eger ablama gitseydim istediğimi aldırır pişirir yerdim ama arkadaşlara gidince olmuyor
bide çok samimi bir arkadaşm değil
evde diyetini uyguluyorsunda biyere gidince olmuyor
ben diyetteyim diyince bide canavarmışım gibi bakyorlar
halbuki hepsindede zayıfm ben problem ediyorm kendileri çok rahatlar
:
yeni bir başlangıç yapayım kendimi tanıtayım...30 yaşındayım..izmird yaşıyorum..1.5 yaşında kızım var kendi kimya öğrtemenim..doğum yaptıktan sonra doğum öncesi kiloma 40 günün sonunda döndüm ama şimdi züerine 10 kg adım..bu 10 kg dan krtulmak istiyorum..ilk defa diyet yapıcam..benim için zor bir diyet olucak çünkü et pek sevmem tavuk ise eh işte :) ama karalı bir yapıp var ..eşimle birlikte yapıcaz bu yüzden kolay olucak gibi gözüküyor...çünkü ayrı bir yemek pişmicek ve destek olucagız bir birimzize :) hakımda hayırlıs..önce şu zatıflama tıcker mı değiştiyim hala doğumdan kalan var :)
disarda yapmak zor oluyor ben de onu diyorum, dugun oluyor gezi oluyor, iste arkadas ziyareti oluyor en basitinden. en az hasarla atlatmaya calisiyoruz.
Hatta okullar acildi artik ogle yemeklerini de okulda yemek zorundayim. bakalim onu nasil halledecegiz.
hımm öyle bir konuşma olmuştu aylar öncesinde galiba dimi :44: Birine biri salça getirmişti neyin :44: Bi mesaj atim ona bakim, ama yalovaya gidesim var zeytinyağı içinIpek oraların hanımağası olduğundan önce ona danışam dedim, ayak bastı parası neyin ister mi ki
cok etkılı bı yontem en ıyısı bı saklama kabında peynır fılan oh mıssende kendi yemeğini yannda götürürsün artk:) dukan usulü
ne 01 mi bi adanalımı var aramızda tanışmak isterim
görmüştüm o markayı bir yerde ama nerde :44: Ya ben istemiyorum hazır ya, ben ev salçası istiyorum1 çay kaşığı falan galiba ama emin değilim ev salçası olsa niye sınır olsun ki O da domates muamelesi görür
ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim))))
offf tarhanaya bende bayılırm
bizim burda sadece buğday ve ekşi yoğurt ile yapılıyor
hani domates biber felan katlmyor ama ben hertürlüsünü çok severim
harbiden dukan amca tarhanayı bilse onunda yulaf kepeğinden yapılanınıı çıkarırdı
Oyyy deme yane heveslenmiştim ben de, varya kaç gündür aklımda sorcam sana, eşime bile dedim gideriz alırız diye annem de öncü çok güzel diyo ama bilemedim ya, emre ye vermek istemiyorum içinde rafine tuz var sonuçta
Ben tarhanayı tam buğday unuyla yaptım sökenin, nohut, mercimek de koydum, havuç da koyucam şimdi, tuz ne kadar koydun sen? ben çok az koydum varla yok arası biraz daha koysam mı ki? bi de bazıları maya koyuyormuş, sen koyuyor musun maya?
ıkızlar haftasonu buluşsanız da biz de sizleri tanısak.
viaportta ne zaman buluşacağız?
kıskanç azrasıla
tamam anlaşıldı. Sen kurtlanmışsın, gezesin var...))))
cok etkılı bı yontem en ıyısı bı saklama kabında peynır fılan oh mıs
hehe haklısınya boşver, onun adanalılığından nolacak. Sarışın mavi gözlü adanalı mı olurmuş)))
Maraş usulü böyle mercan kayalıklarına benzerrr bembeyaz olur sanırım bahsettiğin o
bolum dedikodularindan mahrum kalirim ama oyle:))
Butun gun ofiste kendi basina cebellesiyosun, bir sosyallestigimiz ogle yemegi. bundan vazgecebilecegimi pek sanmiyorum
Ekmek mayası koyuyorum yani bildiğin ekmek hamuru fırından alıyorum. medesanın ekmekleri gibi kabarıyorr :)
Bne antepte fabrikasını gördüm tertemizz en doğalı ve orjinale yakını o benim fikrimmm
Gel gel gezerizzz yada viaport şeysii olsun iştee
:)
o ne ayol biraz açıklasanız belki bizde deneriz
Selam Kizlar
Bende dukan'a gecen Sali (10 Agustos) basladim. Su anda nerdeyse Atak evresinin sonuna geliyorum.
Biraz kabizlik disinda iyi gidiyor. 84-85 Kilo civarinda basladim bugun 82 ciktim :)))
ALES konusunda tebrik eden, hayırlı olsun diyen, başarılar dileyen bütün arkadaşlara teşekkür ederim. başarıyla başvurdum geldim))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?