Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Canlar,

Hepinize iyi geceler diliyorum..Allah rahatlık versin..uykunuzda - ler getirsin :)

Bugünümün bilançosunu da sizinle paylaşmak istiyorum..

yanlışlıkla içilen koca bir kupa şerbet gibi şekerli nescafenin üzerine ; evet malesef (((

sahilde tempolu yarısını koşarak 6-7 km yürüyüş..hemen yürüyüşün ardından
1 saat klasik callen (bugüne özel bazı hareketlerin sayısını 50den 100'e,100den 200'e yani 2 katına çıkardım)

ve bugün callenin ilk defa hakkını verdim..ilk defa tam anlamıyla hareketleri yapabildim ..dün mesela 100de bitirmem gerekeni anca 80 de bitirebiliyorken bugün 200ekadar çıkabildim..
(maşallah diyim de :)
bugün 4.günümü de tamamladım şükürler olsun :))) reglim ilk günü çok zorlanırım sanıyodum ama ilk defa sancısız bi ilk gün geçiriyorum..regl oldugumun farkında bile değilim o kadar rahatım...callenin güzelliklerinden biri...

Şimdilik bu kadar..Callenli dukanlı bi günün sonuna daha geldik..
Sağlıcakla kalın :) öptüm sizi

iyi gecelerr , MaşAllah gayet verimli bir gün geçirmişsin tatlım , o kahvede olmayaydı iyiydi , ama napacan olmuşla ölmüşe çare yok , sıkma canını

İnşallah bırakırsın medesam yaa, dukanda eksi gördümü seviniyorduk, artık sen bugün de hiç içmedim dediğin günlerde seviniriz
çok acıktım canım bıseyler yemek ıstıyo acaba kucuk kapda lıght yogrttan yesm olurmuu

Yiyebilirsin tabi, aç bırakma kendini....Tarçınlı yiyor arkadaşlar, hem kan şekerini düzenlemiş olursun, light süt de içebilirsin ama süt ürünlerininde sınırı var... o yüzden dikkat etmemiz gerekiyor

20-25sayfa öncesinde kitabın pdfsini bulabilirsin, ordan indirip okumayı deneseniz, yani benim fikrim aceleye getirilmemeli bu diyet, tam anlaşılmadığında kalıcı ve büyük zararlara yol açabiliyor, ki atak kısmı dietin en kısa ama en etkili kısmı.... İlla başlayacağım diyorsan face de dukan diyeti tarifleri sayfasına üye ol, orda bir sürü notlar var...

O nescafenin hakkını vermişsin, olmuş bir kaza işte... 4 gün sınırlı izinlileri tüketme(dukan chatlerinde böyle diyorda),Calleni de artırmışsın daha ne olsun

Aminnnnnnnnnnnnnn

Günaydın canlarım, hayırlı Cumalar olsun...
Birazdan çıkıcam, bakmadan olmaz dedim...

Dün akşam callen yaptım 1 saatlik olanı ama pertim çıktı vücut alışmamışki resmen odun gibiyim eğilmiyom bükülmüyom, ama yılmadım yaptım
Akşam yemeğinden yarım saat sonra başladım mecburen ama midem felaket bulandı,

Hadi bakalım canlarım görüşürüz kendinize iyi davranınn

Eline sağlık delycimmmmm
Herkeslere maşallahhhhhhhhhhh

Hepinize hayırlı, güzel, mutlu, huzurlu, neşeli ve kaçamaksız cumalar diliyorum.

Bugün çoook işim var, başım ağrıyor günlerdir bir de regl oluyorum ağrı dayanılmaz bir hal aldı. :96::96::96:

Size selam vermeden içim rahat etmedi, hepinizi öpüyorum, kendinize iyi bakın ve çok kaynatmayın, sabah kahveniz benden olsun.

günaydın kuzu.. ( e artık geçsin ağrın (

Merhaba canım,

Kusura bakma dün bir ara görüp çıkmıştım şimdi aklıma geldi sana cevap veremediğim.

