Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende de aynısı oldu... hiç sıkıntı yapmayın...

sanırım bünyeden bünyeye değişiyor bu...

bak ben demiştim fındıktır diyeee.

Ben gülmek için yazmıştım sizde gülmüştünüz bu kadar yanlış kırıcı bişey olmadı bence ama hayırlısı

Zeynep seni anlayamıyorumm. Bir psikologa ihtiyacım var sanırım. Ay sen ne iş yapıyordunn :)

çıktım çıkmaz mıyım zaten bol gerilimli bir nöbet geçirdim (sistem yoktu da) ama çok şükür yine iyiydi
sıfır uyku , arkaya geçip koltukta oturmak yatmak gibi bir eylem bile yapmadım
sabahta gittim dukan dışı çiğ börek (şi börek ) yedim kaçamağın dibine vurdum kaç tane yediğimi yazmıyım benim çiğ börekler fındık değildi çünkü :))
1.5 2 saat uyudum fenerbahçe -karşıyaka basket maçına gittim (yendik elbette)
hiç oturmadım kısaca henüz tartıda bir artı yok hatta 2 gündür dışarı çıkmadığım düşünülürse iyi durumdayım sanki
dukan arkadaşlarım ben ettim siz etmeyin dukan yaparken çiğ börek yemeyin :))))

Bari bende yediklerimi yaziyim provokatör muamelesi görmiyim sabah süt yumurta öğlen salata 5gün protein yapıp seyire devam eldicem aksam hastam vardı kaçmadım 2saat onunlaydım sonra eve gittim çocuklarla oynadım bileydim uyarı var dururmuydum

selam kızlarrr
ben geldiimm , okulda bebeler dellendirdi bugün beni
bugün PS günümdeyim , öğlen kıymalı karnıbahar yemeği yaptım , içinede 2 tane havuç doğradım , uzun zamandır yememiştim , ilaç gibi oldu valla. yanınada 1 kase yoğurt yedim , buarada ben yoğurdumu yarım yağlı yiyorum , çünkü light olanın yağı %1 yarım yağlınınki %1.5

akşamada yemeğin kalanını yerim , bir PS gününüde böylece bitirmiş olurumm

harikasın Dukan gardaşım İpekciimmm

yattım yerleree yattıımm , Dukan 2012 staylaaa

canım benim , bence kitabı okumadan başlama , istersen kitabın gelene kadar protein ağırlıklı beslen , kitabını okuduktan sonra başlarsın , biliyorsun herkesin 2 kere DUKAN yapma hakkı var hayatta

Medesa dukan stop
Bana mail at stop
Konusu kesinlikle dukan enişte olsun stop
Ne güzel rejim stop
2 kaşık kepek kat 40 yıl hatırı olan kahveye stop

:)

Dukanıma ağrılar girdi yeminlennn

Ahhh yılların favori fıkrası bu benim kafamda. Dukana uygun değil ama :)

sen uydurursun onu bi DUKAN kalıbına
olmassa 2 kaşık kepekle karıştır , mikrodalgada 4 dakika pişirr

Pierre DUKAN Ağaoğlu haaa

ben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa

Afeerim Aliye Dukancanımm , kırmızı kurdalen benden olsunn

tatlım baban nasıl oldu ???
enginar cıxxx ben de çok seviyorum ama onun yasak olduğunu hatırlıyorum,zaten çok az yasak olan sebzeden biriydi

zeynepçim senin gerçek amacın nedir,napmaya çalışıyorsun cidden ben anlayamadım
kızgınlıkla söylemiyorum ama cidden ya benim kafam çok kalın yada ben samimi söylüyorum seni anlayamadım.
cevap yazmayayım diyorum ama yine de durduramıyorum kendimi.
7 fındık lahmacun yedim diyorsun ve dukan uyguluyorsun öyle mi.
kusura bakma ama kendi adıma benim dukan prensiplerime ve dukanın kendi mantığına zaten hiç uymuyor bu davranışın,dün 2 ekmek de yediğini yazmıştın.yani sen dukan yapıyorsan biz aylardır napıyoruz,biz başka bir boyutta mı yaşıyoruz
üstelik burda ben de dahil sana cevap yazmış olan insanlar varken bir sürü laf söyleyip çekip gittin.
biz burda her zaman tüm arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya,deneyimlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz,sonra da üstüne uyarı falan alıyoruz.çok ilginç gerçekten !
lütfen burda hiç bir arkadaşımıza haketmediği söylemlerde bulunulmasın
biz hepimiz birlikte bir yola çıktık ve birlikte başardık
ancak kendi adıma bu yolu ciddiye almayıp laf olsun diye sorular soran arkadaşlara daha fazla yardımcı olmak istemiyorum.
2 ekmek,7 lahmacun,4 bitter çikolata yedim eeee hadi yorum yapın diyen,yorumlarımızın üstüne bize terslenen ve dahası ben de böyle dukan yapıyorum ve kilo veriyorum diyen bir arkadaşımla ben şahsen ne deneyimlerimi paylaşmak ne de daha fazla yardımcı olmak istemiyorum.Kızmaca,bozulmaca olmasın lütfen ama samimi görüşümü paylaştım.
Modifiye ettiğin Dukan diyeti maceranda yolun açık olsun arkadaşım,başarılar

