Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

abaaaw hic bana göre degil dogustan beri tereyagina alerjim var midem kabul etmiyor
Ben mahlepin ne olduğunu bilmeyen biriyim

aroma gibi birsey güzelimmm

Canım yumurta malum bi taraflardan çıkıyorr. Dolayısıyla yaradanım onu düşünüp yaratmış. Dış faktörlerden asla etkilenmez ve anasının yediklerinden de asla etkilenmez. Gönül rahatlığı ile alabilirsin.
Süte gelincee
Tutmamasını sebebi farklı möö lerin sütünü karıştırmasıdır yada azıcık su katımını abartmıştır. Eğer karuştırdığı sütlerden biri yeni doğum yapmış mööye aitse yoğurt bazen tutmayabilir. İlaçla alakası yoktur. Ama çok güzel kesik olur lorun dadından yenmez. Yani sorun yok. Yoğurt tutmadığında yeniden ısıtt ama kaynatma tekrar mayala. Zamanı gelincede sulu oluşuna bakma at dolaba gece dursun sabaha bişeyi kalmazz. Ama yok olmaz yada içine sinmezseee kestir yarım limonla olsun sana en doğalından lorr. Emremin mamalarına kar. Kocişine yedirr vs...

ayy sen çok yaşa güldürdün beni,yulaf kepeğini nerden alabilirim,buralarda bulunmuyor,internetten nereden alabilirim

Nette ktapla birlikte satan siteler var. Geçen ay hepücüşuradada vardı meselaa.
gurmenet de iyidir candırr

Kırmızı gecelik olayını bu saatte anlatamam bu modda. Siteyi kapar rtukk. Münasip bi dille anlatırız yarın gündüz gözüylee :)

arkadaşlar süt tozunun esprisi nedir? onun yerine light süt kullanabilir miyiz?

kıvam mı veriyor? etrfımdaki marketlerde bulamıyorum. kurabiye yapmak istiyorum ama yaptıklarım kıyır kıyır olmuyor. üzeri azcık kabarıyor.

yumuşak olmasını istemiyorum. bir sürü de tarif var internette. aranızda deneyip de tutturan varsa tarif verebilir mi lütfeeeennn

çok tatlı kurabiye isityor canm

mahlep daha çok tuzlularda kullanılan baharat ancak çok azcık koymak gerekiyor, yoksa acayip acı oluyor yapılan tuzlu...Ben sırf bu yüzden 2 tepsi poğaçayı çöpe attığımı bilirim

Süt tozunun yerine light süt olmaz malesef....Dukancanların sonradan keşfettiği, ve onla birlikte çok güzel tariflerin yapıldığı bir şey süt tozu...ama bulamamak daha iyi bence, çünkü süt tozu çok tüketildiğinde duraklama yapıyor malesef Hiç bulamıyorsan birazcık mısır nişastası kullanabilirsin kıvamı artırmak için, ama nişastada duraklama yapabilir...Valla çok güzel kek, ekmek, börek vs her şeyim yaptım dukanda ama kurabiye cık cık....

abaaaw hic bana göre degil dogustan beri tereyagina alerjim var midem kabul etmiyor

aroma gibi birsey güzelimmm

...

Bu tabii artık işi aşırıya götürenler, her insan öyle yapmıyor. Yağa dikkat edilerek modifiye bir taş devri diyeti takip edilmeye çalışılabilir belki ilerde, artık herşeyin ne kadar doğalını bulabilirsek. O arkadaşın site de biraz ilginç geldi bana, reklam amaçlı mı başka birşey mi var çözemedim. Birkaç öylesine yazı yazılmış, gerisi başka ötesi başka. Bilemedim. :44:

Son düzenleme:
dilimlenmiş kabaklarım ve dukan ekmeğim yapılmak üzere malzemelerimi hazırladım ama sabah yapmaya karar verdim..

şimdi güzel güzel kokar..canım ister..durduk yere işkence etmim kendime

ama accayip acıktımmmm..1 saatten fazladır dukan tarifleri okuyorum..karnım guruldadı valla :))
nasıl güzel şeyler var yaaa offff allahımmmmm...

ben hergün 2-3 tane içiyorum. ama koca bir kupaya 1 çay kaşığı neskayfe koyup light süt ve suyla dolduruyorum. açık kayfe yane:)

ayy sen çok yaşa güldürdün beni,yulaf kepeğini nerden alabilirim,buralarda bulunmuyor,internetten nereden alabilirim

gülmek güzeldir canım. yulaf kepeğini gurmenet den almıştım. migros ve kipada da bulabilirsin.

evet benim aldığım da keskinoğlunun taşlığı. ciğer gibi yumuşak değil. sert bir yapısı var. salatalık turşusunu ısırırkenki his oluşuyor. biraz çıtırımsı ....
bir tadı tarif etmek de zormuş ya :)))

evet yaa görüntüleri bile iştah açıcı oluyor. ben bu aralar tatlı birşeyler denemek istiyorum. ama çok üşeniyorum. bir de süttozum olmadığı için her tarifi yapamıyorum. medesanın revanisini bir deneyeceğim.

akşam yemeğimde tavuk göğsü vardı. üzerine de br yığın açık çay içtim.

