delyconcoooonn
Ellerine sağlık kuzuum..öperim yanaklarından...:)))
Kizlaarr cok enerjikim ve Mutluyuum..adanaya seminere gittim.bir sürü pasta börek ıvır zıvır vardı açlıktan gebermeme rağmen elimi bile sürmedim..sadace nescafe için bi porselen içi süt doluydu hepsini içmek zorunda kaldım..
Napiim bana uygunu bi tek oydu..off neler neler vardiii...arabadan indim zaten pastalari gördüm..
Kızım merve bittin sen dedim...
Dukan yolculugun buraya kadarmis dedimm..bi de 100km yol gittimm acimmm oluyorumm
Kesin bozulur burda dayanamam dedimm..sonra telefonu aldım..
Sizin muhabbetlerinizi açtım..
Delynin tablosuna baktım..
Yapamiycam açlıktan olsem de yemiycem hiç birini..bunun sonu yok dedim ve yemedimmmm...
Sayenizde buyuuuk bi felaketten döndum..
Bi de ortam farklı olunca insan daha bi zayıf oluyor..
Çok şükür sadece süt içtim...
ayyy ne güzelll harikasınnnnnnnn
ahahaha koptummmm
zır deli
bi de anne sarmaları da var heee
bak bu tam benlik bir yazı olmuş.. ben de haftasonu implant kursunda olacağım 2 gün boyunca.. 20 kişilik küçük bir grup ama 4 yıldız üzeri ( sitesinde öyle yazıyor 5. yi alamadılar heralde) otelde.. korkuyorum ne yapacağım diye.. bir de sabah 9 akşam 4 arası orada olacağım, evden çıkış 7 eve geliş 6 bittim ben.. yanımda ne götürsem onu düşünüyorum.. kek falan yapsam kepek topu topu 2 kaşıkcık hak, hangi ara yiyeyim de doyayım ben onunla..
En dayanılmazı o zaten
İyi tatiller canlaaarrrYarın çalışacak olanlara da iyi çalışmalar, sonra iyi tatiller
Yarın buluşacak olanlar da " Ayyyy!! Çok heyecanllıııı!!" İyi eğlenceler, iyi muhabbetler
:13:
Kuzum benimki hiltondaydı sen düşün yıldızını..
çok güzellerdi..
meyveler de cabası...
hepsi çok güzel kokuyodu..masalar dolusu bişeyler............ucu yokkkk....
çok da açtım..
kmlerce de yol gittim..
sonuç : bu sabah tartıda 57 küsür...
değmez tubacım yaa burj el arab bile olsa değmez :)))
ben de bu hafta sonu taksim titanic öbür hafta sonu antalya rixoxtayım bakalım ne olacak halim... umarım açık büfelerde balık tavuk bişeyler olur bari..
yoksa değmez yani bence de bu kadar çabayı heba etmeye değmez zaten veremiyorum kilo bi de duraklama hiç istemiyorum ama ne yapacağım cidden bilmiyorum
Benim de gözüm 5lilerde.İnşallah ineriz bir an önce kendimizi toplayıp, ben de başladım callana buradan heves edip. Tartıdaki sayı geç inse de en azından genel şeklimiz şemalimiz yerine gelsin. )
selam kızlar bugunkü menüm
sabah:1yumurta 1domates 1biber ve yulaf kepeğinden oluşan omlet sekersiz çay
öğlen:haşlanmış brokoli ve yulaf kepekli yogurt
akşam:1 bardak liğht kola 6 tane ızgara köfte ve salata
yarın ziraat bankasının sınavına giricem servis görevlisi olarak bana dua edin kızlar :18::18::18::18::18:
Hepinize günaydın!
Kuru kayısı toptan yasak, sindirimi düzenleme için başka yollara başvursanız daha iyi olmaz mı?
öylemi ben sanki 2, 3 tane yenmesine izin veriliyor gibi okudum bir yerde
selam kızlar bugunkü menüm
sabah:1yumurta 1domates 1biber ve yulaf kepeğinden oluşan omlet sekersiz çay
öğlen:haşlanmış brokoli ve yulaf kepekli yogurt
akşam:1 bardak liğht kola 6 tane ızgara köfte ve salata
yarın ziraat bankasının sınavına giricem servis görevlisi olarak bana dua edin kızlar :18::18::18::18::18:
selam herkese ben dün tırnaklı pide ve köfte yapmaya çalıştım ve yaptım ama ikisi de çoook başarısızdı bide çok yapmışım yemeseydim çöpe acaktım hepsini yedim bendebuda bana tarıtuda + 200 ü gösterdi bugün ilk sebze protein günüm oh yaa
Eki Görüntüle 559456
neee aşure mi o ne kiii
Allah kabul etsin bu arada
selam herkese ben dün tırnaklı pide ve köfte yapmaya çalıştım ve yaptım ama ikisi de çoook başarısızdı bide çok yapmışım yemeseydim çöpe acaktım hepsini yedim bendebuda bana tarıtuda + 200 ü gösterdi bugün ilk sebze protein günüm oh yaa
Eki Görüntüle 559456
neee aşure mi o ne kiii
Allah kabul etsin bu arada
hala mı sağdan soldan okuduklarıyla ddiyet yapmaya çalışanlar var. kitabı okuyun.
hayır kitabı okudum ama daha sonra dukan diyetini güncelliyor ve birkaç kayısıya izin veriyor diye okudum bir forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?