Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

ayyy nesliiimm müthiş görünüyor bunlar yaaaa,çok sevdim yerim onları ben hüppp

bak bakiiimmm :
http://4.bp.blogspot.com/__UMoxg4o4...A/oTPd3keJ0zs/s400/linda+6th+birthday+145.JPG
http://3.bp.blogspot.com/-roTJM-kbJ5Q/ToxUsGRy1jI/AAAAAAAAH-c/7Bxei3jq6Kw/s640/g10.jpg

alıp o tartıyı saklamak lazım şöle haftada 2 gün falan tartılsan çok çılgın olur :))
gram aldım gram verdim diye yediklerini boğazına diziyosunnn anacımmm :)

Günaydın canım, iyi yolculuklar , iyi bayramlarrrrrrrrrrrrr :))

kapılmıştır çıtırlar adam gibiler ama illaki vardır bikaç numune kalan :)) inşallah bi kısmet onlardan biride sana gelir dimiiii

oyy oyyyy pek güzel ve şeker görünüyolarrrr :))

herkese günaydın,

bu sabah geç kalktım. bütün bir hafta 6:00da kalkınca haftasonu uyumak istiyor insan:)

rutin tartıldım ve kendime hadi canım dedim. neden mi? 96.2 gördüm. oysa daha 2 gün önce 97.2 idi.

Nesli, Levine sağlıklı, mutlu nice seneler...

Medesam evet daha dün gibi dukan diyetine başlamam ama toplamda 2.5 ayı geçti.

kilo vermenin sarhoşluğunu dibine kadar yaşayan AZrada iyi haftasonları...

Bebekler evde hic birsey kalmamis ablama geldim kahvaltiya sadece peynir var ama yagli. ne yapsam misir gevregi mi yesem yagsiz sutle yoksa bos peynir mi yesem imdaaaaaat bugun zaten +300 gr ciktimmm

hee valla pısırık mıymıy olsak daha iyiymiş,bu erkek milleti çok akıllı hatunları sevmiyor sanırım

valla inşallah öyle olur kuzum yaaaa

kız sen nerdeyse benim başlangıç kiloma yaklaştın,inşallah benden de zayıf olduğun günleri de görürüz burda

Bebekler evde hic birsey kalmamis ablama geldim kahvaltiya sadece peynir var ama yagli. ne yapsam misir gevregi mi yesem yagsiz sutle yoksa bos peynir mi yesem imdaaaaaat bugun zaten +300 gr ciktimmm

hayır sakın mısır gevreği olmaz
ben olsam peynirli yumurta yerdim bi de süt içerdim,bunlar vardır ablanda heralde

kızlar bu süreçte biraz güöten düştüm diye ex manitam bana supradyn almıştı vitamin takviyesi olsun diye.
az önce öğrendim ki supradyn kilo aldırıyormuş,zaten pek bir işe de yaramamıştı direkt bıraktım ilacı,aklım çıkıyor kilo alcam diye

tşkler cnmm..bu arada senin neden ticker yok bakem

yapamıyorum çünkü o derece yeteneksizim bak

kuzuuuuuuuuuuuum iyi tatilerrrrrr

sanada iyi tatiller şekerrrr :))

iyi yapmışsın iştah açıyor :)) Allah'tan erken farketmişsin kuzummm

kuzuuuuuuuuuuuum iyi tatilerrrrrr

cok tskler cnmmmm..sanadaaa

bencede peynır ye gevrek yeme.

hee valla pısırık mıymıy olsak daha iyiymiş,bu erkek milleti çok akıllı hatunları sevmiyor sanırım

aynen cnm çünkü işlerine gelmior

canım bu arada görüşemezsek şimdiden iyi tatiller iyi bayramlar sanaa

cok tsklerr cnmm.sanadaa

düştüğüm şey de 'güç' tabi,yanlış anlaşılmasın

ben onu ilk okudugumda ne güldüm sorma

öğle yemeğinde arnavut ciğeri vardı şirkette millet löp löp yedi, kocamda dahil (aynı şirkette çalışıyoruz) bide helva vardııı
bende geçen gün ıspanak sufle yapmıştım kalanını aldım geldim ayranla onu yedim ama ayran tam yağlı oldu ne yazık light ayran mevcut değildi

bide şu hazır türk kahvesi olayına sardım pek güzel oluyomuş şekersiz aldık içine tatlandırıcı koyuyorum azıcık birazdanda kahve hüpletirim artık bu kabus cumartesi bitmezzzz yawww

akşamda hale gidicez kocişle balık alıcaz dolapa stok yapayım biraz

bide kızlar hani elma kürü falan varya tarçın,taze zencefili limonla kaynatılan ondan yapabilir miyiz?
ben daha önceki kilo verme dönemlerimde yapmıştım sindirim ve bağırsaklarıma işe yaramıştı...
bide taze tarhunla yapılan kür var ondada yine taze adaçayı, limon,nane kaynatılıp yatmadan önce içiliyor ödem attırıyor

ne dersiniz?

al al 10 tane balık al benim için de yeee,bende bugün yarın balık yicem hamhamhammm bayılıyorum vallahi
ıspanak suflenin içine ben bolca lor peyniri de koyuyorum ki protein oranı fazla olsun,senin de aklında bulunsun kuzu
bizde de bugün piliç ızgara,patates kızartması ve supangle vardı.hemen götürdüm piliçleri,pek makbule geçti
ben çıkıyorum yavaştan,mesaim bitti kızlar.pazartesi görüşürüz.
herkese iyi tatilleerrrrr

afiyet olsun kuzummm pek makbule geçmiş piliçççç :))

lorlu yaptım üstüde light kaşar

iyi tatiller olsun bol dinlenmeler olsun canımm

Tünaydın efenim, tünaydın

4 gündür protein yapıyorum, hala çizelgedeki kiloma dönemedim, bugün de düne göre + 100 gördüm, toplamda +600 oldu, çüşş ya bu ne mens dönemim geldi galiba, geçen ayki gecikmeden sonra bu ay başıma neler gelecek bakalım çooook merak içindeyim

herkese güzel haftasonları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…