Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canlar ben yatisa geçiyorum..hepinize iyi geceler diliyorum..yarın pazartesi versiyonunun bir diğer çeşidini yasiycamşimdiden stres bastı..
yarına görüşmek ümidiyle..iyi geceler hepiciginize....

İyi geceler, callanetics olayını iyice kafama soktunuz gene, koskocaman 1 saat gözümde büyüyor bir yandan ya neyse. Hayırlısı, bakalım başlamaya cesaret edebilecek miyim? :))

iyi geceler, callanetics olayını iyice kafama soktunuz gene, koskocaman 1 saat gözümde büyüyor bir yandan ya neyse. Hayırlısı, bakalım başlamaya cesaret edebilecek miyim? :))

ben de tembellik etmesem de başlasam ne güzel olur. Gözünde büyütme, 1 saat sürmüyor aslında. Hareketleri nasıl yapacağını öğrenip, sırasını da ezberlersen, 20-25 dakika. 1 saat süren şey video sadece

İyi geceler, callanetics olayını iyice kafama soktunuz gene, koskocaman 1 saat gözümde büyüyor bir yandan ya neyse. Hayırlısı, bakalım başlamaya cesaret edebilecek miyim? :))

Delisin Sen... videoyu indir ve kendini callen ablanin kollarına bırak..ben yaptım 1saat..çok muhteşem bişey..geç tanistim malesef,
Ama etkili bişey olduğu belli..yarın başla ya da uyumaycaksan şimdi yap..sonra birlikte ilerleriz ne dersin :))

Ne güzelde özetlemiş...

Dukan diyetini tam ve doğru uygulamak için kitabını almak gerekiyorsa, burda soru cevaplarla konu tıkanıyorsa bunu çok daha naif bir şekilde izah etmek gerekir, kişilere hakaret ederek, saygısızlık yaparak değil.

O dediğin video canım, callen koçumuz ipektir o sana gereken bilgiyi verir, belinde sıkıntı yoksa sadece ısınmadan sonra basen hareketlerine geçebilirsin....

Kitabı internetten sipariş edebilirsin, jambonlar yasak ve bence başlangıç için çoook fazla şey aramışsın, gojiyi ben hiç tüketmedim mesela, tadını beğenmedim, tofuyu ve jelatini falanda hiç aramadım, tüketme ihtiyacı duymadım mesela....atağın saf pro olmalı...Yani sınırlı izinlileri tüketmemelisin ya da hadi çok canın istiyor minumuma indirmelisin bence...Su muhallebisi ya da kurabiye için erken gibi geldi bana...

acıktırdı mı aliyecim seni bu hap...Çok saç dökülmem oluyorda yarın bir de ben gidip alayım eczaneden...

iyi aksamlar dukancanlar...:)

isteyim yogunluktan dolayi giremedim herkesin keyfi yerindedir insallah.Gecmisi ilerleyen saatlerde durgunlasirsa basim okuyacagim..Mide agrim bugün dahada artti yarin erken uyanabilirsem mutlaka doktora gitmeliyim.Öpüyorum hepiciginizi..

1 sayfa öncesi...:26:neler olduki..Cevap versen suc vermesen suc bence bi gönem oldugu gibi susma hakkimizi kullanmak..

1 sayfa öncesi...:26:neler olduki..Cevap versen suc vermesen suc bence bi gönem oldugu gibi susma hakkimizi kullanmak..

Kardeş senin için demiyorum ama cidden burda ulaşa tipler var bişey sorunca hemen kitap diye atlatarlar ama çok tatlı insanlardan var senin derdinde dertlenen ben artık tanımadıklarında konuşmuyorum çatlıyorum ilâdan kiloyu nasıl vermiş diye ama sormuyorum üZülüyorum kilo verdiler şımaranlar var veremeyiz çatlayanlar var burası ayrı bi dünya en iyisi okumak selam aleyküm selam....

Arkadaşlar hızlı yaZdım hep yanlış olmuş ben bile ne yazdığımı anlamadım affola

Kitabi oku diye yine okumayanlarin iyiligi icin deniyor kitap okunmadan yapilacak bir diyet degil cünkü dukan.Neden cekiniyorsun ki sor cekinmeden sen benim ilk basladigim dönemlerde foruma katiliyordun eskilerdensin yani iste tecrübeli olduklari icin yardimci olmaya calisiyorlar.Cevap vermeyincede neden cevap vermiyorsunuz gruplasma var diye aliniyorlar.Verincede begenilmiyor..Bende ilk foruma girdigimde derdim ben kendi kendime yaziyormus gibi olsada ben burdayim.Paylasmadan olmuyor ben burdan uzak kaldigimda dukan felan yapamiyorum.Simarma olarak görmüyorum ben burda hepimiz kili verdikce seviniyoruz..Sende böyle düsünme firsat buldukca da paylasimlarda bulun. Ben burdaki yoldaslarin motivasyonlari destekleri olmasaydi bu kadar güzel kilo veremezdim..Kacamak yaptigimda bidaha olmasin diye cikismasalar ben ertesi günü yine ayni kacamagi yapardim..

