- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
- 66
Canlar ben yatisa geçiyorum..hepinize iyi geceler diliyorum..yarın pazartesi versiyonunun bir diğer çeşidini yasiycamşimdiden stres bastı..
yarına görüşmek ümidiyle..iyi geceler hepiciginize....
iyi geceler, callanetics olayını iyice kafama soktunuz gene, koskocaman 1 saat gözümde büyüyor bir yandan ya neyse. Hayırlısı, bakalım başlamaya cesaret edebilecek miyim? :))
İyi geceler, callanetics olayını iyice kafama soktunuz gene, koskocaman 1 saat gözümde büyüyor bir yandan ya neyse. Hayırlısı, bakalım başlamaya cesaret edebilecek miyim? :))
Şaşırıyorum bu yazılara, neden yeni başlayanlara sert davranıyorsunuz, hayat yetirince zorluk çıkarıyor zaten hepimize, üstelik yaşamak güzel olmasa bizler bu konuyla ilgilenmez burada olmaz ve doludizgin yazışmazdık. Kişiselleştirmesek, sertleşmesek, küstürüp kızdırmasak; burası daha verimli ve daha paylaşımcı ve de daha öğretici olurdu, inanın bana!
Bir kaç gündür buradayım, eğer bu şekilde yazışmalar devam ederse korkarım ben çekilmek durumunda kalacağım, herkeslere sevgiler..
Aslı
canım ben 57 dk lık videodaki egzersizleri yaptım..10 saatte 10 yıl gençleşme adındaki video..sen hangisini yaptın 15 gün boyunca..hepsine tek tek bakamadım ama benim yaptığım tüm vücudu çalıştıryo..sadece bacaklar için özel olanı var mı?hangisini tavsiye edersin?
sevgili arkadaşım bir pehlivan daha var karşında, sıtkım sıyrıldı kıyafet denerken alırken, bedenin olması değil kolumun girmesi önemli, var mı böyle bir saçmalık! inceltici kullNDIM SANKİ İŞE YARIYOR HİSSİ VERİYOR AMA FASAFİSO.. Ama ben kilo almadan yine kol ve bacaklarım etliydi, yani hiç bir zaman çırpı gibi görünen biri olmadım: leğen kemiğim pantaloumdan çıkarak görünse bile. Yani kıssadan hisse yeterli kilo verince normale dönüyor, da benim yaşımda bir de sarkarsa vay halima
Bugün başladım ducana! ihtiyacım olan malzemenin çoğunu bizim migrostan aldım, şükür! listemdeki eksikler; vaniya esansı, light lor, jelatin, tofu, dukutella ve gajiiberry..
Bu ürünler için tiyoya ihtiyacım var, gaji için aktara bakıcam umarım vardır, aromalar için de başka migrosa ama şu tofu, jelatin, dukutella, light lor nerde ??
Bir el verin arkadaşlar:)
Arkadaşlar,
Alışverişimden notlar paylaşmak istiyorum; Namet Jambon 7.35, Migros Jambon 2.90, Sutaş lght yoğurt 650 gr ve 4X125gr aynı fiyat 2.75, Dyet Ton 3X80gr 7.90 indirimde, Pınar süttozu 5.50, Botany portakallı form çay 2.75, Doğa buğday kepeği 33gr 3.99, Doğalsan yulaf kepeği 6.45, Tagatesse sofr tatlandırıcısı(Damhert) 500gr 22.45... Oğlumun okul alışverişiyle 175TL martet alışverişim tuttu. Daha da eksiğim var, evde oğlumla beraber yaşıyoruz, kavurma yapmıştım yağsız kurban etinden akşam yemeği kavurma, bir kase yoğur içine kepek, yeşil çay iki bardak. Benim tatlı krizlerim olur akşamları, tatlandırıcılı tarçınlı 1bardak light süt içmeyi planlıyorum. Pişirme işlerimi yapamadım. Sabah erken kalkarsam tavada ekmek pişireceğim. yarın erken gelir ekmeğimi kurabiyemi pişiririm, birde su muhallebimi, atak dönemi biraz daraltıcak ama oğluma da söyledim, bu hafta aparetifle geçicez anlaşılan.
Şimdi birde callanetics olayı var, çözeyim şunu forumu okuyorum bir yandan, çünkü benim yürüyüş filan yalan, böyle bir olay cuk oturur, valla 21 gün diyorlar, hepberaber başlasak ya arkadaşlar?? :)
ben ace selenyum aldım love01 in tavsiyesiyle. 10 gün kadar kullanınca durdu saç dökülmem. splenda diyetin başından beri 1. kutumu bitirdim. 2. kutuyu splenda bulamayınca takita aldım. tadı ve değerleri aynı. zaten çok ender yapıyorum tatlı. işte öyle-böyle dişimi sıkıp şu birkaç kiloyu da vereceğim. az kaldı artık. vücut da çok direniyor tabi.
1 sayfa öncesi...:26:neler olduki..Cevap versen suc vermesen suc bence bi gönem oldugu gibi susma hakkimizi kullanmak..
