Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Şimdiiii ishal derken, gün içinde kaç kez oluyor? karın ağrısı, sancı vs oluyor mu? mide bulatısı vs başka bir durum var mı? 1 hafta splenda kullanma bir dene bakalım ne olacak :44:

1 yıldan fazla diyet yapınca, herşeyi deneyimliyorsun bacım :))

bugün 4 kaşık yulaf kepeği yemiş oldum. fazladan 1 kaşık süt tozu, 1 kaşık kakao, 1 tatlı kaşığı da mısır nişastası. bir sürü de tatlandırıcı. zaten camış gibi şiştim. ooooof of. şimdi tartılsam 70 kg çıkarım.

Hadi bakalım hayırlısı, kolayca atlatırsın inşallah ben o dönemde fincan kek yapıyorum, üzerine de 2 su bardağı süt ile puding, kekleri ince ince dilimleyip üzerine puding döküyorum baya koca bir tabak pasta gibi bişey çıkıyor ortaya anca bu kesiyor beni

bende koca bi parça kekin üzerine bir cezve dolusu puding döktüm. itiraf etmek gerekirse iğrençti. :))))) pudingi hiç sevmem. kek de takitayla çok kötü oldu. ama yedim gitti işte. maksat başka bi saçmalaık yapmamak... o kadar şişim ki, kilo almış gibi hissediyorum. öyle olmadığımı biliyorum ama naparsın... dün de simit ve kuruyemiş yedim zaten oooof of...

Ohh ohh maşallah, en kısa zamanda İstanbulu da görürsün inşallah

Normal bir mens döneminde bile o zorlukları yaşıyoruz ki sen kaç aydır bekliyorsun, seni biraz çalkalaması normal, umarım sular kısa zamanda durulur da az hazarla atlatırsın

Merhaba.. 80,5 ile bugün dukan'a başladım..

Başarılı oldum sanırım ama kahvaltı es geçti gibi oldu yumurta almaya üşendim bende 2 çatal peynir yedim =D

Ben listeler konusunda sıkıntılıyım ya tarifler konusunda da burada sanırım tecrübeli arkardaşlar oldukça çok yardım ederler ise çoooooooook mutlu olacağım =))

Şimdiiii ishal derken, gün içinde kaç kez oluyor? karın ağrısı, sancı vs oluyor mu? mide bulatısı vs başka bir durum var mı? 1 hafta splenda kullanma bir dene bakalım ne olacak :44:

Sıvı halde yapıyorum, ıkı uc sefer cıktıktan sonra hemen o gun duzelıyor, Yanı vucudumdan atınca heralde,artık tatlandırıcı mı labne mı dıyet recel mı ne onu, sonra tekrar duzene gırıyor. Herhangi bir ağrı sızı olmuyor, mide bulantısı da yok.

Bundan sonra çok azaltırım kullanmayı, madem bana yaramıyor. Çokta tüketmiyodum zaten.

Ama diyet reçele üzüldüm daha yeni keşfetmiştim. her gün meyveli yoğurt yemeyi planlıyodum.

1 yıldan fazla diyet yapınca, herşeyi deneyimliyorsun bacım :))

Hakikaten, biri sana dukanda şu da varmış dediğinde gülüyosundur herhalde, geç bunları diye.

Neyse iyi adetler. Ben regl dönemimi iple çekiyorum. bir dedikte iki üç kilo gidiyor. umarım sende de öyle olur.

Hımm 2-3 seferse fenaymış, demek ki baya dokunuyor sen kes onları bence, reçelin içinde de tatlandırıcı var zaten ama aspartam vardır onda o belki tek başına dokunmaz yoğurda karıştırıp yesen :44: labneyi zaten activia ile yapmışsın yanlış anlamadıysam o kafadan ishal sebebi

Hoşgeldin, hayırlı olsun. Ne konuda yardım istiyorsun ? Yumurta, özellikle de beyazı çok iyi bir protein kaynağı es geçmezsen daha başarılı sonuçlar alabilirsin.

sabah: 2 krep arasına bol light peynir

ara: light sütlü tatlandırıcılı az kayfeli neskayfe

öğlen: ton balıklı salata (dışarıda yediğimden light ton değildi, yağlıydı) ve zero

ara: yine aynı kayfeden ve mistrik

akşam: diyt reçelli yoğurt

birazdan mistik içicem

ben gün içinde tatlandırıcıyı çok kaçırıyorum. ama napayım başka türlü olmuyo(( bugün işyeirnde yine pasta vardı ve ben yine melul melul baktım. ama yemedim. yarın yine doğumgünü ve pasta tabii...

melul azra

yok yok akıllandım artık, dokunuyosa dokunuyo bende az yerim:)) keserim diyemiyorum, cunku tatlandiricisiz diyet gecmiyor.

activia'yla evet. aman nerden bilirdim/ bir daha mi tovbe:26:

bende aç kalıyorum demiştim bir sürü yenicek şey var demişlerdi bana...bende et tavuk çok yiyemiyorum miğdem almıyo ağzıma geri geliyo..sabah az ciğer kavurdum pişince küçük bir kaseyi bile doldurmadı ama onun bile zorla yarısını yedim...ama miğdem küçüldü galba alıştım bugünlerde ohhh yarın sebze var salatalık yiycem doya doyaa....

kaçamak yapmak bir balona iğne batırmaya benzer diyor Dukan abowww yandık kızlar

Melul azra
Bugün anca kahkaha attım size çok komiksiniz..

Bugün coh yedim valla koca bi tabak tonbalikli salata,kıymalı yoğurt,kefir,yine ton balığı,peynir,2yumurta,1tabak kepekli yoğurt..biri de ban yavaş diyeymis iyiymiş..

ciğer hayatımda ağzıma sokmadım
ben sabahları süt ile geçiriyordum ama artık sitedeki dukancı arkadaşlarımı dinleyip yumurta falan yemeyi düşünüyorum.
yarın benimde sebze protein günüm :)
şimdiden hazırladım köftelerimi, yoğurdumu ve ve ve haftalardır hayalini kurduğum turpotu salatasını :)

kızlar mısır unu tüketebiliyor muyuz seyirde?
bir çerkes yemeğimiz var da etle yapılıyor ama biraz mısır unu var içinde.
o yüzden sordum.

takıtanın tadı ıgrenc...almış bulundum bugün.tuzlu suya seker atmıs gıbı.az once sut ısıttım ıcıne attım kotuydu.kızımda karsımda nesguık kokuta kokuta...bıdemezmı anne sen artık nesguık sevmıyomusun bardagı burnuma dayayıp bı dene bak sevıceksın.yok kızım ben sevmem ....pooooohhhhhhhhhhhhh

Annem bana acıyor artık :) Çok zayıflamışım ona göre, bir şey olacak diyor korkuyor Daha yaklaşık 10 kilom var, çizelgeye bakmayın o gördüğüm en az kilo şimdi ondan fazlayım Ama azmettim spor ile o kiloyu en kısa zamanda görcem, ama annem spor iş güç diyet falan çok yorulduğumu sürekli dile getiriyor, ki bunu söyleyen annem diyeti bozduğumda çaktırmadan laf sokar demek ki artık ben oldummm zuhahahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…