Günaydın canlarım, neler olmuş burada anlamadım ben bakarım birazdan geçmişe

Arefe günü regl oldum, o günden beri dukan dışıyım uzun bir protein haftası beni bekliyor, olabildiğince beyaz yapmaya çalışacağım bakalım ne olacak, şu an +2 görünüyor ama çoğu ödem sanıyorum çünkü çok ama çok az su içtim Dün de uzuuuuun zamandır yürümediğim kadar yol yürüdüm, karaköyden eminönüne, oradan gülhaneye geçtik, Emre'yi saldık gülhaneye hava da iyiydi emre için, hiç esmedi, sanki evin içinde gibiydik ama çok boğuktu hava içimiz bayıldı, gezdiğimizden bişey anlamadık, sonra sapıttı zaten fırtınamsı bişi çıktı

Umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir hepinizi çok öpüyorum

Biri beni kendime getirebilir mi Cozuttum iyice böhüüüüüüü. İstediğiniz cezayı verebilirsiniz. Korkudan tartılamıyorum Neyse geçer bu günler. Geçmişi okumaya çalışacağım. Sanırım istenmeyen, hoş olmayan şeyler yaşanmış. Takılmayın, üzülmeyin, sevin, sevilin vs vs

Günaydiiiiiiin bebekler...saskinim nasil karismis buralar böyle

oh cok iyi hissediyorum kendimi bugün nedeni yok oof iki gün sonra tarti günü iki gün P m yapsam malumunuz korkuyorum artiikin

canimmm tekrar baktim yanlis lanse etmisim...bu kavitasyon mu ne oymus....callen de benim pilates gibi ama uzun zamandir yapamiyorum :26: bu hafta sonra asilicam tekrar ama belki yaninda kavitasyonda yaparim bakalim bugün bir konusayimda :44:

Burada bir kurumu veya bir düşünceyi temsilen bulunmuyoruz, hepimiz kendi adımıza düşüncelerimizi deneyimlerimizi yazıyoruz, sorulara kendimiz olarak cevap veriyoruz ve yeni gelenler her daim bu durumdan rahatsız oluyorlar. Evet anlıyorum bu ciddi bir sorun ve yardıma ihtiyacınız var ama kimsenin size sizin istediğiniz gibi yardım etme lüksü ve zorunluluğu yok, insanları size kendi tarzında cevap verdi diye eleştirip şikayet etme hakkını nasıl kendinizde görüyorsunuz çok şaşırıyorum.

KK YÖNETİMİ HER ŞİKAYETTE BİR UYARI MESAJI ATMAYI KENDİNE ADET EDİNDİ, YENİ GELENLERİ KAZANMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ AMA ANLAMADAN DİNLEMEDEN ESKİLERİ KAYBEDİYORSUNUZ HABERİNİZ OLA. BEN DE GEÇEN GÜN ÇOK GEREKSİZ BİR ŞEKİLDE UYARI ALDIM HEM DE SONUNA KADAR HAKLI OLDUĞUM BİR KONUDA SADECE ŞİKAYET EDEN KİŞİNİN GÖSTERDİĞİ MESAJ OKUNARAK OLDU BU, ÖNCESİ OKUNMAMIŞ BİŞE, ZATEN OKUNSA UYARI MESAJINI BANA DEĞİL O KİŞİYE YAZARLARDI...

YENİ GELENLERE SESLENİYORUM EĞER BURADA İNSANLARIN SİZİN GÖNLÜNÜZÜ EĞLENDİRECEĞİNİ SANIYORSUNUZ HATA EDİYORSUNUZ, KİMSE SİZE SİZİN İSTEDİĞİNİZ CEVAPLARI VEREMEZ, KENDİNİZ DIŞINDA HİÇ KİMSE...

