Kuzular size su an starbuckstan sesleniyorum,tatlandiricili findikaromasi suruplu biseyler içtim adını hatirlamiyirummmm bi deee bir sürü splenda tatlandirici arakladim hehehe :))şimdi burdan çıkıp teflon tava alicam her şeyin bi ilki vardır diyorum ve Dukan krebi yapmak için sabırsızlanıyorum heheheh :)))
iyi akşamlar herkese.
sabahtan beri belim ağrıyor. dün gece de bacağıma kramp girdi. allah kimseye göstermesin kramp falan, ölüyorum zannedip hayatın kıymetini anlıyo insan.
bütün gün dışarda koşturdum bu bel ağrısıyla. yürüyüş yaptım bolca yani. callan yapamam bu belle. bi kaç bel egzersizi yaptım rahatlatmak adına hepsi bu
40 beden ispanyol paça pantolon aldım, günün mutluluğu buydu benim için. acaba daha zayıflamasam mı bile dedim aynaya bakınca, o kadar begendim. tabi öyle bi ihtimal yok
aliye abla tebrik ederim extraolumlu bi örnek oldun vallahi hepimizeya ben abla diyorum ama demeyedebilirim yani aslında niye diyosam, rahatsız falan oluyosanız demiim yani sevgiden saygıdan diyorum sanırım
bu arada pazar günü avrasya maratonu da var, sınav giriş belgesinde yazıyo gerçi ama hatırlatiym ben yinede yol konusunda sıkıntı çıkmasın size de diğer gircek arkadaşlara da
hala sızlıyo bacağım. belim zaten fena. sıcak bişiler içip sıcak su torbama sarılıp uyicam, güzel haftasonları diliyorum herkese.
merhaba arkadaşlar bende bugun dukan diyetine başladım aslında bu ilk dukanım değil ama hep yarım kaldı bu sefer kararlıyım hedefime ulaşıcam Allahın izniyle yazılarınızı okudum ve bana cok faydası oldu motivasyon anlamında hele aliye1971 'in yazıları ve verdiği kilolar beni çok etkiledi
umarım herkes hedefine bir an önce ulaşır:)
yavru kuşum hep konuştuk ya bunları.her seferinde amerikayı yeniden keşfedecek değiliz. bugün xl alırsın, yarın l, sonraki gün m. bak benim diyet süresince alıp giydiğim kıyafetler kaç fasıl çöpe gitti bir bilsen.
waikikinin lastikli kotlarından giyiyordum 38 beden. yani 48 beden ama bol kesim ya onlar, 50 de sen. bugün kotondan 42 beden dar kesim elbise giydim. kotonun kalıpları da pek rahat sayılmaz biliyorsun. ama bu aşamaya gelmek 15 ayımı aldı.
ilk zamanlar ben de senin gibi olmuyor diyordum, sonra gidip yiyordum. bir sürü emek harcıyorsun, kilo veriyorsn ama hala şişmansın. böyle zamanlarda başarılarına odaklan. eski halini düşün ve en önemlisi, bu saçma sapan yeme hyundan vazgeçersen, çok daha hızlı yol alacağını düşün. 2 ileri 1 geri sonuç kötü olur. bu işi yapacaksan kararlı olacaksın. nedir yani, bir sen mi iradesizsin. bu hepimiz için geçerli. zaten çok iradeli insanlar olsak şişman olmazdık. ama yaptığımız şey kendimizle mücadele etmek.
pes etmek o kadar kolay değil. en başta kendini düşüneceksin, sağlığını, mutluluğnu, sonra çocuklarını. bak benim annem kilolu olduğu için genç yaşta çok ağır sağlık sorunları yaşadı. kilo yüzünden felç geçirdi. benim çocukluğum ve yatalak anneme bakarak ve annemin gözümün önünde yavaş yavaş ölümünü seyrederek geçti. ajitasyon yapmıyorum, gerçekten bunu yaşadım. Allah düşmanıma yaşatmasın, emin ol çok zor. sen sağlıklı olacaksın ki çocuğun da sağlıklı büyüsün.
sen şimdi otur düşün, kararını ver. gideceksen bırak git, sen bilirsin. kalacaksan da mızmızlanmadan, ikide birde pes edeceğim diye ağlanmadan ve iradesizlik göstermeden, kararlı bir şekilde yoluna devam et. hangisini yaparsan yap, senin hayatın, senin seçmin.
