Günaydınnnn
Başka birşey derken ne gibi bişeyyy aceppp kuzummm?
2 + 1 yapsan 10 gün kadar. Sonra seyre devam. SOnrada ver elini güçlendirme...
bence 3 gun atakla yenıden seyırden basla.ben olsam öle yapardım yanı.
ahahahahahaha valla bir nar ekşim var çok iyi yaaa,şey gibi olmuş ayy valla bi keyfim içkim var ona da karışmayın der gibi olmuş
Ay canım bilmiyorum kii :44: Geçmiş olsuun.. Bel fıtığı varsa başka egzersizler denemelisin.. Mekik falan da çekemezsin o zaman.. Vardır ya bi alternatiff..Selam kızlarrr
bildirim bildirim bildirim 91,5
Ya ben bu dukan egzersızlerının ılk ıkısını hiç üçüncüsünü biraz dördüncüsünü full yapabiliyorum.. Ileri derecede bel fıtıgı oldugu ıcın ben bacagımı bıle elımle kaldırıyorumNapcam ben sımdı.. Sonmus balongıbımı dolascam..:26:
gunaydın mıllet.regl olcam ondan sanırım hıc keyfım yok,,bi an once aksam olsunda ewe gıdeyım derdındeyım..bide aksam kırılan dişim için dişçiye gittim yeri agrıor,pufff atınn beni denizlereee,yalan dunya size kalsın
saol tsk ederım,,darısı sana.ama daha cok kucuk deilim soyle 1-2 kılo daha wersem cok gusel olurdu
.......
.......
muslı yasak onu bırısı kendısı yapmıstı kepekten,o musli o musli yanıbu tarz guncellemelerı ben facedekı Simlanın sayfasından görüyorum,ordan takıp edebilirsin.10 kılo wermeyım artk ama 1-2 daha wersem fena olmaz :111:
...........
bugün bende dukana başlamış bulunmaktayım
zamanında gelip bakmalarım vardı cok sacma geliyodu ama
iyiyce arastırınca cok normal geldi ve dün işyerimde yemem için
birkaç sey aldım
gün içindeki menümü şu şekilde planladım sizce nasıl
sabah kahvaltı 2 yumrta + az yaglı peynir(yagsız bulamadım ama az yaglı tüketenlerde var)
öğlen yemegine kadar acıkırsam peynir atıstırım
öğlen ızgara tavuk düşünüyrm
yine aksam yemegine kadar ton balıgı
aksam yogurt yulaf ekmeği
Günaydın canikoommm
Valla sebze günlerinde öğle yemeklerinde salata yediğim zaman, salatama döküyordum ben. Restoranlarda falan sulandırılmış oluyor zaten öyle şeyler ama.. Yine de yasaksa yasaktır tabi. Aman bi kaç minnak damla da duraklama mı yapcak yaaww.. Yani yeni başlayanlar kullanmasın tabi.. Ben kendim için diyorum. (Not: 7,5 aydır DukancanımYeni başlayanlara cııss!! )Benden geçti artık.. Önümüzdeki maçlara bakcez
He valla canım.. Bittim dün akşam ama; bi eksilme yok. Artı da yok100 gr bile oynamadı tartı.. ama diyorlar tecrübeliler de önceleri şişiyor ya kaslar.. Ondandır heralde.. Ben Callan bile yapınca ertesi gün artı çıkıyordum. 2 hafta olacak başlayalı. Bi vücut alışsın bakalım.. Bugünlerde kabızlık da var yaaa :26: Eskiden olmazdı pek Karnım hep şiş. Ama bu hafta hiç yulaf kepeği yemedim onun da etkisi vardır sanırım. Bugün geldi kepeklerim Eczanede de splenda varsaa.. Tamamdır bu iş
Canım senin aldığın işte takita formtat 60 değil mi? Ben ondan alıyorum.. Belki de keki çok pişirdim ondan beğenmedim ben. Bi de yeni aldığım aromalardan koymuştum içine.. Bazı aromalar da çok fena yaa.. Deneyince anlıyorsun :120: Ama yoğurda katıyorum, öyle de tadını sevmiyorum. Ucuz olduğu için almıştım. Dediğin gibi ondan çok kullanmak gerekiyor. Tarifte 3 kaşık yazıyosa ben 5 kaşık koyuyorum anca tadı geliyor keklerde.. Neyse.. Ben artık yine splendaya döndüm
Bugün de protein günü yapacaktım ama sabah ekmek yedim. Yine de yapıcam, çünkü yarın yemeğe davetliyiz, yarın yapamam. Öpüyoommm
kuzummm hayır yaaaa bak işte siz yanlış formunu almışsınız,ondan beğenmediniz.
Ben formtat 60 almıyorum,sarı paketi alıyorum.resimleri ekleyeceğim şimdi.tablet de resimdekini kullanıyorum yine.
