Günaydın canlarım, herkeslere ihi bir hafta diliyorum
Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun (acele çıktım yazamadım arefe günü)
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun nice 89 yıllarrrrr görmek dileğiyle
5,5 gün tatil çok başarılı geçmedi bitmeyen ısrarlar misafirlere mecburi eşlik etmeler ama bitti şükür perşembeye kadar tartılmak yok dişi sıkmak var, bugünde yiğenimin 2. yaş günü kutlamaları var bakalım en az hasarla nasıl kurtulacağız
yeni gelenler hoşgelmişler, ama biçoğu streslilerdi herhalde bilinen birşey söylendiğinde alınganlık yapıyorlar... Bu bi gerçek o kitap okunacak adam okunmasını istemeseydi internetten yayınlar milletin ulaşmasını sağlardı birşekilde ama biz biraz alınganız galiba gerçekler söylenincede geriliyoruzzz
Burada bir kurumu veya bir düşünceyi temsilen bulunmuyoruz, hepimiz kendi adımıza düşüncelerimizi deneyimlerimizi yazıyoruz, sorulara kendimiz olarak cevap veriyoruz ve yeni gelenler her daim bu durumdan rahatsız oluyorlar. Evet anlıyorum bu ciddi bir sorun ve yardıma ihtiyacınız var ama kimsenin size sizin istediğiniz gibi yardım etme lüksü ve zorunluluğu yok, insanları size kendi tarzında cevap verdi diye eleştirip şikayet etme hakkını nasıl kendinizde görüyorsunuz çok şaşırıyorum.
KK YÖNETİMİ HER ŞİKAYETTE BİR UYARI MESAJI ATMAYI KENDİNE ADET EDİNDİ, YENİ GELENLERİ KAZANMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ AMA ANLAMADAN DİNLEMEDEN ESKİLERİ KAYBEDİYORSUNUZ HABERİNİZ OLA. BEN DE GEÇEN GÜN ÇOK GEREKSİZ BİR ŞEKİLDE UYARI ALDIM HEM DE SONUNA KADAR HAKLI OLDUĞUM BİR KONUDA SADECE ŞİKAYET EDEN KİŞİNİN GÖSTERDİĞİ MESAJ OKUNARAK OLDU BU, ÖNCESİ OKUNMAMIŞ BİŞE, ZATEN OKUNSA UYARI MESAJINI BANA DEĞİL O KİŞİYE YAZARLARDI...
YENİ GELENLERE SESLENİYORUM EĞER BURADA İNSANLARIN SİZİN GÖNLÜNÜZÜ EĞLENDİRECEĞİNİ SANIYORSUNUZ HATA EDİYORSUNUZ, KİMSE SİZE SİZİN İSTEDİĞİNİZ CEVAPLARI VEREMEZ, KENDİNİZ DIŞINDA HİÇ KİMSE...
Bu saçma sapan cevapları benim yazdıklarımı okuyarak mı veriyorsun sen cidden ? Okuduğunu anlamama gibi bir sorunun var sanırım, bundan sonra yazdığın hiçbir şeye cevap da vermiyorum hatta okumuyorum da senin gibi densizlerle uğraşacak vaktim yok...
acıktırdı mı aliyecim seni bu hap...Çok saç dökülmem oluyorda yarın bir de ben gidip alayım eczaneden...
Sayın rachelfine,
insanları yanlış yönlendirmeyiniz, aldığınız uyarı ki banlanmadınız, ceza puanı bile almadınız sadece uyarı aldınız, aldığınız uyarının aynısını o gün tartıştığınız üyede aldı.Sizde kötü içeriğe basın, sizin şikayetlerinizde değerlendirilsin, yeni ya da eski üye kavramı diye birşey yoktur, üyeler ve uyulması gereken kurallar vardır. Bu diyetin temelinde kitabı okumak varsa okumayan veya okumaya yeni başlayanların soru/sorunlarına cevap verme zorunluluğunuz yok lakin illaki cevap verme gereği duyuluyorsa herkes birbirine saygılı olmalı...
Not:Forum kurallarına göre büyük harfle başlayan ve biten yazılar bağırmak anlamına gelir.