Canım, ben 24 Mart ta başladım 18 Haziran a kadar 12 kilo verdim ama hiç kaçamak yapmadım. 1 tane fındık bile yemedim, yemeğin tadına baktıysam yutmadım, o kadar. Buna rağmen zaman zaman hiç veremediğim oldu ama hiç pes etmedim. Bizim vücudumuz arkadaşlarımıza göre yavaş çalışıyor, ilaca bağımlıyız o bir gerçek. İlacını aksatıyorsan daha da yavaş tabi. Ama düzenli içiyorsan o zaman kaçamak yapma canım, herkeste 1 etki ediyorsa bizde 2 etkiliyor kaçamaklar. Ben her sabah düzenli olarak 7 otlu çay içtim, doğadan ın. Sonra demleme yeşilçay içtim, limonlu, suyumu hiç aksatmadım ve yulaf kepeğimi mutlaka tükettim. Sindirimde sorun olduğunda da kayısılı form çayını içtim. Bunun dışında düzenli yürüyemedim ama balık tükettiğimde hep daha çok eksi gördüm. Balık yediysen, kaçamak yapmadıysan sen de bir kaç güne kadar 69 u görürsün acele etme, stres yapma ama lütfen kaçamak da yapma. Çok az kaldı bak koskoca 12 kilo verdin sen de, 1 kilo veremem dediğin günleri hatırlıyorum. Hem bu vücutlarımızla çok büyük başarı bence, bunu görmezden gelme, bıkmadan devam et, çok az kaldı fıstığım.

Güçlendirmeden de hiç korkma ben 3 kilo da orada verdim. :114:

günaydın kuzu.. ( e artık geçsin ağrın (

Valla geçsin artık, dayanacak gücüm kalmadı, öpersen geçer belki

Ama callan a devam, dün gece tam manasıyla sürünerekti ama 4. yü yaptım, bakalım bu akşam ne olacak. Benim için kırılım 5, 5 i geçersem bırakmam zannımca.

Şimdi yapmak zorunda olduğum işlerime döneyim

Günaydın canlarıımmm

Enneeemmm!! Niye kimsecikler yyookk :105: O oooo!!

Alıntılar malıntılar yaptım ama;

Neslim koptum buna yaa Bu Dünya'ya beni kopartmaya mı geldiiinn

Canlaarrr,
Ben dün spora yazıldıımm
Kocişim çok istiyodu. Hatta ben tiyatroya gidiyordum, ona da sen de spora git bari diyordum. Gitcem gitcem diyodu. Beraber gidelim diyordu da ben tiyatrodan dolayı gelemem diyordum tabi. Bizim o taraflara yakın bi yerde eh baya da güzel görünen bi yer bulduk. Aslında kocişin işine yakın Çakal yaaa Neyse işte gittik dün. Tesisi bi gezdirdiler falan. Baya da bi anlattılar ettiler. Bir sürü satışçı var. Hedefleri falan varmış bunların tabi, biraz niyeti olan bi müşteri gördüler mi aman amaann Normalde ben yıllık üyeliğe karşıyım aslında. Çünkü ben spora maksimum 2-3 ay dayanabiliyorum :S Tahammül sınırlarımı zorluyo Çok sıkıcı yaaa hahaha Her dalı değil tabi. Ama o koşu bandında yürümek bana ölüm zulüümm. Kaç dakka oldu, ay bitmedi mi, ay daha 5 dakka geçmiş off puuff diye diye yürürdüm hep Ama işte bi yandan da para verdik gidelim olayı olayı olur muhtemelen. O da bi teşvik. Bi de hani öyle sadece bi fitness salonu gibi değil. Benim daha önce gittiklerim öyleydi de. Bunun havuzu, saunası falanı fişmanı var. Spora gitmesen dinlenmeye gidersin hihiih Bindik bi alamete yanii :) Şimdi ben böyle güçlendirmeye geçince de kilo veririm sanırım İnşallaahhh!!!

Herkese mutlu bir gün dilerriiimmm

ekimmm kuzum sayıları karıştırıyosun galiba...dün senin 4 olmaması lazım yaaa cünkü benim 4 olduuu :)) senle aynı gün mü başladık ben mi karıştırıyorum günleri yoksa..(dün öğlene kadar cuma bugün diye sevinen benden her şey beklenir :))

29 ekim pazartesi günü başladım,dün de 4. oldu senin 5 olması lazımdı sankim

Günaydınnn hayırlı olsun...zaten baya da erimişsin sporla iyice toparlar taş gibi olursun inşallah :))

:)) biz de yıllık yaptığımızda aynı haz ve aynı gazla şeetmiştik, sonunuz bizim gibi olmasın kuzum :)) sauna ve havuz bir süre sonra, yahu "saçımı yıkasam mı.. yok yahu gider salonda yıkarım niye masraf edeyim ki"" ye dönüşebiliyo:)) ha bi de kesin yanınızda misafir getirme hakkı da vermişlerdir anladın sen onu

Hayırlı uğurlu olsun canım, yalnız sıkıcı olabilirdi ama kocişinle beraber güle eğlene yaparsınız.