Bu takitanın bazı formları direkt kullanım için,yani pişirmeye uygun değil.siz pişmeyen cinsini yeşil olan kutuyu almışsınız sanırım
Benim aldığım sarı olan,bu pişince tadı falan değişmiyor,ben memnunum yani üstelik yarı fiyatına ve gramajı daha fazlaEki Görüntüle 553412 Eki Görüntüle 553411 Eki Görüntüle 553410
Günaydın :)) Günaydın daaKusura bakma ama valla korkmaya başladım ben senin bu söylediklerinden :S Umarım şaka yapıyorsundur :S 1-2 kilo daha versem mi dedin sen Şaka di mi :S Canım bak çok ciddi söylüyorum, kötü olacak eğer verirsen. Hatta yine söylüyorum 1-2 kilo alabilirsin.. Ben normalde zayıf olalım amaann, zayıflıktan zarar gelmez diyenlerdenim ama.. 34 bedenden de zarar gelir bence.. Biraz daha verirsen biteceksin.. Giydiklerin de yakışmıcak hee. Kal böyle ve artık olmayan kilolarını düşünmekten vazgeç :S
gunaydın mıllet.regl olcam ondan sanırım hıc keyfım yok,,bi an once aksam olsunda ewe gıdeyım derdındeyım..bide aksam kırılan dişim için dişçiye gittim yeri agrıor,pufff atınn beni denizlereee,yalan dunya size kalsın
saol tsk ederım,,darısı sana.ama daha cok kucuk deilim soyle 1-2 kılo daha wersem cok gusel olurdu
ewt bende bzn damagımda cıkıor yara,o yuzden vıtamıne basladım bende bugunlerde.
daha almadınmı laaa sen onları bunca zmn??? gerı bollasmıstırki simdi onlar :111:
tm ıste bende onu diorum..kadıkoy uzak diorum,emınonu civarı sankimm daha uygun diorum.alternatifi olanlarda sunsun diorum..aynı sey yanı
kesınlıkle 1+1.
yasenam yaa ama neyın war senın :2:
muslı yasak onu bırısı kendısı yapmıstı kepekten,o musli o musli yanıbu tarz guncellemelerı ben facedekı Simlanın sayfasından görüyorum,ordan takıp edebilirsin.10 kılo wermeyım artk ama 1-2 daha wersem fena olmaz :111:
bence 3 gun atakla yenıden seyırden basla.ben olsam öle yapardım yanı.
bende sarı olanı aldım ama tadı tuzlu gibi.....
günaydın kuzucanlar, dengesiz rachelden hepinize selamlar, sevgiler, öpücükler
Ben güçlendirme de kilo verecek miyim, veremeyecek miyim, ne zaman vericem diye düşünmekten bıktımseyirden de bıktım ataktan da bıktım diyeti bırakıyorum dermişim
Valla hepsinden bıktım ama Azra'nın, Aliye'nin bu şevkini aklıma getirip kendimi gaza getirdim ve 5 kilocuk daha verinceye kadar seyire devam edicem
Şimdi size bir sorum var, ben arada çok belirsiz günler yaşadım, diyet içi mi dışı mı olduğu belli olmayansizce böyle bir durumdan sonra seyire devam etsem kilo verebilir miyim? başka bişey mi yapsam ki ? sonra güçlendirmeye geçsem
cnm bende öle dusunuodum ammaaaaa taki düne kdrbu sene moda olan fırfırlı etekler warya ondan almıstım,,dun gıydım o bana daha önce göbegın war demıstı ya bi arkadas hanı bulusmada sölemıstım,,aynı sahıs dunde bana bu etek basenlerını cıkarmıs dedı :111: anaaa laa dedim gerı seyıre donup 1-2 kılo mu wersem acep o fotoyu az sonra facede paylasırım,,bende anlamadım artk iyi miyim deil miyim
Bilmiyorum ki ben demesela ramazandan kalan oruçlarım var onları mı tutsam dukan usulü ama ezan erken okunuyo ya ayıp olur gibi geliyo bana şimdi
...........
Öyle deme canımcıımmselam dukancanlar,
ben geçen hafta azcık kaçakam, azcık fazladan sınırlı izinli derken, üstüne bir de ödem eklenince aldım başımı gittim. regl olcam sanıyodum ama hala bişey yok. öyle salak salak takılıyorum işte
başlangıç:101
hedef: kaç bilmiyorum artık. valla benim de kafam karıştı
geçen hafta:66.8
güncel 67.5
boy:153
Onu ben de beğenmiyorum.. ama bak sen hangisini alıyorsun? MEDESA fotoları paylaşmış. Takita Formtat 60 alıyorum ben. Onu beğenmiyorum.Başlangıç kilom 87,5
boyum 1,75
başlangıç tarihi :07.11.2012
gecen haftaki kilom (08,11,12de) 86,5
bu sabah itibariyle : 84,1
yani -2,4
dün yaptığım ekmek ve kekler maalisef çop kutusunu boyladı cok iğrençtiler...bu sabahta 1 kaş.yulaf+1 yumurta+lor dan omlet yaptım bu yenilebilecek gibiydi afiyetle hüplettim..ya ben mi yanlış yapıyorum acaba takita toz aldım keke koydum güzel kabardı ama tadı çoook kötüydü miğdemi bulandıracak kadar...