Ben gülmek için yazmıştım sizde gülmüştünüz bu kadar yanlış kırıcı bişey olmadı bence ama hayırlısı

Sıkıntımız şu Zeynepcim.. Dün seninle muhabbetlerle bir anlaşmazlık bir sıkıntı yaşandı hemen arkasından da topic konu dışı konuşma dolayısı ile uyarı aldı. Bir sinirli anına gelip senin bizi şikayet ettiğin düşünüldü. Ama öyle bir durum yok sanırım ortada..
Aslında dün senin yediklerinin fındık lahmacun olabileceği de söylendi, sana cevaplar da yazıldı, şakalarda ileri giden arkadaşlara böyle yapmayın da denildi. Ama şikayet eden sen değilsen bile senin muhabbetin hemen arkasından uyarı gelince ihale sana kaldı.
Diyorsan ki şikayet eden ben değilim, yapılan yorumları da gördüm ama sadece bana yetersiz geldi daha fazla motivasyona ihtiyacım vardı onu bulamayınca karşılıklı biraz gerildik, arkadaşlar arasında olur böyle şeyler geçer gider..
Yanılıyorsam düzeltin kızlar..

ben almadım, ben almadım. ama almam zaten, ben sizin gibi yaramaz, muzır, poşete konasıca biri değilim. gayet usluyum, edepliyim, akıllıyım. ben almadım, almam, almayacağım... aslaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dün yoktun tabi sen.. Ohh!!! Hihihi

Boşver bacımi konuş sen.. Ben takip ediyom seni.. Güzel yazıyon

NErde o nerdee Ben de şikayet etceeeemm... Sen ettin bence ehehe Sen ettin ben etme

Yemeyeydin iyiydi.. Ama arada olur öyle parmak ucu kadarları saymıyoruz

Kız bunlar şizofren mi hihihi Şaka hee Kızmaa :)) Çok komik anlatmışsın ama :))

İpeeekkk!! Koğuş arkadaşım oalcaksın vesselam İnşallah aynı koğuşa düşersek tabi hihiho

4 ayda 3ünü almışsın sadece iyi valla.. bıraksam ben 4 ayda hepiciğini alırdım..
Hoşgeldin.. Umarım bundan sonra sonuna kadar devam edersin.. Kolay gelsin..

kızlar buarada 10.10.12de başladığım Dukancımla bugün itibariyle tam 7 kilo vermiş bulunmaktayımm , I Dukan amcam ))

napayım kuzu. yalan söyleyecek halim yok. ben lor yemem. uzunca bir dönem sütaş süzme peynir ve başka normal peynirlerden yedim. sonra bahçıvan bembeyazın lightı çıktı ve onu yemeye başladım. şimdi de pınar premium light yiyoum. loru sadece ekmekte kullanıyorum. çok ender, evde peynir yoksa, pul biberle karıştırıp lor yiyorum. bahçıvan bembeyazla, pınar premium light olmas yine light peynir yiyemem. yiyemiyorum ben light peynir. light peynir de light yourtlar gibi ekşi oluyor. bunu her söylediğimde birisi çıkıp ben şu markayı yiyorum, şöyle güzel, böyle güzel dedi. her markayı denedim. ziyan olmasın bitsin diye yumurtaya karıştırıp yemekten canım çıktı. bende durum bu. herkesde farklı sonuç verebilir. kimse benden görüp de yemesin. ya da yerse de benden bilmesin :)))))

