Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu sabahy yine tartıldım veeee 95.2 gördüm.

bu gazla ben buyramı kazasız atlatırım diyorum...

bayram gezmeleri arasında dukancanlarına laf yetiştiren azradan selamlar...
 

ben de dün asansörde çocukların yere attığı ve üzerine basılmış çikolataya bakıp bakıp bazı şeylere benzetme gayreti gösterdim. benzedi da netekim
 
Aliyem, senin şu mandalina olayını okudum ve mutfakta masanın üzerinde 1 kilo mandalina var

Tabii sen söylemesende ben o manalinalardan hergün 1-2 tane yiyecektim.

Zaten artık light ürünler falan kullanmıyorum ben. Süt, peynir, yoğurt hepsini tam ya da yarım yağlı olanlardan yiyiyorum.

Et ürünlerinde de öyle, döner aldım geçen gün mesela. Hazır köftelerden, salam, sosis te yiyorum. Bugün jambon yedim falan filan.

Beni etkilemiyor. Memnunum halimden.

Beni örnek alın diye yazmadım bunları ey ahali. Başkası uygular, duraklamaya sebep olur belkim sonrada dukan fos çıktı der. Aman diyeyim. Diyette verilmeyen herşey kendi insiyatifimizde unutmayın!

Bu arada şu meşhur şalgamdn da aldım, doğanayın. Acılı acılı.

Henüz tatmadım, en kısa sürede bakacağım tadına.
 
Hazır döner, şarküteri ürünleri ben de yiyorum bazen. Yağ oranlarına bakıyorum sıkı sıkı. :) Artık Allah'a emanet, kimde nerde kampanya varsa ben ordayım.


Çok böyle ağlayan-problem çıkaran akraba vs. olduğu zaman yalana başvuruyorum. Tokum, yeni yedim, midem bozuk, alerjim var vs. vs. Dişimin geçtiği insanlara da doğrudan tersleniyorum. Terbiyesiz bir gencim belki ama bıktım artık. Şişmanken lafları say say, sonra "Ay vallahi darılırım, ye." Darıl banane. Sizler mutlu olacaksınız diye ben sürünecek miyim, sağlığımdan mutluluğumdan mı olacağım!? İnanılmaz kızıyorum böyle düşüncesiz insanlara, akrabam olsun olmasın.
Allah'tan daha eşim-onun akrabaları gibi bir problem yok, kendi kanımdan olunca insanlar daha bir sertleşebiliyorum sanırım. Bendense beni anlaması gerekir zaten diyerek. Ama doğru, ama yanlış...

Bir de "Bak vitaminin eksik kalıyor, bilmemkimin yeğeni şöyle yapmış böyle olmuş..."çu akrabalar var. Offfff. Bir ara üşenmezsem test yaptırmam gerek B12me kadar. Keşke herşey iyi düzgün çıksa da kağıdı alıp dayasam "Ama vitamin..." diye cümleye başlayan herkesin suratına.

Neredeyse çeyrek asırlık (heheyt ) asabi genç içini döktü. Saygılar.
 

çok güldüm yaaaa. temiz kağıdı götürcem diyon yani. ))))))))
 
çok güldüm yaaaa. temiz kağıdı götürcem diyon yani. ))))))))

Götürmek lazım cidden.
Benim lafıma, mantığıma inanmıyorlar. - "Zaten bu kafayı diyetle bozduydu vah vah gençlik işte, kesin vitaminsiz sağlıksız diyet yapıyor."
Dukan'a inanmıyorlar. - "Sırf protein varmış onda ayy kötü kötü zararlı!!! Geçende gazetede çıkan değil miydi o doktorluk lisansını şeyetmişler hani??"
Damgalı mühürlü tahlil kağıdına inanırlar belki.

Tabii bu hayalim tahlil sonucuna bağlı, bir de bakıyormuşum kolestrol tavan yapmış yumurtalarım sayesinde. :))))
 
Son düzenleme:
iyi akşamlar,

bugün bayram ziyaretlerinde yine hiç kaçamak yapmadım. hadi bana aferin deyin, bir de alnımdan öpün.

bugün hep iltifatlar aldım. ayy nasıl sevindirik oldummm. ayy şımardım. gençleştin diyenler çoğunluktaydı:)



internetbağımlısı bugün kulaklarını çınlattık.


