Günaydın canlarım,pufff canım sıkkın azcık.
dün sabaha 70.4 kiloyla başlamışken,dünkü ödül öğünü sonrası bu sabah 71.7 gördüm yaaa yuh diyorum
kızlar bu süreçte biraz güöten düştüm diye ex manitam bana supradyn almıştı vitamin takviyesi olsun diye.
az önce öğrendim ki supradyn kilo aldırıyormuş,zaten pek bir işe de yaramamıştı direkt bıraktım ilacı,aklım çıkıyor kilo alcam diye
bende dukanla mucize yaratanlardanım 4 ayda 20 kilo verdim ve şuanda güçlendirmeyle devam ediyorum :)
Aliye ben bunu bilmiyordum. benim 80 beni kurtarır demi?
günaydınnn
bugün kuzumun doğumgünü:)
gelecekler içinde hiç çocuk olmadığı/olmayacağı için şöyle kallavi bir tiramisu yapıp çıktım, kuzuya da minik bi pasta keki pişirdim, süsleriz birlikte.. usulen o onu üfler :))
yalnız ben bugün niyeti bozuyorum, ilerleyen vakitlerde tokuşturulacak bişeyler olacak zira
ayyy sorma valla yaa benim de çevremde neler var ne uyuz ne mıymıy tipler,aslan gibi çocuklarla evleniyorlar.
hele bir arkadaşım var kız ev işlerinde falan sıfır hiç bişey bilmiyor yaa.evlenirken bana sormuştu ev temizliği ne kadar da bir yapılır diye,o derece bi haber herşeyden.geçen gün anlatıyor kocasının iç çamaşırlarını yıkamamış yıkamamış birikmiş,adamın giyecek iç çamaşırı kalmaış,ona rağmen yıka şunları dememiş de çocuk gitmiş kendine yeni iç çamaşırları almış düşünebiliyor musun.hah işte bu adanlar bu kızları el üstünde tutuyorlar.eee ben iyiyim,hoşum,güzelim,enerjiğim,bıcır bıcırım,acaip güzel yemek yaparım,temizliğimi yaparım.evim de misler gibidir,işimde de başarılıyım,kocişle de ilgilenirim her türlü.çocuk da yaparım kariyer de eeeee daha allahlarından ne istiyorlar anlamadım.bazen arkadaşlarım diyor ki sen çok güçlü,çok sağlam duruyorsun,çok özgüvenlisin belki de bundan korkup yaklaşmıyorlar yanına diyorlar.ayy bi gelseler içimi bi bilseler oysaki.
doğru dışardan biraz sert ve havalı gibi duruyorum,isteyerek değil ama neden bilmiyorum.oysaki içime giren herkes bilir ki çok sevgi dolu,mülayim,mütevazi bir insanımdır.yaaa şu kk'ya kaçak giren beyler yok mu acaba,bu yazdıklarımı okuyup da bana el uzatacak.
anaaam mesela şimdi bir bakıyorsun son06 uazarmış,merhaba med ben ahmet desti izdivacına talibim diye aboowwww
60-69 kilo aralığındakiler topiğindeydim birara..çok güzel kilo vermiştim,tekrar biraz aldım..5 kilo vermem gerek..takipteyim sizi..
belli bir topiği takip etmek iyi oluyo,motive oluyosun..ben de takılayım oraya bari. 69'a takılmış kalmışken...
aliye 1971 33 kilo mu verdin?çizelgenden öyle görünüyor.helal.
kızlar bir şey sorucam dukan testte 58 olmam gerektiği çıktı.ama ben 55 yada 56 istiyorum.güçlendirmede kilo veriliyor mu?her gün yarın bırakıyorum bu diyeti diyorum.yüzümde minik yağ bezeleri çıkıyor çünkü.diyetten olduğunu düşünüyorum.ama her geçen gün biraz daha incelince bırakamıyorum.
Proteinle olayı toplayıp sonra bir sürü kek vs. pişirip depo yapmak gerek o zaman.
Buluşmaları, dışarda yemeleri seyir gününe denk getirmeye çalışıyorum, nispeten az zararlı bir salata yiyip durumu kurtarabiliyorsun o zaman. Kocaman kase geldiği için "Ay ama aç kaldın!" çığlığı atmıyor kimse. Protein günleri daha sıkıntı tabii...
Bir de ben evdekilere daha bir yemek yapmaya başladım, tatlısıydı vs. Onlar löp löp yerken ben yemezsem böyle bir güçlü hissediyorum kendimi, içim çok rahat oluyor. Eski zamanlara dönmek, evde birşey bittiğinde "Bu yemiştir." olmak istemiyorum. :)
Güçlü durmamız gerek, özellikle siz evli olanlara saygım çok fazla bu konuda. Umarım ben de bir gün sizler gibi her yere yetişebilen süper kadın olurum. :)
:
on beş sayfam olmuş okumam gereken, o on beş sayfayı okumadan yaziim ama.
bi arkadaş dukanella tarifi vermişti bi zamanlar, light labneli hani, dün cepten onu aradım aradım aradım bulamadım bi türlü. bilen var mı acaba canımlar
bi de mest form yoktu a101de, bimin formunu aldım bende içindeki bitkiler şöyle:
sinameki yaprağı
ısırgan yaprağı
barut ağacı kabuğu
huş ağacı yaprağı
rezene
civanperçemi
kuşburnu
mürver meyvesi
acaba mestle eş değer midir, işe yarar mı dersiniz? bi de mest kullananınız varsa içeriğindeki bitkileri yazabilirse pek memnun olurum
şimdi döniiim de onbeş sayfamı okiiim
hey onbeşli onbeşli
herkese iyi akşamlar
slm kızlar yaaa geçen hazı bulmuşken doğalsanın yulaf kepeğini aldım açtım kullandım bi kere ertesi gün içinde böcek dolu bozulmuşmudur nedir geçen seferkini kaç gün kullandım bişi olmadı canım sıkıldı yaaa bugün kepek yiyemedim inşallah yarın buluruum yaaa(( bu arada 74,2 çıktım akşam ton balıklı salata yedim balık yiyince vreiliyor ya bundada etki ediyor gibi geldi bana :))) herkese iyi gecelerrrrr:))))
on beş sayfam olmuş okumam gereken, o on beş sayfayı okumadan yaziim ama.
bi arkadaş dukanella tarifi vermişti bi zamanlar, light labneli hani, dün cepten onu aradım aradım aradım bulamadım bi türlü. bilen var mı acaba canımlar
bi de mest form yoktu a101de, bimin formunu aldım bende içindeki bitkiler şöyle:
sinameki yaprağı
ısırgan yaprağı
barut ağacı kabuğu
huş ağacı yaprağı
rezene
civanperçemi
kuşburnu
mürver meyvesi
acaba mestle eş değer midir, işe yarar mı dersiniz? bi de mest kullananınız varsa içeriğindeki bitkileri yazabilirse pek memnun olurum
şimdi döniiim de onbeş sayfamı okiiim
hey onbeşli onbeşli
herkese iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?