Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar arkadaşlar seyirdeyim ve kilom 3gündür takıldı kaldı ne yapabilirim ya kitapta yürüyüşü artırın 1saat yürüyün falan yazıyor. başka alternatifler varmı? sırf protein mi yapsam 2-3 gün

hımmmm şimdi olduuuu:))) sen bana buluşabilceğin gün ve saatleri bi mesaj at orta yolu bulalım canım burayımeşgul etmeyek fazla sen güçlendirmedesin rahatsın ben nedense dışarı çıkınca pek kasılılıyorum yahuu onu yiyemem bunu içemem modundayım hehehe

Bugünü de kazasız belasız atlattım ya şükürler olsun Neler neler yenildi gözümün önünde abuuuuuu

Ne şanss beeee millet yer yer hala 38 beden ben yerim ertesi gün şişerim. Aslında ben de yiyince abartılı yerim ama olsun

31 kasımı iple çekiyoruuuum, acaba yaptığım spor işe yarayacak mı ?

Bir de aşk istiyorumm, sonra tezim bitsin istiyorum, istiyorum da istiyorum

Fazlaca saçmalamışım, kısacası ben geldiiiim :)

3 gün mü? kitabı bir oku istersen en az 1 hafta takılması lazım ondan sonra bişiler yapıyorsun her seferinde yumruk falan yaparsan işe yaramazmış çünkü yeşil çayı arttır bence sadece eğer 1 haftada oynamazsa bir yumruk hareketi yaparsın :)))

hmm yeşilçay içeyim bari ozaman saol:) kitabı okudum da karıştırıyorum bazen. kitap elimde deil şimdi de bakamadım. 5-6 gün daha bekleyeyim ozaman değişmezse yaparım artık.

hoşgeldin o millet dediğin çok şanslı elit bir kesim bence bizde çürük elma :)))))) bence isteklerin çok değil olması için istemek ve sabretmek birazda çabalamak lazım neden olmasın :)))))

ben gruptan atıldımmı

giremedim bugün hatta tartılmayı bile unutmuşum çok moralim bozuk
tatil dönüşü apt.nın gider borusu tıkanmış yani biz yokken olmuş evimi su basmış 2 haftadır onunla uğraşıyorum
bugün kaynanam bana "kısır" dedi sabahtan beri ağlıyorum
bildirim yapmayıncamı listeye giremiyoruz yoksa ben artık gittimmi aranızdan???????????

ay niye gidesin kuzum. burdasın işte. ayrıca o kaynanan da haltetmiş. sen incecik çıtır çıtır ir anne olacan. hepimiz dua edeceğiz sana.

hmm yeşilçay içeyim bari ozaman saol:) kitabı okudum da karıştırıyorum bazen. kitap elimde deil şimdi de bakamadım. 5-6 gün daha bekleyeyim ozaman değişmezse yaparım artık.

hatırladığım kadarıyla yardımcı olabildiysem ne ala sen gene en yakın zamanda kitaba bir bak bence :) syirde duraksamalar oluyor zaman geçtikçe bu duruma alışmak lazım :)))) sadece yeşil çayı çoğalt yüyürüşte bir değişiklik yapma birde yediklerini gözden geçir acep yanlış yaptığın var mı diye :)

ayyy bende seni ne zamandır göremedim diyordum ben mi yanlış hatırlıyorum acep nickinide hatırlayamadım yakın zamanda başlamıştık bu diyete merak ettimseni nerelerdesin diye çok geçmiş olsun uzun süreli bildirim olmayınca listeden sildiler sanırım sen bildirimi yap haftaya gene girersin canım sıkma canını allah kolaylık versin diyetb nasıl gidiyor peki tickerinda silinmiş

oooy manyak usta. deme sakan ona böyle dediğimi))) sen güçlendirmede değil miisn? daha fazla ye günlük ekmek hakkı yerine

heee hakikaten manyak ve ayrıca da obur yaaaa,böyle cinsler de hep beni bulur,insan başkasının şeyini sormadan nasıl yer anlamıyorum.1 keresinde de 1 kutu çikolata alıp koymuştum dolaba,misafirliğe gidecektim,oraya götürecektim.iş çıkışı arıyorum aruyorum çikolata yok,sordum buna açmış yemiş yaaaa,sonra da geçen hafta dert yanıyor bana tartı beni tartmıyor 130 kiloyum diye tövbe yarabbim,kitabımı da aldı onu da yemese bari

