Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hamurumsu kokusu kaldı ama tadı daha çok lastikimsi. Anneme de tatsın diye verdim "Bu ne ciklet gibi, beğenmedim" diyerek noktayı koydu. Adamakıllı bir sos birşey yapmak gerekiyor içe sinen birşey olması için. Ama sonuçta yerken ağız dolduruyor, doyurucu hissettiriyor. Tatmin ediyor yani mideyi, diğer duyuları da tatmin etmek için azcık süslemek gerek. :) Yoğurt-pul biber ikilisiyle bende mantı yemişim hissini yarattı.
Ama aynı tatlandırıcı mevzusunda olduğu gibi: Gerçek olmadığını insan içten içe biliyor. :) Bence de deneyin, değişik bir seçeneğimiz daha olmuş oldu.

Ben de sarıyı kullanıyorum. Çok memnunum...

Verdigim sitede cok guzel izgarasini yapiyodu. onlarin soslari yerine su sosu kullansam olur mu acaba
Yolu Yarılamış Bir Dukancan'ın Maceraları:): Tatlı Ekşi Çin Sosu (Atak Hariç)

Bu dogulu bi tat ya, bunlari karistirsam noodle'imsi bir sey elde edebilir miyim diyorum. manti harika fikir, ne zamandir da canim cekiyor.

bugun ps günümün ilk günüydü

sabah:1yumurta 1domates 1taze soğan bir tutam maydonoz ve yulaf kepeğinden oluşan omlet ve sekersiz çay

öğlen:lahana yemeği ve yogurt

ikindi:sade soda

akşam:lahana yemeği ve sarımsaklı yogurt

Selam fıstıklarr

ben geldiimm ,kilo veren & veremeyen herkesleri tebrik ederiiimm
bildirim yapamadım ,okul çıkışı velilerim çağırmışlardı onlara gittim , bissürü mammiş vardı ufak tefek 2 kaçamak haricinde , önceden söylediğim köfteyi , salatayı yiyip yanınada ayran içtimm sonrasındada bankaya gidip maaş çektim dağıttım , çulsuz olarak eve geri döndümm

kızlar buarada dün akşam ilk kez Doğalsanın yulaf kepeğinden yaptım ekmeğimi , küçük silikon muffin kalıplarına koydum , içinede biraz light peynir rendeledim oohhh miiisss

harika oldu valla , bugüne kadar Rusheim ile kendime eziyet etmişim yeminlen , o nasıl kötü bir kepektir yaa , elimde 1 paket daha Rusheim var ama napiiim dursun bi kenarda, acil durum olursa mecbur kullanırım

buaralar 79lara fena takıldım , uzun yıllardır ilk kez bu kiloya indim , vücut alışmaya çalışıyor sanırımm

Ah o sos tavuğa muhteşem oluyor!!! Buna da yakışır aslında, ızgara olayını ben de deneyeceğim bu sefer üşengeçlikten haşladım gitti.

Kızlar size su an akdeniz sahillerinden sesleniyorum..
Yürüyüşe çıktım dönünce de Callenimi yapicamm kısmetse :)

bu internet sitesindeki tariflere bayıldım hele resimleri görünce insanın içi açılıyor bu aralar benim canım tatlı bişeyler istiyor uygun bir tarif bulursam yarın denemek istiyorum

süpersin Merveciimm , yerimede gezz akdeniz sahillerinde ,oooff Mersinim ooff

ama protein günündeysen sebze yeme , dukan dışına çıkma

o ne laaa appoooliiii ne biçim bir yemekimsi şey ki o ,hiç de duymamıştım
afiyet olsun ne diiimmm
kız aşure ayı mı geldi ki.ayyy öyleyse valla kusura bakmayın da ben yerim hee senede bir zaten
gelin kuzular gelin bütün çekirgeler gelsin istiyorum bennn,hepiciğimiz toplaşalım

canım üzülme ben oraya da turne yapıcam,sırf tenara ve son06'ya söz verdiğim için
anaaaaa tenarr demişken,eee o bize verdiği sözü tutmuyor galiba nerdeki o,yok epeydir
hoppalaaaaa bir çekirgeyi daha kurt kaptı galiba
yarın unutmazsam arayayım onu,haine bak yaa çaktırmadan pes etti demek alallalaaaaahhh

Ben de sarıyı kullanıyorum. Çok memnunum...

ohhh be hele şükür benim dışımda biri çıktı memnun olan
ohh anlat arkadaşım çok güzel dimi,acı değil tuzlu değil de allahaşkına yaaaa

afiyet olsun canım,seyirin hayırlı olsun her zaman protein miktarını sebzeden fazla tut,unutma e mi

kıpraşık hareketli zıpzıp çekirge,haydi kolay gelsin bakalım

Hemen yazayım dukan müsli tarifini:

