Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neden olmasınnnnn, benim bi kendime hayrım dokunmaz ama böylesinden birçok meseleyi halletmişliğe vesile olmuşluğum varr

WALLA ben işi gücü bırakır gelirim. benim oğlanın Bodrumda evi var. Yerleşiriz orayaa. Tekne de var. Tur organisazyonu yapıyormuş zatennn. Otelde de Dukan usulü menümüzde olur. Sende yemekleri org. edersin. Medesamm oteli yönetirr..Vur patlasın çal oynasın. Levo nasıl mutlu büyür düşünseneee. Minik miçom olur benim ooo. Leventte memur zaten nerde olsa çalışırr :)

Mutfak ok. kuzum da ayrıca Dalış yaptırırız biz, levo'nun niyeti 3 yıldız ama süper muhasebe de yapar valla, Mc Gayver bi bakıma daa.. anam android gibi adammış yahu ..
Şaka maka levin'i hep böye denizden kavrulmuş savrulmuş bir tonla büyütmeyi hayal etmiştimm halbusi yarın 3. de doldurcak.. o da alışcak buralara...
Gidemediiiiiiim gidilmiyorrr mihribannnnnnnnnnn

diyete başlayalı 20 gün oldu sadece 3 kilom gitti ve durdu.artık çok sıkıldım kilo veremedikçe kaçamak yaptım.antep fıstığı badem yedim dün akşam hatta tatlı kasığı ile nutella yedim bide bira içtim bozdum dieti.bugün gene devam ediyorum ama kilolarım yavaş gidiyor neden böyle yaaaaa deliricemmmm.bide lıght kolamı içmeli zeromu kızlar...

Ya şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee...

KİNG benim kii P-EB 823

Evet yaa .Birbirimize destek vermek için burdayız. Unutmayalım esas amacımızı. Sık sık hatırlatalım birbirimize...

Amannnn bende obezlikten terfi etmişimmm. Aman yeşillensinn fındık dallarıııı

Ah kuzum yaa. Bu kadar olur. Şİmdi bir laf edeceğim beni taşlayacaksınız ama . İzmir izmir dİye boşuna demiyorlar. İnsanlar fazla modernleşmiş oralardaa. Değerler sıfırın altında. Ben 3 işte çalıştım 10 yıldır.. Böyle şey ne gördüm ne duydum. Benim yeğenim doğduğunda patronum git 3 gün bebekle birlikte ol kokusunu duy dedi. Üstüne birde hastaneye çiçek gönderdi. Bankada çalışırken abimime kız istenecekti. Müdürüm İpek sende gitmelisin özel bir gün dedi. Geçen burda annanemi kaybettim.1 hafta izin verdiler. Cenazede patronum adına kaç kişi vardı bilmiyorum. İşini bırakıp kaç mühendis vardı. Ve yanımda oldukları için çok sevinmiştim sonraları. Ya inanmayacaksın tenis hocam o hafta dersi iptal etti ben ders kaçırmayayım diye. ALLAHLArından bulsunlar..Ve inan kuzummm herşeyin cezası öbür tarafa kalmıyor. Eden bulur bence. Sen gönlünü ferah tut...
İnşallah birimiz buluruz da parayı hayalini gerçekleştirirz. Ben varımm valaa :)

Slmm
Yeni liste 1 kasımda yayınlanacak. O zamana kadar sabırrr

Yaaaa saten elinle işin yok. Yattığın yerde posizyon alıyorsun. Işıkları kapatıp yapsaydınn . Romantik olurduu.
Hemen başlıyorsun bu akşam. Kızacağım artıkkkk amaa [/QUOTE]

vayy manitası sürprizler de yaparmış ipektoşumaaa,heh aferim azcık sürünsün öyle koşsun peşinde,sen onu değil o seni şımartsın mustahak bunlara.ahanda welcome feminist medesa
kuzum sorma yaa bu insanlarla bizim gibi insanların arasındaki fark sanırım şu;biz daha duygusal zekaya sahipken onlar mekanikleşmiş.
onların mantelitesine göre tamam yakının mı öldü nolduysa oldu,hadi bakalım hopla zıpla hayat devam ediyor,çalış köle.ama biz daha duygusal düşünüyoruz,onlardan da belki aynı şekilde düşünmelerini bekliyoruz.zaten onların penceresinden bakamadığım için heralde bir türlü anlayamıyorum nasıl böyle insanlar olduklarını.
yaa kuzum herşey çok üstüste geldi de bunaldım ben de artık.normalde en kötü anımda bile yüzüm güler,kimse mutsuzluğumu anlamaz ama bu sefer çok üstüste geldi çökerttiler beni ama çok şükür ki bir avuç toprak alıp kalkmayı da bilirim ben.bayram sonrası bomba gibi olacağım inşallah,kendime terapi uygulayacağım

canım ya bilmiyor musun ben de güçlendirmeye geçmeden önce yaklaşık 2 ay durakladım.verilecek kilo azaldıkça,giğtme hızı da azalıyor kiloların.azcık daha sabır,çok az kaldı
amann diiim bayramda dikkat edin kızlar,tuzaklara düşmeyin boşuna uzamasın süreç