Günaydın canlarım, herkeslere ihi bir hafta diliyorum

Geçmiş kurban bayramınız mübarek olsun (acele çıktım yazamadım arefe günü)
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun nice 89 yıllarrrrr görmek dileğiyle

5,5 gün tatil çok başarılı geçmedi bitmeyen ısrarlar misafirlere mecburi eşlik etmeler ama bitti şükür perşembeye kadar tartılmak yok dişi sıkmak var, bugünde yiğenimin 2. yaş günü kutlamaları var bakalım en az hasarla nasıl kurtulacağız

yeni gelenler hoşgelmişler, ama biçoğu streslilerdi herhalde bilinen birşey söylendiğinde alınganlık yapıyorlar... Bu bi gerçek o kitap okunacak adam okunmasını istemeseydi internetten yayınlar milletin ulaşmasını sağlardı birşekilde ama biz biraz alınganız galiba gerçekler söylenincede geriliyoruzzz

Canlarım günaydın,
İşlerden önce size bir bakiiim dedim nasılsınız,nasıl geçti tatil bakalım.daha okumadım geçmişi,birazdan hızla göz atarım
bu sabah itibariyle kilom 69.6,çok süpper gidiyor çok şükür
bayramı hiç kaçamaksız atlattım.ay ama babanemler çok ısrar ettiler ye de ye diye.bugünm bayram bugün rejim olmaz,hadi şimdi ye akşama az yersin diyor kadıncağız,anlatamadım derdimi bir türlü.yok yemicem dedikçe bana yine de bir tabak hazırladı.ben de gönlü olsun diye böreğin birinin ucunda küçücük kopardım gösterdim bak yiyiyorum diye,sonra tabağımdaki herşeyi yanımda otıran halama paketledim.ama uyanık babanem çaktı galiba,yemedin dimi diyor.yedim ya diye kandırdım.çok şükür tuzaklara düşmedim
tatlıları falan görmezden geldim
cuma sabahı kahvaltıda gevrek yedim 1 tane nişastalı öğün yerine,akşam da ekimime telefonla joker danışmak suretityle ödül öğünümü yedim gerçi sonradan düşündüm de o çoook ödül bile sayılmazdı bence ama çok canım çekmişti.bir avm'deydik.friend's burgerin inanılmaz görüntüdeki burgerleri vardı canım çekti,onu yedim işte ödül diye.ama sonra düşündüm içindeki zaten %100 dana etinden yapılmış köfteydi,sonra mantar,domates,marul yani buraya kadarı normal seyir öğünü,tek işi bozan ekmeği.geri kalanı diyete uygun bile yani.yanındaki elme dilimlerden de 1-2 tane tadımlık yedim kalanını yemedim.ne başlangıç,ne tatlı,ne alkol masum bir ödül olmuş dimi,hatta ekmeği nişastalı öğün saysak ödül bile sayılmayabilir
bu arada nesliiiii nerdesin gelmedin mi,neden aramadın sen beni

Günaydin dukancanlar hepimize güzel ve kacamaksiz bir gün diliyorum..Kayinvalidem ugradi simdi yolcu ettim uyumaya kaciyorum..

medoshummmmmm cok bayiliyorum iradeneeee ben neden bastaki gibi degilimmmmki millet basimin etini yiyor yok efendim su mamalardan al ic son kilolarini vermek icin falan filan anlatamiyorum....ben dukani yeme aliskanliginida degistirdigine inandigim icin sevdim illede dukan diyorum

bazi arkadaslarla takismalar olmus son sayfalarda cok üzücü maalesef ki ben ömrüm boyunca bu dukandan sonra daha bilincli beslenecegimi biliyorum yüzde yüz eminim cocuklarim esim ailem herkesede yanistacagim böyle güzel bir degisim icin 10-15 lira hakikaten cok degil cok üzüldüm inanin!

buarada icim kipir kipir dün kendime pilates sözü verdim tekrar yarin basliyorum o kavitasyn icinde randevu aldim haftaya bakalim belki 10 seans falan giderim yaaaa nolur nolur bulusmaya güclendirmede gelmek istiyorum:18:

İlk olarak günaydın herkese....
dukan diyetıne baslamaya karar verdıgımde kıtabı almıstım.. okumaya baslamıstım... ama burada kıtabın okunmasıyla ılgılı kesın seyler duyunca daha dıkkatlı oldum... kımse bana kotu davranmadı kımse azarlamadı habıre sordum sordum sordum.. Allah razı olsun sayenızde ıstedıgım kıloya ulastım...
ıkıncı olarak kımseye kotu davranma nıyetınden degıl bılıp bılmeden kımsenın saglıgı bozulsun ıstemedık cunkı yasadıgım yerde bırı duymus dukan dıyetı yaptıgımı ınternetten arastırmıs ama kıtabı okumadıgı ıcın dukanın ıkna edıcı dılınden mahrum kalmıs ..kendıne 10 gun atak uygun gormus yulaf kepegı yok 9. gunun sonunda hastalanmıs..kımse ıcın boyle bı rıskı alamayız.. zaten ben artık dukan yapıyorum demıyorum ..burada kımsenın kotu nıyetı olduguna asla ınanamam.. gonlumuz butun tombıklerın cıtır olmasını ıster cunkı bız de yasadık uzulduk demoralıze olduk sısmanlık mutsuzluk verıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…