kuzummm hayır yaaaa bak işte siz yanlış formunu almışsınız,ondan beğenmediniz.
ben formtat 60 almıyorum,sarı paketi alıyorum.resimleri ekleyeceğim şimdi.tablet de resimdekini kullanıyorum yine.
bu takitanın bazı formları direkt kullanım için,yani pişirmeye uygun değil.siz pişmeyen cinsini yeşil olan kutuyu almışsınız sanırım
benim aldığım sarı olan,bu pişince tadı falan değişmiyor,ben memnunum yani üstelik yarı fiyatına ve gramajı daha fazlaEki Görüntüle 553412 Eki Görüntüle 553411 Eki Görüntüle 553410
kız yine mi rocco yedin yoksaa
şaka bir yana geçmiş olsun kuzum
ayrıca sen artık kilo konusunu abartma istersen,daha nerene vereceksin.boşver o arkadaşını da kıskanmış o seni belli
Canım kızma ama valla hala "anlamadım" diyorsun ya 1 kişinin lafına bakıp.. Pessscnm bende öle dusunuodum ammaaaaa taki düne kdrbu sene moda olan fırfırlı etekler warya ondan almıstım,,dun gıydım o bana daha önce göbegın war demıstı ya bi arkadas hanı bulusmada sölemıstım,,aynı sahıs dunde bana bu etek basenlerını cıkarmıs dedı :111: anaaa laa dedim gerı seyıre donup 1-2 kılo mu wersem acep o fotoyu az sonra facede paylasırım,,bende anlamadım artk iyi miyim deil miyim
Di mi ama hahahya kızım bırak yaaaaa
Ay canım bilmiyorum kii :44: Geçmiş olsuun.. Bel fıtığı varsa başka egzersizler denemelisin.. Mekik falan da çekemezsin o zaman.. Vardır ya bi alternatiff..
Napalım.. Sönelim de artık düşüncez gerisini
kızlar siz daha tecrübelisiniz nasıl menüm
Ayıp olur... hahaha Ben de öyle düşünüyorum bazen yaa Ayıp olur mu ki
Öyle deme canımcıımmSenin bak bugün tam 1 yıl oldu resmi kayıtlara göre Bir hafta da abartmışsın çok mu..? Değil bence.. Tereciye tere satiim Hiç üzülmeee!! Gidecek onlaarr Bence regl olacaksın sen ve ondan da böyle depresiflik var. Olaydın da kurtulaydıınn
Onu ben de beğenmiyorum.. ama bak sen hangisini alıyorsun? MEDESA fotoları paylaşmış. Takita Formtat 60 alıyorum ben. Onu beğenmiyorum.
Bi de hedef kilon kaç
Ben Simla'nın sitesinden görmüştüm ve Takita Formtat 60 alıyorum demiş o. Hatta Splenda karamelize olmuyor diye, özellikle krem karamel yaparken iyi oluyor diyordu formtat 60 için. Ben de o dedi diye, özellikle onu alıyordum. Üzerinde de yazıyor, pişirilebiliyor.. Ama farkı ne senin aldığınla, bilmiyorum.. İncelemiştim hepsini ama.. Belki benim aldığımın kalorisi daha düşüktür.. Bi de formtat 60 prebiyotik lifli. Hani bağırsakları çalıştırıyor falan gibi gibi.. Sanırım lifli olduğu için de tadı kötü :120: Bir de senin aldığını deniyim bakiyimO güzelmiş demek :) İyi ki söylemişim adını hihi
Canım kızma ama valla hala "anlamadım" diyorsun ya 1 kişinin lafına bakıp.. PesssBence o kız senin çirkin olmanı istiyo.. Biraz daha kilo verirsen Somalilli gibi olacaksın.. Bu da son söyleyişimdir yani.. Daha da gerisini sen bilirsin..
Hem ayrıca bana daha kilo verme diyorsun 60 kilomla, kendi vücut kitle indeksin 18'e dayanmış, daha veriyim mi diyorsun.. Bence sen gerçekten iyiye doğru gitmiyorsun.. Hasta olacaksın kafana taka taka Allah korusun..
Di mi ama hahah
LoveBari burda söyleme daha veriyim mi falan diye.. Valla linç edecekler seni, ben söyliyim Ben de başlarına geçicem o olacak XS beden giyip de ay daha kilo mu versem, göbeğim mi çıktı sanki falan diyenler gibi oldun valla..ki XS giyiyorsundur ya da yakında giyersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?