neden olmasınnnnn, benim bi kendime hayrım dokunmaz ama böylesinden birçok meseleyi halletmişliğe vesile olmuşluğum varr
Mutfak ok. kuzum da ayrıca Dalış yaptırırız biz, levo'nun niyeti 3 yıldız ama süper muhasebe de yapar valla, Mc Gayver bi bakıma daa.. anam android gibi adammış yahu ..WALLA ben işi gücü bırakır gelirim. benim oğlanın Bodrumda evi var. Yerleşiriz orayaa. Tekne de var. Tur organisazyonu yapıyormuş zatennn. Otelde de Dukan usulü menümüzde olur. Sende yemekleri org. edersin. Medesamm oteli yönetirr..Vur patlasın çal oynasın. Levo nasıl mutlu büyür düşünseneee. Minik miçom olur benim ooo. Leventte memur zaten nerde olsa çalışırr :)
Büyükçekmece 3.8 mişdeprem olmus sallandık :18::18:
69 kilo nedir ki. gayet hamile kalınabilir bir kilo bence. tabi boyun 1.50 nin altında değilse...
Dün akşam arkadaşımla yemeğe gitmiştim. Benim oğlan aradı. Nerdesin Lemanda yemekteyim dedim. 5 dk. sonra geldi. Nasıl şaşırdımmm. Bugünlerde döneceğini biliyordum daaa böyle süpriz yapacağını düşünmemiştim. Yanımdaki en yakın kız arkadaşımdıı. İlk tanıştılar. Ooo bir kaynaştılar kii pazar programı bile yaptılar...Eşiyle de tanışacakmıışş bizim küçük beyy. Çok eğlendik bu arada :)
Eee kuzum ne oldu spor olayıııı.
Walla gece 1 de döndüm eve 5 dk mı aldığı için duşa girmeden hemencecik yapıverdimmmm.
Yaaa lütfen kızlar yaaa. Bir başlayın çok kolay olduğunu göreceksiniz...
Canım, benim meyveye çok düşkünlüğüm yok ama diyete başladığımda çilek yeni çıkmıştı, buram buram kokuyordu. Önce şöyle yaptım, en çok hangi meyveyi seviyorsan onun çayı vardır mutlaka poşet çay, onu azıcık suda yoğun kıvamlı çay haline getir, sonra yoğurda ekle, tatlandırıcı da koyabilirsin ama ben gerek duymadım, meyveli yoğurt olarak ye. Bi de goji berry aldım, tek izinli meyvemiz, canım tatlı istediğinde ondan yedim çayla, sanırsın ki dünyanın en güzel meyvesini vermişler, öyle yedim. Sonra kendime çilek aroması aldım internetten bir de fındık aroması ikisini kokladım kokladım zaten artık canım ikisini de istemiyor :))
Canım benim, Weight Loss - Diet Ticker buradan yapabildiğin kadarını yap, takıldığın yerde yaz, devamını söylerim :))
Günaydın cancaaazlarım
ben bugün 66 görürüm diye beklerken, +500 gördümahahahhaah delircem artık seyrederken aşırı proteinden kafayı yicem
4 gündür protein yapıyorum ama dün normal köfte yedim ama çok az tam buğday ekmeği vardı içinde 1 dilimden az bana ne kadar düştü düşünün artık, 3 tane kornişon yedim ve sabah rahatça wc ye gideyim de 66 göreyim diye şalgam suyu içtim o yaptı yine sanırsam, wc ye de gidemedim tam, acısız bi işe yaramıyo anlaşılanbugün son proteinim artık aşırı su içeyim bari
Günaydın canlarım herkeslere kolay gelsin
delycan eline sağlı, inşallah artık +'lar bitsin bol -'ler başlasınnn
Allah kolaylık versin aliyem, inşallah duraklaman kırılır bir an öncee
Ahh medesam inşallah hayalin gerçek olur o pansiyon dukancanlarla dolup taşar :13:
Ama 5 yıllık çalışma hayatım aynı şirkette ve özel sektörde olup senin yaşadıklarını birebir derinden anlayabiliyorum, sorun ya bizde ya da gerçekten aynı dilde konuşmanında bazen çare olmadığını biliyorum...
Günaydın Ekim canımmm
Günaydın nuthinnn
Maşallahhhhh bol ve sağlıklı kilo vermeler olsunnn
günaydınnnn millet.hayırlı cumalar hepinize..
beni ztn en iyi sen anlarsın medesammmm
senin patronda benim eski patron gibiymiş.malesef insanlar bzn paraya sahip olunca duygularını yitiriolar sanırım
cok yaratıcısınız yaa
sanada günaydın cnmmmm...
günaydııınn
89,2 gördüm sabah.dün görseydimya nevardı sanki...anlamadıgım gecenlerde 88,7 i nasıl gordum:26:
günaydın çok sevdikleriiimmm
Medd!! kaç para lazım senin proccene???
kızlar iş arkadaşım beni öğle yemeğine kaçırıp ödül öğünü yemeği önerdi,o da bizden yani dukancan
burger'a gidelim diyoruz ama patates kızartması da yemek istiyor o,ödülde yesin mi ve ketçap mayonez olur mu???
ben fiziksel olarak görüp elime alıdım da ne oldu sanki,, sinmedi içime almadım.. bendeki de bitti.. ekim uzaydan getirdi herhal bana gönderdiklerini, muadiline denk gelemedim dahaaYa şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee...
