Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydınnnn

Başka birşey derken ne gibi bişeyyy aceppp kuzummm?

Bilmiyorum ki ben de mesela ramazandan kalan oruçlarım var onları mı tutsam dukan usulü ama ezan erken okunuyo ya ayıp olur gibi geliyo bana şimdi

2 + 1 yapsan 10 gün kadar. Sonra seyre devam. SOnrada ver elini güçlendirme...

Kitabı bir kez daha okuyayım ben, belki işime yarayacak bir ayrıntı daha bulurum, bu olabilir bak

bence 3 gun atakla yenıden seyırden basla.ben olsam öle yapardım yanı.

En az 2 gün atak cepte canım zaten de 3 olur mu bilmiyorum, haftasonu geliyor ya malum, balığı artık salatasız yiyemem mümkün değil

selam dukancanlar,
ben geçen hafta azcık kaçakam, azcık fazladan sınırlı izinli derken, üstüne bir de ödem eklenince aldım başımı gittim. regl olcam sanıyodum ama hala bişey yok. öyle salak salak takılıyorum işte

başlangıç:101
hedef: kaç bilmiyorum artık. valla benim de kafam karıştı
geçen hafta:66.8
güncel 67.5
boy:153

ahahahahahaha valla bir nar ekşim var çok iyi yaaa,şey gibi olmuş ayy valla bi keyfim içkim var ona da karışmayın der gibi olmuş

Onu düşünerek yazdım Bi içkim var, ona da karışıyosun be kadıınn!

Ay canım bilmiyorum kii :44: Geçmiş olsuun.. Bel fıtığı varsa başka egzersizler denemelisin.. Mekik falan da çekemezsin o zaman.. Vardır ya bi alternatiff..
Napalım.. Sönelim de artık düşüncez gerisini

Günaydın :)) Günaydın daa Kusura bakma ama valla korkmaya başladım ben senin bu söylediklerinden :S Umarım şaka yapıyorsundur :S 1-2 kilo daha versem mi dedin sen Şaka di mi :S Canım bak çok ciddi söylüyorum, kötü olacak eğer verirsen. Hatta yine söylüyorum 1-2 kilo alabilirsin.. Ben normalde zayıf olalım amaann, zayıflıktan zarar gelmez diyenlerdenim ama.. 34 bedenden de zarar gelir bence.. Biraz daha verirsen biteceksin.. Giydiklerin de yakışmıcak hee. Kal böyle ve artık olmayan kilolarını düşünmekten vazgeç :S

Başlangıç kilom 87,5
boyum 1,75
başlangıç tarihi :07.11.2012
gecen haftaki kilom (08,11,12de) 86,5
bu sabah itibariyle : 84,1
yani -2,4
dün yaptığım ekmek ve kekler maalisef çop kutusunu boyladı cok iğrençtiler...bu sabahta 1 kaş.yulaf+1 yumurta+lor dan omlet yaptım bu yenilebilecek gibiydi afiyetle hüplettim..ya ben mi yanlış yapıyorum acaba takita toz aldım keke koydum güzel kabardı ama tadı çoook kötüydü miğdemi bulandıracak kadar...

kızlar siz daha tecrübelisiniz nasıl menüm

kuzummm hayır yaaaa bak işte siz yanlış formunu almışsınız,ondan beğenmediniz.
ben formtat 60 almıyorum,sarı paketi alıyorum.resimleri ekleyeceğim şimdi.tablet de resimdekini kullanıyorum yine.
bu takitanın bazı formları direkt kullanım için,yani pişirmeye uygun değil.siz pişmeyen cinsini yeşil olan kutuyu almışsınız sanırım
benim aldığım sarı olan,bu pişince tadı falan değişmiyor,ben memnunum yani üstelik yarı fiyatına ve gramajı daha fazla

delym benim de protein günüm bugün ve ilk defa çok şükür ekmek yememem gerektiğini hatırladım
her sabah 2 dilim ekmeğimin üstünede mikroda peynir eriterek kahvaltı yapmaya alıştığımdan perşembeleri de unutup ekmeğimi yemiş oluyordum ama yine de protein günü yapıyordum.yani sorun değil,elmel yedinse de devam protein gününe

bende sarı olanı aldım ama tadı tuzlu gibi.....

cnm bende öle dusunuodum ammaaaaa taki düne kdr bu sene moda olan fırfırlı etekler warya ondan almıstım,,dun gıydım o bana daha önce göbegın war demıstı ya bi arkadas hanı bulusmada sölemıstım,,aynı sahıs dunde bana bu etek basenlerını cıkarmıs dedı :111: anaaa laa dedim gerı seyıre donup 1-2 kılo mu wersem acep o fotoyu az sonra facede paylasırım,,bende anlamadım artk iyi miyim deil miyim

kız yine mi rocco yedin yoksaa
şaka bir yana geçmiş olsun kuzum
ayrıca sen artık kilo konusunu abartma istersen,daha nerene vereceksin.boşver o arkadaşını da kıskanmış o seni belli

bende sarı olanı aldım ama tadı tuzlu gibi.....

