Ben kaçırıyorum. Her güçlendirme maceram böyle.. Bu ikinci.. :97: :97:( Bişeylerin ucundan falan alınca devam etmiyorum, ama oturup 1 tane yiyim dediğimde, devamı geliyor maalesef Kendi tabağıma koymamam lazım yani.. Otlakçı olmalıyım.. İrade fakiriyim (
Kızlar bu bize serbest olan gojiciklerden yiyen yok mu..sanki forumda hiç tüketilmiyomuş gibime geliyo..
ben hala yemedim hiç ama yemek istiyorum
o keklere ne kadar yakışır oysaki...tadını bilmiyorum ama agzım sulandı yaaa :121:
gojibery beni pek sarmadı... ekşimsi birşey... ben tatlıcıyım
birkaç defa yoğurtla denedimeh işte oldu bana
birde çok tozlu geldi bana paket... iyice yıkamadan yiyemedim... o zamanda erir gibi garip bir hal aldı
idare eder bişi işte
Kızlar bu bize serbest olan gojiciklerden yiyen yok mu..sanki forumda hiç tüketilmiyomuş gibime geliyo..
ben hala yemedim hiç ama yemek istiyorum
o keklere ne kadar yakışır oysaki...tadını bilmiyorum ama agzım sulandı yaaa :121:
Günaydın kızlarrrmutlu huzurlu ve de hayırlı cumalar diliyorum..
hepimiz haftayı hakkıyla kapatalımmm
Bugün tartıda nihayet 57 li bişeyler gördüm..57.8 oldu sonra 6 oldu sonra 9 oldu :) yani artık bana güçlendirme göz kırptı diyebilirim ..
56 da güçlendirmeye geçip güçlendirmede de kilo vermek istiyorum..yoksa hedef kiloma kadar beklesem mi bilemedim..ya da 56 olduktan sonra yavaş yavaş mı gecsem güçlendirmeye..birden gecersem ve kilo alırsam ağlarım
Güçlendirmeden çok korkuyorum
...
...
slm bayanlar herkese hayırlı cumalar bol eksili günler cmrt günü dukana başlayalı 2 ay olucak son bir ayda callan yapmayada başladım bakalım ölçüde fark ne olucak kendimi toparlamaya çalışıyorum çok saldım ilk fazlalıklar gidince gevşedim 6lı rakamlara inemedim bir türlü poffffffffffffffffffff
...
merhaba kızlar,normalde yarın başlıyacaktım diyete,birde baktım aşura günü,dedim aşure yapayaım,evde bir mevlüt okutayım, bol bol da aşuremi yiyim,öyle başlım dedim diyete,sizin yerinizede yiyeceğimbirde güzel olurki aşurem sormayın,sütlü yaparım harika
Gojilerle dukan aşuresi mi denesek acaba?
Ben hiç Şişko olmamışken bu duyduklarım beni üzüyor hırslanıyorum ama ruhum iyi mükemmel ben her halimle güzelim ruhumu içimi bilenler bunu diyor içinizi dinleyin diyet bedene yapılmış bir rötuş o kadar lütfen şişmanlığı abartmayın sadece şişmanız yüzümüzde çıkan bir sivilce gibi okadar
M
Bütün hayallerim suya düşüp boğulduuuu resmennn, pazartesi ist olacak toplantı için yarın kaçacaktım ama patronum uygun bi dille engel oldu oysa ben o buluşmaya dahil olmak için mücadele ediyodum,dukan bacılarıma sarılacaktımmmm, kısmet değilmiş kiii,
eşim akşama kuzeni ve eşini davet etmiş, bugün taze gelinin d.günüymüş, bide demezmi ben ufak bi pasta alayım sen rejimdesin zaten... iyi hoş düşünceli adamsında benide düşün kesmesek o pastayı karı koca beraber kesseler
öğlen yemeğinde aşçı yapmış aşüreyi millet bide ballandıra ballandıra yiyo, hayır zati çok sevmem ama bitmeyen ısrarları ''1 kaşık al bişi olmaz''
yokk yoook bugün benim sabrımın tavan günü....
yimicemmmm dukan dışı bişiiii hırs yaptımmmm, inat ettimmmm
Bütün hayallerim suya düşüp boğulduuuu resmennn, pazartesi ist olacak toplantı için yarın kaçacaktım ama patronum uygun bi dille engel oldu oysa ben o buluşmaya dahil olmak için mücadele ediyodum,dukan bacılarıma sarılacaktımmmm, kısmet değilmiş kiii,
eşim akşama kuzeni ve eşini davet etmiş, bugün taze gelinin d.günüymüş, bide demezmi ben ufak bi pasta alayım sen rejimdesin zaten... iyi hoş düşünceli adamsında benide düşün kesmesek o pastayı karı koca beraber kesseler
öğlen yemeğinde aşçı yapmış aşüreyi millet bide ballandıra ballandıra yiyo, hayır zati çok sevmem ama bitmeyen ısrarları ''1 kaşık al bişi olmaz''
yokk yoook bugün benim sabrımın tavan günü....
yimicemmmm dukan dışı bişiiii hırs yaptımmmm, inat ettimmmm
İpekçim ben internetten buldum indirdim(hem kitap hem de videosu) ama doğru mudur bir sormak istedim.
İsmi Callanetics 10 hour Challenge
Teşekkürlerrr
gerçekten 15 gün mü durakladın?
şaka de ablacım nolur şaka de
baklava börek asla canım istemez ama aşure ama aşure ben ona bayılırım
1 tabak yesem 2 saat spor yapsam olmaz mı?
walla söz 2 saat koşu bandından inmem :)
çok teşekkürler tatlımmm cd geldi :))
dün akşam doymak bilmedim 2 koca levreği hüplettim.COK YEDİM EYVAH SABAH NOLCAK DİYE DÜŞÜNÜYODUM SABAH Bİ BAKTIM Kİ -200:)) BİDE KEK MEK YAPMIYCAM BİDAHA DAYANAMIYORUM COK YİYORUM.
Youtube den viedo indirilebiliyomu ?denedim ama başaramadım ..çok güzel zumbaVss var yarım saatlik ama donuyo izlerken indirmek istiyorum bilen varmı?
merhaba kızlar,normalde yarın başlıyacaktım diyete,birde baktım aşura günü,dedim aşure yapayaım,evde bir mevlüt okutayım, bol bol da aşuremi yiyim,öyle başlım dedim diyete,sizin yerinizede yiyeceğimbirde güzel olurki aşurem sormayın,sütlü yaparım harika
Dukan diyeti tariflerinde var balkabaklı gojiberryli ama tadı neye benzer bilemedim :) dukan diyeti tarifleri: AŞURE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?