Sanırım paleo demeye çalışmış? Amma velakin taş devri ile dukan taban tabana zıt diyetler, birinde herşey doğal olsun kahrolsun tatlandırıcı yaşasın yağlar denirken diğerini malum biliyoruz. :) Doğallık konusunda haklılar gerçi ama yağ konusunda hiçbir zaman onlar kadar geniş olabileceğimi sanmıyorum. Yabancı paleo sitelerinde kahvesine doğrudan doğruya tereyağı katıp içen adamların yorumlarını okumuştum.
Ben mahlepin ne olduğunu bilmeyen biriyim
Ben de özellikle gezinen tavukların yumurtasını alıyorum ama onlarda mı sahte kiipek sen bilirsin burda bi hatun var tavukları var, ben süt de alıyodum ondan ama sonra yoğurt tutmamaya başladı bıraktım ilaçlı mı ne diye, sorum şu ki, tavuktan yumurtaya hastalık geçer mi ki, yani ne bilim nası diyim emreye yedircem ye ben yumurtaları bi sakıncası olur mu ki, korkuyorum tavuklar hastaysa bebeme geçerse bişey diye kadına sormak da ayıp geldi abla tavuun hasta mı diye
ayy sen çok yaşa güldürdün beni,yulaf kepeğini nerden alabilirim,buralarda bulunmuyor,internetten nereden alabilirim
Güçlendirmecilerin dikkatine: dukan diyeti tarifleri: KURABİYE MANTOLU ELMA Bu tarifi deneyin mutlaka, muhteşem birşeye benziyor!!!
Ah o süt tozu... Yağlımsı muhteşem bir tadı var, kendine çağırıyor. Ben pisboğazım ondan da kaynaklanıyor olabilir bu aşk.
Bir de bu Callanda hep bir kırmızı gecelik esprisi vardı, ben acıdan ağrıdan ölüyorum yaparken, bencileyin zor dayanan bir teyze var videoda işte aynen onun gibiyim - ne havaya girmesi ne geceliği anlamadım valla.Ben fazla ham bir vücuda sahibim sanırım.
ben bunu çok yapıyordum ipekcim ya, cidden çok doyurucu oluyor, birde benim mikrodalgam olmadığı için kolayca tavada börekimsi birşey yiyebiliyorum...Her sabah kıymalı yapardım...
Şimdi sen light olmayanlardan alıp yıkasanda onun içindeki yağ geçmezki canım...içine işliyor o yağ... ne kadar süzdürsende boş yani....ki kaldıki normal ton balığıyla light olanları tadı arasında dağlar kadar fark var....light olanlar daha çiğ geliyor bana...çok sevmiyorum ama mecbur olunca arada yiyorum ....
Her zaman söylemişimdir, sebze günlerinde bol protein ağırlıklı giderseniz kilo vermeniz hızlanır...Ben o hafta mutlaka eksi görmek istiyorsam sadece domates salatalık yada en fazla bir kase salata yiyordum....her haftada da hemen hemen eksi gördüm ama tek bu şekilde sebze günleri geçmez...canınızın istediği bir sebze belirleyin, mesela taze fasulye, bol kıymalı yapın...hem protein almış olursunuz hemde sebze
Ben yeşil çaydan çarkurun yeşil çay bergamut aromalı onu kullanıyorum...baya da gidiyor, küçük kutu..en son 3.45 ti sanırım....
arkadaşlar süt tozunun esprisi nedir? onun yerine light süt kullanabilir miyiz?
kıvam mı veriyor? etrfımdaki marketlerde bulamıyorum. kurabiye yapmak istiyorum ama yaptıklarım kıyır kıyır olmuyor. üzeri azcık kabarıyor.
yumuşak olmasını istemiyorum. bir sürü de tarif var internette. aranızda deneyip de tutturan varsa tarif verebilir mi lütfeeeennn
çok tatlı kurabiye isityor canm
Sanırım paleo demeye çalışmış? Amma velakin taş devri ile dukan taban tabana zıt diyetler, birinde herşey doğal olsun kahrolsun tatlandırıcı yaşasın yağlar denirken diğerini malum biliyoruz. :) Doğallık konusunda haklılar gerçi ama yağ konusunda hiçbir zaman onlar kadar geniş olabileceğimi sanmıyorum. Yabancı paleo sitelerinde kahvesine doğrudan doğruya tereyağı katıp içen adamların yorumlarını okumuştum.
abaaaw hic bana göre degil dogustan beri tereyagina alerjim var midem kabul etmiyor
...
bu sabahki artı 500 den sonra kafam dank etti.:84:bugün güzel bir gün geçirdim sayılır
sabah
1 yumurtalı 1yk.yulaf kepekli krep peynir
öğle
zarzor sabah 7 de pişirip yanımda götürdüğüm tabi o saate kadar kurumaktan hal olmuş 4 adet ızgara köfte ve yoğurt
akşam
haşlanmış tavuk üzeri sarımsaklı yoğurt (bizim burda marketin açılış yıldönümüymüştavuk klio 3,4 olmuş 2 tane birden aldım yarında 3-5 tane alıyım diyordum bulmuşken stok yapıyım)
he bide yalancı işkembe çorbası yaptım tavsiye ederim güzeldi bağırsaklarım bayram etti.
