şimdi bir siteden sipariş verecektim,fakat önce sizlerden yorum almak istedim,kitapda herkezin evinde bulunamayacak gıdalardan bahsediliyormuş,siz neler yapıyorsunuz,kitabı alayımmı?
aa süper muffin kalıbı da aldıımmmm peynirle deniyim sabah ..hatta akşamdan mı denesem..
hepsini karıştırıp çırpıyosun değil mi başka bişey yok üstüne yumurta falan sürmüyosun?????
kızlar ben tatlandırıcı olarak Stevya almıştım , varmı aranızda kullanan ? üzerinde tamamen bitkisel yazıyor , stevya bitkisinden yapılıyormuş
ben henüz pasta , tatlı falan yapmadım , bu sefer ekmek yaptığımda 12 kaşık kepeğe 1 çay kaşığından az stevya ekledim
cnm hiç üzülme ben de mesela 6.5 kilo verdiğim günü hatırlıyorum,bu benim için çok ciddi bir rakamdı ama insanlar hiç farketmiyorduiçten içe o kadar çok üzülüyordum ki,nasıl gidiyor dediklerinde de 6.5 kg verdim diyordum hadi yaa falan diyorlardı inanmazmış gibi ben de 8 kilodan itibaren farketmeye başladılar.kuzum bizde kilo fazlası çok olduğundan birden anlaşılmıyor.yani zayıf insanlar 1 kilo verse yüzü çöküyor,bizim o hale gelmemiz 10 kiloda oluyor belki anlatabiliyor muyum.sen de 2-3 kg verdikten sonra farkedilmeye başlanacak.ancak anladığım kadarıyla sen spor yapmıyorsun farkedilmemesinin sebebi bu da olabilir.yani kuru kuru kilo vermek olmaz.ben diyete başladığım ilk 3 ay çok ciddi spor yaptım.günde 3 saat kadar ve haftanın 5 günü yaptım.
yoksa verdiğim 23 kiloyla ben de boş çuvala dönerdim.sadece kilo vermek değil aynı zamanda fit kalmak istiyorsanız spor kaçınılmaz canlarım.hiç bişey yapamıyorsanız yürüyün.artık her parkta aletler var,onlardan faydalanın bisiklete binin ama mutlaka hareket şartcallen yapabilirsin evde,ciddi anlamda sıkılaştırıyor.pek çok arkadaşımız yapıyor.ben de5-6 kez yaptım.ist buluşmasından sonra spor ve callena devam edicem.yazın da beyaz bikinimle plajlarda yer yerinden oynayacak
amin canım benim
merhaba kızlar,25 kg fazlam var,bu ara öyle mutsuzumki kilolar yüzünden,dukan yapmaya karar verdim,ne dersiniz,beni bilgilendirirmisiniz,çok kilo veren varmı aranızda,yapmalımıyım.
hoşgeldin canım. bence hiç vakit kaybetmeden
1. kitabı al
2. alışverişini yap(ilk ihtiyacın yulaf kepeği yumurta yoğurt süt)
3. ve diyete başla...verdiğin kilolara sen bile şaşıracaksın
bazen sokakta kilolu birini görünce heyy gel yanıma sana yardım edeceğim. dukan diyetini araştır ve başla diyesim geliyor
merhaba kızlar,25 kg fazlam var,bu ara öyle mutsuzumki kilolar yüzünden,dukan yapmaya karar verdim,ne dersiniz,beni bilgilendirirmisiniz,çok kilo veren varmı aranızda,yapmalımıyım.
merhaba dukan güzelleri bugun ki menüm
sabah: 2 yumurtadan omlet ve sekersiz cay
öğlen :kahve
akşam:haşlanmış tavuk ve liğht kola( canım cok tatlı isiyordu iyi geldi:) )
bugunude kaçamaksız geçirdim 1 hafta oldu :)
yarın güne gidicem Rabbim bana sabır ver
merhaba dukan güzelleri bugun ki menüm
sabah: 2 yumurtadan omlet ve sekersiz cay
öğlen :kahve
akşam:haşlanmış tavuk ve liğht kola( canım cok tatlı isiyordu iyi geldi:) )
bugunude kaçamaksız geçirdim 1 hafta oldu :)
yarın güne gidicem Rabbim bana sabır ver
sende baya kilo varmişsin canım çizelgende gördüğüm kadarı ile dukan ilemi verdin,ne kadar zamanda verdin bu kiloyu
yarın benim de misafirleirm gelecek. çeşit çeşit mamalar olacak çay yanında. ben hiç birine yan gözle bile bakmıyacağım. çayım yanına kekimi alacağım ve onlara eşlik edeceğim.
ben her hafta bir doğumgününe katılıyorum, millet pastaları yerken ben sadece zero içiyorum. resmen sabırtaşı oldum:)))
" sabırtaşı Azradan sevgiler " diyosun yani
tebrikler şekerimm , takdir ettim
canım öğleni kahveyle geçiştirmeseydin keşke , light kolayı bende tatlı isteğimi bastırmak için haftada 1 yada 2 kere içiyorum
kaçamaksız geçen 1 hafta için tebrikler
gün olayına gelince , benim dukanımın 3. akşamında (hemde bana göre dukanın en zor geçen en vurucu günüydü ) okulumdan 15 kişilik bayanl grubu bana davetliydi , onca mammiş yaptım ama hiçbirinin tadına bakmadım bile , arkadaşıma tattırdım
herkes oturup yiyecekleri götürürlerken ben çayımı yudumladım , ve nefsimi terbiye ettim , işte o akşam benim kırılma noktamdı , bence sende yarın yiyebileceğin bişeyler olursa onlardan ye , yoksa diğerlerine hiç dokunma tatlım , dokunursan gerisi gelir , sonra yazık olur kaçamaksız geçirmiş olduğun o caanım 1 haftaya .....
dukana 30 temmuzda başladım. benim kilo verme problemleirm olmasına rağmen iyi verdim şükür. menapozdayım, sürekli kullandığım ialçlar var, spor yapmaya vaktim yok, hareketsiz bir çalışma ortamım var. ama dukanla iyi veriyorum. sen de verirsin korkma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?