Ben zaten senin şaka yaptığını düşünmüştüm. Ama;

Bunu görünce herhalde ciddiymiş dedim.. Bir de yazıp sonra bir daha görünmeyince.. Ayrıca benin sana "Zeynep küstün mü? Biz cevap veriyoruz" falan gibi yazdığım yazıdan dolayı bana konu dışı konu dışı konuşmayın denmiş. "Altında bir de fabrikaya gidiyorum yarın iyi akşamlar falan yazıyordu" bu mudur yani dedim ben de. Saçma geldi.. İyi akşamlar bile demeyeceksek dedim.. Demek zeynep'den kaynaklı sorun dedim.. He sen de şikayet etmiş olabilirsin tamam.. Ama haksız buldum sadece. Çünkü cevap vermiştik.

Senden değilse de, bu söylediklerim sana değil o zaman.. Haksızlık yapan birileri var ama, bu kesin..

harikasın Dukan gardaşım İpekciimmm

Dukanıma ağrılar girdi yeminlennn

sen uydurursun onu bi DUKAN kalıbına
olmassa 2 kaşık kepekle karıştır , mikrodalgada 4 dakika pişirr

]

Gelelim fıkrayaaaaa
Kaizen blog basmışşş
Dizmiş kızları sırayaaa
Seçmiş içlerinden birinii
Kızın adı Aliye
Demişki Kaizen
Şİmdi gözlerini bağlayacağımmm
Herkesi sıradan geçireceksin,
Kim kitabı okumuş kim okumamış görmeden elleyerek söyleyeceksin
Aliye başlamış yoklamaya,
Bu okumuş bu okumamış, bu okumuş bu okumamış....
Kaizen dely olmuş tabi.
Ordan alakasız birini tutmuş foruma getirmiş. Bunu kesin bilemez demiş.,
Aliye başlamışş yoklamaya
Bu değil , bu değil. BU BİZİM BLOG dan değil.....

:)

fıkranın aslından güzel olmuş

bak ben demiştim fındıktır diyeee.

Zeynep seni anlayamıyorumm. Bir psikologa ihtiyacım var sanırım. Ay sen ne iş yapıyordunn :)

Kardeş beni anlayamam doğal kapasite meselesi herkesin psikoloğa ihtiyacı olabilir çok normal tavsiyeni dikkate alacağım.

Zeynep hanım İpek arkadaşımın yazdığı cevap yukarıda , sana psikologa git demiyor zaten , kendinin ihtiyacı olduğunu söylüyor , lütfen durduk yere polemik çıkarmayın , kapansın artık bu konu ....

herkese selamlaaar. geçmişi okumaktan poocalarımı yakıyodum az daha ama en keyifli geçmiş okumamdı vallahi bugünkü
omre mi ömre mi tam emin değilim isminden ama o pocadan yaptım üstüne de light kaşar rendeledim pek tatlı oldu tipleri:13:
yediğim o bi dilim pasta yüzünden 74lü bişlerde geziyorum, nerdeyse bi hafta oldu. yemeyeydim keşke of
cumaya kadar şehir dışında olucam ben, nete girerim muhtemelen ama giremeyedebilirim yani. omreyi de yanımda götürmek için yaptım zaten
eve dönünce hiç kaçamaksız ve hatta belki sınırlı izinlisiz devam etmem lazım dukana, şu kilo seyrini hızlandıriim biraz

hoşgeldin :) herkesi söylediği üzre kitabı edinip okuduktan sonra sorduğun sorular cevapsız kalmaz emin ol :)

günüm süper başladı sayenizde ay Allah hepinizi güldürsün inşallah

Amin denir buna

geçmiş olsun çok çok, çabuk iyileşin de şekerli şekerli içmek zorunda kalmayın şurubu inşallah

bugün ki kahvaltı 2 yumurta süt ve 1 kaşık yulaf kepeği çıptım sonra da kırmızı biber jülyen doğradım hahfif sote sonra karımşımı döktüm omlet yaptım doğru mu =))()

atakta sebze yasak
kitap siparişi verip kitabı bekleyemeyen arkadaşlar kitabınız gelene kadar her zaman yediğinizden daha az yiyerek motivasyon sağlayın kendinize bence, kitap gelince atağı okuyup başlarsınız hemen, başarılar

mantıklı bi uygulama ama ben bunu kendime su için uygulasam kesin iflas ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…