Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

canım ne güzel kutlarım seni bir 58 i göreydim :))

Olabilir, olabilir, olabilir nasıl da biliyorsun nedenlerini ipekim :))

Bence de + olsa da inceliyorsan daha ne olsun Evet dukan egzersizleri güzel, ben bir kaç gün yaptım ama dikiş tutturamadım şimdi en kısa zamanda callan ve ona başlayacağım inşallah.

Hadi beni gaza getir ipektoş

olur kuzum 17si herkese uyuyorsa nesli de dahil olamk üzere

Bu arada bildirim yapacaklar ya da yapmış olanlar da yani, boylarını da yazarlarsa artı olarak, bi atraksiyon yapıyorum ama.. Bakalım :))

ya ben 1.76'yım noldu ben kovuldum mu şimdi,ufff dışlanmış hissettim kendimi neyse neyse ben BMI hesapladım dün zaten,normal bir insana dönüşmüşüm.daha önce kiloluymuşum şimdi normal kilolu olmuşum

kusiiiii bana 17.kasim da uyar ama konusup anlasmam gerekiyor......8.aralik cok uzak bir tarih olur degilmi?

8 aralık uzak bir tarih değil,benim için farketmez normalde ama dedim ya kuzum o tarihte izmire turizm fuarı var,katılımcıyız ve medesa tabiki standını terkedip istanbul'da olamaz
17 diyorsanız ona göre ayarlayacağım.konuşun anlaşın aranızda bebişler,bayramdan önce karar verelim ki bayram sonrası ben de işsel durumlarımı ayarlayayım

ekimim çıtırım hoşgeldinn
sen ne zaman geçiyorsun 2.evreye ?
şimdi ben sevgiye de sana da sorayım,ben daha ödül falan yemedim ya yemek zorundayım dimi.canım hiç bişey istemiyor ekstra olarak,zorla da olsa bişey yiyeyim mi sizce ??
dely kuzum haftaya perşembe bayram zaten,hem zaten sen de tatilde olacağın için bence 1 kasım olan perşembe bildirim yapılması daha iyi olur,hem herkes bayram kaçamaklarıyla yüzleşmiş olur ama inşallah herkes kaçamaksız atlatır da o bildirimde de herkes de eksiler görürüz

yok tamam canikusummmmmm yarina kadar haber veririm....ama siz bence 24.kasim bu tarihide göz önünde bulundurun cünkü 22.kasimda büyük bir acilis kokteylimiz var giciklik yapabilir patron...bir haftayla bulusmayi kacirirsam cok üzülürüm

Bugün bugüünnn. Hatta hemen şimdiiii

Ben alıntılar şeyettiydim de yanlışlıkla kapatmışım ya o sayfayıı Kime ne yazdım hiç bi fikrim yookk.. Uyuz oldum heee..

ben işteyim yaa yarın söylerim ama sabah kilolu çıkıyorum ben (

yok canım yavaşlatırmışmış turşu suyu olduğu için ya light ayran içicen yada light kola gazoz ben gazoz tercih ediyorum tatlı isteğimide azaltıyor hem :)

teşekkür ederim o zaman kaldık çamlıca gazoza allahtan onlar var ben kabızlığa iyi geliyo diyince atlamıştım hemen ama olmazsa sütaş lıght kayısılı yoğurt var onu yesem olur mu çok soru sordum bugün ama

MEDESA

evet doğru söylüyorsun macera aramaya gerek yok şurda 10 kilo vericem küçük çocuk gibi onuda yiyim aman bunuda yiyim diyorum aç gözlüyüm vesselam zati kilolarımdan belli azcık tutayım kendimide 2013 yeniyıla istediğim kiloda gireyim bari. bu arada biraz önce okudum ödül yemedim demişsin tabi sen dah iyi bilirsin ama bence ödülünüde ye muhakkak dukanın bi bildiği vardır vücudu şaşırtmak koruma evresinde kilo almamk için bi geçiş olarak belki ödülde yapılması gerekli hatta zorunludur

DELY

aslında evet 800 gramda 1 kiloya yakın sayılır :) ama insan hemen gitsin istiyor işte bi de bayram yaklaşıyor ya hani bi tane elbisem var evlendiğim sene almıştım inan bir kere giyebildim içimde kaldı eskimesin diye giymemiştim ama keşke üstümde paralansaydı artık öyle giymemezlik etmeyeceğim sonra hiç giyemiyorum onu giymek istiyorum ama göğüs kısmı düğmeleri kapanmıyor inşallah her yerimden veririm bu arada boyum 1.70

Ohhh pazar geliriz kuzu sana daaa. Senin bölgede çıkarız viaport falann :) Emreyede hep bir elden bakarızzzz. Sana da yakın olurrrrr

Bu arada bildirim yapacaklar ya da yapmış olanlar da yani, boylarını da yazarlarsa artı olarak, bi atraksiyon yapıyorum ama.. Bakalım :))

