Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Damardan girmişsinnn
Benim 10 kilom kaldı
Yani 1 soruna cvp verebilirimm fazlasını istemem :)
Müsli tarifi verdi geçen gün bir arkadaş. Tamamen dukan tarzı yani sınırsız yiyebilirsin.
2-3 çeri domatess sebzeye girmiyor. GÜncellemeyi geç bu kitapta sık yapmamak koşuluyla serbestt. azıcık salça azıcık soğan vb...
Egzersizler kitapta mevcut. Nette resimleri de var. Bknz google. Ama ilk başta çıkan o sanak zenci yarması olan değil aldanmayalıö. Çok kolay sabah 5 akşam 5 dk.

2 + 1 yapsan 10 gün kadar. Sonra seyre devam. SOnrada ver elini güçlendirme...

Yürüyüşe çıkıyorum =)))))))))) Paşazadem ne kadar dayanır ise o kadar yürüyeceğiz =)) oğlum 20 aylık

Canıımmm Komşun doğru demiş. Vücudun direniyor işte.. Sen moralini bozdukça daha da direniyor bak.. Alıyosun veriyorsun metabolizman da bozuluyor. Artık almıcaz kuzum yaa.. Şimdi ivmeler aşağı gidecek artık Ne güzel yavruşların da vaarr Yaşlı hissetmem :)) ama yine de el öptürmeye gerek yok.. Ben öperim onlarııı Seni de öperiimm bildirimleri de mutlaka yap bak o zaman daha dikaktli olursun belki.. daha iradeliii Hadi bakalım fight
Senin boyun kaç kuzuuu? Onu da de bakem

gunaydın kızlar

gecen hafta:63

buhafta 62.6

ucundan gordum 62yı 60 la guclendırmeye gececem hadi hayırlısı :)
Hadi bakalım maşallaahh inşallaahh

Ben sana hep boyunu soruyorum, sen de hiç cevap vermiyorsun :S :)) Bi söylesen iyiydi :)

Merhaba. Belli şeylerde sınır var ama, proteinde yok ki.. İstediğin kadar yağsız saf protein yiyebilirsin. O yüzden artılarınızın sebebi yemeniz değil. Köfte Dukan'a uygunmuş, isterseniz 5 değil 15 tane yiyebilirdiniz yani.. Ertesi gün belki çok yediğinizden dolayı artı çıkar ama sonra gider onlar. Ne kadar çok saf protein o kadar çok eksi demek. Süt ve süt ürünlerini 1 kilo ile sınırlamış mesela. 1 kilo yemek içmek çok da kolay değil zaten. Bu gayet geniş bir sınır. Yumurta kolesterolü olanlar için sınırlı, o da sağlık için.. Ayrıca sebze protein günlerinden sonra tartıda artı görmek çok doğal. Asıl eksiler saf protein günlerinden sonra oluyor. Bazen liste isteyenler oluyor. bu diyette liste yok diyorsunuz burun kıvırıyorlar. Bu sefer örnek yazıyor insanlar da. Dukan'ın kitabında da var liste örnekleri. Ama o sınırlı olduğu için değil. Ye yiyebildiğin kadar protein yani Moral bozmaya gerek yok. Hem moral bozuyorsanız da her gün tartılmayın o zaman. Haftada 1 veya 2 tartılsanız eksileri gördükçe daha çok mutlu olursunuz bence.

Merhaba Hoşgeldin. Sen zaten normalmişsin :) Daha normal olmak istiyorsun heralde :)) Kitabı okudun mu? Dukan testini yaptın mı?

Günaydın Canlarım

Hastalıktan nefret ediyorum, öksürmektende, ilaç kullanmaktanda çohhhh mutsuzum
Kilo verememişim olduğum yerde saymışım
.............

