Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

özledim sizleri...
bilen bilir... geçmiş dönemde sıkı bir dukancı ve forum takipçisi olan ben... bazı ufak tefek sorunlar yüzünden forumdan ayrılma kararı aldım... 87 ile başladığım dukanda 71-72 ye kadar indim... güçlendirmeye geçemedim malesef... ama inşallah ikinci hakkımı da 1-2 yıl sonrasına saklamayı düşünüyorum... görüyorumki eskilerden kalanlar var... isterseniz bu dönemde küçücük neler yaptığımdan bahsedeyim... 8 eylülde düğünümüz oldu... herşey tahmin ettiğimizden çok daha güzeldi... ben 65 le gelin olmayı hayal ediyodum ama 72 de de gayet güzel bi gelin olmuştum herkes çok beğendi... kayınvalidemle olan sorunlarımızı hatırlarsınız... Allah'ım nazarlardan saklasın tüm sorunlar çözüldü herşey gayet güzel gidiyor... Bursa'dan İstanbul'a yerleştim... bir de işe başladım... veee imzamızda da göreceğiniz üzre bir melek taşıyorum... e tabi sayesinde kilo almaya başladım bile... ama üzülmüyorum... hem canımdan öte bi cana sahip olucaz hemde dukan bize bu işi öğretti zaten... ikinci ve son hakkımı doğum ve emzirme dönemi sonrası kullanıp, tüm evrelerini tamamlayıp kilo sorunum olmayan bir hayat sürmek istiyorum... hepinizin yolu açık olsun... tüm dilekleriniz gerçekleşsin inşallah... gerçekten inandığımızda Allah istediğimiz herşeyi bize veriyor...

düğünümüzden kareler görmek isteyenlere ;

Kır Düğünü Tadında Nikahımız :) | Facebook

Bir Başka Olur Sevenlerin Kına Gecesi | Facebook

heyyyy mirayım, senî gördüğüme çok sevindim canım)

öncelikle evliliğin sonrada bebişin hayırlı uğurlu olsun canım, allah bir yastıkta yavrucuğunla sağlıkla yaşamayı kısmet etsin:))

herşeyin yoluna girmesine de çok sevindim kayınvalidenle, şimdi nerdesin istanbul da?

EKİİİİMMM.... sende burdasın :) kurtköyde oturuyoruz... Bostancıda çalışıyorum...
güzel dileklerin için çok çok çok teşekkür ediyorum...

EKİİİİMMM.... sende burdasın :) kurtköyde oturuyoruz... Bostancıda çalışıyorum...
güzel dileklerin için çok çok çok teşekkür ediyorum...

Şimdi telefondan girdim mesajını gördüm canım, çok sevindim. Resimlerine de şimdî baktım, şahane bir gelin olmuşsun fıstığım, şimdi de çok tatlı bir anne:))

imzana baktım okudum, çok tatlı ya, kurşun kalemin arkasındaki silgiye sığarmış:)) hey allahım sen nelere kadirsin:)) nasıl bir heyecan vardır şimdi.

Ben de bu ara çok düzenli giremiyorum ama arada uğra canım benim.

Herşey gönlünce olsun, ömür boyu mutluluğunuz daim olsun canım.

canım yaaa... çooook teşekkür ediyorum... Allah razı olsun... heyecan da lafmı meleğimizin adı kurabiye... daha şimdiden konuşmaya başladık kurabiyemizle

Merhaba kızlar,

nasılsınız? Ben kuaförde saçımı boyatıyorum geçmişi okumak ne mümkün.

Sizde ne var ne yok, herşey yolunda mı?

Merhaba kızlar,

Biz çok iyyizz tatlımmmm :)) ne renge boyatıyosun bakalımm...