Uyarı aldığınız mesajınız:
Canlarım günaydın,
İşlerden önce size bir bakiiim dedim nasılsınız,nasıl geçti tatil bakalım.daha okumadım geçmişi,birazdan hızla göz atarım
bu sabah itibariyle kilom 69.6,çok süpper gidiyor çok şükür
bayramı hiç kaçamaksız atlattım.ay ama babanemler çok ısrar ettiler ye de ye diye.bugünm bayram bugün rejim olmaz,hadi şimdi ye akşama az yersin diyor kadıncağız,anlatamadım derdimi bir türlü.yok yemicem dedikçe bana yine de bir tabak hazırladı.ben de gönlü olsun diye böreğin birinin ucunda küçücük kopardım gösterdim bak yiyiyorum diye,sonra tabağımdaki herşeyi yanımda otıran halama paketledim.ama uyanık babanem çaktı galiba,yemedin dimi diyor.yedim ya diye kandırdım.çok şükür tuzaklara düşmedim
tatlıları falan görmezden geldim
cuma sabahı kahvaltıda gevrek yedim 1 tane nişastalı öğün yerine,akşam da ekimime telefonla joker danışmak suretityle ödül öğünümü yedimgerçi sonradan düşündüm de o çoook ödül bile sayılmazdı bence ama çok canım çekmişti.bir avm'deydik.friend's burgerin inanılmaz görüntüdeki burgerleri vardı canım çekti,onu yedim işte ödül diye.ama sonra düşündüm içindeki zaten %100 dana etinden yapılmış köfteydi,sonra mantar,domates,marul yani buraya kadarı normal seyir öğünü,tek işi bozan ekmeği.geri kalanı diyete uygun bile yani.yanındaki elme dilimlerden de 1-2 tane tadımlık yedim kalanını yemedim.ne başlangıç,ne tatlı,ne alkol masum bir ödül olmuş dimi,hatta ekmeği nişastalı öğün saysak ödül bile sayılmayabilir
bu arada nesliiiii nerdesin gelmedin mi,neden aramadın sen beni
Günaydınnn canımm sana da güpgüzel haftalar :)
yaa ben de yeni geldim..ama çok sevdim herkesi..bana ailem bile bu kadar destek olmuyo yaaa...nasıl sevmem sizi :))
iyi ki varsınız :)
acıkma v.b. hissetmedim. sadece biraz daha enerjik hissediyorum o kadar. ama saç dökülmem bariz şekilde durdu.
aliyem aynı sorun bendede var sürekli ortalıktan saç toplamaktan bıktım, 1 kutu mu kullandın bide günde 1 tane mi?
Biri beni kendime getirebilir miCozuttum iyice böhüüüüüüü. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz. Korkudan tartılamıyorum Neyse geçer bu günler. Geçmişi okumaya çalışacağım. Sanırım istenmeyen, hoş olmayan şeyler yaşanmış. Takılmayın, üzülmeyin, sevin, sevilin vs vs
cnm bence 1 kutuyu bitene kdr kullan,,durumuna bak ona göre ikinci kutuya dewam edersin.bu ilacı ben önermiştim,ben 1 kutu aldım suara azaldı,artarsa tekrar başlıcam.ewt günde 1 tane içiorsun.
aliyem aynı sorun bendede var sürekli ortalıktan saç toplamaktan bıktım, 1 kutu mu kullandın bide günde 1 tane mi?
günaydın millet..hepiniz umarım tatil dönüşü iyisinizdir.ben sapıtmıs bi waziyette yedimde yedim bayramda,,yulaf fln hiç tüketmedim we 10 gunde +2 ile geri döndümdaha önceki gidisimde 17 gun kalmıstım o zmn bile 2,5 ile donmustum yaaa,bu sefer 10 günde 2 kılo ile dondum ama ben bu yulafı tuketmenın faydasına kesın inanıorum artk cunku bu kez hıc tuektmedım,tüketmedıkcede daha cok yedim sanırım.neyse artk 1-2 haftada bu fazlalıkları atmakla ugrasırım..bu gidişle sanırım ben artk 2014.te fln ancak korumaya gecerim we bana ne oldu bilmiorum böle ama hıc yenıden baslama motıwasyonu flnda kalmadı sanırım sıkıldım artk ama hadiii bakalım Sevgi,sık dişini verme canını diorum kendime
Ayrıca arkadaslar bu tartısma konusunda ise,artk gercekten bence kitap alıp okumamış,keyfe keder soru soran insanlara hiç cvp yazmayalım.sonra biz iyiliğine bişi sölerken yanlıs anlanan yıne biz oluoruz.kitap die bagıranlardan biride benim we kitapta cok fazla ayrıntı war.bunu sölememiz ne kilo werdik die sımarmaktan nede baska bisiden.ama bi laf wardır "emeksiz yemek olmaz" die..biz bu kdr caba gosterıp bu kdr kilo werdiysek,bu kişilerde bi zhmet az bi emek werip okusunlar kitabı.cunku bu diyet kolay bi diyet deil we sadece bizim werdiğimiz cvplarla yapıp,yarın bı sorun yasadıgınızda kımse bunun sorumlulugu altında kalamaz.bu sozlerım yzundende bana ısteyen ukala desin,isteyen baska bişi.ben arkadaşlar tekrar söylüorum bu tarz insanlara bence hiç cvp wrmeyelim,sonra yine uyarı alan biz oluyoruz.we biçok kitabı okumus,bilinçli arkadasımıza yardımcı olunduguda burda gün gibi acık kimsede inkar etmiyor ztn.eger kötu dawranma gıbı bı nıyet olsa herkese öle dawranılırdı ki,,burası birilerinin sahsi malı değil öle bi amaç güdülsün..
