Tüm meslektaşlarımın ve bu yolda ilerleyen öğretmen adaylarının Öğretmenler Gününü en içten dileklerimle kutlarımm , her gelen yılımız bir öncekinden daha iyi olsun inşAllahh
yüksek lisans yapıyorum şuan matematik bölümüm akademisyenlik için uğraşıyorum sizin bölüm ne?
Selam dukanci arkadaslar..bende dukan amcanin kitabini alip okudum ve bende basladim.iki gun oldu ve bugun sansima erken regli oldum..simdi kilo kaybimida goremiyorum..morelmen coktum..bende sizin topigi okuyarak.kendimi motive etmeye calisiyorum..ama bas agrisi cekiyorum..bunun cozumu varmi..aktar melisa cayi onerdi ama onu bile icmiyorum.kafaya koydum.bu sefer kilolari vericem 2013 e zayiflamis girecegim..banada destek olun arkadaslar..morel sifir..odem topladi vucut herhalde..birde canim tatli cekiyor regli yuzunden..daha ben ataktayim ama...offf offf
11 kg muhteşemtebrik ederim dilediğin kg ya sağlıklı bi şekilde ulaşırsın inşallah :)
Selam dukanci arkadaslar..bende dukan amcanin kitabini alip okudum ve bende basladim.iki gun oldu ve bugun sansima erken regli oldum..simdi kilo kaybimida goremiyorum..morelmen coktum..bende sizin topigi okuyarak.kendimi motive etmeye calisiyorum..ama bas agrisi cekiyorum..bunun cozumu varmi..aktar melisa cayi onerdi ama onu bile icmiyorum.kafaya koydum.bu sefer kilolari vericem 2013 e zayiflamis girecegim..banada destek olun arkadaslar..morel sifir..odem topladi vucut herhalde..birde canim tatli cekiyor regli yuzunden..daha ben ataktayim ama...offf offf
oo süper çok tebrik ederim dkab benimki din kültürü öğrt.
ya bende baslamak istiyorum dukan diyetine amanerden baslıcam nasıl yapıcam bilemedimbugün gidip kitabını mı alsam diye düşünüyorum..ayrıca hepinizi tebrik ederm gercekten birbirinizi cok güzel motive ediysnuz..:) benim boyum 1.71 kilom 75 suan hedefim 60 yani 15 kg.fazlalığım var
Teşekkür ederim canım...
Mali krizde olduğumdan bu ürünlere bütçe ayıramıyorum şimdilik...
Tarçınlı süt ile idare ediyordum 2 haftadır ama artık ciddi ciddi tatlı yeme isteği baş göstermeye başladı...
Ama bir Dukancan hiçbir zaman yılmaz, yorulmaz...Yumurta ve süt yeter alimallah
şu meşhur callan egzersizlerinin linkini bende rica edebilirmiyim
eczaneden dulcaryl alabilirsin. fiyatı çok uygun 2 lira gibi bişey. pişirmeye uygun değil. ama birkaç tanesini havanda döverek yoğurduna katabilirsin. ya da süte katıp tarçınla içebilirsin. tatlandırıcı alamadığım zamanlar çok oldu benim. epeyce işime yaramıştı. her zaman bulunduruyorum evde. çaya kahveye bundan kullanıyorum.
DULCARYL 100 EFF. TABLET Prospekts Bilgileri | la Forml
kafayı yemek üzereyeim seyir dönemindeyim ve artık et yemekten yeminle gınaaa geldi.şuan karnım aç ne yicem ne edicem bilmiyorum çok bunaldım aliye.canım burger king ten menü çekiyo patetes kızartması çekiyo sufle istiyo dayanamıyorum.bir eroinmanın yaşadığı krizdeyim şuan... bana yardım et nolur
nası verdin onca kiloyu?hiç kaçamak yaptınmı? ne yicemi şaşırıyorum bu diyet o kadar zor ki aliye
yüksek lisans yapıyorum şuan matematik bölümüm akademisyenlik için uğraşıyorum sizin bölüm ne?
hani etten bıkmıştın. burgerking menüde et yok mu)
ben karışmam valla. 46 kg olmak isteyen sensin. (neden istiyorsun anlamadım ama neyse))) istersen ye. duraklamaya girip ağlanıp sızlanacak, emekleri boşa gidecek olan da sensin. kendine hakim olup, hedefine ulaşacak olan da sensin...
