Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

disarda yapmak zor oluyor ben de onu diyorum, dugun oluyor gezi oluyor, iste arkadas ziyareti oluyor en basitinden. en az hasarla atlatmaya calisiyoruz.

Hatta okullar acildi artik ogle yemeklerini de okulda yemek zorundayim. bakalim onu nasil halledecegiz.

merhaba hoşgeldin okuyunca çok ortak yönümüz olduğunu gördüm ben de 32 yaşındayım kimya öğretmeniyim eşim izmirli ablam izmirde 71 kg dım 70.4 e düştüm atak evresi 2.gündeyim bende eşimi kandırdım ama o hala başlayamadı öğlen işyeri çok müsait değil nasıl yapıcaz onu düşünüyoruz sen ne güzel doğum yapmışsın ben daha çocuk olmadan bu kilodayım

tamam anlaşıldı. Sen kurtlanmışsın, gezesin var...))))

o sınır atakta ve protein günlerinde. Birazcık soğan, 1 yemek kaşığı domates ya da 1 çay kaşığı salça kullanabilirsiniz diyor. Sp günlerinde normal kullanabilirsin. Bi kontrol et istersen.

ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim ))))

sevgili aliye hayırlı uğurlu olsun tezli yüksek lisans yapmak içinmi başvurdun alese? bir de dukanla ilgili atak 2.günümdeyim 1 bardak süt+1 tatlı kaşığı tatlandırıcı birde 1 tatlı kaşığından az kakao karıştırıp içtim sonra kitaba tekrar baktım izinlilerde kakao yok şimdi pişman oldum sence ne yapmalıyım

Maraş usulü böyle mercan kayalıklarına benzerrr bembeyaz olur sanırım bahsettiğin o

Ekmek mayası koyuyorum yani bildiğin ekmek hamuru fırından alıyorum. medesanın ekmekleri gibi kabarıyorr :)
Bne antepte fabrikasını gördüm tertemizz en doğalı ve orjinale yakını o benim fikrimmm

kızlar haftasonu buluşsanız da biz de sizleri tanısak.

viaportta ne zaman buluşacağız?

kıskanç azrasıla
ı
walla aramızda konuyu kapattıranlar olduu. senden daha kıskançalrı varr ama ben buluşalım derimm kimler gelir el kaldırın yawww

tamam anlaşıldı. Sen kurtlanmışsın, gezesin var...))))

Gel gel gezerizzz yada viaport şeysii olsun iştee

:)

cok etkılı bı yontem en ıyısı bı saklama kabında peynır fılan oh mıs

bolum dedikodularindan mahrum kalirim ama oyle:))
Butun gun ofiste kendi basina cebellesiyosun, bir sosyallestigimiz ogle yemegi. bundan vazgecebilecegimi pek sanmiyorum

dukan testi yaptım 3 gün ATAk ewresi cıktı tam iki gün yaptım 3.gün dayanamadım bozdum offffffff canım cok sıkılıo yarın yine başlıcam olurmu acaba dukana tekrardan başlamakk :2:

Benim aldığım tarifte yok tu öyle maya falan :44: napsam instant maya var evde ondan koysam mı ki? şimdi havuç pişiriyorum onu da ekliycem onunla koysam mı, ne kadar koysam ki :44:

Geliyor musunuz bu tarafa? ne yaptınız anlaşamadınız mı aranızda?

aliyemm hayırlı olsun.

uarada oğlum profildeki remini gördü ve yarım yamalak bile olmayan konusmasıyla

oğlum:anneeee
ben: efendim oğlum
oğlum: (parmak ekranı göstererek) gegi piş piş piş

dedi. tam bir kedi hastası. eline geçse mıncıklamaktan öldürür kesin...

rachelfine senın ev nerde bende gelim oğullar kanka olsunlar... bide istersen ev usulü salça yapanlar var. Satarlarmı bilmiyorum ama öğrenip haber vereyim istersen...

Son düzenleme:
rachelfine bı us cevapta nıckını yanlıs yazdım duzeltemedımde kusura bakma kuzum ya..

ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim ))))

Aliyecim hayırlı olsun
sınava önceden girdinmi bilmiyorum kolay bir sınav soruları yetiştirme konusunda problem yaşamazsan iyi bir puan alırsın bende 3 senede bir giriyorum puan hazır olsun diye en son 85 almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…