günler beni mahvediyor ya.. iştahım çok artıyor ve her şeyi tırtıklıyorum. bazen sebze günlerinde +2 kilo oluyorumya bu nasıl iş anlamadım. yarın sebze günüm ama ben de protein yapayım diyorum. malum perşembe günü hafif çıkalım dimi

izinli olması işime gelir valla. ama ben o dediğim cümleden öyle anladım. iyiysimi biz de soralım dukana. bizim sayemizde kaç kitap sattı di mi...bize de cevap veriri zahar )))

manyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

ben +1 oluyormda sen nasl +2 oluyorsun anlamadm doğrusu

Aynı şeyi ben de düşündüm aslında ama 2 gündür patlıcan patlıcan diye geziyorum yarın yemem lazım. Artık perşembe sabahı + çıkarsam kendimi teselli ederim "Gerçek kilo değil o sebze suyu sebze" diye.

süzme yoğurt ve diabetik reçelle aynısını imal ediyorum ben. hem daha lezzetli hem de daha ucuz.

hayırlı olsun arkadaşım. ben klasik sorumla başlayayım. kitabı okudun mu? bu sorunun cevabı evetse 2. klasik sorumu sorayım, testi yaptın mı? bunun da cevabı evetse,
kilon, boyun, yaşın kaç? bir hastalığın v.b. var mı?

eve geldim ve tavukların hepsinin eşim ve oğlum tarafından yendiğini görünce çılbır yaptım ve light yoğurtla yedim. üzerine bol pul biber ve nane ile.

şimdi de yeşil çay içeyim.

yaa kızlar dün hadiseyi gördüm tv de nassııı zayıflamış yaw gaza geldim yeniden

tenarım geç kaldın. biz yaptık o dedikoduyu sabahtan. ama hatırın kalmasın seninle de yaparız. 34 beden ruhsal ve bedensel hastalıktır gibi iddialı bir laf ettim.

komik misin nesin ya

hoşgeldin kardeş. kitabı okuduysan benim açımdan sorun yok. dukan kitap başına prim veriyor bana. ne kadar satılırsa o kadar para kazanıyorum
dukanın sitesindeki testi yaparsan kilo çizelgen elinde olur.

kardeş ne dedin sen? hastanede diyetisyen var onla beraber başladık bu diyete, o da beni destekliyor.... tam olarak açıklar mısın bu dediğini. diyetisyen de mi dukan yapıyor, ya da senin dukan yapmana destek veriyor. )) doğru mu anladım?

boyle baska tariflerin var mi, dukan sitelerinde yuzlerce pasta kek tarifi var ama boyle guzel et yemekleri sinirli.

Bu arada sen maharetli birine benziyorsun:))

ayyy canım benim daha 2 hafta olmadı başlayalı yavaş yavaş üretiyorum işte. sen beni tatlandırıcı ve süt tozu aldıktan sonra gör uçururum sayfayı tarif çok ama dukana uyarlamam için eksiklerim var

bu arada evlenmeden önce yumurta bile kıramazdım :))) kociş boğazlı olunca mecburen öğrendim

YAŞASIN mistik chai.. )) çok sevıyorum şu çayı ya..yumurtalı lıght ıspanagın üstune derman gibi geldi.. :))
Bu arada SP günlerinde kılolar + gibi dursada saf protein günlerinde gerçek çok şükur kı ortaya çıkıyor..Yoksa bu mehtaran ıkı ılerı bır gerı ıle viyanaya varamaz.. :))

öyle bilinçli bir cevap vermemek yoktur arkadaşım. muhtemelen soruyu sorduğun zaman diliminde, cevap verebilecek kimse yoktur. sonrasında da mesaj kalabalığında kaynamıştır. gerçi ben sana bir kez cevap verdiğimi hatırlıyorum, ya da alıntı yaptım ama cevap yazmayı unuttum. oluyor bazen öyle. cevap alamadıysan bir daha sor. valla eskisi yenisi yok bu işi, hepimizin bilmediği şeyler oluyor. ben kitabı 3. kez okuyorum inan olsun ve hala birşeyler soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…