- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Kitapta tam tersi ama bende senin dediğin gibi olması gerektiğini düşünüyorum. Saf protein (SP) demek yerine sadece protein (P) desek daha mantıklı yani. SP de neymişş. Ama kitapta öbür türlü yazdığı için karıştıranlar olabilir diye ben kısaltma kullanmamaya çalışıyorum. Sebze protein günü, protein günü neyim diyorum.
OyyyO kötü olmuş. Tatlandırıcı alıp regl zamanları onunla bi şeyler yapabilirsin.. Bebeğin de madem sütten kesilmek üzereymiş, e 20 aylıkmış zaten di mi, bence diyeti yapmanda sakınca yok.. Ama tabi doktor değilim yani. Ben olsam yapardım.
8 günde 2,5 kilo vermişsin hala da beceremiyorum diyorsun canım.. Naz mı yapıyosunuz nispet mi nedirBen de öylen rosto yedim. Başka bir şey yoktu yenecek. En yazğsız en protein oydu.. Gayet de Dukan'a uygun gördüm yani. Dalyan köfte de onun gibi bişey değil mi işte :44: Bence hiç de bozmamışsın. Mecbur kaldıysan, aç kalmaktan iyidir.. Çok da güzel gidiyorsun hem, maşallah sanaaaa
Geçmiş olsun müstakbel annecikGeç kalmadın daaa, boyun kaç bakalım
Ne kadar mutlu mutlu anlatmışsın sen öyle yaaaHay maşalah Neşen daim olsun :)) İstediğin kiloyu da gör inşallah
...dolap ağzına kadar kase kase bol malzemeli aşure ve kurabiyeler ile dolu iken ,bütün bunlara göz yumabilmektir
evet evet ben olmuşum
OyyyO kötü olmuş. Tatlandırıcı alıp regl zamanları onunla bi şeyler yapabilirsin.. Bebeğin de madem sütten kesilmek üzereymiş, e 20 aylıkmış zaten di mi, bence diyeti yapmanda sakınca yok.. Ama tabi doktor değilim yani. Ben olsam yapardım.
[/B][/FONT][/SIZE]
Ne kadar mutlu mutlu anlatmışsın sen öyle yaaaHay maşalah Neşen daim olsun :)) İstediğin kiloyu da gör inşallah
Benim gibisi yoktur emin olun inanın çoook dikkat ettim etmeye de çalışıyorum..Kist de sol yumurtalığım alındı.. ve kansersin denildi tüp bebek ile belki dediler..Ama şükürler olsun Rabbim nasip etti..O yüzden sanki 10 yıl sonunda çocuk sahibi olmuş gibiydim..Söz konusu oğlum olunca titiz davranıyorum..Ama şuan sütten kessem bile olur ama keyif yapıyor kuzum..Sütün az zaten 1 dakika da bitti diyor olsa zaten diyet e başlamam..
ayrıca ilgin için de teşekkür ederimmm =)))
...dolap ağzına kadar kase kase bol malzemeli aşure ve kurabiyeler ile dolu iken ,bütün bunlara göz yumabilmektir
evet evet ben olmuşum
herkeslere merhabalar kaç gündür int. problem var giremiyorum. şimdi de hemen çıkmam lazım umarım herşey yolundadır. bu arada bildirim yapayım hemen
başlangınç: 01.11.2012
Başlangıç kilo: 69.1
geçen hafta ki kilo: 66.7
şuanki kilo: 64.8
fark: 1,9
hedef kilo: 60 (62 de olabilir)
boy: 169
sizce nasıl, nasıl bana kalırsa dukan amcanın söylediği 63 günü tamamlamadan hedef kiloma ulaşacam
kendinize çooookkk iyi bakın....
