bende itirifta bulunayım o zaman az önce 2 tane hac hurması yedim emziriyorum ondan mı rengli dönemindeyim ondan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum ama yedim lif oranı yüksek diye rahatlatıyorum ama nıck suçluyummmmmmmm
az önce sütaş lght kayısılı yoğurt bide işyerine gelen yemekte dalyan köfte vardı şeytana uydum 1 dilim susuz sadece köftesinden yedim(şeytan dürttüaman ye fırında pişmiştir diye) yedim kendimi cok suclu hissediyorum sanki oruçluymuşumda orucumu bozmuşum gibi....bugün ps günümdü ben abarttım galba oysa daha çok başındayım olayın offf bunuda beceremiycem galba ben şişman kalmaya mahkumum
bende itirifta bulunayım o zaman az önce 2 tane hac hurması yedim emziriyorum ondan mı rengli dönemindeyim ondan mı yoksa başka bir şeyden mi bilmiyorum ama yedim lif oranı yüksek diye rahatlatıyorum ama nıck suçluyummmmmmmm
ooovv..onun ne kadar kalorili olduğunu biliyo musun sen..zamanında insanlar günde 2 hurmayla akşam ediyolarmış..
o kadar ki doyurucu besin değeri yüksek kalorili veeee yasak...
regl yim diye kaçamak hakkını kendinde görmemelisin
ama emziriyosan bu diyet sana uygun mu bilmediğim için ona diyecek lafım yok..
oo bu çok iyi o zaman..
aliyecim senin sp dediğin nedir..bu önemli bi soru çünkü bazı arkadaşlar saf protein bazıları protein-sebze olarak kullanıyo bu sp yi..sen sanırım protein sebze demek istedin???:44::44:
emzirenlere diyet onerilmiyor diye hatirliyorum. Eger cok ihtiyacin varsa, guclendirmenin ikinci evresi gibi yapabilirsin. bebecigin senin sutunden gelecek meyve sebze vitaminlerine ihtiyaci var.
Suraya bak istersen:
dukan diyeti tarifleri: HAMİLELİK VE SONRASINDA DUKAN DİYETİ
Biliyorum ama yapmazsam da alıp gidir başını kilo.. zaten oğlum 20 aylık 4 ay sonra ayıracağım inşallah..Çok küçük olsa zaten yapmam..Ama şuan her şeyi yedirebiliyorum..
bebeğin kaç aylık ?küçükse kesinlikle emzirmeyi bırakınca diyetini yap cünkü o tüm vitaminleri senin sütünden alıyo..ama diyosanki 1 yaşını geçti yemekte yiyo çerez niyetine çekiyo o zaman tamam..unutma sen bi kaç ay sonrada kilo verebilirsin ama çocuklarımızın sağlığı herşeyden önemli ilerde pişman olacağımız şeyleri yapmıyalım
su cevap beni korkuttu. ama tercihler senin tabi.
emziren annelerin atak ve seyir uygulaması doğru değil.direk güçlendirmeden başlamalısın ve yukarda anlattığım gibi uygulamalısın.ben de o şekilde yapıyorum.zaten emzirdiğimiz için kalori yakıyoruz(günde 1 saatlik spora eşitmiş emzirmek)daha yavaş veriyorum.2 haftada 1 kilo bile değil.ama doğrusu bu çünkü hızlı olduğunda parçalanan atıklar sütten bebeğe geçebiliyormuş.
bunun ben de farkındayım. bazen karışıklık oluyor. açıkcası bu tür durumlarda pratik olan kısaltma esas alınır, yani en kısa kısaltma. o da P ve SP yani P protein, SP sebze protein. ben başından beri öyle kullanıyorum.
bunun ben de farkındayım. bazen karışıklık oluyor. açıkcası bu tür durumlarda pratik olan kısaltma esas alınır, yani en kısa kısaltma. o da P ve SP yani P protein, SP sebze protein. ben başından beri öyle kullanıyorum.
8 günde 2,5 kilo vermişsin hala da beceremiyorum diyorsun canım.. Naz mı yapıyosunuz nispet mi nediraz önce sütaş lght kayısılı yoğurt bide işyerine gelen yemekte dalyan köfte vardı şeytana uydum 1 dilim susuz sadece köftesinden yedim(şeytan dürttüaman ye fırında pişmiştir diye) yedim kendimi cok suclu hissediyorum sanki oruçluymuşumda orucumu bozmuşum gibi....bugün ps günümdü ben abarttım galba oysa daha çok başındayım olayın offf bunuda beceremiycem galba ben şişman kalmaya mahkumum
Geçmiş olsun müstakbel annecikkızlar geçmi kaldım bildirime
.......
yeni adetliyim de adetten önce öyleydi şimdi hiç sölemiyim 2 kilo şişkinlik var neredeyse. birde ağır grip geçiyorum işe bile gidemedim ben gripken çok şişiyorum ya
Ne kadar mutlu mutlu anlatmışsın sen öyle yaaaallahımmm bu nasıl bir mutluluk....
şimdi ben 94 kg doğurup sonra kendiliğimdn 78 e düşüp sonra yiyip yiyip 84ü görmüş insanım ya. amma aslında 60lı kilolarda gezen insan birgün bir mağazada kot beğenir 9tl ye bedeni büyüktür ama alır hamileyken giyerim diye. neyse 78 kg ddüşünce dener ama basenlerinden yukarı çıkarmayı beceremez. amaaaaaa dukanın 4.atak gününde o kotla kendini sokaklara atarsa hemide 80 kg haliyle o sokaklarda uçmaz da naparya öylesine bir deneyeyim dedim hani göbek zaten kavuşmazda en azından basenden geçer mi ki diye anaaaa düğme bile kapandı ama sadece ayakta durmak koşuluyla,oturamıyorum o ayrı ama o kadar mutlu oldum ki anlatamam. kızımla yürüyüşe çıkmıştım. gören bu kadın çouğu kaçırıyor herhaalde der, bebek arabasıyla hız yaptım resmen nasıl gaza geldiysem
kızz o ne küççücük kasee...
ben az önce koca bi tabak yoğurt yedim..
sabah da yemiştim..
akşam da yiycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?