Hoşgeldin şekerr :) amacına ulaşmak için bu kez ne olursa olsun vazgeçme, dukan da diyor ya bu diyeti ömrünüzde 2 kere yapın diye, o yüzden yap bırak yap bırak olmasın, ben o hatayı yaptım sen yapmaİçimden geldi söyleyeyim dedim :)
canım benim yazdıklarına üzülmedim aksine gerçekten yüzümü güldürdün hesaplamana bayıldımmm
herşeyin zamanı var artık bazı şeyleri görmemezlikten geldiğimi zannetmelerini istiyorum üzüldüğümü o uyuza belli etmiyorum o yönden bir adım öndeyim
kola meselesine gelince dün ona inat eve gelirken aldım ve 1,5 lt. light colayı içtim olmayacaksa olmasın çokta tınnnn
ben birileri çocuk istiyor diye kendi zevklerimden vazgeçemem bende istiyorum ama 80 yaşındaki anneannem bile coladan çocuk olmasaydı siz olmazdınız dedi bana. hayat benim öylede yaşıycam artık yeterki ilk göz ağrım, 14 yıllık aşkım, 1,5 yıllık eşim yanımda olsun
incecik olup bu yağlı göbeğimin ( ki fazla yağım kalmadı) içinde, hemde rahimde 5,5 cm bir myom varken, doktor hem myom hem kilo bebeğe zarar verir derken ben dünyaya gelecek Bahar'ım için tehlike oluşturmamak için çok sevdiğim tatlılardan, sabah o güzel kahvaltılardan, reçellerden mahrum kalıyorum. zannedilmesin ki ben görüntü için kilo veriyorum. o myom'u aldırmıyorum çünkü bebeğin yerleşecek yeri olmayabilirmiş ameliyattan dolayı aldırmıyorum her ay deli gibi ağrı çekiyorum diyet yapıyorum sadece bebeğimi düşünüyorum ben bu kadar fedakarlık yapıyorum ama o kadın halen beni suçluyor. ve inan görseniz minyon tipliyim görüntüm kötü bile değil sadece Baharım için...
canım klomenden bahsediyorsun galiba en son progesterona bakıldı ve çatlamam olduğunu ilaca gerek olmadığını söyledi doktor zaten 4 aydır deniyoruz ovulasyon kitlerim de var ama doktor önümüzdeki ay yumurta takibine başlayacak
kızlar, sevincimi paylaşmak istedi. bu sabah itibariyle, dukanın bana gösterdiği hedef kilom olan 66.6'ya ulaştım.
bu rakamı pc nin ekrnında ilk gördüğüm zaman, bu adam ya salak ya da saymayı bilmiyo dedim kendi kendime. 101'den 66'ya say say gelemezsin. hele o saydıkların -kilo olunca hiç gelemezin diyordum, geldim. hatta yetinmiyorum, hazır yola koyulmuşken, hazır yokuş aşağı dönemine girmişken, bir dahaki duraklama periyoduna kadar gideyim diyorum.
hem çok mutluyum hem de (yalan söylemeyeceğim) çok gurur duyuyorum kendimle. bu forumun da en az dukan kadar faydasını gördüm. burdaki güzel ortamın oluşmasına katkınız olduğu için hepinize minnettarım. artık darısı dileyen ve gayret eden herkesin başına...
benim elimde de uyku apnesi var.. geceleri tıkanıyor nesefi neredeyse yarım dakika nefes almadığı oluyor ölüyorum korkudan. ama o aletlere bağlanıp da bir gece hastanede yatmaya ikna edemedim bir türlübiraz kilolu zayıflamam lazım doktor da onu diyecek diyor. e zayıfla diyorum yok.. akşam ben yoğurt yerken o cips yiyor...
galuba sanursam heralda ben pes ediyorum
Bu güzel haber canım ben de gidip şok ta. Lor alayim tavam var artık benimmm yarın peynirli krep yapcam :))lorun en yağlısı bile yağlı sayılmaz kuzu. kullanabilirsin.