Oyyy :2: geçmiş olsuuunnn

Günaydın :)
Dukan'da Perşembeler meşhurdur

Çaylar da serbest tabiki.. ve tabiki de şekersiz olacak. Süt tok tutar İyidir süt

Günaydın.. Hemen cevap veriyim, zayifet geçiriyim
Müsli yemiyoruz, izin yok Arkadaşlardan müsli duyduysan o dukan müsli. Kepekle yapılıyormuş, bir tarif vermişti arkadaş. Yapay, paketli ürünler yasak bize.. İzin yookk..!
O dediğin şey kitapta da yazıyor diye biliyorum ben. Yani mesela bi kaç sap maydanoz falan yiyebilirsin sp günlerinde. Ya da yemeklere tat versin diye 4te 1 soğan falan kullanabilirsin. Ama güncelleme oldukça bi şekilde haberimiz oluyor Sen burda sor, cevap verilir Yine de ne oalcak 2-3 çeri domatesten yani. Hiç yemem daha iyi :))
Dukan egzersizleri de kitapta yazıyor. Ayrıca google ararsan resimlerle falan beraber çıkabilir sanırım

İpekoooo Sen yarın bi daha bildir Senin kilolar tartıdan korkup şişiyolar

Son düzenleme:
bugün bende dukana başlamış bulunmaktayım
zamanında gelip bakmalarım vardı cok sacma geliyodu ama
iyiyce arastırınca cok normal geldi ve dün işyerimde yemem için
birkaç sey aldım

gün içindeki menümü şu şekilde planladım sizce nasıl

sabah kahvaltı 2 yumrta + az yaglı peynir(yagsız bulamadım ama az yaglı tüketenlerde var)
öğlen yemegine kadar acıkırsam peynir atıstırım
öğlen ızgara tavuk düşünüyrm
yine aksam yemegine kadar ton balıgı
aksam yogurt yulaf ekmeği

istanbul buluşmasına gelebilir miyim diye niyetleniyorum bazen, birşey çıkmazsa uğramayı düşünüyorum, çekirgelere izin var mı?

Çaylar serbest, kahve de serbest. Mesela ben her sabah mutlaka sütlü kahvemi içiyorum, arada bol bol çay da gidiyor. Kafein için belirli bir mg sınırı vardı sanki ama hatırlamıyorum, 2den fazla içmemeye özen gösteriyorum.

Bir de ozzy: ben seni twitterda tespit ettim sanki, orada dün başka biri acılı muffinlerden paylaşmadıysa tabii. :)) Ekledim hemencecik. :))

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlarrr

Utanç verici bildirimi yapayım hemen: 59.2
2 gün içinde tamıtamına +1kilo almışım ama pek takmıyorum üzmüyorum kendimi, vallah hiiiiiiççççç üzemem kendimi bu yüzden bacılarım çünkü zaten adet olmak üzereyim, yani her an başlamak üzere
bu hafta 'sıfır otur seda' ile sınıfda kalıyorum

ay cannım sen de benim gibisin demek pes etmek yok daha da azimli bundan sonra, haftaya damgamızı vuraceeezzz heyheeyytt:13: bu arada ben de 1.63 boyundayım, 1.63lülerin kötü haftası demek ama haftaya bol eksilerimiz olcak kız, bak görcen

günaydın ozzy fazla zamanım yok şuan ama hemen yazayım, çünkü müslü yiyen benim...o dukan yemek kitabında yazan bir tarif. tarifi foruma yazdım, istersen tekrar yazarım senin için..cok basit aslında

hadi kızlar ben kaçarrrr

Bu gida intolerans testi ne olaki, arkadasta fazla varmis bir tane aldim.

Cok mesgullermis, ta araliga randevu verdi. faydasini gorsem bari.

Bazı besinlere karşı daha hassas olabiliyormuşuz, mesela bazı insanlar süt ürünlerini daha zor sindirebilirmiş, veya glutene karşı hassasiyetin olabilir (çölyak hastalığı değil de hazımsızlık, başlangıç olarak), vs... Bu tür hassasiyetlerin kilo alımında da etkili olduğuna inanılıyor, hem de o besinlerden daha az tüketirsen veya hiç almazsan daha sağlıklı olurmuşsun. Ben de fırsat sitelerinde görüyorum merak da ettim ama bir yandan testi yapsam, domatese karşı hassassın yeme dese ben yemeyecek miyim? Yiyeceğim. :44:
Kan alıp mı bakıyorlar o kısımlarını bilemiyorum, bizleri bilgilendirirsin her zaman olduğu gibi. :)

