Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kibrit kutusu tulum peynir mi
açık şekerli çay mı

Kuzum sen kitabı okumadan başlama en iyisi..en azından internetten oku..çünkü YANLIŞ YAPIYOSUNNNN

napmısım kı ben anlamadım

Kitabı okumamışsın canım..haliyle tam anlayamamışsın mantığını..
bi defa light peynirse eger miktar sınırlaması yok..tulum peynir diyosun yağlı bi peynir mi ?
diğeri ise şekerli çay diyosun...şekerin ş 'si bile yok bu diyette...ben sana uzun uzun anlatmak isterdim ama malesef o kadar bilmememiz gereken şey var ki..Bu işin 1. kuralıdır kitap,
o yüzden kitabı okumadan seni hiç birimiz yönlendiremeyiz..yanlış olur..sen en kısa zamanda hatta bugün kitabı bul..oku ve bana hak vereceksin :)

canım kıtabı okumadan baslama..
şekerlı cay fılan yok tulum peynırı de yok...
ınternette herkes bısı soyluyor kıtabın pdf sı vardı ınternetten ara bı

Günaydınnn :) süperrr kahvaltılar diliyorum size...mersine gel de birlikte de gidelim kahvaltılara :))

selam makeUp. herşeyden önce yapman gereken kitabı okumak. netten edindiğin bilgiler, hatalı ya da eksik olacaktır. zaten yediklerin de hatalı aslına bakarsan. kitabı herhengi bir kitapçıdan, marketen ya da netten satınalabilirsin. hatta pdf olarak indiren arkadaşlar da var. ama kitapsız olmaz bunu unutma sakın.

yeni kitap canavarı mervexz

kendi elceğizlerimle yoğurduğum erişte hamuruna, nesli elceğizleriyle şekil verdi. yaptık erişteleri ))))

yeni kitap canavarı mervexz

hehehe :))) her dukancı bir gün kitap canavarı olacaktır...
Benim anneciğim ben bu diyetten bi haberken ablamla bana "kızlar ben bi diyete başlıycam biriniz bana dijital tartı biriniz de dukan kitabını bulup alacak,yoksa bu diyete başlayamam,ne zaman alırsanız o zaman başlarım" demişti..ve şimdi fıstık gibi kilo verdi...gayet bilinçli artık..her şey usulüne göre :)

ındırdım tatlım okumaya baslıyom hemen cık

boşuna dememişler anasına bak kızını al diye ))))

Günaydın dukaniçilerimmmmmmm
Nasılsınız bakalım bugünnn

medesaa :))) kopardın beniiii :)) o nası bi enerji :)))

Valla karın kası yaptım sayende :)))))

hihihiihi ne güzel işte,yağlarını yok edip kasa dönüştürdüysem ne mutlu bana

canım ben gayet tüketiyorum valla,şekersiz çay kahveden nefret ediyorum.türk kahvesini sadec içmeye alıştım ama evde kendim yaparsam ona da azcık tatlandırıcı koyuyorum.yine de az tüketmeye gayret gösteriyorum

canım hoşgeldin başarılar
isveç diyeti gibi değil bu,istediğin et ürününü istediğin zaman istediğin öğünde yiyebilirsin,özgürsün yani.kitabı okuduysan zaten orda da yazıyor bu detay

cnm seyir evresinin amacı istediğin kiloya inmek.yani dukan sana hedef koymuş olabilir ama sen o kilodan daha fazla bir kiloda kendini iyi hissediyorsan ve bu kilo bana yeter diyorsan güçlendirmeye geçebilirsin

yahuu ipektoşum maaşallahın var haaa,haid bakalım hayırlısı olsun
detay vermediğin için öngörüde bulunamıyorum ama detayları verdiğin zaman hissimi söylerim söz
bu arada bu tarifi yapıcam merak ettim,pişi gibi mi oldu kız,ayy öyle bişey olsa ne güzel yerim
bu arada mayayı tatlandırcıyla napıyorsun.mayayı ayrı bir yerde mi yapıp sonra ekliyorsun,bu detayı da ver bakem vee sence ben yumurta ekleyeyim mi ?