günaydın millet..hepiniz umarım tatil dönüşü iyisinizdir.ben sapıtmıs bi waziyette yedimde yedim bayramda,,yulaf fln hiç tüketmedim we 10 gunde +2 ile geri döndümdaha önceki gidisimde 17 gun kalmıstım o zmn bile 2,5 ile donmustum yaaa,bu sefer 10 günde 2 kılo ile dondum ama ben bu yulafı tuketmenın faydasına kesın inanıorum artk cunku bu kez hıc tuektmedım,tüketmedıkcede daha cok yedim sanırım.neyse artk 1-2 haftada bu fazlalıkları atmakla ugrasırım..bu gidişle sanırım ben artk 2014.te fln ancak korumaya gecerim we bana ne oldu bilmiorum böle ama hıc yenıden baslama motıwasyonu flnda kalmadı sanırım sıkıldım artk ama hadiii bakalım Sevgi,sık dişini verme canını diorum kendime
Ayrıca arkadaslar bu tartısma konusunda ise,artk gercekten bence kitap alıp okumamış,keyfe keder soru soran insanlara hiç cvp yazmayalım.sonra biz iyiliğine bişi sölerken yanlıs anlanan yıne biz oluoruz.kitap die bagıranlardan biride benim we kitapta cok fazla ayrıntı war.bunu sölememiz ne kilo werdik die sımarmaktan nede baska bisiden.ama bi laf wardır "emeksiz yemek olmaz" die..biz bu kdr caba gosterıp bu kdr kilo werdiysek,bu kişilerde bi zhmet az bi emek werip okusunlar kitabı.cunku bu diyet kolay bi diyet deil we sadece bizim werdiğimiz cvplarla yapıp,yarın bı sorun yasadıgınızda kımse bunun sorumlulugu altında kalamaz.bu sozlerım yzundende bana ısteyen ukala desin,isteyen baska bişi.ben arkadaşlar tekrar söylüorum bu tarz insanlara bence hiç cvp wrmeyelim,sonra yine uyarı alan biz oluyoruz.we biçok kitabı okumus,bilinçli arkadasımıza yardımcı olunduguda burda gün gibi acık kimsede inkar etmiyor ztn.eger kötu dawranma gıbı bı nıyet olsa herkese öle dawranılırdı ki,,burası birilerinin sahsi malı değil öle bi amaç güdülsün..
Hoşgeldin canım,
Canım benim zaten vermen gerekenden fazla kilo vermiştin, hiç dert etme bence, bir kaç güne kadar gider.Yalnız azıcık kaçırmaya başlayınca toparlamak ve eski disipline dönmek zor oluyor. Bu yüzden güçlendirme seyirden daha zor ve güçlendirmeye geçecek arkadaşlar bilsin ki seyirde kaçamak olur ama güçlendirmede olmamalı. Aralık olan kapıyı daha çok açınca kapatmak daha zor oluyor, biline :))
Senle ben zaten bu gidişle herkesi mezun edip edip geçemiycez korumaya, müzmin güçlendirmeciler, ben bunu bilir bunu söylerim :))
Günaydın ne kadar çok karışmış buras yahu
Bende yeniyim burada ama ilk kez bu kadar çok karıştığını görüyorum. Burada kimse birine kötü davranmıyor aksine çok destek oluyor.
Ben buraya deşarz olmaya geliyorum açıkcası. Burada yazılan yazılar beni eğlendiriyor kilo verilenleri görmek beni motive ettiği için buradayım ve gelenlerinde öyle gelmesi gerekiyor. Sonuçta burada herkes kendi elinden geldiği kadar kendi sağlığı için uğraşıyor. Burası olmasaydı elimizdeki kitaplar ile işi götürmek zorunda kalacaktık. Burası bildirim günleriyle birbirine sorumluluk veren ve daha azimli olmayı sağlayan bir forum sadece bence...
Kimse diyet konusunda burada ben bilirim sen böyle yap demiyor demezde yeni gelenler sadece burada yazılanları okuyup kitap almadanbaşlamak istiyorlar bu yanlış ve yanlışı düzeltmek isteyenlerde kötü oluyor ayıp bu ama ya kitabı oku anlamadığın yer varsa o zaman sor herkes elinden geldiği kadar zaten cevap veriyor.
Gerginliğe gerek yok burası sonuçta bireysel bir yer ve herkesin kendi yaptığı diyet kendinedir.
Burada uzman doktor yok sadece birbirine destek olan hatunlar var.
Yapmayın böyle bozmayın buranın huzurunu kitabı okuyun gelin sonrası zaten su gibi akıyor..
yok kuzum çarşamba yola çıkacaktım ama yurtdışından bayram ziyaretine gelen bi dostumuz bizi sonlara atmış.. ertelemek zorunda kalıciim ben de İzmir'ibu arada nesliiiii nerdesin gelmedin mi,neden aramadın sen beni
Günaydın kızlar, Dün yazamadım, hepimizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun.
Upuzun gibi gelen bayram tatili de bitti ve kürkçü dükkanına döndük yine.Allah sağlık versin de çalışalım, pazar gecesinden bu sabaha kadar başım komalık halde ağrıyınca sağlığın kıymetini daha çok anladım. Sağlığımız yerinde, başımız hoş olsun da çalışalım. :126:Şimdi daha iyiyim çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?