Ekimcim maşallah başladığımız gibi devam ediyorum callene de dukana da..

hiç kaçamak yok

senin durumlar nasıl..? biliyorum sen de aksatmıyosun

Merhaba kızlar,

ben iyiym cnm.Pazrtesı güçlendirme 2.yarıya geçiorum.temizlik yapıodum arada bi bakayim derken gördüm msjı sen ne durumdasın?

yooook kuzuuummm şekersiz aromalar var fındık falan,tercihinin şekersiz aroma olduğunu söylersen sakınca yok

heyyy medesaaa naptın sen yavrukuşum... yolu bitirmişsin tebrik ediyorum

mirayım yaaa valla ben de arkadaşlarla paylaşacaktım yani hatırlayabilecek eskilerle,mirayla yazıştık evlenmiş hatta hamileymiş diye ki sen zaten bağlanmışsın tekrar burdan da tebrik ediyorum kuzum,Allah hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin kiloları da boşver sonra nasıl olsa verirsin,en önmelisi senin ve bebişinin sağlığı
sorma kuzum valla 23 kilo verdim artık güçlendirmedeyim gayet iyi gidiyor
benim mesai bitti kızlar yavaştan kaçıyorum,bugün ananeciğimin doğumgünü ziyaretine gidicem
10 kasım diye heykelde 2400 gönüllüyle Atatürk portresi yapıldı bugün,izlemeye kaçtım bir ara.siz de akşam tv'den görürsünüz,çok gurur duyuyorum memleketimle bu vesileyle Atamızı da saygıyla anmış olalım
sizleri seviyorum,çok öpüldünüz bol eksili güzel bir h.sonu olsun inşallah

Ben de gördüm az önce anammm gönüllümüydü onlar...asker sandım görünce duygulandım,şimdi daha çok hoşuma gitti....

Ben de gördüm az önce anammm gönüllümüydü onlar...asker sandım görünce duygulandım,şimdi daha çok hoşuma gitti....

asker değil canım,onlar güzel memleketimin güzel insanları
gönüllü normal vatandaş ,kayıt yaptırıp karılıyorsun ve o portreyi oluşturanlardan biri oluyorsun.
siyaset yapmak istemiyorum ama gerçekten değerlerine sahip çıkan güzel İzmir'imle gurur duyuyorum

Nihayet yazdıklarınızı okuyabildim kızlar valla 2 günde anca okudum....Çok geçmiştende alıntı yapmak istemedim, ama söylemeden geçemeyeceğim bazı şeyler var:

Öncelikle şaşkın anne, çok kızdım valla kaynanana...Herkes söylenmesi gereken şeyleri söylemiş zaten de...Hangi çağda yaşıyoruz ya....Zamanında anneme de söylemişler kısırsın diyede seni okurken hüzünlendim... Yıllarca tedavi görmüş bundan bir 24 sene öncesini düşün.... ama hiç pes etmemiş ve nur topu gibi ikiz kızları olmuş...Yani ben ve kardeşim....Geçen gün gösterdi hamile olduğunu gösteren raporu....Hala da konu açıldığında gözleri dolar.... ki senin daha takiplerin bile yapılmamış.....

Ay tebrik ederim aliyecim yaaa siz kızlarla 24 kasımda buluşacaksınız, bununda kutlamasını yaparsınız artık ayyy keşke istanbulda yaşasaydım bende ahh ahh...

Dikkat ettim de müsli yedim demişsin...Bu bildiğimiz nesfit tarzı müslilerdense yasak tartınında pilini değiştirirsen tekrar gözlerini açacaktır

olmuyor amaa... ne o öyle pes edicem falan... yapma tatlım yaa... sen 20 kiloyu vermişsin, beraber daha ne kilolar vericez....o bilinçsizce yeme psikolojisinden bende de var....Hatta ben bunun için diyetisyene gittim kızlar...ama dukanı duyunca açtı ağzını yumdu gözünü....Neler neler demedi yaa... çok sinirlendim valla...Yahu diyorum bende kilo problemi yok, beslenme düzenimi değiştirmek istiyorum,sinirlenince ne gelirse önüme yiyorum, bunun için geldim diyorum ama nerde....nese dedim siz beni anlamayacaksınız....Siz dedim bir kibrit kutusu peynir listeleriyle insalara kilo verdirmeye devam edin diyerek çıktım odadan....ama hastane koridoru....Dedikodusuz olur mu hiç ordaki bayanlar başladı soru yağmuruna, nasıl kilo verdiniz, ne yiyorsunuz... aaaa sizin diet listeniz yokmu yani....sınırsız et, balık, tavuk mu yiyorsunuz..şimdi ben yağsız tavuğu istesem yiyebilir miyim die şaşkın bakışlar....Kitap tavsiye ettim...yani dukancanlarımız arttı

Valla ben utanmasam o splenda koydukları kutuyu çantaya boşaltıcam....bazı yerlede iki katlı oluyor ya, yukardada eleman bulunmuyor, kamera var ama olsun, alıyorum bir sürü splenda...Çok da rahat oluyor Americano ve latte bize uygun...Şekersiz aromaları var, sana koydukları gibi sanırım...Ben de hep istiyordum onlardan ama kalorisimi varmış onların :44: ben şekersiz diye bize uygun olur diye hep istiyodum onlardan...