Ama şu tiyatroyu neden bırakacağını hala konuşmadık, unuttum sanma

Canımmmm, valla da hesapladım, parmaklarımla saydım doğdu diyosun 5 olmuş ya ben anlamadan :)) 28 ekim akşam başlamıştım ben, o barajı da geçtiysem daha bırakmam artık.
Sağol kuzu, yaşlandım da sayı bile sayamıyom bak hele :)) Neyse ben yapayım da elbet sayan bulunur.

Ben öğlene kadar bugünü cuma sandım...cuma saatidir şimdi ulaşamam diye aramadığım insanlar oldu...hafta sonu için planlar yaptım......:)))
hızlı yaşamışım bugün :)
Hahaha Ay çok tatlısın

Eneeee!! Şaka gibiii Fıkra gibi buu hahaha Süpersin yaaa!!! Bi de demiş ki ben de sizin gibiydim haha İlahi yaaa Kitabı da almışlar Bence onlar 1 hafta sonra bırakır yaaa, neyyseee hihiihh

Hay sen çok yaşa Medesam yaa Kız seni alan yaşadııı! Dertlerini de boşadııı Mor mendil hahaha

Listeden çıkardım kendimi be gülüm. Haketmiyorum ben o listede olmayı hihihi

Ya çok artım var. Onları yaz yaz moralim bozuluyo 59,8'dim işte. Haftaya 57'lere düşsem bak bi yazcam -2 kilo Hile mi var bu işte yoksaaa

Rica ederim canım.

O zaman ben gidiyim sağlığımın ocağına, diyim ki aman ooffff!! Pooff!!! Heheh Neyse bakar diyosanız iyi. Dicem ki işte ben de, protein rejimi yapıyom. Kan değerlerime baktırmak istiyom. Bi de troidden şüpheleniyorum dicem. Ona da baksın. Bi de şimdi havuz için Hepatit B ve idrar tahlili istediler yaaa :97: Onlara da bakarlar mı dersinizzz :44:Gİtmişken hepsi aradan çıksaa.. Aman ne tatsız işleeerr :97:

Ay çok tatlı yaa Üşüdükçe seviniyormuş :) Ben şişkoyken de hep üşürdüm. O kadar yağ ne işe yarıyodu bilmem Kansızlık da yok üstelik, ona baktırmıştım, onu kesin biliyorum. Hala da üşürüm çok.
Ben şimdi çok üşüyom ya. O zaman bu da troid belirtisi olabülüyomuş di mii :44: Ovv!! Hemen baktırmalıyımm.

Aman Allahım bu yulaf kepegi de ne böyle yogurtla karıştıp yemeye çalıştım mümkünatı yok yiyemem bugün y. kepeksiz gecti kızlar sorun olur mu yoksa atakgı 1gün fazladan mı yapmam gerekiyor..
Yok canım. Uzatma. Gerek yok. Yulaf kepeğinin krebini bile yiyemiyorum ben. Öyykk!! :120: Bi kaç ay yemeyince güzel geliyo. Sonra yine öyykkk :120: Tariflerden yapıyorum. Sen de yap. Hatta itiraf ediyim ben de 2 gün yemedim yulaf kepeği. Ama ben burda kök saldığımdan o kadr sorun olmaz. Sen daha ataktasın. Mutlaka tariflerden yap ve yee Çok güzel tarifler var kii

Çok sevindim canikoomm Hadi hayırlısıı :) Tahlillerinde iyi çıkar inşallahh! Ben de sırf yatırımı olsun diye bıraktım. Allah nasip ederse bir gün inşallah. Spora da yazıldım işte. Hepimiz taş gibi kadınlar, anneler olalım inşallah :)) Çok özeniyorum böyle küçücük çocuklarının yanında fit fit anneler görünce :))

Ondan bişey olmaz. Sen içini ferah tuutt (Adım 'ondan bişey olmaz dely'e çıkcam ama hahah) Zaten yaptığın sporları okudum. Bi kupa daha içsen de olurmuş hahahha Dukan'ın kitapta anlattığı bişi var. Bi hastası şaraptan vazgeçemem demiş de, o da iç o zaman 1 kadeh her gün, ama onu telafi edecek kadar da yürü demiş O da o şekilde yapmış ve kiloları da vermiişş.. Spor yapmak bir çok şeyi telafi ediyor. Tabi günde 1 şişe içse olmazdı Dozu önemli

