Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Merhaba herkese...
Bildirimim var..Lütfen beni de listeye alın..

Başlangıç tarihi: 09.11.2012
Başlangıç kilosu:76 kg
Boy :1.61 cm
Hedef kilo: 55 kg
Şimdi ki kilo: 74.1 kg

Giden: -1.900 kg...

merhaba kızlar,

bende dün başladım dukana. bugün 2. atak günüm, ama midem inanılmaz bulanıyor. bu normal mi ya? benim midem kolay kolay bulanmaz dı?!!!
bu arada dünden bügüne -1kg vermişim. ama kendimi inanılmaz kötü hissediyorum.
bugünde dukan kitabını alıcam daha doğru hareket etmek için. bakalım ne olacak.

yerim senin tereni kız :)))))

ben de alttaki kutudan aldım. 60 değil de, diğerinden yani. valla splendadan sonra berbat geldi. pişince hafif acılaşıyor ama daha kötüsü tadı tuzlu gibi, bi garip...
ayrıca ekonomik gibi görünüyor ama değil. splendanın gramajı az, fiyatı pahalı ama takitayı splendanın 2 katı kullansam bile aynı tadı elde edemiyorum.

aliye ya cok guldumm

gülme, ben gülüyo muyum? kızım bi daha sana yeter falan demiycem. zayıfla sen az daha zayıfla. biz de sana yardım için konser düzenleyelim. vi ar dı vööööööööööööööööööörld vi ar dı çıldrıııııııııııııııııııııııııııııııııııın...

canım hoşgeldin
çok haklısın kitabı hemen almalı ve okumalısın.kitabı okumadan başarılı olamazsın
ilk günler mide bulantısı,baş ağrısı,halsizlik olabiliyor.ancak atak bitip seyire geçtiğin zaman bunlar düzene giriyor.
şimdiden başarılar

ahahahahaha ayyy aliyeem çok güldüm allah da seni güldürsün e mi

Selam canlar :)

Eveeet büyülü bohça hoş bişeyyyyy deneyin için içiniz ısınsın...:)

başlangıç tarihi:24.09.2012
başlangıç kilo:77
geçen haftaki kilo: :71.8
şu anki kilo:70.6
hedef:55
fark:-1200 gr
sabah ezanı itibariyle böyle ben kaçıyorum kızlar hepiniz öpüldünüz

Güne başlangıç saatin süper
Ben de o saatlerde uyandım bir kalp sıkışmasıyla hem de sıçrayarak..artık yumurtamı 4 ten 1 e düşürmeye karar verdim..bi de çöllerde kalmış gibi susuzlukla uyandım ...

artık metabolizmamızı öğrendik..nerde ne olacağını ne yapmamız gerektiğini çok iyi bilir olduk..o yüzden sıkıntı yapma zaten de çarelerini yazmışsın..yeterki uy onlara

Ben de eylül 15 de başlamıştım..ve 67 kilo ile..nası 58 oldum anlamadım ..hedefin yakındır kuzum sabret proteinlere yüklen

Süt çeşit olsun diye
çay ve bitki çayı olur olmaz olur mu hiiç

Senin kitabın daha gelmemişti di mi..

Bozma moralini canım öncelikle sabır ardından yeşil çay vee egzersiz

tok karnına hayatta tartılmam deli miyim hatta çok sexy tartılırım tartılırken donarım..oyh o basküle çıplak ayakla basmak nasıl bişeydir bilen var mı :18:

1 kilo fark var aramızda bende 58 olmak istiyorum inşallah başarırız ben 65.5 kiloyum

Başarırsınız canım..hiiç endişelenmeyin ben bile başardım
dukan 58 mi dedi sana,bana da 58 dedi ama şu an hala fazlam var,hedefi daha da aşağı çekmek isteyebilirsin..

Yürüyüşe çıkıyorum =)))))))))) Paşazadem ne kadar dayanır ise o kadar yürüyeceğiz =)) oğlum 20 aylık

oyy yazık kız o kuzuya yerim ben o paşazadeyi..

Çekirge olarak ben de orda olmak istiyorummmm gel birlikte olalım

geç kaldım mı bildirim için bilmiyorum ama zaten hiç iç açıcı bir bildirimim yok bu hafta

başlangıç :31,10,2012
boy:158
başlangıç kilo:63,3
hedef:50
geçen hafta :60,6
bu hafta:60,6

sanırım daha şimdiden duraklamaya girdim ben..

bu arada bu ara işler yoğun biraz geçmişi okuyamadım kusruruma bakmayın.. sevgiler ve de bol eksilerr

kanal tedavisi mi ? ben en iyisi yarın acil bir doktor bulup dişlerimi sağlığa kavuşturayım, korkarım ki bir şehit verdim ağzımda sanki (umarım yanılıyorum ve hiç bir dişim gitmez)

umarım gitmez hiç bir dişiniz.. ben cidden üzülüyorum kurtulabilecek dişler geç kalındığı için kaybedilince.. ki aslında bütün dişler sıkıntı ilk başladığında müdahale edilirse kurtulur...

kanal tedavisi mi ? ben en iyisi yarın acil bir doktor bulup dişlerimi sağlığa kavuşturayım, korkarım ki bir şehit verdim ağzımda sanki (umarım yanılıyorum ve hiç bir dişim gitmez)

umarım gitmez hiç bir dişiniz.. ben cidden üzülüyorum kurtulabilecek dişler geç kalındığı için kaybedilince.. ki aslında bütün dişler sıkıntı ilk başladığında müdahale edilirse kurtulur...

Günaydiiiiiiiin sevgi ciceklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy kahvemi yudumlarken iki tablet tatlandirici atmisim cok sekerli geldi beeee.....herneyse seviyorum hepinizi yine icim kaynadi sacmalamadan susucam ama sonra anlamiyorsunuz falan yazdiklarimi

Ben bugün bildirim yapmama khakkimi kullanicam ilk kez regl dönemim bitmedi daha 3 gün var istemiyorum

DELY
Kuzucuuuum banada bi hafta sonra 5 ay olacak 7 kiloda kalicam diye korkuyorum bari 8 9 yapaydim verdigim kiloyu. ayyy o spinning süper bisisiii ama ben birakmistim alt bacaklarim at gibi tövbe tövbeeee ama popo falan güzellestiriyor ayni anda kollar da calisiyormussss

RACHEL
kuzuuum ben kac kez bozdum basladim biliyorsun sinirlilardan uzak durararak aynen seyire devam et bence cok gecmeden vücudun gevsemesin dukan disiplininden cikmasin hadi gel san yetisirim belki yine yarisirim smiley bile güldü buna

LOVE buradan barbiemi kiskanip laf atan arkadsa selam ederim geri kalan kismini icimden söylerim

IPEKTOMMM
-200gr okadar wc ye cok fena ya ama banada olmadi degil haftaya artik bak ccumartesi bulusuyoruz bir kilo gitsin ozamana kadar belki o günde abartirirz yeme isini

[

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…