Aklıma öğrencilik yıllarım geldi...Üniversitede kantinde şeker ve tuz paketlerini alır eve götürürdük

Son düzenleme:

Yok canım tatlandırıcıysa sakıncası yokmuş,ben mügeciği yanlış anlamışım

Aklıma öğrencilik yıllarım geldi...Üniversitede kantinde şeker ve tuz paketlerini alır eve götürürdük

Evett yaa bizim yemkhaneden direk koca koca tuzluk çalanlar vardı

Benim ilk deneyimim
bi de 3 yaşındayken renkli bilezik çalmışım da annem eve gelince fark etmiş,parasını vermeye gitmişler ertesi gün adam almamış biz amcayla aramızda anlaşmıştık hey gidi günler

Onlar olayı aşmışlar Tuzluk alınır mı yahu...Gerçi bizde de küllükleri yürütenler vardı

Annen çok utanmıştır kesin

saçımda kendi rengine gölge var canım dip boya yaptırdım biraz da kestirdim, iyi oldu:)

kaçamak yapmak yok tabi canım, sen bilinçli dukancansın, callan da aynen devam canım

ben iyiym cnm.Pazrtesı güçlendirme 2.yarıya geçiorum.temizlik yapıodum arada bi bakayim derken gördüm msjı sen ne durumdasın?

canım benim kolay gelsin temizlik, benim karıştı canım ya, ben çoktan geçmiş gîbiyim de geçmemiş gibiyim de 2. Yarıya, anlamadım:))

Kuzum benim demekki sen kaçtığınds gelmişim ben, yine karşılaşamadık:))

ben de Atamızı saygıyla anıyorum. Sabah oğlumu baskete götürdüm antreman başlamadan çıktık dışarı saygı duruşu, istiklal marşı, çok duygulandım. Hala değerlerini yitirmeyen bir sürü insanız, ne mutlu bunun bilincinde olana.

Kızlar benim yeni bi sorum var :26::26:

Kavanozda satılan kırmızı közlenmiş biberlerden aldım,Turşu gibi aynı..ama yapılışları hakkında hiç bi fikrim yok,

Bunları ömrü uzun olsun diye yağ ya da bizim için sakıncalı bi işlemden gecirmiyolar değil mi,

İçindekiler kısmında sirke ile ilgili yazıyo,
Tadı şekerli gibi geldi sirkeden mi kaynaklı acaba?
Yiyebiliyo muyuz sebze günlerinde

merhaba arkadaşlar, yazılanları okuyorum da yazamadan çıkıyorum. Neyse öyle böyle derken dukanda 2 ayımı doldurmuş bulunuyorum. dukan amcam hesaplarını çok iyi yapıyor.hatta bence kaçamaklarımızı bile hesaplayarak tarih veriyor diye düşünüyorum.
üç gündür yulaf kepeği yiyemedim. iştahım kapanmadı bir türlü. demek ki iştahı baya azaltıyormuş.şimdi gidip biraz yulaf ekmeği pişireyim stok yapayım. dolaptan çıkarıp yemek pratik oluyor.

geçenlerde kipadan takita tatlandırıcı aldım. ama çok kötü tadı ya...yaptığım kekler tuzlu gibi olmuştu.o günden beri de kullanmadım.

Bende burda ana törende görevliydim, çok duygulandık ya... ama 10 kasımda havaya askerler ateş ediyorlarmış, bu güne kadar hiç duymamıştım... işte 9.05 te siren sesi çalarken askerler başladı havaya ateş etmeye...ne şanski bizde onların biraz ötesinde duruyoruz.... Komutanları 4 askere ateş al diye bağırdığında yanımda patlayan tüfekten ödüm .... karıştı derler ya... valla öyle oldu...

Böyle suyun içinde olanlardan bahsediyorsan yiyebilirsin cnm, hatta onların patlıcan ezmesi olanları da var... ben onları da yiyorum.... güzel oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…