Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Selam Bayanlar,

6. Atak Günümde verdiğim kilo toplamda 2,400
Dün de 86,500 gelmiştim bugün de
Ama olsun motivasyonum çok yolunda.
Bugün şu dikkatimi çekti. Öğle ile akşam arasında hiç acıkmadım.
Dersim öğlen bitti eve gelip yemek yiyip biraz dinlendim ve en gıcık olduğum işlerden biri olan yazlık-kışlık değiştirme operasyonunu yaptım.
Çiçeklerimle ilgilendim
ve bir siteden bulduğum dukan ekmeğini yaptım süper oldu.
tarifi birazdan paylaşırım.

bugünkü menüme gelince

sabah 1 bardak süt + 1 kaşık yulaf kepeği

öğle 2 yumurta ve lor ile yapılmış omlet + 1 kase yoğurt

akşam 1 tabak sulu köfte + 2 parça yağsız tavada pişirdiğim biftek (toplamda 2 parça 1 sigara paketi büyüklüğünde ancak gelir:))

gün içerisinde 1 litreden fazla su içtim, hala da içiyorum.

1 tane de maden sodası.

bugün çok güzel geçti şükürler olsun.

ahahahahahahah ayyy koptum, splenda mı arakladın

iyi akşamlar herkese.
sabahtan beri belim ağrıyor. dün gece de bacağıma kramp girdi. allah kimseye göstermesin kramp falan, ölüyorum zannedip hayatın kıymetini anlıyo insan.
bütün gün dışarda koşturdum bu bel ağrısıyla. yürüyüş yaptım bolca yani. callan yapamam bu belle. bi kaç bel egzersizi yaptım rahatlatmak adına hepsi bu
40 beden ispanyol paça pantolon aldım, günün mutluluğu buydu benim için. acaba daha zayıflamasam mı bile dedim aynaya bakınca, o kadar begendim. tabi öyle bi ihtimal yok
aliye abla tebrik ederim extraolumlu bi örnek oldun vallahi hepimize ya ben abla diyorum ama demeyedebilirim yani aslında niye diyosam, rahatsız falan oluyosanız demiim yani sevgiden saygıdan diyorum sanırım
bu arada pazar günü avrasya maratonu da var, sınav giriş belgesinde yazıyo gerçi ama hatırlatiym ben yinede yol konusunda sıkıntı çıkmasın size de diğer gircek arkadaşlara da

hala sızlıyo bacağım. belim zaten fena. sıcak bişiler içip sıcak su torbama sarılıp uyicam, güzel haftasonları diliyorum herkese.

yok be kuzu, neden rahatsız olayım ki.
geçmiş olsun bu arada. ya ne güzel 75 kg ile 40 beden olmuşsun. ben hala 42'yim. :-( ama napalım, buna da şükür...

Son düzenleme:
Bugün spor hocası kovmasaydı salondan çıkacağımız yoktuuuu :) Aman nazar değmesin :)
Kızlar geçmişi okuyamıyorum, yazdıklarınıza cevap veremiyorum kusura bakmayınnnn Ama sizi takipteyimmmm :)

merhaba arkadaşlar bende bugun dukan diyetine başladım aslında bu ilk dukanım değil ama hep yarım kaldı bu sefer kararlıyım hedefime ulaşıcam Allahın izniyle yazılarınızı okudum ve bana cok faydası oldu motivasyon anlamında hele aliye1971 'in yazıları ve verdiği kilolar beni çok etkiledi

umarım herkes hedefine bir an önce ulaşır:)

Hoşgeldin şekerr :) amacına ulaşmak için bu kez ne olursa olsun vazgeçme, dukan da diyor ya bu diyeti ömrünüzde 2 kere yapın diye, o yüzden yap bırak yap bırak olmasın, ben o hatayı yaptım sen yapma İçimden geldi söyleyeyim dedim :)

aliye, senden nacizane bir ricam var....

bir başarı hikayesi yazdın be sonuca ulaştın... benim ve benim gibi yeni üyelerin dönüp dönüp bakacağı ve bize yol gösterecek notlar şeklinde neler yapıp yapmadığını, kısaca bir dukan diyeti özgeçmişini bizimle paylaşır mısın...

tabi bu sadece sen istersen....

başarın için tekrar tekrar kutluyorum seni...

çok tesekkür ederim içinden gelenleri söylediğin için yanlışlarım olursa uyarın beni bu süreçte sizlerin fikirlerinize çok ihtiyacım olacak :)

Allah bilir ne zaman kucagini dolduracagini tez zamanda senin ve özlem cekenlerin kucagi dolsun insallah.

Alisim tebrik ederim canim darisi bizlerin basina..