1,62 falan diyorumm ben ay ne kısaymışımmm

Evet biliyorum sebebini. Ama bu duraklamadan da sıkıldım. Asılacağım bu hafta. Bayram bana kolay. Hergün amngal başında sauna modunda olurum bennn. Saç diplerime kadar kömür kokar.. Tatlıyı es geçiyorumm. Yemem ağzıma sürmem. Dukanella yapmam lazım amaa ilk defa. Bayrama saklıyordummm sınırlı izinli hakkımmı.
Dukan egzersizleri benim işime geldi çünkü 5 dk falan sürüyor. Hem sabah hem akşam yatmadan olunca daha keyifli oldum.
Callen süper de 1 saat sürüyor... Her zaman vakit bulamıyorum. İnat edince de gece yarısı başlıyorum. Esnerken yapamıyorummm.. GÜn atlayınca da kendime kızıyorummm.
Şimdi planım şu.
HErgün servisten uzaklarda inip eve kadar hızlı 1 saat yürüyüşş. Sahil boyuu 2 gündür yapıyorum süper....
Sabah akşam dukan egz.
Vakt oldukça youtube da rast gele ne bulursammmm.
Sık sık farklı bişey yaparsam vücut şaşırır daha fazla yakar gibime geliyor...
Yanlışım varsa düzeltinnn
Rutine alışmasınn dimi amaaa.

Birde benim NİNTENDO Wİİ oyuncağım var. Çok eğlenceli. Eski evimde odamdaki tv nin önünde yer yoktu. Yataktada zıplamak kolay olmuyordu. Yeni evde yatak odamda at koşturabildiğim için onu kurmayı düşünüyorumm. Tenis falan oynarken çok eğlenipp terliyorsunnn.

Ama vaktin varsa CALLEN i es geçmee. BEn de dönem dönem yapacağım. Çok Zevk alıyorum biliyorsunuzzz. faydasını da gördümmm. Belki onun sabah akşam yarımşar saatli olanını yaparım. Bu hafta biraz kasayımda. Bayramda boşum gitmeyeceğim bir taraflara. Bol vaktim olacak spora İNŞALLAHHHHHHHH

:)

Evet 1 KASIM da bütük bildirim günü yapalımmm

Yok kaçırmak falan. Kaç aydır seni bekliyoruz bizzzzzz. Korkudan buluşamadım bir dahaaa sizsiz olmasın diyeee

ben işteyim yaa yarın söylerim ama sabah kilolu çıkıyorum ben (

Her perşembe saat 4 e kadar bildirm. Yoksa haftaya. Liste çıkıyor perşembe akşamlarııı. Sabah bildirmenin gereği yok anlayacağın....

:)

..

Merhaba canım, bu kadar mest çayına sanırım 2 kilo vereceksin sen öğleden sonra :)

..

yok kuzum hala tık yok.. dun 3 bugun 2 tane ıctım..benım kılo veremeyesımın sebebıde bellı oldu bu durumda... sadece karnımı agrıttı mestmidir meredmidir her ne haltsa..

dely 175 gec kayıtlara kuzum

Canım benim, hoşbuldum :))
2. evreye çaktırmadan geçtim sayılır be kuzum ben, karıştı gitti, artık 15 kasım da korumaya geçeyim ben bu işin uzaya uzaya suyunun suyu çıktı :))

Hayatım ödül ü yemek zorundasın, ye ki bünyen yeni düzene alışsın. Yoksa süreci uzatırsın. Hem nişastalını hem ödülünü ye, ben genelde çarşamba ödül yapıp perşembe protein yaptım ilk zamanlar korkumdan ama sonra karıştı tabi, koyverdim gitti :))

Reglden canım reglden, başka ne olabilir ki :)) aştın sen artık.

Canım ya, 2. yarıya ne zaman geçtin sen, ne zaman korumaya geçeceksin sen de hele bi

:129:

kuşum ben daha gecmedım ya,,sözde bu ay bası gececektım ama annemler burdaydı arada kacamak fln oldu derken,bayrama gidip gelirim,sonraki 1 haftada orada yapacagım kacamakları toparlamakla gecer muhtemelen kasım bası yada 2.haftası gecerım,artık bi 4.5 ayda o sürer,2013 ortası geçerim heralde korumaya şimdi hesapladım haziran 20 de baslamısım güçlendirmeye,2.5 ay civarı yapmam gerekirken 1.evreyi,ben hala devam ediyorum,alıştımda sanırım artk keretaya,,hoho

ben her ewrenin kurallarına uymak durumunda oldugumuz için yemelisin derim ama bu hafta geçerli nedenlerinden dolayı yemek istemezsen es geç ama diğer haftalar öle yapma.gelecek haftadan itibaren canının istediği seylerle mutlaka ödül yap bence cnm.yoksa korumada sıkıntı cekersın.bende mesela meywe hakkımı tuketmıorum,guclendırmeyı bı tek o konuda suistimal etmiorum ztn ama ztn normaldede nerdeyse hiç meywe yemiyen biri olmadıgımdan,korumada sıkıntı yasıcagımı sanmıorum.ödül fln farklı ama ömür boyu sevdiğin şeylerden uzak durulması ımkansız.

delycan benimkide 1.68. eger listeye alacaksan kilomuda söleyim

ekim walla bunu okuduguma sewındım,,bende bitek benimki böle karman çorman bişi oldu die üzülüordum ama yanıma yoldaş bulunca cok sewındım walla ne yalan söleyim

Acele ediyoruz da bişi olmuyo yaaa İnşallah giyebilirsin.. ama giyemezsen de üzülme.. Bugün olmaz yarın olur Mutlaka olacaaakkk

Kızlaaarr.. Bkaın çıkcam heeee.. son 20 dakkaaa... dırırırıııınnn!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…