ahahahahahahh ayyy koptum, splenda mı arakladın
yok burdayım bekliyorum nere gitcemki
ya bu ne verdım havası nede ıradesızlık. yok veremıyorum işte olmuyo gitmiyo... evet belkı 20 kılo verdım ama inanın kendimi koca göbekli ineklerden farksız görüyorum.Öğle arası alısverıse gıttık arkadaşlarla onlar s buyuk xs bakayım dıyolar ben daha xl bıle gıremıyorum..ustune bırde sukadar fazlam var bukadar fazlam var konuşuyorlar. Bende sessız sedasız arkadan arkadan yurudum.. kendımı cok kötü hıssettım yaa…
Bu bır bahane degıl ama canım sıkılmaya gorsun bılınsızce yıyorum ozamanlar. Ve geldikten sonrada yedım. Bu demek oluyorkı ben hala bilinçsiz bir dukancıyım hatta değilim bile. Bu bılınç bile kaç ayda oturmamış bende. Hem memnun değilim hemde yiyorum. Ne aptalsın dediğinizi duyar gibiyim. Evet çok aptalım ben..suan bunu yazarken sınırden ağlıyorum. Şimdi burdakıler sorcaklar bana noldu dıye.onun ıcın Kısa kesıp yollayayım cevabımı sonra devam ederım..
ben gruptan atıldımmı
giremedim bugün hatta tartılmayı bile unutmuşum çok moralim bozuk
tatil dönüşü apt.nın gider borusu tıkanmış yani biz yokken olmuş evimi su basmış 2 haftadır onunla uğraşıyorum
bugün kaynanam bana "kısır" dedi sabahtan beri ağlıyorum
bildirim yapmayıncamı listeye giremiyoruz yoksa ben artık gittimmi aranızdan???????????
merhaba arkadaşlar bende bugun dukan diyetine başladım aslında bu ilk dukanım değil ama hep yarım kaldı bu sefer kararlıyım hedefime ulaşıcam Allahın izniyle yazılarınızı okudum ve bana cok faydası oldu motivasyon anlamında hele aliye1971 'in yazıları ve verdiği kilolar beni çok etkiledi
umarım herkes hedefine bir an önce ulaşır:)
Offf günü ve haftayı bitirdim sonundaaa.
Yarın da Bursa ya çıtırıma gideceğimm.
Herkese güzel hafta sonları
Şimdi gideyimde fön falan çektireyimm.
Birde düz görsün oğlan saçlarımııı
Savura savura :)
Gece falan girerimmm nasılsaa
Bu arada MEDESAM hiç yazmadı burdan ama işi gücü var.
Bana mail atmış . HİHİİİ
Dedikodu tam gaz devammmm anlayacağınız..
Nesliii varında haber ver yawrummm
Herkes son kararlarını versin artık.
Önümüzdeki haftanın gündemi 24 kasım büyük İstanbul buluşması olacak.
Ortak bir karar alıp ona göre plan yapacağızzz.
Ona göree
Öptüm herkesleriii
İYİ AKŞAMLAR
Kuzular size su an starbuckstan sesleniyorum,tatlandiricili findikaromasi suruplu biseyler içtim adını hatirlamiyirummmm bi deee bir sürü splenda tatlandirici arakladim hehehe :))şimdi burdan çıkıp teflon tava alicam her şeyin bi ilki vardır diyorum ve Dukan krebi yapmak için sabırsızlanıyorum heheheh :)))
Selam Bayanlar,
6. Atak Günümde verdiğim kilo toplamda 2,400
Dün de 86,500 gelmiştim bugün de
Ama olsun motivasyonum çok yolunda.
Bugün şu dikkatimi çekti. Öğle ile akşam arasında hiç acıkmadım.
Dersim öğlen bitti eve gelip yemek yiyip biraz dinlendim ve en gıcık olduğum işlerden biri olan yazlık-kışlık değiştirme operasyonunu yaptım.