Arkadaşlar hızlı yaZdım hep yanlış olmuş ben bile ne yazdığımı anlamadım affolaKardeş senin için demiyorum ama cidden burda ulaşa tipler var bişey sorunca hemen kitap diye atlatarlar ama çok tatlı insanlardan var senin derdinde dertlenen ben artık tanımadıklarında konuşmuyorum çatlıyorum ilâdan kiloyu nasıl vermiş diye ama sormuyorum üZülüyorum kilo verdiler şımaranlar var veremeyiz çatlayanlar var burası ayrı bi dünya en iyisi okumak selam aleyküm selam....
Kardeş senin için demiyorum ama cidden burda ulaşa tipler var bişey sorunca hemen kitap diye atlatarlar ama çok tatlı insanlardan var senin derdinde dertlenen ben artık tanımadıklarında konuşmuyorum çatlıyorum ilâdan kiloyu nasıl vermiş diye ama sormuyorum üZülüyorum kilo verdiler şımaranlar var veremeyiz çatlayanlar var burası ayrı bi dünya en iyisi okumak selam aleyküm selam....
Yıl dönümünüz kutlu olsun canım...bayramı az hasarla atlatmışsın ne güzel...Ben daha tartıya çıkmadım :18: Çıkmak da istemiyorum, perşembeye kadar sebze protein olarak güçlendirmeyi devam ettireceğim sonra çıkarım tartıya, umarım artı görmem o zaman
O titreşimli şeyler dediğin pasif jimnastiğin bir üst versiyonu falandır herhalde...Ben çok kalıcı olarak işe yaradığını düşünmüyorum açıkcası...Ama fiatı çok makulse birkaç seans dene derim...Bacaklar için incelmede callenics birebir...Hatta geçen gün bir kadın çıktı tv ye 57 yaşındaymış, vücut jimnastik şampiyonu mu neymiş ama o yaşında taş gibi hatunduNeyse basenleri küçültmek için şu bizim callen de yaptığımız hareketleri gösterdi, birebir aynısı yani,şok oldum Bir ay yapın pantolonlarınızın basen kısmı bol gelicek, küçültmeye vereceksiniz dedi, haklıda ben 15 gün mü ne düzenli olarak yapmıştım... 4 cm gitmişti yani Bel den sıkıntın yoksa o hareketleri günde 100 defa yapsan yeter bence, 15 dakikanı bile almaz....
Şaşırıyorum bu yazılara, neden yeni başlayanlara sert davranıyorsunuz, hayat yetirince zorluk çıkarıyor zaten hepimize, üstelik yaşamak güzel olmasa bizler bu konuyla ilgilenmez burada olmaz ve doludizgin yazışmazdık. Kişiselleştirmesek, sertleşmesek, küstürüp kızdırmasak; burası daha verimli ve daha paylaşımcı ve de daha öğretici olurdu, inanın bana!
Bir kaç gündür buradayım, eğer bu şekilde yazışmalar devam ederse korkarım ben çekilmek durumunda kalacağım, herkeslere sevgiler..
Aslı
Canlarım günaydın,
İşlerden önce size bir bakiiim dedim nasılsınız,nasıl geçti tatil bakalım.daha okumadım geçmişi,birazdan hızla göz atarım
bu sabah itibariyle kilom 69.6,çok süpper gidiyor çok şükür
bayramı hiç kaçamaksız atlattım.ay ama babanemler çok ısrar ettiler ye de ye diye.bugünm bayram bugün rejim olmaz,hadi şimdi ye akşama az yersin diyor kadıncağız,anlatamadım derdimi bir türlü.yok yemicem dedikçe bana yine de bir tabak hazırladı.ben de gönlü olsun diye böreğin birinin ucunda küçücük kopardım gösterdim bak yiyiyorum diye,sonra tabağımdaki herşeyi yanımda otıran halama paketledim.ama uyanık babanem çaktı galiba,yemedin dimi diyor.yedim ya diye kandırdım.çok şükür tuzaklara düşmedim
tatlıları falan görmezden geldim
cuma sabahı kahvaltıda gevrek yedim 1 tane nişastalı öğün yerine,akşam da ekimime telefonla joker danışmak suretityle ödül öğünümü yedimgerçi sonradan düşündüm de o çoook ödül bile sayılmazdı bence ama çok canım çekmişti.bir avm'deydik.friend's burgerin inanılmaz görüntüdeki burgerleri vardı canım çekti,onu yedim işte ödül diye.ama sonra düşündüm içindeki zaten %100 dana etinden yapılmış köfteydi,sonra mantar,domates,marul yani buraya kadarı normal seyir öğünü,tek işi bozan ekmeği.geri kalanı diyete uygun bile yani.yanındaki elme dilimlerden de 1-2 tane tadımlık yedim kalanını yemedim.ne başlangıç,ne tatlı,ne alkol masum bir ödül olmuş dimi,hatta ekmeği nişastalı öğün saysak ödül bile sayılmayabilir
bu arada nesliiiii nerdesin gelmedin mi,neden aramadın sen beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?