Kızlar sizin yardımınıza ihtiyacım var çok acil...
Kitabım geldi okudum fakat atak evresinde yenmesi gereken gıdaları sanırım anlayamadım....
atak evresinde dana eti kuşbaşı yenmiyor mu?
Kitapta dana etleri bölümünde
dana rosto dana biftek ve karaciğer deniliyor yalnızca....
ve atak bölümünde sebze yasak sırf protein değil mi?
ben şimdi dana kuşbaşı aldım ve sote yaptım içine kuru soğan bir domates bir çarliston ve salça koydum kendi suyu ile pişirdim...
Şimdi ben bunu yiyemiyor muyum? İçinde sebze olduğu için....
Yarın sabah start vereceğim kendme fakat yanlış bir şey yapma istemiyorum lütfen yardımmmmmmmmmmmmm
Ayırca domates-salata da yasak mı?
Atak doneminin kac gun oldugunu herkesin kendine ozel hesaplaniyo. dukanin sitesinde test var onu cozuyorsun.kızlar kitapın siparişini verdim,bende zorlanacağım gibime geliyor,ne yiyip ne yememek konusunda,burada iş size düşüyor dukancanlar,,birde bana en yakın market bim,alışveriş için oraya gidicem,ilk alışveriş için uygunmudur,neler almalıyım,çok ayrıntıya girmeden açıklarsanız,birde bu atak dönemi kaç gün??
Atak doneminin kac gun oldugunu herkesin kendine ozel hesaplaniyo. dukanin sitesinde test var onu cozuyorsun.
testi nasil doldurman gerektigi hakkinda bilgi su sayfada var.
dukan diyeti tarifleri: DUKAN TEST
Atakta hic kacamak yapmadan maksimum faydayi saglaman onemli. Atakta ne yiyebilecegin ile ilgili oneriler assagidaki sayfada var
dukan diyeti tarifleri: ATAK VE SP İÇİN ÖĞÜN ÖNERİLERİ
Bunalr sadece oneri niteliginde. kitap cok onemli bir kaynak. ilk once kitabi oku sonra diyete basla. cunku orda gerekli motivasyonu, ve neyi nicin yapman gerektigini buluyorsun. o yuzden once kesinlikle kitabi oku.
bimde aknazin light beyaz peyniri var. Yedigimiz peynirlerin %2den az yagli olmasi gerekiyor o oldukca uygun. yarim yagli sutleri de ordan alabilirsin.
Zaten unlu gidalarla isimiz yok.
Ataka baslamadan once bol bol et tavuk balik stogu yap. bir de atakta baharli otlar(maydonoz roka) serbest. onlardan mutlaka bulundur evde. cunku sirf protein oldukca zor oluyor. senin atak evren 8-9 gun cikar. cok uzun bir sure protein yapmak icin. o yuzden baharli otlari kesinlikle ihmal etme.
Günaydın bacılarım, yok tünaydın günü yarıladım gitti bi yandan yerleş bi yandan oku bu kadar okuyor
çeşitli ilaç kullanımı soğuk algınlığı ve bitmeyen üşümek, pek mutsuzum bu hafta, kendimi çok şişmiş hissediyorum yarın tartılmayı bekliyorum bakalım kader ağları nasıl ördü
Dün akşam tiyatroya gittik Ankara'da olan ve zamanı olan ''Hürrem''e gitsin derim tv deki dizisindense bu oyunu bin kere izlemeyi tercih ederim
ayyy konu dışı yasaktı dimiiii sustum
Bizzat tarafınızdan denenmiş bi çorba tarifi verir misiniz acabaaaa, içim ısınsın,2 tariftede fiyasko yaşadım canlarımmm
kızlar bu diyette atak döneminde light kaşar peyniri serbesmi ?Yani şöle tavuk göğsüne kaşarı rendeleyip pişirsem atağa uygun olurmu diye merak etim
Kızlar sizin yardımınıza ihtiyacım var çok acil...
Kitabım geldi okudum fakat atak evresinde yenmesi gereken gıdaları sanırım anlayamadım....
atak evresinde dana eti kuşbaşı yenmiyor mu?
Kitapta dana etleri bölümünde
dana rosto dana biftek ve karaciğer deniliyor yalnızca....
ve atak bölümünde sebze yasak sırf protein değil mi?
ben şimdi dana kuşbaşı aldım ve sote yaptım içine kuru soğan bir domates bir çarliston ve salça koydum kendi suyu ile pişirdim...
Şimdi ben bunu yiyemiyor muyum? İçinde sebze olduğu için....
Yarın sabah start vereceğim kendme fakat yanlış bir şey yapma istemiyorum lütfen yardımmmmmmmmmmmmm
Ayırca domates-salata da yasak mı?
6 gün çıktı canım atak dönemi,maydanoz ve rokadan başka yeşillik yokmu,peki ekmek,çavdar yada buğday,sırf yumurtamı yicez bu donemde et ile??:18:,yulaf klepeğimide sipariş edeyim o zaman..
6 gün çıktı canım atak dönemi,maydanoz ve rokadan başka yeşillik yokmu,peki ekmek,çavdar yada buğday,sırf yumurtamı yicez bu donemde et ile??:18:,yulaf klepeğimide sipariş edeyim o zaman..
canlarım...
uzunca bi zamandan sonra tekrar aranızdayım. hayatımda yepyeni bi sayfa açmam gerekiodu. önce iş değişikliği snra ev değişikliği derken şimdi de sevgilimden ayrıldım... hepinizi gerçekten çok ama çok özledim. ara verdiğim diyetime pzt günü tam gaz başlıyorum. gördüğüm kadarıyla aramıza yeni hatunlar katılmış:) hepinizi öpüyorum
canlarım...
uzunca bi zamandan sonra tekrar aranızdayım. hayatımda yepyeni bi sayfa açmam gerekiodu. önce iş değişikliği snra ev değişikliği derken şimdi de sevgilimden ayrıldım... hepinizi gerçekten çok ama çok özledim. ara verdiğim diyetime pzt günü tam gaz başlıyorum. gördüğüm kadarıyla aramıza yeni hatunlar katılmış:) hepinizi öpüyorum
Canim hosgeldin ben seni cok merak ettim bir kac kez aradim buraya dönüncede ama ulasamadim.Hakkinda hayirlisi güzelim oldugu kadar olmadigi kader.Özlendin birdaha gitme buradan..
Kizlar ben bu sabah 88.gördüm tartida ki kirmizilar kapida adetim bitince yine 90 görürsem öküz kesip yiyecem.
ben de diyeti bozmadığım halde hergün 100 gr-200 gr alıyorum. nereye gidecek bu iş bilemedim. hala regl olmadım. ama şiş de değilim. yani su tutuyorum da diyemem.
Alisim ben sana yazmistim o ilaclari devam kullaniyorum 10 gün daha kullanacagim iki gün sonra ben yine 90 görürüm bu ara hep bu böyle dukan disina inan cikmiyorum belki biraz suyu az iciyorum oda havalar cok soguk diye icemiyorum.Bende birde sislik var yüzüklerimden anliyorum bende bende bilmiyorum nereye ve ne zamana kadar gidecek böyle.2 aydir ayni kiloda kalmak fena sykyci..Bu arada emanetler istanbulda suan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?