....
oyyy canım benim finansörüm mü olcen kızzzzz,vallahi nerden baksan 1-2 trilyona patlar.
ama daha mütevazi davranıp satın almadan kiralayıp dekore edeyim dersem bence ben toplamda yıllık kirası ve dekorasyon,malzemeler bir dolu şeyle beraber max.500.000 tl'ye müthiş bir yer yaratırım.
hepimiz paralarımızı birleştirsek etmeyiz dimi o kadar
Ya şu buluşmada biri hatırlatsında şu gojy den bende alayım bir yerlerden. Netten almaya korkuyorum ecüş bücüş bişey gelir diyeee...
oyyy canım benim finansörüm mü olcen kızzzzz,vallahi nerden baksan 1-2 trilyona patlar.
ama daha mütevazi davranıp satın almadan kiralayıp dekore edeyim dersem bence ben toplamda yıllık kirası ve dekorasyon,malzemeler bir dolu şeyle beraber max.500.000 tl'ye müthiş bir yer yaratırım.
hepimiz paralarımızı birleştirsek etmeyiz dimi o kadar
kızlar iş arkadaşım beni öğle yemeğine kaçırıp ödül öğünü yemeği önerdi,o da bizden yani dukancan
burger'a gidelim diyoruz ama patates kızartması da yemek istiyor o,ödülde yesin mi ve ketçap mayonez olur mu???
boyum 1.69... yaaa ama psikolojik olarak rahat ve fit bir hamilelik istiyorum...
Günaydin Dukanciceklerimmmmmm
anca gelebildimmmm
-100gr kutluyorum bugünkilom direnc göstermisti biliyorsunuz bunada sükürrr herkes cok zayifladin belin inceldi diyo
Kizlaaaaaaaaaar nolur 24.kasimda bulusalimmmmmm digeri uymuyor banaaaaa:18: rachelim viaportta bulusuruz emreye bakariz bize nese kaynagi oluuuurrr kac kisiyiz
Kızçem ben zaten viaporta çok yakınım, orada takılıncaya kadar bana gelseniz de rahat etsek olma mı :44:, yeriz içeriz oraya da gezmeye gideriz heeşimde yok evde, kalabilirsiniz bile hatta ben de pijamalarını alın gelin pijama partisi yaparız olma mı
Medesa da sabiha gökçene alsın biletini
dukan kitabinda sanki patates kizartmasi icin, kisitli sayida yemekleri tamamen yemek listelerinden hayat boyu cikarmanizi istiyorum, bunlardan biri de patates kizartmasi yaziyordu.
Acaba sadece cips icin miydi o, bir bakayim.
Dukan Diet Food List
burda d patatesleri kizartmadan yiyiyin demis guclendirme icin.
ben fiziksel olarak görüp elime alıdım da ne oldu sanki,, sinmedi içime almadım.. bendeki de bitti.. ekim uzaydan getirdi herhal bana gönderdiklerini, muadiline denk gelemedim dahaa
....
yakın zaman değil belki ama 3 yıla falan olur bu dediklerin.. belki birincisi, büyük olasılıkla da ikincisii
benim param yok ama gönlüm zenginnn,,olmas mı bende ortagınız olsam,,olmas mı
ödülü istediğin bi şekilde kullanabiliorsun cnm.ewt burger yiyebilirsin,ketcap mayonezde bende bikere ödülümü bu sekılde kullanmıstım.ama yarısında tıkanmıstım cok agır gelmıstıayrıca patates kızartmasını Dukan ewt önermior ama her ödülde olmadıgı sürece,yenebilir bence bi sorun yok.çünkü kızartmadaki yag oranı yukseklıgınden yasaklıor ama onu yemesen,bol tereyaglı bı ıskender yesen sanki aradakı yag farkı cok mu farkedecek.yani kısaca ye cnm,afiyet olsun
oyyy medosh güclendirmeye gecmiste ödül icin burgere gidermisssssscok kiskandiiiiiiim.....ben ödül listem var biriside mc donalds
Günaydin Dukanciceklerimmmmmm
anca gelebildimmmm
-100gr kutluyorum bugünkilom direnc göstermisti biliyorsunuz bunada sükürrr herkes cok zayifladin belin inceldi diyo
Kizlaaaaaaaaaar nolur 24.kasimda bulusalimmmmmm digeri uymuyor banaaaaa:18: rachelim viaportta bulusuruz emreye bakariz bize nese kaynagi oluuuurrr kac kisiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?