ok cnm haftaya haberleşelim,bu arada güçlendirmede olunca da sizden çok farkı değil ki durum.sen neden kasılıyorsun ki mis gibi piliç ızgara,yoğurt salata balık yiyebilirsin dışarda,kasılcak bişey yok bitanem

yaracacak yarayacak incecik olacaksın
bütün isteklerin gerçek olsun inşallah

cnm 3 günlük duraklama ne ki,bizim 2 ay durakladığımız oldu
3 gün için hiç canını sıkma,daha da uzarsa o zaman bakarız bi yoluna

yaaa kuzum var ya şu an yanımda olsan böyle seni sımsıkı sarıp öpesim geldi güzeller güzeli kıyamam ben sana yaaaaaa
kusura bakma ama çok ama çoook kızdım kaynanana
o ne biçim laf öyle,hem sen kısır falan da değilsin,doktor böyle bişey söyledi mi söylemedi.eskidenmiş o annelerimiz zamanında evlenip hemen hamile kalmalar falan.şimdiki zamanda beslenme,stres,hormonlu katkılı gıdalar vs gibi sebeplerle pek çok insan hamile kalmakta zorlanıyor,inan bana.çevremde pek çok arkadaşım var inan aban onlar da senin gibi çocuğum olmuyor heralde diye düşünüyorlardı sonra hiç ummadıkları anda müjdeli haberleri geldi
hem sen gerçekten öyle olsan bile,kaynananın bunu bu şekilde söylemesi hiç hoş olmamış
noluurr lütfen kuzum yanlış anlama da böyle patavatsız sözler söyleyen insanlar için kendini üzme,o onların ayıbı hem de çok büyük ayıp inan bana senin için dua edeceğim,Allah inşallah en kısa zamanda sizi yavrunuza kavuşturur da bilip bilmeden konuşanların da çenesi kapanır üfff kusura bakma belki haddimi aştım ama cidden çok kızdım ve üzüldüm
sen kilolarını verip fıstık gibi sağlıklı bir anne olacaksın inşallah canım benim,biz yanındayız sen onlara kulak asma

Canım sen artık tam buğday unundan makarna yapabilirsin, ben yaptığım erişteden yiyorum mesela, sadece tam buğday unu ile yapmıştım. Sen de bu şekilde makarna yapabilirsin, 100 gr un için 1 yumurta ve aldığı kadar ister süt ister su ile yapılıyor, taze yapıp hemen pişirebilirsin, makine ile çok pratik oluyor ama uğraşırım diyorsan merdane ile de olur

O kocişinin annesie söle; kısır bir yiyecek çeşididir. Çok da güzel olur ama dukanda yasaktır. İstenirse kepekle yapılıp yenebilir.
ALLAH kısmet ederse her şey olur. Bak bana şuan çocugum olma ihtimalim bile yok ama kim bilir belki seneye olur. Hem sen şimdi tedavi falann durumlarındasın belki ikizin dördüzün olurr. O zaman al kaynana tekini de sen taşı dersin.
Ve şuna inan. Kiimseyi hiç birşeyi kafaya takmadığın gün zamanı gelmiş olacak ve süprizzz ÇİFT ÇİZGİİİ.
Amin deyin AMİNNNNNNNNN

Oyy çok geçmiş olsun benim de bundan önceki evimi 3 kez su bastı, hani istanbulda sel olmuştu ya, ikitellide falan ölenler olmuştu o sene işte, korkunç birşey, sigortanız var mıydı bari? eşyalar için yani :44:

Kaynananı alıp duvara sürtmek suretiyle kafasından ateş çıkarmak istiyorum

İyi akşamlar kızlar,

nasılsınız? Ben bu ara çok yoğunum giremedim nete ama bu arada kk bakım nedeniyle kapatılıp yeniden açılınca bi haller oldu ve uzun süre bekleyip zaman aşımı diyor, anlamadım sorunu.

Ben arada bir telefondan bakar ses veririm size.

Bu arada güçlendirme son günler artık ve ben hala 55.6 kiloyum.

Mervecan, çekirgem callan a aynen devam ediyorum bırakmadım.

İpektoş dukan hareketlerimi de bırakmadım:)

yasenam, ben de seni öpüyorum.

