tatlım baban nasıl oldu ???
enginar cıxxxben de çok seviyorum ama onun yasak olduğunu hatırlıyorum,zaten çok az yasak olan sebzeden biriydi
Gelelim fıkrayaaaaa
Kaizen blog basmışşş
Dizmiş kızları sırayaaa
Seçmiş içlerinden birinii
Kızın adı Aliye
Demişki Kaizen
Şİmdi gözlerini bağlayacağımmm
Herkesi sıradan geçireceksin,
Kim kitabı okumuş kim okumamış görmeden elleyerek söyleyeceksin
Aliye başlamış yoklamaya,
Bu okumuş bu okumamış, bu okumuş bu okumamış....
Kaizen dely olmuş tabi.
Ordan alakasız birini tutmuş foruma getirmiş. Bunu kesin bilemez demiş.,
Aliye başlamışş yoklamaya
Bu değil , bu değil. BU BİZİM BLOG dan değil.....
:)
Gelelim fıkrayaaaaa
Kaizen blog basmışşş
Dizmiş kızları sırayaaa
Kızın adı Aliye
Demişki Kaizen
Kaizen dely olmuş tabi.
1 ayda 7 kilo.. çok iyi tebrikler..darısı başıma hatta başımıza
Maşallaaahhh!! Tütütüüt Püüüüü!!!
Gelelim fıkrayaaaaa
Kaizen blog basmışşş
Dizmiş kızları sırayaaa
Kızın adı Aliye
Demişki Kaizen
Kaizen dely olmuş tabi.
Arkadaşlar ben dün hepinizin ne kadar iradeli olduğundan algılarınızdaki seçicilikten saçma menülere cevap vermediğinizden bahsettim zaten hepinizin çok iyi kilo verdiğini dukan yapmasaydınız benim gibi olabileceğinizi vurguladım bana la yazacak yada akıl sağlığım ile ilgili yorum yapacağınız bir durum yok benim ifadelerim kırıcı deil zaten kimseyle atışmak için deil motive olmak için buradayız ben nerdeyse 1senedir bu foruma giriyorum yazarken yanlış anlaşılır tabi ama bu kadarına pes.neyse herşey hayırlıdır inş.bunları duymam gerekiyormuş duymuşum.
Kardeş ben ona yazmadım bana gelen uyarıya yazdım ayyyy arkadaşlar lütfen ben forumdakilere yazmıyorum bana uyarı yazıp azarlayın hatun kişiye
HahahKardeş ben ona yazmadım bana gelen uyarıya yazdım ayyyy arkadaşlar lütfen ben forumdakilere yazmıyorum bana uyarı yazıp azarlayın hatun kişiye
çıktım çıkmaz mıyım zaten bol gerilimli bir nöbet geçirdim (sistem yoktu da) ama çok şükür yine iyiydi
sıfır uyku , arkaya geçip koltukta oturmak yatmak gibi bir eylem bile yapmadım
sabahta gittim dukan dışı çiğ börek (şi börek ) yedim kaçamağın dibine vurdum kaç tane yediğimi yazmıyım benim çiğ börekler fındık değildi çünkü :))
1.5 2 saat uyudum fenerbahçe -karşıyaka basket maçına gittim (yendik elbette)
hiç oturmadım kısaca henüz tartıda bir artı yok hatta 2 gündür dışarı çıkmadığım düşünülürse iyi durumdayım sanki
dukan arkadaşlarım ben ettim siz etmeyin dukan yaparken çiğ börek yemeyin :))))
cok iyi kuzucummmm evde masallahi var
enginari su sebepten sordum hani yag yakici özelligi var diye okumustum ansiklopedi de ama madem yasak bir bildigi vardir dukan amcamin
Kardeş beni anlayamam doğal kapasite meselesi herkesin psikoloğa ihtiyacı olabilir çok normal tavsiyeni dikkate alacağım.
ben enginarin etli kizimlari yasak yapraklari yenebiliyo diye hatirliyorum. sapkasi nisastaliymis ama yapraklari normal sebze gibiymis. neyse daha iyi hatirlayan arkadas yanitlasin.
birisi de boyle yazmis
The Dukaners.com forum • View topic - Artichoke information
kızlar şu gereksiz muhabetten ciddi anlamda sıkıldım ve gerçekten yavaştan sinirlenmeye başlıyorum,baharı hatırlattı durum banamüsadenizle ben azcık ara vereyim ,işime gücüme döneyim malum HasDukancılarla buluşmak üzere İstanbul'a gelmem gerekiyor Ancak randevu hızım tahminimden yavaş ilerliyor.Biraz pervaneleri takayım,hırsımı işten çıkarayım iyisi mi
bak ben sana sadece varyant dedim,sen kendini deşifre ettin
ben ne yediğini söylememiştim ve bence sen de kaç tane yediğini söyleme ama var ya fena canım çekti hee
cnm ben bi araştırmaya çalışıcam kitabın hangi köşesindeydi netde okudum hatırlamıyorum ama kendim de enginarı çok sevdiğimden üzülmüştüm yasak olmasına,patates gibi demekki o da
babacığına çok sevindim kuzum,Allah bir daha göstermesin
Kilosu 60 tl ye gojyberry bile aldım splenda tatlandırıcı yulaf kepeği ve bilimin lıght gıdalar kim tutar beni arkadaşlar bende gülücük yok yazımda umarım yanlış anlaşılacak bişey yoktur şimdiden helalleşelim ben sorun istemiyorum sandalda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?