Esinede gecmis olsun esim icin de istedik öyle hastanede kontrol ama her gece olmadigi icin bazende iki gece arka arkaya olabiliyor malesef doktor yazmadi.
galuba sanursam heralda ben pes ediyorum

Asyacim erken saatlerde alinti yaptim aslinda annemler gelince kalkmak zorunda kaldim benimde senin gibi zaman zaman böyle davrandigim oluyor sonra emeklerimi düsünüyorum oldu geriside olacak diyorum.Türkiye den 85 ile döndüm uzun bir süre 86-88 takildim sonra yine 85 gördüm iki gün önce 86,300 iken bu sabah 90 gördüm.Komsuma bu tarti yanlis dedim o dogru dedikce ben aglayacak gibi oldum.Ben duraklamayi nasil kirarim derken tarti 90 gösteriyor saka gibi degilmi.Kulladigim tiroid hapi disinda 1 ay boyunca kullanmam gereken puko hapina basladigimdan beri kilo aliyorum belliydi alacagim doktor uyarmisti ama yinede dukan disina cikmadim.Nasil olsa aliyorsun yede öyle al demedimmi dedim ama az kacamaklarla atlattim.Olacak güzelim pes etme bak Aliye'ye nasil basardi bizde basarabiliriz.

Devamini yarin okurum insallah annemleri yeni gönderdim alintilarim gitmesin diye 10dk müsade istedim esimden pc ona lazzimmis simdilik iyi geceler.

lorun en yağlısı bile yağlı sayılmaz kuzu. kullanabilirsin.
Bu güzel haber canım ben de gidip şok ta. Lor alayim tavam var artık benimmm yarın peynirli krep yapcam :))

ahahahahahahh ayyy koptum, splenda mı arakladın

Evettt yaptım bunu :) ne güzel düşünmüşler ama minik paketciklerde splenda..daha önce hiç farketmedim..hem ayrica kahveyi hazirlarken isteğe göre sutunu light kahveni tatlandiricili aromalı yapiyolarsağolsunlar:)

Kuzular callenimi yapar,elimi yüzümü yıkar aklar paklar kremler uykuya dogru yol alırım...size iyi.geceler diler,yanaciklarinizdan mimcirirm...

İyi geceler kızlar. Bu saatte anca girebildim, hemen bir göz attım. Demin akşam yemeği olarak domates ve yağsız peynirle doldurulmuş mantar yedim. Şimdi miğde ağrısından ölüyorum vallah:26:

anaaammmmm, asya_deniz küçük bir umutsuzluk krizine mi girmiş ? ne bakıyorsun öyle tiplere ? sen koca 20 kilo vermişsin. düşün, aldığın o tereyağ paketleri 250GRAM ! sen kaç tane öyle paketi eritip üstünden atıp kurtulmuşsun. Bak ne kadar güçlü ve iradeli biri sin. o bahsettiğin kızlar bu kadar disiplinli ve iradeli oldular mı hayatlarında hiç acaba ? onlardan arkadan yürümene gerek yok, çünkü sen onlardan 1 adım ilerisinde sin. Sen hayatta çok zor, uzun süre çok sabır irade ve disiplin isteyen bir şeyi başardın ve başarıyorsun daha. Ayrıca yemek konusunda daha bilinçli sin. Yani o kadar artıların var ki. Ve günün birinde sen de o bedenleri sığacaksın ve üstüne bi de onlardan daha biliçli ve güçlü bir kişiliğe sahip olacaksın. Üzülme. Yeme krizlerine de girme. Bu sene kısır döngüye sürükler. Yemek yemek yerine evdeyken sevdiğin şarkıyı aç ve deli gibi dans et, yada dışarda yürüyüşe çık, hem spor yapmış olursun hem kafan dağılır. Temiz havada oksijen beyninin boşalmasına ve senin sakinleşmene yardımcı olur. Ayrıca insan hep mutlu olduğu kişilerle olmalı. Eğer o kişilerle beraber takıldığın zaman üzülüyorsan mutsuz olduğunu hissediyorsan bence seni mutlu eden insanlarla zaman geçirmen daha iyi olur, hem bu üzüntüden kaynaklanan yeme ataklarına önlem almış olursun, hem seni anlayan, destekleyen ve bu yolunda yardımcı olan bir arkadaşın ile bu yolu daha kolay başarı ile sonlandırırsın

ay güzelim üzülme benim kaynanam da paso laf sokar, hemde hokkalı hokkalı. aralarından iyi huylu pek nadir çıkar, onların biraz 'oğlum için artık number 1 ben değilim, başka kadın benden daha kıymetli' kıskançlığı oluyor. Cahil bir insanın lafına üzülmeye hiç değmez. kendini böyle cahil biri için harap etme. biliyorum, insan kaldıramıyor onları soktuğu lafları, ama kulak asma ve kendini yolunda yürümeye devam et. Önemseme hiççççççç günün birinde dünyalar güzeli bir bebeğin olacak, güzel bir aile olacaksınız, o gün daha da kıskanacak çünkü sevgili oğlu tam anlamıyla kendi ailesine kurmuş olacak, ve kendisi iyicene oğlunun hayatından uzaklaşmış olcak. yani kıskançlıktan kaynaklanan cahil laflar... önemseme bile güzelim.

aramıza hoşgeldin canım. umarım sen de kendi başarı hikayeni günün birinde gerçekleştirmiş olursun. Bu arada aliye ve yagmuru kutluyorummmm

Günaydınnnn!!!

