Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

tatlım baban nasıl oldu ???
enginar cıxxx ben de çok seviyorum ama onun yasak olduğunu hatırlıyorum,zaten çok az yasak olan sebzeden biriydi

cok iyi kuzucummmm evde masallahi var

enginari su sebepten sordum hani yag yakici özelligi var diye okumustum ansiklopedi de ama madem yasak bir bildigi vardir dukan amcamin

Arkadaşlar ben dün hepinizin ne kadar iradeli olduğundan algılarınızdaki seçicilikten saçma menülere cevap vermediğinizden bahsettim zaten hepinizin çok iyi kilo verdiğini dukan yapmasaydınız benim gibi olabileceğinizi vurguladım bana la yazacak yada akıl sağlığım ile ilgili yorum yapacağınız bir durum yok benim ifadelerim kırıcı deil zaten kimseyle atışmak için deil motive olmak için buradayız ben nerdeyse 1senedir bu foruma giriyorum yazarken yanlış anlaşılır tabi ama bu kadarına pes.neyse herşey hayırlıdır inş.bunları duymam gerekiyormuş duymuşum.

Kihkihkihhhkihh

muhahahahahahahah. ama neden ben neden ben :)))))))))))

1 ayda 7 kilo.. çok iyi tebrikler.. darısı başıma hatta başımıza

Maşallaaahhh!! Tütütüüt Püüüüü!!!

sağolun bebişlerimm , hepiniz benimm yafrularımsınızz

Allahhımm sana geliyooommm

Kardeş ben ona yazmadım bana gelen uyarıya yazdım ayyyy arkadaşlar lütfen ben forumdakilere yazmıyorum bana uyarı yazıp azarlayın hatun kişiye

Ama sen de yanlış anlamışsın. Çünkü öyle geyiğine konuşuyoruz.. Meselaa cümle içinde kullaniyim ben "Dukanımı bozdum ya laaa!" gibi gibi.. Öylesine yani. Tabi yazarken kaba olabiliyor, ama aslında sevimli bir dille söyleniyor. Sen de gülücük falan filan koymayınca yazdıklarına, seninkileri de dalgasına yazdığın anlaşılmadı yani. Ondan.. Neyse artık..

Kardeş ben ona yazmadım bana gelen uyarıya yazdım ayyyy arkadaşlar lütfen ben forumdakilere yazmıyorum bana uyarı yazıp azarlayın hatun kişiye

tamam Zeynep hanım , kapatalım konuyu , bi yanlış anlaşılma olmuş , bitti , tamammı ???

Hahah Ya öyle desene yaa Bi anlaşamadık.. Allahım ben de sana geliyorum!! Bugün baya gelen var Amanın kötü şaka Ama bence komik hahahha

kızlar şu gereksiz muhabetten ciddi anlamda sıkıldım ve gerçekten yavaştan sinirlenmeye başlıyorum,baharı hatırlattı durum bana müsadenizle ben azcık ara vereyim ,işime gücüme döneyim malum HasDukancılarla buluşmak üzere İstanbul'a gelmem gerekiyor Ancak randevu hızım tahminimden yavaş ilerliyor.Biraz pervaneleri takayım,hırsımı işten çıkarayım iyisi mi

bak ben sana sadece varyant dedim,sen kendini deşifre ettin
ben ne yediğini söylememiştim ve bence sen de kaç tane yediğini söyleme ama var ya fena canım çekti hee

cok iyi kuzucummmm evde masallahi var

enginari su sebepten sordum hani yag yakici özelligi var diye okumustum ansiklopedi de ama madem yasak bir bildigi vardir dukan amcamin

cnm ben bi araştırmaya çalışıcam kitabın hangi köşesindeydi netde okudum hatırlamıyorum ama kendim de enginarı çok sevdiğimden üzülmüştüm yasak olmasına,patates gibi demekki o da
babacığına çok sevindim kuzum,Allah bir daha göstermesin

Kardeş beni anlayamam doğal kapasite meselesi herkesin psikoloğa ihtiyacı olabilir çok normal tavsiyeni dikkate alacağım.

Sen kendime (bana , şahsıma , ipeğe ) yaptığım espriyi bile anlayamadın mııı
Kesinlikle kapasite meselesi çok haklısın.
Bak tavsiyeyi sana yapıp yapmadığımı bile anlayamamışsın.
Herkesin yerini biliyor olması çok güzell

Dukanı yanlış yapıyor olman ve kendince doğru olamanı savunman senin kararın. Burda seni uyarmadaki amacımız yeni gelen ve gelecek arkadaşlara yanlış bilgi vermemek.
İnternet bilgi kirliliği deposu.
Sadece buna müdahale etmeye çalışıyoruz.
Ama en güzeli sen ve senin gibileri ciddiye alıp cevap vermemek

Geçen gün trafikte eski sevgilimi gördüm. Durdum yol verdim. 2. keree....
Anlayana...

Kilosu 60 tl ye gojyberry bile aldım splenda tatlandırıcı yulaf kepeği ve bilimin lıght gıdalar kim tutar beni arkadaşlar bende gülücük yok yazımda umarım yanlış anlaşılacak bişey yoktur şimdiden helalleşelim ben sorun istemiyorum sandalda olsa

:)) olsun gizlimiz saklımız mı var
çekmesin canın
dukan varsa çiğ börek yok
benim nöbet ödülümdü o

Hadi kolay gelsin madem.. Bi daha öyle fındık kadar bile lahmacun yemek yok hee

Ayrıca :) şöyle yaparsan, şakacıktan olan şeyler anlaşılır :)) Böyle yaparsan daha da şakacık olur Böyle yaparsan kahkah olur :)) Hayırlı olsun..

Aslında ben herşeyde cevap veririm ama bunca açıklamadan sonra bi lafa bakıyorum birde söyleyene hayırlısı diyorum 2.şansı herkes hakeder hele bizamanlar sevgilim dediğiniz kişiyle keşke dememek için mantıklı olmuş tebrikler

Benim az sonra bi görüşmem var çoluk çocuk gelecekler bi aile dağılıyor ve sebebi 2.kadın gayet genç ve güzel 3çocuğuyla ortada kalabilecek fedakar bir anne çocuklarını düşünen ama eşini unutmuş bir baba ve 3çocuk kimin ne olacağı hayatın kime ne göstereceği hiç belli olmuyor insan kendinden vazgeçince herkesin ondan vazgeçmesi kolay oluyor demem iki dukan insanın kendi için yaptığı iyi birşey görüntü malesef çok önemli herkes için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…