öyle sek olarak tadına bakmadım yani ama pişirince tuzlu falan değil,yine de tercih meselesi tabi herkes aynı şeylerden aynı lezzeti alamayabilir

kuzum sen güçlendirmede kilo verirdin aslında ama bence güçlendirmeyi doğru dürüst yapmadın. sınırlı izinliler biraz fazla kaçtı, araya azıcık normal beslenme girdi. protein biraz azaldı, meyve belki luzumundan fazla girdi... yanılıyorsam düzelt ama seni takip ettiğim kadarıyla öyle gittin biraz. bu da güçlendirmede kilo vermeni egelledi. bence bu problemi düzeltmen gerekiyor asıl. gerisi senin kararın. 2 gün p ile başlarsın, sorun değil.

ya kızım bırak yaaaaa

Bilmiyorum ki ben de mesela ramazandan kalan oruçlarım var onları mı tutsam dukan usulü ama ezan erken okunuyo ya ayıp olur gibi geliyo bana şimdi
...........
Ayıp olur... hahaha Ben de öyle düşünüyorum bazen yaa Ayıp olur mu ki

Öyle deme canımcıımm Senin bak bugün tam 1 yıl oldu resmi kayıtlara göre Bir hafta da abartmışsın çok mu..? Değil bence.. Tereciye tere satiim Hiç üzülmeee!! Gidecek onlaarr Bence regl olacaksın sen ve ondan da böyle depresiflik var. Olaydın da kurtulaydıınn

Onu ben de beğenmiyorum.. ama bak sen hangisini alıyorsun? MEDESA fotoları paylaşmış. Takita Formtat 60 alıyorum ben. Onu beğenmiyorum.

Bi de hedef kilon kaç

Ben Simla'nın sitesinden görmüştüm ve Takita Formtat 60 alıyorum demiş o. Hatta Splenda karamelize olmuyor diye, özellikle krem karamel yaparken iyi oluyor diyordu formtat 60 için. Ben de o dedi diye, özellikle onu alıyordum. Üzerinde de yazıyor, pişirilebiliyor.. Ama farkı ne senin aldığınla, bilmiyorum.. İncelemiştim hepsini ama.. Belki benim aldığımın kalorisi daha düşüktür.. Bi de formtat 60 prebiyotik lifli. Hani bağırsakları çalıştırıyor falan gibi gibi.. Sanırım lifli olduğu için de tadı kötü :120: Bir de senin aldığını deniyim bakiyim O güzelmiş demek :) İyi ki söylemişim adını hihi

kız yine mi rocco yedin yoksaa
şaka bir yana geçmiş olsun kuzum
ayrıca sen artık kilo konusunu abartma istersen,daha nerene vereceksin.boşver o arkadaşını da kıskanmış o seni belli

yok cnm aynı rocco yedıgım diş :111: ancak gıdebıldım daha

Canım kızma ama valla hala "anlamadım" diyorsun ya 1 kişinin lafına bakıp.. Pesss Bence o kız senin çirkin olmanı istiyo.. Biraz daha kilo verirsen Somalilli gibi olacaksın.. Bu da son söyleyişimdir yani.. Daha da gerisini sen bilirsin..
Hem ayrıca bana daha kilo verme diyorsun 60 kilomla, kendi vücut kitle indeksin 18'e dayanmış, daha veriyim mi diyorsun.. Bence sen gerçekten iyiye doğru gitmiyorsun.. Hasta olacaksın kafana taka taka Allah korusun..

ya kızım bırak yaaaaa
Di mi ama hahah

Love Bari burda söyleme daha veriyim mi falan diye.. Valla linç edecekler seni, ben söyliyim Ben de başlarına geçicem o olacak XS beden giyip de ay daha kilo mu versem, göbeğim mi çıktı sanki falan diyenler gibi oldun valla..ki XS giyiyorsundur ya da yakında giyersin :)

sönüncede iyi olmuyor kuzum yaa.. oyle gorunmektense ne yalan soyleyım kılolu gorunmek daha ıyıdır be..

kızlar siz daha tecrübelisiniz nasıl menüm

aksam menun cok cok az.. ye canım yemeden olmaz.. sınır yokkı zaten.. az yemek zaten kacamagıda tetıklıyor...

yaa simlaya da sevgimiz saygımız var ama sen onu değil beni dinle
1 kutu da bu sarıdan alıp pişir bakalım nasıl bulacaksınben bir kutu denedim,baktım güzel sonra hemen 10 paket stokladım
ev zaten yulaf kepeği,buğday kepeği ve tatlandırıcıdan geçilmiyor

tmm be tmmm..listeden attınız ztn burdanda atında tam olsun diorum işte atın beni denizlereee,,yalan dünya size kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…