Hepinizi öpüyorum, iyi geceler canlarım.

bugün 2.atak günüm kazasız belasız sona erdi..sürekli dudaklarım kuruyo böyle yapısyapış oluyo dukanın etkisimidir bilemedim:44:
hesaplamada 6 gün çıktı atak sürem ama ben o kadar sabredebileceğime inanmıyorum 3 gün yapıp seyire geçmeyi düşünüyorum benim gibi atak süresini kısa tutanınız varmı merak ediyorum sonraki aşamalarda olumsuz bi etkisini gördünüzmü ?tahminimce sabaha 85,8 falan gelicem yani 2 günlük atakta 1,7 vermiş olurum süper yaa........yaaa akşama kadar sizi okumaktan işimi yapamadım ne çok yazıyosunuz zayflıym derken işimden olcam.

ay niye gidesin kuzum. burdasın işte. ayrıca o kaynanan da haltetmiş. sen incecik çıtır çıtır ir anne olacan. hepimiz dua edeceğiz sana.

kilo veremiyorum aliyecim moralim bozuluyor 400 gr. verdim koca 3 haftada olsun diyorum artık biraz yumruk zamanım geldi sanırım. inşaallah o güzel günleride görürüm

evet aynı zamanda başlamıştık canım ama benim kilo vermem durdu gitmiyor artık birazda rahatsızlandım çok antibiyotik içtim onunda etkisi var sanırım. tickerim silinmedi ama şaşırdım bak şimdi hemen bunu yazıp kontrol edicem

hiçte haddini aşmadın medesam benim bu günkü üzüntümü sıkıntımı o gözümden akan yaşları ne kadar canımın yandığını Rabbim biliyor. ben onu Allaha havale ettim bu kaçıncı dersen bu ilk değil son da olmayacak. artık her adet gördüğümde ağlamaktan acaba bu ay sorarsa ne cevap vereceğim diye düşünmekten yoruldum. kısırlık sebebim ne onu da söliyim Cola içmemmiş. sanki günde 2,5 lt. cola içen bir insanım gibi belki 2 günde 1 bardak o kadar...

Aminnn canım benim
ya zaten anlatsam acırsın bana burada bekarlar var diye önceden dillendirmedim ama 15 aylık evliliğimde ilk 7,5 ayı zaten vajinismustum ben belki son 4 aydır bebek istiyorum ama kaynana bilmediği için böyle ama bilse beni o rahatsızlığımla vururdu.
belki de rahatsızım var birşeyim boşanayımmı eşimden o beni o ilk 7,5 ay bile bırakmadı çocuk için asla bırakmaz.

ya canım ne zormuş su işi hele ki bu su mutfak borusundan gelen içinde çay, makarna hatta biber bile olan bol yağlı bir su olunca insanın isyan edesi geliyor. hele ilk 1 hafta tam rezildik şimdi hafta sonları topluyorum yavaş yavaş
kaynanama isteyen herşeyi yapabilir çünkü şahsen artık ondan nefret etmekle birlikte hakkımı haram ediyorum kendisine

arkadaşım callan nedir utandım sorarken galba hepinizin bildiği bişiy..evde yapabileceğim bişeyse bende yapıyım.

Uyku apnesi bunu bir arastiracagim genellikle uyku arasinda yakaliyor ve nefes alabilmek icin bütün gücüyle bagiriyor gözleri kan canana dönüyor kisa sürüyor doktora bu sekil anlatiyor ama adini bile koyamadilar her zaman olmuyor yada uzun sürmüyor ki o ani doktorlar görsün.Allah kimseye yasatmasin gercekten cok kötü

Benim yazzdigim sütlac tarifinde sadece süzme peynir tarcin ve tatlandirici var süzme peynir agzinda top top oluyor yerken pirinc saniyorsun yalanci sütlac dukan sütlaci.. senin tarifde güzel benimki kolay oldugundan bunu yaparim hem malzeme gerekmiyor..

yavrukuşlar ben geldimm , acile gittim , bi iğne yaptılar , eve geldim , şimdi daha iyiyim çok şükür , yola çıkmadan bi bakıma sokayım kendimi dedim

canım atağı kısaltmaya çalışma , seyire geçince o atak günlerindeki kiloların patır patır gidişini özliceksinn

bende 86.8 ile başladım dukana , 6 gün atak yaptım , bence azcık sık dişini , bu iş sabır selamet işi çünkü

sen 2 gün atak için 1.7 diyosun ya , eğer öyleyse 6 gün için ben sana 3 kilo gider diyorum , bence dukan ne dediyse onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…