nescafe için düşünceniz nedir az sonra süte yarım tatlı kaşığı atmayı düşünüyorum lütfen cevap bekliyorum günü mahfediceksem sabredebilirim.........
ayy sen çok yaşa güldürdün beni,yulaf kepeğini nerden alabilirim,buralarda bulunmuyor,internetten nereden alabilirim
Herkese iyi akşamlar
Taşlık gördüm keskinoğlunun (ciğer kadar sık getirmiyorlar gerçi, nadiren görüyorum) ama bilmediğimden almadıydım. Nasıl birşey? Sert mi? Cırk cırk mı ediyor ağızda, biraz tarif edebilir misiniz? :)
:))
dilimlenmiş kabaklarım ve dukan ekmeğim yapılmak üzere malzemelerimi hazırladım ama sabah yapmaya karar verdim..
şimdi güzel güzel kokar..canım ister..durduk yere işkence etmim kendime
ama accayip acıktımmmm..1 saatten fazladır dukan tarifleri okuyorum..karnım guruldadı valla :))
nasıl güzel şeyler var yaaa offff allahımmmmm...
kıvam mı veriyor? etrfımdaki marketlerde bulamıyorum. kurabiye yapmak istiyorum ama yaptıklarım kıyır kıyır olmuyor. üzeri azcık kabarıyor.
yumuşak olmasını istemiyorum. bir sürü de tarif var internette. aranızda deneyip de tutturan varsa tarif verebilir mi lütfeeeennn
Kadının biri süt tozuna bayılıyormuş. Süt tozu yemiş bayılmış :)
Ayy iğrenç oldu sabah sabah ama süt tozunun esprisi budur.
Candır
Pofidiktirr
Ekmeklere hacim ve lezzet katar.
Sık kullanmazsan genelde bişey yapmaz fazlası tehlikelidir durdururr.
Ama güzeldir yaaa..
Nis gibi kekler poğaçalarrr bofur bıfurrr
Ben 1 aydır kullanmıyorumm nerdeyse
POfff evdemi oturdum ne zamandır.
1 hafta sonu evde takılayım dedimm yataktan çıkmadımmm
Bu hafta sonu planmım . Haftaya büyük buluşmaa
Ya ben evde oturmak istiyorummmm.
GÜnaydın bu arada dukan konseyi.
Hadi toplanıp çene yapsanızaaa.
Sayfalarca yazdıklarını okumaktan ne çalışabiliyoruzzz ne de laf yetiştirmeye halimiz kalıyır.
Tamam benim de çenem elime vuruyor çoğu szaman şimdi olduğu gibi ama çok işim var ve başlayasım yok . O yüzden kendimi oyalıyorumm.
Anammm pek mi konu dışına çıktım ben
İş te öyle DUkan canlarrrr.
Önümüzdeki hafta herkes bir gün yaptığı kepekli şeyi paylaşsın resimlerlee olmazmı. Az gözümüz gönlümüz açılsuınnn.
Bu arada buluşmaya gelecek arkadaşlar bir el kaldırsa da bilsek kim var kim yok
Ben geliyorumm (Yalova dan) Buluşma için
Medesa (İzmir) hatun buluşma için iş programı ayarladı
Prenssevgilisi (Almanya) walla esas gelişi amacı biziz arada işlerini de halledecek
Mervee (Maraş) bibim (bizim demek istedim. Bibim i de allah rahmet eylesin. Halaya bbibi denirmiş eskiden bizdee.Babamın halası vardı ayyy ne pamuk du o. Dua istedi güzel insannn. HADİ AMİN demek için el fatihaa...)için gelmek istiyor ama ben inanmıyorum :) ınnnınnn ınnn verdim gazıı
Ness lee, dely, ALiye, Love 1 (ist)
Ayyy kendimi kötü hissettim başka kim vardırkiii
Ekim le Azra kesin değil dediler ama ben ikisinide çokkkkkk tanımak istiyorum.
Hele ekimm .. Hatuna gönül bağım var nedenseee tanımam etmem :)
Azradan da maceralar dinlemek istiyorum kendi çenemi durdurabilirsemmm.
Dr Tuba varr iş yerini bırakıp gelirmi bilmem ama istiyor sanırımmm. Hiç olmadı biz gider topluca dişleri parlattırırızzz.
Unuttuklarım kusura bakmasınn çıksın aradan bende varım bende varımm dieeee. Yeterli çoğunluğu sağlarsak meydan da halay çekeriz. Tv lere çıkarızzz alem görür nasıl zayıflanırmışş :)
Offf çenem de elimde yoruldu ben çalışmaya geçiyorum ama gözüm sizdeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?