çok uykum var, gidip yatayım. yarın misafirlere hazırlık yapıcam...

Azra iyi geceler der ve gider...

Acligimi bastirabilmek için haşlanmış yumurtayi baharat manyağı yaparak yedim..
Çok iyi geldi valla

Bi de üstüne çikolatalı süt içtim..kendim yaptım,light süt ,kakao, az biraz suttozu, tarçın ve tatlandirici çırptim mixerle mis gibi oldu...

Bu saatte yapmayaydim iyiydi

gelemedim bugün mevlüt vardı kızlar anneanne bana haşlanmış tavuk ayırmış öğlen de akşam da tavuk yedim 3 bardak ayran içtim =))) baklava yapılırken canım istemişti ama bugün parmağıma gelen şerbeti bile sildim normal de ziyan etmezidmmmm

Taktir ettim kendimiiii =))

Çok uykum geldi kızlar..Cümleten iyi geceler =))))

Rüyanızda tatlıları görmeyin emi =)))

Bende dukana ilk başladığım zaman acayip kurabiye aşeriyordum, oysa normalde hiç yemem hatta sevmem bile. Demek ki vücuttaki karbonhidrat açığından oluyormuş.

Kadının biri süt tozuna bayılıyormuş. Süt tozu yemiş bayılmış :)

Ayy iğrenç oldu sabah sabah ama süt tozunun esprisi budur.

Candır

Pofidiktirr

Ekmeklere hacim ve lezzet katar.

Sık kullanmazsan genelde bişey yapmaz fazlası tehlikelidir durdururr.

Ama güzeldir yaaa..

Nis gibi kekler poğaçalarrr bofur bıfurrr

Ben 1 aydır kullanmıyorumm nerdeyse

POfff evdemi oturdum ne zamandır.

1 hafta sonu evde takılayım dedimm yataktan çıkmadımmm

Bu hafta sonu planmım . Haftaya büyük buluşmaa

Ya ben evde oturmak istiyorummmm.

GÜnaydın bu arada dukan konseyi.

Hadi toplanıp çene yapsanızaaa.

Sayfalarca yazdıklarını okumaktan ne çalışabiliyoruzzz ne de laf yetiştirmeye halimiz kalıyır.

Tamam benim de çenem elime vuruyor çoğu szaman şimdi olduğu gibi ama çok işim var ve başlayasım yok . O yüzden kendimi oyalıyorumm.

Anammm pek mi konu dışına çıktım ben

İş te öyle DUkan canlarrrr.

Önümüzdeki hafta herkes bir gün yaptığı kepekli şeyi paylaşsın resimlerlee olmazmı. Az gözümüz gönlümüz açılsuınnn.

Bu arada buluşmaya gelecek arkadaşlar bir el kaldırsa da bilsek kim var kim yok

Ben geliyorumm (Yalova dan) Buluşma için
Medesa (İzmir) hatun buluşma için iş programı ayarladı
Prenssevgilisi (Almanya) walla esas gelişi amacı biziz arada işlerini de halledecek
Mervee (Maraş) bibim (bizim demek istedim. Bibim i de allah rahmet eylesin. Halaya bbibi denirmiş eskiden bizdee.Babamın halası vardı ayyy ne pamuk du o. Dua istedi güzel insannn. HADİ AMİN demek için el fatihaa...)için gelmek istiyor ama ben inanmıyorum :) ınnnınnn ınnn verdim gazıı
Ness lee, dely, ALiye, Love 1 (ist)
Ayyy kendimi kötü hissettim başka kim vardırkiii
Ekim le Azra kesin değil dediler ama ben ikisinide çokkkkkk tanımak istiyorum.
Hele ekimm .. Hatuna gönül bağım var nedenseee tanımam etmem :)
Azradan da maceralar dinlemek istiyorum kendi çenemi durdurabilirsemmm.
Dr Tuba varr iş yerini bırakıp gelirmi bilmem ama istiyor sanırımmm. Hiç olmadı biz gider topluca dişleri parlattırırızzz.

Unuttuklarım kusura bakmasınn çıksın aradan bende varım bende varımm dieeee. Yeterli çoğunluğu sağlarsak meydan da halay çekeriz. Tv lere çıkarızzz alem görür nasıl zayıflanırmışş :)
Offf çenem de elimde yoruldu ben çalışmaya geçiyorum ama gözüm sizdeee...

Günaydın!!
Ben de olmak istiyorum buluşmada ben de! :) (annesinin eteğinden çeken çocuklar gibiyim evet :) ) Yarı zamanlı bir işim var, ordan çağırmazlarsa geleceğim inşallah.

günaydın canım ne bu enerji sabah sabah helal sana

buluşmaya gelmek isterim ama nerde benim oglan küçük malum bakıcak birini ayarlasam sizleri görmeyi çok isterim kısmet işte........

şu kilo veren bayan var ya tv de kamu spotu siz onun yerine süper etki yaratırsınız kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…