- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
- 66
iyi akşamlar kızlar
ben bugün arkadaşa davetliydim
benim diyetde olduğumu bilmiyorlar
bugün ps günümdeydim ve bozuldu:(
ben 2 gün protein yapcam kendime ceza verdim
Herkese iyi akşamlar :)
Bir protein gününü daha kazasız belasız atlattım, sirkeli suyumu da içtim ve yeme faslı bitti. Yarın sabah umarım tartıda güzel bir rakam görürüm, hem de erken kalkıp beslenme çantası hazırlamam lazım krepti, patlıcandı. Ah patlıcan ahh!!Bir de bugünkü makarna-ekmek tariflerinde inanılmaz aklım kaldı. Öyle böyle değil... Şöyle bol domates soslu patlıcan yapsam, yanına da o ekmekten yapıp suyuna bansam falan.... Neyse........
Bir de daha çok spor yapsam, pilates yapsam benden mutlusu olmayacak ama şu yaşa geldim zamanı verimli kullanmayı öğrenemedim. :26: Hayırlısı artık...
Hepimiz yarın tartıda eksi görelim, perşembe günü daha da güzel bir rakam görelim. :18:
davetler çok kötü oluyor ya. et yoğurt varsa ben onlardan tırtıklıyorum. ama pasta börekse çok kötü oluyo yaaaa
prensesim şimdi benim alıntımın altına dely demişsinn,,bilemedim üstüme alınsam mı alınmasam mı
aliyem ben güçlendirme öncesi bu konuya takılmıs we hem ekmek,hem peynir hem meywe için Simlaya özelden msj atmıstım.onlar dukana paralıda üye fln die.ama meywe konusunda her gün tüketebileceğimi sölemişlerdi.we haziranda geçtiğim için,o sıcakta her gün ilk baslarda karpuz yedim hemde ince dilimde deil kalın bi dilim.bence sınırlı ızınlı gıbı dusunulmemelı guclendırmede.ama yinede herkesin kendi tercihi tabi.
Ben günde 2 kere wc olayına girmezsem kabız oldum sayarım. İyidir yanii metopolizmam (ay kzıın kulakları çınlasın metapolizmamızı bozar bu diyet diyen ruh hastasıı)
Yemek sonrasıı içeceğim canımmm hala şişim yalnız. Karnı davul oldu.
Elime değdi oğlan geçen malum ben 4 yıldır kimseyle çıkmadığım için unutmuşum bu işleri. El ele tutuşmakla hamile kalınıırmı HAydar bey amca... Ondan mı şiştim ki ben 3 gündeeee...:)
protein günlerimde iştah yok da sebzeli günler beni mahvediyor ya.. iştahım çok artıyor ve her şeyi tırtıklıyorum. bazen sebze günlerinde +2 kilo oluyorumyabu nasıl iş anlamadım. yarın sebze günüm ama ben de protein yapayım diyorum. malum perşembe günü hafif çıkalım dimi
protein günlerimde iştah yok da sebzeli günler beni mahvediyor ya.. iştahım çok artıyor ve her şeyi tırtıklıyorum. bazen sebze günlerinde +2 kilo oluyorumyabu nasıl iş anlamadım. yarın sebze günüm ama ben de protein yapayım diyorum. malum perşembe günü hafif çıkalım dimi
tam seni arayacaktım, mıknatısı bulamamıştım
sorma battıkki ne battık ben biraz almıyım dedim baktım olmuyo kilolar duruyo öle gititm yine yaptım alışverişi hele o sütaşın light meyveli yogurdu küçücük şey aç para ma benim şeker isteğimi baya alıyor diye yine evde bulunduruyorummm
ömrmce zaten hep para harcadım şu kilolarıma
arkadaşlar merhaba bende bu diyete başladım 5 gün oldu ilk 2 gün atak yaptım atakta sadece 500 gr verdim ve bugübn itibariyle 1,5 kilo vermişim ama değişiyor hergün.şuan seyir evresindeyim ben 2 gün saf protein 5 gün sebze protein yapıcam hergün kahvaltım dukan krep ve biraz peynir şekersiz çay.öğlenleri ızgara yada haşlanmış tavuk yiyorum.birde bu sebze protein günlerinde sabahları 1 dilim tahıllı ekmek yesem olmazmı domates ve peynirle beraber???birde ben çok az kilo vermişim herkez daha hızlı vermiş atakta falan?
