- 25 Temmuz 2008
- 1.081
- 96
- 163
- 46
HErkezcikler buradaa okumaktan yazamıyor kimsee :)
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
CÜmlemize...
ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAHHH
Yaz kuzu yaz. GÖnderirim. ODTÜ ye bomba gibi girersin İNŞALLAHHH...
Günaydın bebeklerim, dün alıntı yapıp cevap yazamadım size kusuruma bakmayın, hepinizi çok seviyorum
Dün protein perşembesini unutmuşumbugün yapıyorum, hem de baya saf proteinli bir menüm var, yumurta akı ile omlet, light peynir, sonra ton balığı ile yoğurt, akşam da fırında hamsi, kola da içmeyeceğim bugün ve biraz da spor yapsam iyi olacak :26:
Henüz kahvaltı yapmadım, kim diyordu geçen gün hatırlamıyorum kahvaltıyı hemen yapmayın diyordu, gerçi ben kalkalı epey bi zaman oldu ama şimdi emre kahvaltı yapıyor ben de kahve içiyorum, birazdan da 1 lt su içerim 1 saat sonra da kahvaltı yaparım iyi olur sanırım.
Hepinizi çok öptümhiç kimse için canınızı sıkmayın, hiçbir şey sizi üzemesin, üzecek insanlar girmesin hayatınıza, her ne dileğiniz varsa hemencik gerçekleşsi.
Mesela ben kısaca özet geçeyim : Medesama, sevgicimee, ipekime hayırlı, romantik, akıllı, yakışıklı bir eşşşşş
Prensesime güzel bir düğün ve datlu bir bebişşş
Delycimin ablasının istediği yere bir atamaaa, ona da datlu bi bebişşşş
Saskıncımaaa da bi tane bebişşş
Aliye sultana ne dileyeyim iş mi dilesem, eş mi dilesem bilemedim ki :44:
Başka aklıma gelmedi şimdi kimin ne dileği amin desin mübarek cuma günü
dua kapıları daha çok açılır
Daha önce sormuşumdur ama hatırlamıyorum şu an, doktor kontrolünde miyin sen? ne kadar süre denedin? bir süre sonra artık beklemenin anlamı yok ki canım, ben de 1 sene bekledikten sonra tedaviye başladım, tedavi dediğin öyle tüp bebek falan değil, yumurtlama takibine başlıyorsun, yumurtlamanın belirli bir günde olması için bir ilaç kullanıyorsun, ilaç dediğim de bir hormon, ondan sonra da çatlatma iğnesi çok basit bir tedavi bu, tedavi bile değil aslında yumurtlamanın zamanı tam olarak bilinmmediği için sen bu anı bilerek avantaj sağlamış oluyorsun. Psikolojini bu denli bozmanın anlamı yok, hamilelikte vucut sağlığının yanında psikoloji de çok ama çok önemli olacak senin için, o anın tadını yaşamak için serinkanlı ve mutlu olmalısın ama bu şekilde kötü anılar biriktirerek bunu yapamazsın
Bize de soruyorlardı sürekli, laf sokuyorlardı insanlar bunu yaşamadığı için verdikleri zararı anlamıyorlar, eskiden çocuğu olmayan insan çok nadirdi ama günümüzde emin ol dört kişiden ikisinde sebepsiz kısırlık var, bana da bu teşhis konuldu.
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
CÜmlemize...
ALLAHIM herkesin gönlüne göre versin İNŞALLAHHH
Günaydınnn kuzucuklarrrr hepinize güzel günler diliyorum bugün cumaaaaa yarın tatilllll yuppiiiiiii happy fridaysssss :)))
Aminnnnnnnn hepberaber inşallahh
Kuzumm okumanın yaşıbaşı yok ama bu cümle sana pek doğru değil 24 yaşında yüksek lisans kadar normal bişey yokistesen şu an bile iş de bulursun evlenirsin de :) bu arada benim çok sevimli bi arkadaşım da ordan mezun sanırsam sen de hacettepedeydin ve yine sanırsam lisansda aynı dönemsiniz..şeyma özdemir ismi :)
Hatta ve hattaaaa kısmetse ben de gelcem yanınıza..gerekirse işi de gücü de bırakırım ki bırakmam gerekecek gibi duruyo hedefim odtü
Ah o pantullar yok mu....benim de en büyük zaferim küçük beden bir pantolona girebilmek
Şaşkınanne sana kıyamam ben..bu konuyla ilgili yazanların eline sağlık...
İPEEK Senin enerjine kurbannası da güzel yazmışsınn her cümlenin sonunda hay ağzına sağlık dedim
Callen için ben de adresimi yazacağım sana zahmet olmazsa çook mutlu olurummmm
Öperim hepinizii...
Yaz kuzu yaz. GÖnderirim. ODTÜ ye bomba gibi girersin İNŞALLAHHH...