senin fotoyu boşver, seni çok gördük biz. sen asıl şu arkadaşının fotosunu bi paylaş da maymun edelim kendisini. :)))))
canım çok sevindim bebişine kavuşmana
şaşkınaneeee bak bu da sana örnek olsun,boşu boşuna üzme e mi kendini
afferim kuzuma
cnm ben de dukanın verdiği tarihten 1 hafta önce hedefime ulaşmıştım,sende de aynısı olabilir yeterki kaçamak yapma
Kitapta tam tersi ama bende senin dediğin gibi olması gerektiğini düşünüyorum. Saf protein (SP) demek yerine sadece protein (P) desek daha mantıklı yani. SP de neymişş. Ama kitapta öbür türlü yazdığı için karıştıranlar olabilir diye ben kısaltma kullanmamaya çalışıyorum. Sebze protein günü, protein günü neyim diyorum.
Benmi yanlış anladım acaba kitabı
SP saf protein
PS protein ve sebze.
tEBRİKLER KIZLARRR
Kuzum eline sağlıkkkk bu kadar iş güç arasındaaa. Sağol valla
eline sağlık kuzum
harikasin, tesekkurler
Ellerine sağlık dely con con
hiç duymadım böyle bir sebep o kadar sene okudum...
ama fazla karıştırıp yiyince vücudun dengesi şaşıp bünye zayıf düşüyorsa sizde o zaman olabilir..
evet evet ben olmuşum
Medesammmm, Delyyycim
evet ben de hepinizi görmeyi çook istiyorum.
belkim gelirim. gelişmeler bu yönde ilerliyor.
çekirgeler de gelsinler. İnternetbağımlısı gel de bak bakalım ne kadar farketmişim:)
...
Çekirge olarak ben de orda olmak istiyorummmmgel birlikte olalım
Herkese iyi akşamlar!
Dün Esra'nın yazdığı "seitan" olayını merak etmiştim, buğday proteini/gluten denen şey. Aldım unumu şu adrestekine göre yıkadım ettim: Seitan tarifi « vegankedi.wordpress.com
Eki Görüntüle 554117
Soya soslu kaynamış suya bunları topçuklar halinde atıp makarna misali pişirdim, yüzeye çıktıklarında topladım. Fazla sos, baharat katmadığım için nötral-sakızımsı cık cık bir tadı oldu. Yoğurt ve pul biberle mantı misali yedim.
Nişasta kalmasın diye korkumdan bayağı bir yıkadım, su ve zaman kaybı mevcut. En başta ele yapışan, kevgiri ve gideri tıkayan cıvık hamur yıkadıkça gerçekten de ayrı bir hal kazanıyor, elastikimsi ufak bir top kalıyor bir kg undan. Oraya buraya atıp tutulabilen bir kıvama geliyor.
Bencileyin boğazlı olanlar ve risk almayı kabul edenler deneyebilir, değişik bir tat-seçenek olarak kafama yazdım bunu. Vakit olduğunda ve canım değişik birşey çektiğinde yapabilirim.
Olalım valla, çekirgeler birleşin!
disarda yapilan koftelere galeta un koyuyolar, ama genellikle disarda yiyebilecegin seylere gore oldukca masum bir sey. o yuzden bence cok takma. ben disari ciktigimda hep izgara kofte tavuk yiyorum. tavuklari da marine ediyolar. oyle de yemeyin diyolar.
Sutasin light yogurdu cok guzel. Ama icinde sofra sekeri yok fruktoz var. O da aslinda yasak. Izin verilen light meyveli yogurtlarda bence fruktozunda olmamasi gerekiyodur. hem de pahalilar ya. Diyabet receli yogurtla karistirip kendi light meyveli yogurdunu yaparsin. hem ucuza gelir, hem de recelleri aspartamla yapiyolar, o yuzden fruktozu cok almamis olursun. bu aliye'nin tarifi bence cok guzel oluyor. ama light recellerin bagirsaklari cok calistirma gibi bir etkileri var, iki gun ust uste yemezsen iyi olur:))
Yani velhasili kelam, ortada yorgan yakilcak bir durum soz konusu degil. Sen diyetine guzel guzel devam et, bak ne guzel kilo vereceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?