Lorlu dereotlu omletle başladım güne, yanına da omega3-ace selenyum vitamin ikilisini alacağım birazdan. Bakalım bu ay kendimi daha dinç daha iyi hissedecek miyim? "Koçak Farma'ya buradan sesleniyorum!..." diye başlarmışım lafa... İşten geçtim, komisyon verseler bari her yerde bahsedip bahsedip müşteri kazandırıyorum adamlara.

Bugün yağ ölçümüne de gideceğim benimkiyle... Kıyafetlerle falan tabii durulacak o tartının üstünde, daha çok gösterecek. "Düşündüğü şeye bak deli mi ne" diyeceksiniz de ne bileyim...

canlarım günaysın nasılsınız bakalım bu sabah

vayyy çıtırına gideceksin demek haaa,hadi bakalım çoook güzel geçsin inşallah
ayy çok heyecanlıyım 24 kasım buluşması için,o kadar çook istiyorum ki ödüm kopuyor bir terslik çıkacak diye
inşallah bir sorun çıkmadan kavuşuruzzzz,bol kahveli bol tatlılı bir c.tesi geçiririzzzzz

ahahahaha sen de bendensin desene
starbucks'ın en çok sevdiğim yanı arakladığım splendalar
ama ben toz olanlarını tercih ediyorum,kek falan pişirmek için iyi oluyor,sağlam da araklıyorum yani bir süre idare ediyor beni
yani 1 kahveye o kadar para veriyorsam o splendalar da hakkım diye düşünüyorum,belki ben çok tatlı kahve seviyorum dimiii ama
bu arada starbucks'ta kahvelerin kalori cetveli var,alın ondan koyun çantanıza.çok masum gibi görünen bir şurubun bile kaç kalori fark ettirdiğine şaşıracaksınız bizim için en masumu light süte latte

cnm çok tebrik ederim,inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın kuzum

günaydınlar medesa sana da günaydın güzeller güzeli
gün içinde buralarda olamicam, nolur çok kaynatmayın okuyamıyorum vallahi sonra hepiniz bugün tartıda eksi görün inşallah

yok be kuzu, neden rahatsız olayım ki.
geçmiş olsun bu arada. ya ne güzel 75 kg ile 40 beden olmuşsun. ben hala 42'yim. :-( ama napalım, buna da şükür...

tamam o zaman :)
teşekkür ederim ben de inanamadım vallahi kabinde ağlicaktım sevinçten nerdeyse, ama muhtemelen kalıptandır ucundan bucagından girdi çünkü :44:

Düşündüğün şeye bak :) Zaten 62 kiloymuşsun, çıksın çıksın 64 çıksın nolucak. 70li bişi değil en azından, hem nasıl olsa zamanla 60ların dibine inicek

şu an ciğer ve yoğurtla öğle yemeği yemeye çalışıyorum,bööö yiyemiyorum yaa ben bu ciğeri hiçç sevmiyorum

Günaydın... tünaydın.... mutlu.... enerjik.... kıpır kıpır ..... dopdoluuuu... kaçamaksız... masummm ...bii cumartesi diliyorummmmm

Bugünnn bir ilki gerçekleştirdim veeee dukan krebi yaptımmm hu huuuu değişik bi şey yemiş olduğum için mutluyum..hiç yağ koymamama ragmen ve sütü 0 yağlı olmasına rağmen kendimi yağlı ballı bişeyler yiyomuş gibi hissettim ben yapmasam şüphelenirdimm yağ var bunda yaa diye ooh 2 yumurta koydum ve 2 kaşık yulaf kepeği hakkım bitmiş bulunmakta ha bi de 1 çaydanlık çay içtim yanına da light beyaz peynir

Günaydın güzellik

Hihihi yalnız olmadığıma sevindim evet belki çok şekerli seviyoruz,ne biliyolar

uiyy demek o light 0 şeker dedikleri şurup çok da masum değildi :26::26: tadı fena değildi de olmasa da olurdu fındık aromasıydı..denemiş ve yanılmış oldum.. o kalori cetvelini alayım ben de:44:

Günaydın kuzummmm
üzerindeki montu ceketi cıkar +500 de kot pantolondan düş yağ ölçümünü kıyafet etkiliyo mu ya cihazların beynini hiç anlamış değilim..

heyyy medesaaa naptın sen yavrukuşum... yolu bitirmişsin tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…