gideyim de tatlı krizimi dindireyim. neyle mi? tabikine diyet reçelli yoğurtla:)
 
herkese iyi geceler canımlar.
bayramın ikinci gününü kazasız atlattım şükür. yarın da ankaraya gidiyorum bi hafta oralarda olucam kendime stok yaptım o yüzden. nete de giremem öööööffff özlerim ben sizi okumayı yaa
neyseki yarın 5lik ps günüm başlıyo, ankara planı olduğu için 1/1e de geçmedim dönünce geçerim artık inş.
ps olduğu için çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, tuzlu kurbiş yaptım kendime. omre poğçası yaptım bi de. paketleyip kaldırmasam foto çekerdim size ama tadı çok güzel, tipi de tatlı oldu, yapmayan varsa yapsın derim, millet kek poğaça yerken insanın nefsini dizginliyo vallahi bi de böyle patatesli börek yerine geçicek bi tat bulsam ömür boyu dukan yaparım valla bi kaç şey daha yazcaktım aslında aklımdaydı ama unuttum yorgunluktan yaşlanıyorum yaa kurudum kaldım ooooffffff
ben dönene kadar herkes en az eksi 3 görsün inşallaaaaahh




gözümün önüne geldi vallahi


kızlar ben istanbulda oturuyorum avrupa yakasında yulaf kepeğini nerden temin edebilirim arkadaşlarım


ayrıca carrefourda da var






ay sizler de olmasanız bu saatte bu yorgunlukla ben neye gülcem
 
İyi bayramlar kızlar inş. güzel bir bayram geçiyordur..

benim bayramım iç güveysinden hallice geçiyor yaw dün poretin sebze günü yaptım amma zor oldu... tuzsuz yiyemedim birazda yağ kaçırdım ama bugün tartıda 63.1 gördüm arife 64.1 dim...kendime şaşırdım sanırım sinir ve stresten almak yerine veriyorum mutluyum.)))
bugünde zor oldu arada öğünler kaçıyor şehir dışından misafir olunca çok zor tek kız olmakta zorluyor tabi inş yarın daha düzenli yaparım:)))


yaa bu arada bu diyet regl düzensziliği yapıyor mu? ben hala olamadım da(( dr a mı gitsem(bekarım) acep
 
Kızlar ben de bu bayrami çok başarılı gecirenlerdenim..
Tek kacamagim zerre boyutunda bi fıstık parcacigi

Aşk olsun tatlimin tadına bakmadin mı diyen teyzosuma yalan söyledim ve ısrar etmemesi için aaaaa hiç olur mu nasi yedim nasi catliycam şimdi dedim..kız ne ara götürdun dedi o da bana..heheh tabiki koklamadim bileeee :)))

Zaten bütün gün Çok tok yemekten catlayacak..her gittigi yerde tatlı yemiş numarası yaptimm tavsiye ederimm çok ise yariyooo, :)))
 

sana da iyi bayramlar arkadaşım.
bilmem kaç bininci kez söylüyorum; tansiyon sorununuz yoksa tuz yiyebilirsiniz. hatta yemelisiniz. aşırı tuzlu olmamak şartıyla, makul, insani boyutta tuz yiyin.
bütün diyetler adet düzensizliği yapar genelde ama bu diyet biraz daha ciddi boyutlarda düzensizlik yapıyor. eğer buna sebep olabilecek başka bir sorunun yoksa, bir süre bekle, düzene girecektir.
 

sana kocamannnnn bi aferin..bayramı kacamaksiz atlattık mı tamamdir ya..olay bitmiştir :))
Aman diyim sakin elinden bi kaza çıkmasın:))kacamaksiz geçsin bitsin bayram:))
 

tuz yiyorumda dün aşırıydı :)) erkekler yapınca normalinde üstünde oluyor:))
başka sorun yok da ay bitiyor hiç ay atlamamıştım telaş yaptım biraz sanırım:))),teşekkür ederim
 
Günaydın hepinize!!!

Hayatımda ilk defa (küsüratı bol da olsa) 62 rakamını gördüm tartının üstünde. Çok mutluyum ya. İnşallah böyle devam eder.


Maşallah. "Dukan'dan bir bahsettim peşimden nerelere kadar gelmiş!" de dediniz mi? Şaka bir yana, duacınızım cidden. Siz olmasanız bu diyeti hiç denemek aklıma gelmezdi, internetten araştırmaya da girmezdim burayı da bulmazdım. Her verdiğim kiloda emeğiniz var.


Doktora gidecek kadar büyük boyutta birşey olacağını sanmam, hatta benim öncesine göre biraz daha düzene girdi diyebilirim (gene gecikiyor ama daha az gecikiyor artık), karbonhidratlar fena yapıyordu beni. Ne zaman şekere, unlu yiyeceklere ağırlık versem o aydan hayır bekleyemiyordum. :44:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…