yaa kızlar dün hadiseyi gördüm tv de nassııı zayıflamış yaw gaza geldim yeniden
sen bilirsin o da olur elbet ama sanırım kaç kilosun, kaç olmalıymışsın yaş, herhangi bir rahatsızlığın olup olmaması gibi detayları verirsen empati olur hoş olur.. Aliye'miz var şu an burada değil onun yerine ben sorayım kitabı okudun mu diyebunlar ışığında gerekli konsültasyon yapılır ve dediğin gibi çekip kurtarabiliriz seni :) yalnız biz de tam kurtulmuş sayılmayız.. misal ben mehterbaşıyım.. iki ileri bi selam ..
bıraz geç bır cvp oldu kusura bakma ben hastanede calısıyorum dr sekreterıyım dr cıktıda butun tahlıl ve tetkıklerımı her zaman yaptırıyorum bır sorun yok 31 yaşındayım 1,63 boyundayım dogum yaptım 2,5 yaşında bır oglum var dogum dan sonrakı kılom 95 dı şuan 71 kıloyum ama nerdeyse 1,5 yıldır senın gıbı bır ılerı ıkı gerı oldu ve 71 altına dusemedım hep motıvasyonum bozuldu sımdı ama ck kararlıyım evet kıtabıda okudum cnm kılo cetveleını yapamadım gunluk olusturamadım bu aradada:)
BEN EVLENDIGIMDE 58 KILOYDUM DIYETISYENIMIZ VAR HASTANEDE ONUNLA BAŞLADIK BU DIYETE HIRS YAPTIM 56 DUŞMEK ISTIYORUMBAKALIM ODA DESTEKLIYOR YAPABILCEGIME INANIYOR BOZMUYACAGIM INŞ DEDIGIN GIBI BIR SEFERDEN BIRSEY OLMAZ ŞİMDİ YYEYIM YARIN EVAM EDERIM MORAL BOZUKLUGU VS VS BU ZAMAN GELDIM COK GEÇ KALDIGIMI DUSUNUYORUM ILK BAŞLARDA SUPPER VERMISTIM SONRA NIYE BU HALE GELDIM? TABIKI KENDI ACIZLIGIM AMA SİZLERLE GIDECEK:) BU BAŞ BELASI KILOLAR DAHA ONCEKI KILOMUDA BAŞKA BIR SITE VARDI ONLARLA VERMISTIM SIMDI HASTANEDEN ACILMIYOR O SITE IYIKI ACILMIYOR IYIKI SIZLERI TANIDIM DIYORUM MUHABBETINIZ SOHBETINIZ COK GUZELLLL
boyle baska tariflerin var mi, dukan sitelerinde yuzlerce pasta kek tarifi var ama boyle guzel et yemekleri sinirli.
Bu arada sen maharetli birine benziyorsun:))
duakn diyetine yeni başlamış biri olarak forumda bir çok kez soru sormama ragmen kimse neden cevap vermiyor..kendi şahsım dışında yeni başlamış bir çok kişi birşeyler yazıyor ama bir birini önceden tanışım arkadaşlar bir birine cevap yazıyorlar..sizlerde bu yoldan geçtiniz..her ne kadar kitabı okumuş, altını çizp notlar almış olsak bile bunun yanınd aforumda simla ve ilkayın gruplarınıada takip etsek bazı şeyler aaskıda kalıyor...hatta dün yada bugun deneyimli biri meyve konusnda çeviriden kaynaklı anlaşılmamış şeyleri sorduguna göre bizm bile bir kça soru sormamızda bir sakınca görmüyorum...bizlerede yardımcı olun lütfe..deneyimlerine ihtiyacımız var..bir gün gelecek hepimiz korumada ortak paydayı paylaşagız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?