Merhaba Hoşgeldin. Sen zaten normalmişsin :) Daha normal olmak istiyorsun heralde :)) Kitabı okudun mu? Dukan testini yaptın mı?

teşekkür ederim ama normal durmuyorum çok kilo aldım bu ara kitabı okumadım hafta sonu tuyap ta bulursam alacağım ve okumaya başlayacağım inşallah testi yaptım ilk 4 gün atak sonra 40 gün sonra 58 gün şeklinde devam ediyor en son 59.2 kilo olarak hesaplıyor inş doğru yapmışımdır

Gıda intoleransını yaptırdım. ingiltereye gönderilen esas olanmış.. Sonuç hemen hemen herkese çıktığı gibi bana da maya , domates olarak geri döndü. maya demek yoğrut, peynir, içinde maya olan her türlü ekmek poğaça, sirke, şarap, bira...... gibi gibi. uzayıp gidiyor.. zayıflama için düşünülüyorsa sonuç sınıfta kaldı bende. tam 1 ay birebir uydum. evde mayasız ekmek bile yaptım. sonuç koca bir 0. ama tabi metabolik olarak hızlanma yavaşlama mide yanması gaz problemleri filan gibi bir durum için yaptırılacaksa olabilir. şirkette 3 kişi aynı anda yaptırdık. hepimizde maya sabit diğerleri değişkenlik gösterdi. yine de karar sizin...

Eksilere izin verilmiyor diye biliyorum ben.

evet spora ilk basladiginda arti kilo bile goruyorsun. o yuzden endiselenme:)

Eksilere izin verilmiyor demisim ekşilere olacak tabi:)

Ay canım valla bi nar ekşim var, onu da kullancam yani haha Kullandım da yani :) Limon güya çok kullanınca meyve gibi oluyor, çok kullanmayın deniyor ama, nar ekşisi de nar gibi mi oluyormuş

Resmi olarak bildirim yapayım. ilk heyecan devamlı kilomu yazıp yazıp durdum forumda:)

başlangıç 5.11.2012
kilo = 78
hedef = 65

bugün = 75.8
boy =162

müsli soruma cevap bekliyorum lütfenn..

Ozzycan :)) Ayın 8'inde kaç kiloydun biliyin mi? 1 hafta önce yani

Yürüyüşe çıkıyorum =)))))))))) Paşazadem ne kadar dayanır ise o kadar yürüyeceğiz =)) oğlum 20 aylık
Oyyy Yürüyüşüne kurbaannn =)
Allah bağışlasıınn..

günaydın ozzy fazla zamanım yok şuan ama hemen yazayım, çünkü müslü yiyen benim...o dukan yemek kitabında yazan bir tarif. tarifi foruma yazdım, istersen tekrar yazarım senin için..cok basit aslında

teşekkürler cevap için. bulmaya çalışırım. bir ara vakit bulursanız yazarsanız da süper olur tabi. belki benim gibi yeni olanlar vardır forumda:)

merak iste, bir gidip bakayim. gida intoleransinin farkli firmalar yapiyormus. bir firmaya yaptiranlarda genel olarak ayni gidalara karsi intolerans gorunuyormus. Bir de daha onceki gun yedigin gidaya intolerans cikiyormus.

Valla bana et intoleransi cikarsa, aynen yemeye devam ederim. Gerci bazi yerlerde de diyete baslamadan once mutlaka onerilir diyor. internet bilgi kirliligi dolu oldugundan, kendin denemeden pek bilemiyosun faydali olup olmadigini. Bi de plasebo etkileri de oluyor:)

