vücut kütle endeksin,boy bölü kilo zımbırtısı var ya o işte.
obez misin,aşırı kilolu musun,kilolu musun,normal misin onu gösteriyor.sen kilo verdikçe oradaki değerlerin değişecek
Bilmemki buldum mu bulmadımmı. Yurt dışında küçük bey. Daha eğlenemedikkk. Anlamadım yani varmı yokmu...
Olsun kuzummmm ben hatırlatırım sana bol bolll.
Ama zararı olmayacağı kesinnnn
:)
Aramıza hoşgeldin tabi ki,ama geldim deyip 2 gün sonra kaçmak yok. Biraz okuduysan çekirgeliği kabullenerek geldiğini varsayıyorum
arkadaşlar birde şu mesajların altındaki resimli kilo çizelgesini nasıl nereden ayarlayacağım bana yardımcı olabilirmisiniz..
:) Hoşbuldum.. yoo kaçmak yok tabiiki tam randıman hazırım:) ama nasıl dayanacağım diye kara kara düşündüğüm tek şey meyve , ben meyveye çok düşkünüm hatta ailecek eşim çocuklarım eve 3-4 günde bir yaklaşık 5 kilo meyve girer ve yenir ama dukanda meyvenin m si yok, geri kalan herşey okey sadece tek sıkıntım meyve.. bununla nasıl başedebilirim biri bana yol göstersin lütfen(((
kütle değil tabi kitle endeksi
Sorması ayıp tartının markası nedir daha önce yazdıysan özür dilerim kaçırmışım....
Aslında değerlerin kaç çıktığıyla ilgilenmiyorum ben. GÜnlük değişim benim için önemli olan. Kendime tablolar yaptım. Yağın azalıp kasın arttığını ve kilonun değişmediğini görünce moralim bozulmuyorr. 2 gündür pek eğlendim tartıya inip çıkarkenn :)
...
Bence dukan egz. başla. Adam demiş zaten. 6 ayda toplanır ancak sarkan yerler. Bende kollardan şikayetçiyim. Kolsuz şeyler giymek stiyorum artıkk. ...Dukan egz. lütfen yapalımmmmm ya walla sadece 5 dk. sürüyorrr. Hemde çok kolayyy. YAttığın yerden para kazanmak gibiii kolayyy :)
Yattığın yerden spor olayı. Birde çömelme hareketi varkiiii 15 sayana kadar canım çıkıyorrr ve hala sızısı var. Bugün 3. günnn
Yaaa bunun hakkında neden kimse yorum yapmıyorrr.
Geçen birine sordum aa kitapta egz mi var dedi. Şeytan al kitabı sok gözüne dedi amaaa 2 gözü var karar veremedim hangisine soksam dieee..
Canlaaaarr..!
Bu hafta accık afallamışız sankiimm... eksi görenlere bol bol alkışlaaarrrDiğerlerine de "hadi amaaa, hadiiiiii" leeerr :))
Çok acele oldu. Yanlışlık varsa kusura kalmayın. Biraz işim var sonra himmeennn çıkmam lazım.
Üzülerek söylüyorum ki: BMI kırmızı olanlar Obez
sarı olanlar fazla kilolu
yeşil olanlar normal
Umarım kimsecikler kırmızı kalmaaazzz!! Ha gayret güzellleeerrr
Eki Görüntüle 535647
Canım gözlerimi yaşartıyorsun, saat 6 ya geliyor ve burdasın :))
hohoooohhhhohohohhh,,ekim yaaa yemin ederim sesli güldümmmmm..Allahta seni güldürsün yaaaaaayyy ne bilim öle oturdum kaldım ofiste.çıkasım gelmedi.ztn ewe gitsem ne değişio,,ordada bi basıma oturmuo muyum sanki :2:
Amin canım amin :))))
İnşallah çok yakın zamanda çift olarak oturur gezersin canım :))))
hohoooohhhhohohohhh,,ekim yaaa yemin ederim sesli güldümmmmm..Allahta seni güldürsün yaaaaaayyy ne bilim öle oturdum kaldım ofiste.çıkasım gelmedi.ztn ewe gitsem ne değişio,,ordada bi basıma oturmuo muyum sanki :2:
sabah aç karnına tartıldığımla akşam yatmadan tartıldığım aynı rakam hep, iyi bişey midir acaba bu.
bu arada ben seyire geçince ps günümde sebze yemeye nasıl kaptırdıysam ertesi gün de unutup sebze yedim bir iki. o yüzden madem unuttum 5/5 yapiym bari dedim. şuana kadar 5 ps 5 sp yaptım. yarın ikinci 5li ps dönemim başlıyo. acaba 1/1e dönsem zararı olur mu bilen varsa cevap verebilirse çok sevinirim valla sevaba girer yani
bu arada yasena verdiğiniz makarna tarifini bugün düzgün düzgün fırında yaptım, kesince çok güzel oldu vallahi tipi. buzdolabı poşetine koyup buzluğa attım, dayanıklılığını ölçücem bakalımhaftaya ayın 23-26 arasında -sp günlerimde yani- çıkarıp denicem inşallah. o zaman tekrar durum bildirimi yaparım size, unutmiym diye şimdiden yazıyorum
günaydın canlarım ,
bu hafta benim için çok yorucu ve üzücü geçti,minik kızım 4 gündür yüksek ateşle savaşıyor,kayınpederim kanser ve kurtulma şansı yok ,bir haftadır uyku yok ,düzenli yemek yok ,herşey altüst oldu ,hedef kiloma sadece 2.900 gr kalmıştı ama dün akşam ve bu sabah diyeti bozdum ,gücüm kalmadı ,çok yoruldum ben toplam 20 kiloya yakın bir kilo verdim dukan ve dukan haricinde .... 50 kiloyu göremeden tekrar artıları görecekmişim gibi geliyor ,artık güçlendirmeye geçeyim mi kızlar ne diyorsunuz ,3.5 kg kaldı bu sabah itibariyle ...
başlangıç tarihi:26 haziran
başlangıç kilo:67
geçen haftaki kilo: hatırlayamıyorum listede var zaten
şu anki kilo: 53.5
hedef: 50
hadi bana bir fikir verin canlar ne yapayım ,artık araba gitmiyor
Selam kızlar..
Umarım herkes iyidir ve -'ler görülmüştür bu hafta. Geçmişi haftasonu okuyacağım. Hemen bildirim yapıp kaçıyorum.
Başlangıç tarihi : 26 Temmuz 2012
Başlangıç kilo: 66.4
Hedef kilo: 54( Dely'cim hedefi düşürdüm artık, bu halini yazabilirsin )
Geçen hafta: 58.4
Bu hafta: Eki Görüntüle 535430
Regl sonrası tartı yüzüme güldü.
Sevgiler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?