Ayyy ne güzel yazmissinnn okurken heycanlandim resmeennn...:))Hepinize iyi akşamlar! :)
Buluşma çok güzel geçti. Herkes çıtı pıtı, bıcı bıcı, ben yanlarında yaşlı kaldım soğuk nevale kişiliğimle.İnanılmaz motive oldum, daha bir sıkı sarılacağım diyete ve egzersize. Herkes bir sürü kilolar vermişken "Senin ne kadar oldu-kaç kilo verdin" sorularına yanıt vermek utandırıcı oldu benim açımdan (2 ayda yaklaşık 5 kilo...).
Kendimce izlenimlerim (böyle şeyler yazmak serbest mi acaba?) :
En bıcı bıcı olan dely idi, kıpır kıpır bir enerjisi var. :)
Medesa tam edalı havalı İzmir güzellerinden. (İzmir'di değil mi yanlış hatırlamıyorum umarım. :) )
Nesli'nin kıvır kıvır saçlarına bayıldım. Sarılmasında bile böyle sarmalayıcı, anaç bir his var. :) Levin de çok tatlıydı, giderken kaçamak makas aldım yanaktan.
İpek benim harbi insan olarak tanımladığım kişilerden, çoksamimi, tanıdık bir his yayıyor çevresine, neşesi-şakaları çok hoş. :)
Prensinsevgilisi (nick böyle mi yazılıyordu unuttum :44:) maşallah ceylanları anımsattı bana, boy-pos-göz olarak.
Azrasılayı önceden tanıyordum zaten, o da benden genç duranlardan, çok canayakın tatlı bir insan. :))
Love01 dışarda gördüğümde gıpta-imrenme-her çeşit duygu ile baktığım narin, incecik güzel insanlardan.
Herkesin maşallahı vardı kısacası, "Allah'ım benim daha uuu çok fırın ekmek yemem gerek." dedim. İyi de oldu. :)
Bir yüksek lisansçı daha. :) Ben de kimyada yüksek lisans yapıyorum, ama kadrodan ümidim olmadığı için akademisyenlik düşünmüyorum.
Ayyy ne güzel yazmissinnn okurken heycanlandim resmeennn...:))
Benim de hayalimde aynen tasvirlerine uygun..
Oyy medesa oyle alımlı demek..hatun istee:))yakışır..:))
Ipekin ve didosun enerjisi burdan bile çok rahat belli oluyo..
Love 01in citirligi da tıkırında mevcut zaten :))masallah..
Lavinden bi yanak da benim için alsaydin foto cekinseydinizz cokcaa :))
Prensesin ceylan gozlerine de benden maşallah :))prenses o zaten :)
Sen hariç tabiki :))) hiç oyle soğuk nevale hayal etmiyorum:)))Ayy ne güzelll neler yaptıniz peki baskaaa
Ipek Napiyoduuu bogadan uzak tutsaydiniz onu :))
Haberlerde ıstanbul yağışlı diye gördükce aklıma dely geldi annesi gibi endiselendim bu kız deniz otobüsüyle doncek evine yagmur çok yagmasa bari
Diye telasliydim :)))
Ben karakter olarak tutuğum biraz, yazarken daha rahat yazıyorum. :)) Fotoğraflar love01de, ipek söz verdiği gibi boğanın üstünde callan yapmadı eğer sorduğun oysa.Karışık sohbet şeklinde geçti buluşma, önce bir kafedeydik sonra starbucksa geçtik, gene kameralara paket paket tatlandırıcıyı cebe atarken yakalandım. Havuçlu kek fantazim için yeterli splenda sayısına ulaştım bence.
Herkesin genelde buluşma sonrasında da planları olduğu için buraya daha geç girip yazarlar herhalde, esas onların yazması lazım ben rütbesiz çekirgeyim. :)
Yağış ara araydı, yarı ahmak ıslatan yarı hızlanan yağmur şeklinde, vapura bindim bende denizde problem yoktu için rahat olsun. :)
yavry kuş bu senin yürüttüğün splendalar pişirileblir olanlardan mı? yoksa çaya kahveye atmak için yapılmış, pişirince acılaşan tatlandırıcılardan mı. 3 kuruş kar edecem diye kepeği, yumurtayı ziyan etmeyesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?