Sagol canimmm hersey üst üste geldi bugün dokunsalar aglayacak gibiyim zor tutuyorum kendimi..dün bildirim yapamadim diye aglayacaktim al sana aglanacak durum dedi hayat..:)

oyyy kuzuuum neyin var ki senin.üzülüyorum ben böyle olunca,herkes mutlu olsun istiyorum.inşallah ben yazana kadar geçmiştir mutsuzluğun

kızlar saçımda doğumda sonra açılma vardı.bir taraftan açılmıştı saçım.dukanla birlikte çok fazlalaştı.önceleri o kadar belli değildi şimdi alenen belli.ne yapmalıyım?

canım ben saçkıran olmuştum 1 sene kadar önce,doktorun biri kortizonlu iğne yapmayı önermişti,en etkili yok bu demişti.o zaman korktum sonuçta kafa bu bişey olur diye endişe ettim yaptırmadım.neyse sonra çıktı saçım allahtan.ama şimdi saçlarım döküldükçe diyorum acaba yaptırsamıydım diye.dün dr gittim kan tahlili verdim,söyledim saç dökülmemi.bakalım haftaya sonuçları alırım,o ne derse o ilacı alıcam zaten paylaşırım burdan da

Günaydın çıtır...

ne mısır nişastasından bahsediyosun seeenn,sen seyirde değil misin yavruceğzim :)

cnm seyirde mısır nişastası kullanabiliyorsunuz,sınırlı izinli

kendi elceğizlerimle yoğurduğum erişte hamuruna, nesli elceğizleriyle şekil verdi. yaptık erişteleri ))))

aliyem var yaaa yüzyılın en büyük müjdesini verdin banaaa
ellerinize sağlık her ikinizin de ,Allah razı olsun ,off yaaa var ya deli gibi sabırsızlanıyorum çocuklar gibi şenim,yahu bi makarna yiyeceğim için bu kadar heyecanlanacağımı 1 sene önce söyleseler hayatta inanmazdım
dukan sen nelere kadirsin
çoook sağolun kuzular ve ayrıca size de afiyet olsun tabiki

boşuna dememişler anasına bak kızını al diye ))))

Walla kuzu henüz ayrıntı yok. Bu kaşam yemeğe çıkacağız anca nalarım ben ne olduğunu. Dün akşam biraz konuştuk telde bu sabahda mesajlaştık bol bolll. Tabiki veririm ayrıntı bakalım ne olacak...
Pişi gibi değilde sabahları yediğimiz pis yağlı poğaçalar vardıyaa ama öle kıyır kıyır olanı değil daha kuru olanı :) onlar gibi oldu.
Aslında amacım sütle mayayı şişirmekti önce ama evdeki kuru maya şu yeni nesil olanlardan. Üstünde sıvıya karıştırmadan yazıyordu bende direk kepeğe kattım. Adet yerini bulsun diye de azıcık datlandırıcı koydum. Ve illaki az da olsa tuz. Mayayı coştururya bunlar normalde.. Ama güzel kabardıı bekletince hamuru. Yok bence yumurtaya gerek. babanem hiç yumurta katmazdı mayalı hamurlara. Yada bir seferinde denersin. Yumurta ertesi gün taş gibi yapıyor bence mayalıları. Bu sabah yanıma aldım ofiste ısıtır yerim diye. Sonra serviste götürdüm yumuşacıktıı. Ayy acıktımm ben yemekte ne varki bugün. Ay akşama ne giysemm. Oğlan beni dün kotla falan gördüüü. Pofff bu işinde bu kısmı pek uyuzz :)

Bence bu işin en güzel kısmıııı :))
Süslencen bol bol ..çaktırmadan kur yapçan işte hayırlı olsun bu arada :) inşallah bu çürük çıkmaz

teşekkür ederim cevabınız için

afiyet olsun kuzu ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…