Malzemeler:

4 yk (yemek kaşığı) yulaf kepeği
2 yk buğday kepeği
5 yk yağsız süt
yarım tatlı kaşığı tatlandırıcı
bir silme tatlı kaşığı kabartma tozu
1 damla acıbadem (olmasa da olur)
1 damla vanilya aroması (ben bir damladan fazla koyuyorum genelde. yada tarifdeki sütü aktardan aldığınız vanilya çubuğundan elde ettiğiniz vanilya özü ile karıştırın, istediğiniz kadar vanilya özünden katarsınız)
birazcık tarçin
fırını 200dereceye getirin. bir küçük tepsiye yağlı kağıt serin. Malzemeleri bir kâsede karıştırıp tepsiye dökün. bir kaşık yardımıyla ince bir tabaka olacak şekilde bastırın ve fırına sürün.
15-20 dakikada hazır olur, kenarı kızarınca tamamdır yani. sonra çıkarıp fırında biraz soğmasını bekleyin, ardından küçük parçalara bölüp bir cam kavanozun içine koyun.
İstediğiniz zaman bir porsiyonu süt yada yoğurt ile karıştırıp yiyin
Yalnız bu 2porsiyonluk tarife ve ben genelde bir cam kavanozumu dolduracak kadar stokluyorum. Her 2 günde 1 uğraşmama gerek kalmıyor.
İsteğe göre farklı baharat yada goji üzümlerle yada aromalarla değişik tatlar yapılabilinir (ben goji berry ve yağı alınmış kakao tozu ile yaptım; gojilerim yandı o yüzden tadı kötüydü, kakaolu fena değildi ama tavsiyem vanilya özü ile yapılan müsli)

Ben başka fikrim aynı hamur ile müsli yerine atıştırmalık barlar yapmak..yani elde ettiğiniz karışımı ince hamur haline getirmek yerine 2-3tane dikdörtgen şeklini verip pişirmek (tabii burda da izinli olan baharatlar ve aromalarla farklılık yaratabilirsiniz)

Afiyet olsun herkese

listeye alınmamışım, listeye girmeye başaramamışım neyse ben öğlen yoğurdumdan yedim (tarçınlı ve yağsız labneli), akşama da dün yaptığım tavukdan. 2litre suyumu da içtim..şimdi dizimi izliyorum..herkese hayırlı akşamlar

kilomda 3-4 gündür hiçççç oynama yok:2:

sanırım suyu az içiyorum....

hava soğuyunca çok içesim gelmiyor

Yaa kendimi aptal gibi hissediyorum ama şu tickerı yine yapamadım((

Şerifecim ticker factory weight loss dan yapacaksın
Password/Pin: (pin kodu yaz )
To edit the settings of this ticker please enter the pin that you selected when creating it. You can also create a New Ticker if you have lost your pin.
Private Data Public Data
Track: Weight kısmını seç
This setting controls what is displayed on your ticker. Weight Change displays your weight loss. Weight displays your weight directly.
Weight Change Weight Waist
Weight Units: ( Kilogram seç )PoundsKilograms
Your target weight: (hedef kilo )
Your starting weight: ( başlangıç kilon )
Your current weight: ( şimdiki kilon )
Weight Date:
Format MM/DD/YYYY
What is this for?
Waist Units:EnglishMetric/S.I.Waist Not Displayed
Your target waist: in
Your starting waist: in
Your current waist: in
Height Units: ( Metric seç )EnglishMetric/S.I.BMI Not Displayed
Your Height:m cm

[TD="colspan: 2"] Edit Ticker Style [/TD]

[TD="colspan: 2"] Setup [/TD]

[TD="width: 50%"] Privacy:
You can protect your setup and past data to be viewed using your PIN. Note that if you lose your PIN you will not be able to access any data.[/TD]

[TD="colspan: 2"] Weight Measurements [/TD]

[TD="colspan: 2"] Waist Measurements [/TD]

[TD="colspan: 2"] Body Mass Index (BMI) - Optional What is this? [/TD]

ta istenilen formatta değil diyo hangisini kopyalayacağımı bilemiyorum( bu arada ben 6 gündür tartılmıyorum,kilo vermiyorum gibi geliyo durmuştur korkuyorum mens dönemimin geçmesini bekliyorum...bu arada kayısılı form çayına başladım ama kabızlık tam gaz devam...

http ile başlayıp png ile biten kısmı yapıştır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…