Günaydın canlarımmmm,hepiniz için güzel bir bildirim günü ve bol eksiler olsun inşallah

hehehehehe hani arabaların arkasında yazar ya 'hatalıysam arayın' gibi olmuş
hoşgeldin canım,yanlış bişey yok.haftaya bu bilgilerine güncel kilonu da ekler,listeye girer böylece her hafta değişimlerini görebilirsin,başarılar

günaydın dukanımın gülü
yaa ben 8 kere wc'ye gittiğine inanamıyorum,gerçekten şaka gibi.iyi de bu kadar performansa ben senden _2 beklerdim vallahi,için dışın boşalmış resmen yahuuu

ozzyy bak sana benim eski diyetisyenimin bana kurduğu cümleyi aynen yazıyorum :
'kadınların metabolizmaları erkeklerden farklı işler.1 kadın ancak ayın 1 haftası gerçek kilosundadır.regl öncesindeki 1 jafta vücut su toplar şişer,regl boyunca zaten şişsindir,regl sonrasındaki 1 hafta da adapte olmaya çalışır.yani sadece bunun dışındaki 1 hafta gerçek kilodasındır' heh işte tam böyle demişti.yani şu an sen de regl öncesinde olduğun için vücudunun su toplaması normal,şişlik olması,kilo veremiyor gibi olman normal.yine sen aynı kilondaymışsın,pek çoğumuz bu dönemlerde + bile gördük.ama regl sonrası bolca _ göreceksin,rahat ol yani

cnm güncellemelerle ilşgili bişey söyleyemeyeceğim ama kitapta dukan egzersizleri mevcut.
bu vesileyle yeni başlayan arkadaşlarla bir bilgi paylaşmak isterim.haklı olarak pek çoğunuz ilk önce kitabın sizi ilgilendiren atak ve seyir kısmını okuyup bırakıyor,geri kalanı sonra okurum diyorsunuz,ben de öyle yapmıştım
oysaki ilerleyen sayfalarda tarifler,egzersizler olduğu gibi pek çok püf nokta da var.
örneğin sınırlı izinlilere ilerleyen sayfalarda rastlayacaksınız.
yada mesela buz emmek,soğuk duş yapmak,soğuk et yemenin daha fazla kalori harcattığı gibi püf noktalar hep ilerleyen sayfalarda.
bu sebeple bence kitabın devamını da mutlaka okuyun.işinize yarayacak çok fazla püf noktasına denk gelecek,belki de doğru sandıklarınızın yanlış olduğunu göreceksiniz

cnm sen bu sporla var ya 55'i bile görürüsün ben sana diiim
kuzum sen nasıl nar ekşisi kullanıyosun yahu,yasak o yasak
yeni çekirgeler huu yemeyin nar ekşisi
ben de çok severim kendisini ama öylece duruyor dolapta.bir kere onun içinde şeker var,külliyen olmaz,duraklatır
bu arada azrasıla nereye yazmış bulamadım,alıntı yapamadım ama o da gelse buluşmamıza çok sevinirdim ben de cidden.
bizi seven azraya onu seven dukaniçelerinden sevgilerle
ya kızlar ne dicem,bu takitanın birkaç çeşidi var.bana sorarsanız siz yanlış olanı aldınız,onun için beğenmediniz
ben alırken dikkatli inceledim,bazısı sadece soğuk tüketiliyor yani sıcak içeceğe ve pişirmeye uygun değil.
eğer sizin aldıklarınız ondansa,bu sebeple acı bulmuş falan olabilirisniz

kızlar,

takita form tat 60 prebiyotik lifli tatlandırıcı kullanan var mı?

tatlişkom ben tabletini de kullanıyorum,gayet memnunum valla.ama pişirince falan toz formunu beğenmeyen arkadaşlar oldu,yukarıda da yazdığım gibi onlar farklı formunu almış olabilirler.benimki pişince kötü falan olmuyor sadece splendanın tadı daha tatlı mesela 4 kaşık splenda konuyorsa ben 5 yada 6 kaşık takita koyuyorum toz formda.tablette de splendayı da tek tablet kullanıyordum,takitayı da

seyir evresinde nar eksisi kullanabiliyor muyuz?

canım kullanamazsın

ahahahahahaha valla bir nar ekşim var çok iyi yaaa,şey gibi olmuş ayy valla bi keyfim içkim var ona da karışmayın der gibi olmuş

Selam kızlarrr

bildirim bildirim bildirim 91,5

Ya ben bu dukan egzersızlerının ılk ıkısını hiç üçüncüsünü biraz dördüncüsünü full yapabiliyorum.. Ileri derecede bel fıtıgı oldugu ıcın ben bacagımı bıle elımle kaldırıyorum Napcam ben sımdı.. Sonmus balongıbımı dolascam..:26:

