Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

oo sen de hiç bişey seemiyon

yulafı da semiyodun zaten..ama ben bayılıyorum demek ki hemen goji almalıyımmmm

(kızmıyon dimiiiiiiiiiiiiii )

hiç kızarmıyımmmm

nazımız geçiyo birbirimize diye burdayız zaten

ben nasıl 86 kilolara ulaştım sanıyosunuz ennnnn güzel cicişleri yedim tatlıda sınır yok

aynen benn...evde ders çalışcam diye bu hafta 2 gün işe gitmedim kendimi mutfağa vurdum bi de tabi sarımsağa offf çok keyifliydi..hafta sonu da öyle olacağa benziyor..

canımcım senin çoook büyük bi eksiğin vardı o da spor..hatta callen diyim daha doğru..o yüzden yerinde saydın ama şimdi cdlerin de var artık.. inan callene başladığımdan beri 1 kilo da vermiş olsam ilk günlerki pantolonumu giyemiyorum bol oluyo..

tartıda da göreceksin..şekle de gireceksin.. sen hiç merak etme..yeterki titizlikle yap..yorgun olduğun zamanlar sayıları azalt(100den 80 e in gibi) ama hiç aksatma..1 gün yapmamak baştan başlamak gibi düşün(kural koy kendine..atakta şekerli baklava yemek kadar tehlikeli :) bu güzel oldu sanırım :)

ve çok kısa bi zaman içinde o bacak hareketlerini falan (en zorlandığım) yaparken nası geçtiğini anlamayacaksın..çok rahat yapacaksın..

teşekkür ederim arkadaşım. ne yazık ki ben de o çarpık sistemin eseriyim. bundan sonra hem kilolarımdan hem de zamanın ruhundan yansıyan önyargılardan kurtulmuş olarak yoluma devam etmek istiyorum. inşallah bu hepimiz için geçerli olur.

callandan korkmayın arkadaşlar. öyle 1 saat falan diye de gözünüzde büyütmeyin. 1 saat süren şey video. hareketleri ilk başladığınızda 40 dk, 1 hafta sonra ise 25 dakikada bitirirsiniz.

niyet de bir murattır arkadaslar umarım herzaman sağlıklı olursunuz buna hepiniz layıksınız inanın...bu kilolar asla sizin kendinize olan sevginizi 1 gr eksiltmesin hepiniz çok değerlisiniz.

nasıl sıkı bir dukancı olduğunu gösterme zamanı

NERDE BU MİLLET YAHU..

AKŞAM KURSA GİDEMİYORUM MİSAFİR GELİYOMUŞ

Bugün doymak bilmiyorum. Sabah tartıda -200 gördüm sevindim ama sanırım +500 görcem yarın sabah bu gidişle..
sabah peynir, domates, salatalık ve yaptığım poğaçadan yedim 3 tane sanırım veya 4
arada sade türk kahvesi
öğlen zero ve ton balıklı salata
arada 3 miniminnacık kek dilimi, tatsız olduğu için beni kesmedi şimdi bi meyveli yoğurt yedim sütaş, ve süt içtim yine arada
akşam bakalım allah kerimm

ben de ne yiyeceğimi bilemedim bugün. p günüm. yiyecek bişey bulmıyorum. aklıma ne gelse sebzeli. sabah 2 yumurta ve peynir. öğlen minik ton balıklarından 1 kutu. 2-3 kaşık yoğurt. birkaç salatalık turşusu. öğleden sonra kepeğimden krep yaptım, arasına peynir koyup yedim. akşm için kıyma vardı buzlukta. onu çıkardım köfte yapcam. yoğurtla onu yerim. ama ne yazık ki hiç biri tatmin etmiyor. neyse idare edecez artık.

callanıma doğru uzanayım ben. sonrada bi sütlü nezkayfe. sonrada güzel bir film eşliğnde accık stepper.

NERDE BU MİLLET YAHU..

AKŞAM KURSA GİDEMİYORUM MİSAFİR GELİYOMUŞ

Burdayız kuşummmm :))sen nerdesinnn ne kursuna gidiyosun öğrendiklerini bize de öğrettt

aklın sebzede kalınca ondan tat vermemiştir..:) afiyet olsunnn.....

selamlar herkeslere.. uğrayamadım bugün hiç kusuruma bakmayınız.. umarım keyifler tıkırdır..
tablo süper olmuş dely cik ellerine sağlık..

bugün bana yakın bir kreşe gittim çocukların dişlerinde ne var ne yok bakmaya ve tabi diş fırçalamanın önemini anlatmaya.. evet çok gürültü yapıyorlar, evet benden çok korkuyorlar.. ama onlar çok tatlılar....

merhabalar yarın dıyetı baslayacagım da tıcker nasıl yapılıyordu..Bırının yontemını yazması mumkun mu acaba?

Süpper anlatmışsın yaa!! Çok teşekkürler :109: 7 aydır bu işin içinde olan ama iradesiz dukancan "ben" için bile çok güzel bi motivasyon oldu.. Hepsini tekrar alıntı yaptım ki, okumayanlar okusun ;P

Televizyonda izlenecek format derken neyi kastetin biraz teknoloji dışıyım galba:44:videoyu bilg.indircem flash belleğe atıcam onu tv ye takıcam bu mudur? Ama hangi formatta?fark edermi yani?
Bizim TV'de MP4 formatını açıyor mesela. Direk programın verdiği şekilde indiriyorum. Ama o programda istersen farklı formatlarda da indirebiliyorsun. O yüzden dedim. Ben de bilmiyorum onları :) Eğer televizyonun direk flash bellekten çalıştırıyorsa videoları, muhtemelen MP4 çalıştırır zaten

Merhaba arkadaşlar şimdiye kadar sessiz bir forum izleyicinizdim herkese gönülden merhabalar.
Merhabaa Hoşgeldiinn...

Kızlar yeni bişey geldi aklıma..

Roccoların tadı çok güzel aroması da çok keskin onu eritsek tatlandırıcı olarak kullansak dondurma neyim yapsak nasıl olur

akşam deniyciğim

Oy ben yerim onlarıııııı

yedikçe yedirtiyo bunlar yaa..sen ne zamandır bu serüvendesin kuzum?
Şimdi çokuncu baskıyı yapmiyim burda uzun uzun anlatmiyim. Ben sana anlatırım canımcım Ama şöyle kiii 26 Kasım'da 8 ay olacak. Abbbooowww :96: :96: Tabi ben yaramaz olduğum için sen ona verimli oalrak gerçek Dukanla net 6 ay de Tabi serüven 8 ay yine dely ve felsefe taşı, dely ve azkaban tutsağı, dely tatilde, dely, bayramda, dely annesinin sarmalarını yiyor... şeklinde devam ediyor Ahahahha

Son düzenleme:
fotoğrafçılık :98:

çık çıkk

öğreneyim büyük bir memnuniyetle öğretirim

ayyy ne güzelll harikasınnnnnnnn

ahahaha koptummmm
zır deli

bi de anne sarmaları da var heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…