pöfff her yerde var demekki bu ruhsuz,duygusuz,insanlıktan nasibini almamış mekanik tiplerden

ah kuzum anlamam mı,bazen o boş duvarlar insanın üstüne üstüne gelir ama neyse inşallah en kısa zamanda bizim de evlerimizde kocacıkla bebişimiz olur dua edelim kuzum

günaydııınn

89,2 gördüm sabah. dün görseydimya nevardı sanki...anlamadıgım gecenlerde 88,7 i nasıl gordum:26:

canım ben de 68.2 bile görmüştüm,bir daha da göremem heralde.bazen öyle gel gitler oluyor ama ben inanıyorum ki sen biraz sıksan kendini arife gününe kadar en az -700 görürsün

günaydın çok sevdikleriiimmm
Medd!! kaç para lazım senin proccene???

oyyy canım benim finansörüm mü olcen kızzzzz,vallahi nerden baksan 1-2 trilyona patlar.
ama daha mütevazi davranıp satın almadan kiralayıp dekore edeyim dersem bence ben toplamda yıllık kirası ve dekorasyon,malzemeler bir dolu şeyle beraber max.500.000 tl'ye müthiş bir yer yaratırım.
hepimiz paralarımızı birleştirsek etmeyiz dimi o kadar

Günaydin Dukanciceklerimmmmmm

anca gelebildimmmm

-100gr kutluyorum bugün kilom direnc göstermisti biliyorsunuz bunada sükürrr herkes cok zayifladin belin inceldi diyo

Kizlaaaaaaaaaar nolur 24.kasimda bulusalimmmmmm digeri uymuyor banaaaaa:18: rachelim viaportta bulusuruz emreye bakariz bize nese kaynagi oluuuurrr kac kisiyiz

kızlar iş arkadaşım beni öğle yemeğine kaçırıp ödül öğünü yemeği önerdi,o da bizden yani dukancan
burger'a gidelim diyoruz ama patates kızartması da yemek istiyor o,ödülde yesin mi ve ketçap mayonez olur mu???

madem dukan yemekleri falan yapiyosunuz, zayiflama ciftligi kursaniz ya, spor programlari falan olan. Insanlar dehset paralar dokuyorlar oyle yerlere, gerci bir doktor da bulmak lazim ama dukan rejimiyle calisabilecek.

dukan kitabinda sanki patates kizartmasi icin, kisitli sayida yemekleri tamamen yemek listelerinden hayat boyu cikarmanizi istiyorum, bunlardan biri de patates kizartmasi yaziyordu.

Acaba sadece cips icin miydi o, bir bakayim.

http://www.buzzle.com/articles/dukan-diet-food-list.html
burda d patatesleri kizartmadan yiyiyin demis guclendirme icin.

Son düzenleme:
ben fiziksel olarak görüp elime alıdım da ne oldu sanki,, sinmedi içime almadım.. bendeki de bitti.. ekim uzaydan getirdi herhal bana gönderdiklerini, muadiline denk gelemedim dahaa
....
yakın zaman değil belki ama 3 yıla falan olur bu dediklerin.. belki birincisi, büyük olasılıkla da ikincisii

oyyy medosh güclendirmeye gecmiste ödül icin burgere gidermissssss cok kiskandiiiiiiim.....ben ödül listem var biriside mc donalds

benim param yok ama gönlüm zenginnn,,olmas mı bende ortagınız olsam,,olmas mı

ödülü istediğin bi şekilde kullanabiliorsun cnm.ewt burger yiyebilirsin,ketcap mayonezde bende bikere ödülümü bu sekılde kullanmıstım.ama yarısında tıkanmıstım cok agır gelmıstı ayrıca patates kızartmasını Dukan ewt önermior ama her ödülde olmadıgı sürece,yenebilir bence bi sorun yok.çünkü kızartmadaki yag oranı yukseklıgınden yasaklıor ama onu yemesen,bol tereyaglı bı ıskender yesen sanki aradakı yag farkı cok mu farkedecek.yani kısaca ye cnm,afiyet olsun

boyum 1.69... yaaa ama psikolojik olarak rahat ve fit bir hamilelik istiyorum...

eğer ideal bir kiloda hamile kalırsan ve hamilelik süresince yediklerini abartmazsan sonrasında çok rahat edersin, doğumdan sonra insan takacak şey arıyor kendine, kilolar da ilk sırada geliyor, zaten ister istemez bir süre bir şişlik oluyor ve onun üzerine de fazla kilolar eklenince al sana depresyon En güzel günlerin kafan da fazla kiloların, üzerine hiçbirşey olmaması yüzünden hiçbir yere gitmeme isteği ile ömrünü yiyor ve sen bu sebeple daha çok yiyorsun, mutluluğu yemekte arıyorsun