Çiçeklerimle ilgilendim
ve bir siteden bulduğum dukan ekmeğini yaptım süper oldu.
tarifi birazdan paylaşırım.
bugünkü menüme gelince
sabah 1 bardak süt + 1 kaşık yulaf kepeği
öğle 2 yumurta ve lor ile yapılmış omlet + 1 kase yoğurt
akşam 1 tabak sulu köfte + 2 parça yağsız tavada pişirdiğim biftek (toplamda 2 parça 1 sigara paketi büyüklüğünde ancak gelir:))
gün içerisinde 1 litreden fazla su içtim, hala da içiyorum.
1 tane de maden sodası.
bugün çok güzel geçti şükürler olsun.
yok be kuzu, neden rahatsız olayım ki.
geçmiş olsun bu arada. ya ne güzel 75 kg ile 40 beden olmuşsun. ben hala 42'yim. :-( ama napalım, buna da şükür...
Günaydınnnn!!!
Lorlu dereotlu omletle başladım güne, yanına da omega3-ace selenyum vitamin ikilisini alacağım birazdan. Bakalım bu ay kendimi daha dinç daha iyi hissedecek miyim?"Koçak Farma'ya buradan sesleniyorum!..." diye başlarmışım lafa... İşten geçtim, komisyon verseler bari her yerde bahsedip bahsedip müşteri kazandırıyorum adamlara.
Bugün yağ ölçümüne de gideceğim benimkiyle... Kıyafetlerle falan tabii durulacak o tartının üstünde, daha çok gösterecek. "Düşündüğü şeye bak deli mi ne" diyeceksiniz de ne bileyim...
canlarım günaysın nasılsınız bakalım bu sabah
ahahahaha sen de bendensin desene
starbucks'ın en çok sevdiğim yanı arakladığım splendalar
ama ben toz olanlarını tercih ediyorum,kek falan pişirmek için iyi oluyor,sağlam da araklıyorum yani bir süre idare ediyor beni
yani 1 kahveye o kadar para veriyorsam o splendalar da hakkım diye düşünüyorum,belki ben çok tatlı kahve seviyorum dimiii ama
bu arada starbucks'ta kahvelerin kalori cetveli var,alın ondan koyun çantanıza.çok masum gibi görünen bir şurubun bile kaç kalori fark ettirdiğine şaşıracaksınızbizim için en masumu light süte latte
Günaydınnnn!!!
Lorlu dereotlu omletle başladım güne, yanına da omega3-ace selenyum vitamin ikilisini alacağım birazdan. Bakalım bu ay kendimi daha dinç daha iyi hissedecek miyim?"Koçak Farma'ya buradan sesleniyorum!..." diye başlarmışım lafa... İşten geçtim, komisyon verseler bari her yerde bahsedip bahsedip müşteri kazandırıyorum adamlara.
Bugün yağ ölçümüne de gideceğim benimkiyle... Kıyafetlerle falan tabii durulacak o tartının üstünde, daha çok gösterecek. "Düşündüğü şeye bak deli mi ne" diyeceksiniz de ne bileyim...
canlarım günaysın nasılsınız bakalım bu sabah
vayyy çıtırına gideceksin demek haaa,hadi bakalım çoook güzel geçsin inşallah
ayy çok heyecanlıyım 24 kasım buluşması için,o kadar çook istiyorum ki ödüm kopuyor bir terslik çıkacak diye
inşallah bir sorun çıkmadan kavuşuruzzzz,bol kahveli bol tatlılı bir c.tesi geçiririzzzzz
ahahahaha sen de bendensin desene
starbucks'ın en çok sevdiğim yanı arakladığım splendalar
ama ben toz olanlarını tercih ediyorum,kek falan pişirmek için iyi oluyor,sağlam da araklıyorum yani bir süre idare ediyor beni
yani 1 kahveye o kadar para veriyorsam o splendalar da hakkım diye düşünüyorum,belki ben çok tatlı kahve seviyorum dimiii ama
bu arada starbucks'ta kahvelerin kalori cetveli var,alın ondan koyun çantanıza.çok masum gibi görünen bir şurubun bile kaç kalori fark ettirdiğine şaşıracaksınızbizim için en masumu light süte latte
cnm çok tebrik ederim,inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın kuzum
Tavuk artık midemi bulandırıyoooor böykkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?