Bu azimle sen olursun 58

Ben seni çok sevdim yaaa ahhaha Sana kardiş diyebilir miyim Pis tuvaletten bile keyif aldın yaa Yaşın kaç :))

1.67 boyla 54 Hakikaten çok az değil mi..? 55 de az tabi de :) Ama yine de zayıflık iyidir Ben 1,63 boyumla 55 olsam da mutluluk dansı yapsam diye bakıyorum
Öyleyken bile sanırım 50-52 gibiymiş gibi görünürüm. Çok zayıfsııınn! Çirkinleşmişsin derler Varsın desinler hihihi İstediğin oysa ol 54 tabi. Mis gibiii

Son düzenleme:
günaydınlar dukancanlarım,

bugün evdeyim. izinliyim. sabah kalkıp duşumu aldım. tam çayımı hazırlıyordum ki aklıma tahliller geldi. hemen çıkıp aile hekimine gittim. ne tahilili verdi bilmiyom ama açık açık söyledim. ben protein rejimi yapıyorum kan değerlerime baktırmak istiyorum dedim. ne tahlili istiyon dedi. kolestrol, şeker meker ne varsa yaz işte dedim:) ne yazdı bilmiyom ama 2 koca tüp kan aldılar.

doktor rejimin zararı olmaz sen kilo ver de faydası olur didi. oldu da eskiden hergün içtiğim yüksek tansiyon ilaçlarımı hergün aldığımda tansiyonum çok düşüyor, arada bir alıyorum. sonunda hiç almıyacağım:)

eve gelip kek ve çayla kayfaltı ettim. şimdi de kayfemi içicem. bir taraftan yemek yapıyorum. kına dönüşü misafirlerim oalcak. hazırda yemeğim olsun.

Delycim ben de spor salonlaırndan nefret ediyorum. yanında eşin olunca belki sohbet felan iyi olur. bizim sitenin spor salonuna kaç kere gittiysem sıkılıp geldim. çocuğu evde tek bırakamadığımızdan eşim benle gelemiyor. bu kış birlikte gitsek iyi olacak. yazın birlikte yürüyüşe çıkıp parktaki spor aletlerine biniyordum iyi oluyordu. sporsuz nereye kadar gidecek ki((

mutfakta yemek yapıp size laf yetiştiren azra

günaydın millet.bildiğiniz üzere tatilden dönüşte 2 kilo ile dönmüştüm.51,6 ile gittim 53,6 geri döndüm.bugün tartıldım 52,4 cıktım..ya artk güçlendirme ikinci evreye gecmek istiorum ama bari 51 küsürlü rakamları göreyimde öle diorumm,,çünkü ben güçlendirme ikinci evrede kilo almaktan korkuorum :2: bu yüzden bu hafta ne ödül ne nişasta yapmıcam dedim kendime.bugun protein gunum we aksam dısarda olcam.umarım kazasız belasız atlatırım..artk cidden su guclendırme hıkayesını tamamlayıp,bende korumaya gectigim gunlerı gormek istiroum..uzadıkca uzadı cunku :2:

ewt medesam malesef benim diş yapım cok zayıf.sanırım senelerce cok fazla kola içmekten.dukandan önce günde 1 lt içtiğim zmnlar olurdu.koladaki asitte bildiğim kadarı ıle diş yapısını zayıflator.millet dolgu yaptırır senelerce kullanır fln,,benim bi kaç ay sonra dolgular dokulmeye baslar fln.düşün işte roccoyu bile agzımda zorladıgımda bi baktım dişimin yarısı gitmiş.benim eski öküz dişi ile taş gibi ceviz kırardı,,ben denesem heralde onu tüm cene agzımda kalır

tama love01 yazdım bunu ben. bana neden prens yok? hadi prens olmaz dersen kral da olur yani ))))

ahahahhh,,cnm unutmusum yaaa kusuruma bakma sana ama kıytırık prensler layık deıl alişim o yuzden,,sana söle bi Sultan Sülüman nasip olsun inşşş

pek bi hoş olmuş yahu

ewtt yaa,,dukana laf yok,,sonra böle döner geri insana

ayy nesliii alemsinn yaaa koptumm koptumm

cok gecmiş olsun cnmm..ama gecen ay denedıgım dogadanın özel gunler cayı bana gercekten iyi geldi.daha rahat gecirdim.sanada tawsıye ederim.

günaydın kızlar yeni açabildim forumu.. bugün sadece - 300 vardı tartıda.. bun ada şükür tabi de dün -1 kg görünce hayal kırıklığı oldu :)

eski yazıları okuyup onlara da yorumlarım geliyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…