Günaydın canikoommm

Valla sebze günlerinde öğle yemeklerinde salata yediğim zaman, salatama döküyordum ben. Restoranlarda falan sulandırılmış oluyor zaten öyle şeyler ama.. Yine de yasaksa yasaktır tabi. Aman bi kaç minnak damla da duraklama mı yapcak yaaww.. Yani yeni başlayanlar kullanmasın tabi.. Ben kendim için diyorum. (Not: 7,5 aydır Dukancanım Yeni başlayanlara cııss!! )Benden geçti artık.. Önümüzdeki maçlara bakcez

He valla canım.. Bittim dün akşam ama; bi eksilme yok. Artı da yok 100 gr bile oynamadı tartı.. ama diyorlar tecrübeliler de önceleri şişiyor ya kaslar.. Ondandır heralde.. Ben Callan bile yapınca ertesi gün artı çıkıyordum. 2 hafta olacak başlayalı. Bi vücut alışsın bakalım.. Bugünlerde kabızlık da var yaaa :26: Eskiden olmazdı pek Karnım hep şiş. Ama bu hafta hiç yulaf kepeği yemedim onun da etkisi vardır sanırım. Bugün geldi kepeklerim
Eczanede de splenda varsaa.. Tamamdır bu iş

Canım senin aldığın işte takita formtat 60 değil mi? Ben ondan alıyorum.. Belki de keki çok pişirdim ondan beğenmedim ben. Bi de yeni aldığım aromalardan koymuştum içine.. Bazı aromalar da çok fena yaa.. Deneyince anlıyorsun :120: Ama yoğurda katıyorum, öyle de tadını sevmiyorum. Ucuz olduğu için almıştım. Dediğin gibi ondan çok kullanmak gerekiyor. Tarifte 3 kaşık yazıyosa ben 5 kaşık koyuyorum anca tadı geliyor keklerde.. Neyse.. Ben artık yine splendaya döndüm

Bugün de protein günü yapacaktım ama sabah ekmek yedim. Yine de yapıcam, çünkü yarın yemeğe davetliyiz, yarın yapamam. Öpüyoommm

gunaydın mıllet.regl olcam ondan sanırım hıc keyfım yok,,bi an once aksam olsunda ewe gıdeyım derdındeyım..bide aksam kırılan dişim için dişçiye gittim yeri agrıor,pufff atınn beni denizlereee,yalan dunya size kalsın
oyy olsun ne güzel gene de ..ben önümüzdeki hazirana diye korktum
küççücük kalmışsın yaa maşallah

saol tsk ederım,,darısı sana.ama daha cok kucuk deilim soyle 1-2 kılo daha wersem cok gusel olurdu

ewt bende bzn damagımda cıkıor yara,o yuzden vıtamıne basladım bende bugunlerde.

canlar hani aylar önceee terziye cicilerimi vermiştim ya daraltması için,hiç sormuyosunuz.heh ben söliiim işte en sonunda bu akşam gidip alıcam bakalım nasıl oldular

daha almadınmı laaa sen onları bunca zmn??? gerı bollasmıstırki simdi onlar :111:

tm ıste bende onu diorum..kadıkoy uzak diorum,emınonu civarı sankimm daha uygun diorum.alternatifi olanlarda sunsun diorum..aynı sey yanı

kızlar seyir evresini nasıl geçirsem kararsız kaldım :26::26::26:

1/1 mi yoksa
5/5 mi yapmalıyım siz hangisini yapıyorsunuz ve önerileriniz nelerdir?

kesınlıkle 1+1.

yasenam yaa ama neyın war senın :2:

muslı yasak onu bırısı kendısı yapmıstı kepekten,o musli o musli yanı bu tarz guncellemelerı ben facedekı Simlanın sayfasından görüyorum,ordan takıp edebilirsin.10 kılo wermeyım artk ama 1-2 daha wersem fena olmaz :111:

bence 3 gun atakla yenıden seyırden basla.ben olsam öle yapardım yanı.

öle olmuş gerçekten teşekkür ederim inşallah ilk 2 gün başarırsam gerisi çok kolay gelicek şimdilik çok iyi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…