Yani bence kilonu at, öyle hamile kal

Kızçem ben zaten viaporta çok yakınım, orada takılıncaya kadar bana gelseniz de rahat etsek olma mı :44:, yeriz içeriz oraya da gezmeye gideriz he eşimde yok evde, kalabilirsiniz bile hatta ben de pijamalarını alın gelin pijama partisi yaparız olma mı

Medesa da sabiha gökçene alsın biletini

Son düzenleme:

kusummmm ama 24.kasim uygunmu size???? medosa uygun onu ben kadiköyden alir gelirim zati bir e10 a bakar görümce adayimda kurtköyde oraya gecerim ben daha sonra süper olurrr ama nolu 24 kasim olsunn

evettt kuzularrrrr,şimdi yemekten döndüm.büyük bir vicdan azabı vee kocaman şişmiş karnımla yazıyorum sizlere
keyifsizim diye 2 haftadır ne öğlen ne akşam hiç bir arkadaşımla falan çıkmıyordum dışarıya.
bu işyerindeki dukana kazandırdığım ve aynı anda güçlendirmeye geçtiğimiz arkadaşım da havam değişsin diye'hadi bakalım öğlen ödül öğünü yapmaya kaçırıcam sizi'dedi.ben de kabul ettim.
vallahi gittik burger'a.bu menü istedi ben de dedim ben menü yemek yada alalım benim patateslerimi de sen yersin dedim.
neyse sonucu söylüyorum;bildiğiniz steakhouse menü yedim,patates,soğan halkası ve soslarıyla
tek tesellim zero içtim.tatlı yemedim artık yerim de kalmadı zaten.
seyirdeki arkadaşlarımın da canı çekmemiştir umarım,en kısa sürede darısı başınıza diyeyim
ama ben şu an neden kendimi sevgilimi aldatmışım gibi garip bir vicdan azabı içinde hisssediyorum
sevgiiiiiiii,nolur de bana bişey olmaz kuzu,sen en doğrusunu yaptın,ohhh sefan olsun de

püfff biliyorum ya ben birebir hatırlıyorum o metni kitaba bakmana bile gerek yok bak aynen şöyleydi : 'patates kızartması ve cipsler ömrünüzün sonuna kadar yasaklayacağım ender yiyeceklerdendir.hem içerdiği yağ oranı bakımından,hem de kanserojen oluşları bakımından'
böhüüüüüüü

ben yazmadım gojiyi kuzu,ipek yazmış galiba alıntılar karışmış.ben de hala ekimin çuvalından besleniyorum

benim de gönlüm zengin ama olmuyor işte kuzu gönül zenginliğiyle.Allah ne yazık ki hödüklere veriyor,biz de buralarda bekleyip duruyoruz ama hele bi çıksın bana para,vallahi de hepinizi toplayıp parti yapmazsam evde kalayım emi(ne de olsa kaldım kaybedecek bişi yok )
sevgim çok sağol kuzum yaa,valla içimi rahatlattın,ohh afiyet olsun dimi bana

oyyy medosh güclendirmeye gecmiste ödül icin burgere gidermissssss cok kiskandiiiiiiim.....ben ödül listem var biriside mc donalds

hadi acele et de kasım da birlikte gidelim mc donalds'a

valla canlarım zaten şöyle bir durum gelişti hemen bildireyim.
bence de buluşmayı 24 kasımda yapsak en iyisi olacak.çünkü 17 kasım ne yazıkki anneanneciğimin 40'ı oluyor.ee biz tabiki mevlüt,helva gibi şeylerle ilgileniyor olacağız evde.17si kesinlikle olamaz kendi adıma.nesli'nin de sınavı vardı zaten.prensesime de öyle uyuyor taaa alamanyalardan gelecek kuzucuk.ipektoium sen de 17si iznini değişitrsen 24üne olma mı?
bu arada viaport çooook uzak yahuuuu,acaba daha kolay ulaşılabilecek hem de deniz falan gören biyerlerde buluşsak olma mı,rachel gelemezmisin kuzu?

arkadaslar herkese diyet döneminde kolay gelsin. ben gecen subat -haziran arasinda guclendirmeyi de sayarsak 7 kilo vermistim. sonrasinda da almadim almadim derken bu ay tam iki bucuk kilosunu geri aldim. sanirim da oturdu artik. simdi sporla vs. vermeye calisiyorum.
bu haftada bir gun atak durumunu yapmak cok kolay degil ben zaten, atak donemini bile kendime gore ayarlamistim belli sure sonra. gene de zamanindan once yedi kiloyu vermistim.
ama sanki hala yaglarim benle beraber ve ne zaman yesem gene hemen almaya basladim. bu dukan sonrasi durumu bir cok kisi yasiyormus. sizler nasil basa ciktiniz dukan sonrasi 'simarikligi' ile. ben o kadar simardim ki istedigim her seyi yedim oi yuzden oldu.. ama bir donem var ki 1-2 ay o yagsiz donemden sonra midem yagli bir sey almadi, yiyemedim ve almadim. ama simdi masallah hicbir sorunu kalmadi :) eskiye donmek uzere. ama direniyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…