Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

korktuğum başıma gelmedi şimdilik dün yediğim çiğ köftelerden sonra bugün-100 ü gördüm ohhh dedim ama sanırım acısını birkaçgünde yaşarım...birde bir sorum olcak hani salatalık turşusu yiyebiliyoruz ya tatlandırma babında onun yerine 2 küçük acı biber turşusu yesem hergün nolur ??bağırsakları ve metabolizmayı hızlandırıyo..

ben öyle yapıyorum biber 1 tane bile işe yarıyor stepper yapan var mıişe yarıyomu kaç tane yapıyorsunuz

Eki Görüntüle 560302

afiyetle yiyeceğimmmmmmmmmmm =)))

Müsli yasak, çikolatanın içeriği de büyük ihtimalle uygun olmayabilir? Light pudingte fruktoz var, meyve şekerinin normal şekerden farkı yok (güçlendirmeciler meyve hakkına sayabilir belki). Şekersiz tavukgöğsü içeriğinde mısır nişastasının yanısıra pirinç unu ve patates nişastası da var.
Tatlandırıcı için afiyet olsun. :)

---

Gerçi hamilelik nedeniyle güçlendirmede miydiniz, yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum? Öyleyse toptan afiyet olsun. :))

Son düzenleme:

bence sakıncası yok. ben hemen hemen hergün yiyorum. +lar konusund haklısın. 1 günde birşey olmuyor, yavaş yavaş alıyor intikamını.

ben öyle yapıyorum biber 1 tane bile işe yarıyor stepper yapan var mıişe yarıyomu kaç tane yapıyorsunuz

ben kullanıyorum. yürüyüşe çıkamadığım günlerde, hava yağışlıyken falan. en az 20 dk aralıksız stepper yapıyorum. işe yarıyormudan kastın nedir bilemedim.eğer belli kasları çalıştırmaksa bence o tü aletlerin hiç biri işe yaramaz. kalori yakar, enerji harctır ve yürüyüş gibi yağ yakımını tetikler. bunlar da yeterince işe yarar şeyler zaten.

korkuyorum senden, tahtimda gözün var senin

çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.

buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi(

levin dünya tatlısıydı. maşallah.

hepinize teşekkürler...

Bi dahaki buluşmada bende aranızda olmak isterim 2ay sonra plan yapabiliriz hem uzamana incelirim.sizin adınıza çok sevindim bu arada bir başka bizim memleketimiz burada dukanla ilgili bişey bulamadım makarna arayışlarım sürüyor hayırlısı.2günde kocamı çoçuğumu özledim bişeyde yemedim 2gündür canım istemiyorhayırlısıyla dönerim inş.takılar süper yalnız insanın hep alası geliyor.hepinizi çok öpüyorum dua edin hayırlısıyla döneyim..

yok emziriyorum =))

seyir dönemindeyim.. müsli % 50 lıngt hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım ((

ama burada ki arkadaşlar biz alıyoruz demişlerdi bende ondan aldım kötü mü yaptım pufff ((

iyi yırtmışım desene, ben gelsem en yaşlı ben olacaktım ))))

herkese günaydınlar
mutlu öğlenleeeer
hayırlı akşamlaaaar

çatlicam şimdi, o kadar çok yemişim ki. dukandan önce daha az yiyodum ben kesin
dün tartıda 69.9 gördüüüüüm yatmak üzereydim uyuyamadım sevinçten ama sabah bi baktım Lo çıkıyo, ah dedim dünkü o rakam yalan mıydı şimdi duygularımla oynadı tartım resmen pilini değiştirmem lazım ama tartı pili nerde bulunur acaba
fotoları göriim diye bi ümitle girdim ama yok foto hiç, üzülürüm ama ben şimdi

herkese iyi pazarlar..
kitabı okudum ama sizlerden de tavsiye almak istiyorum. güçlnedirmeye geçtim.
kilom çok fazla değil. 3-4 kilo daha vermek istiyorum. güçlendirmede de kilo verme devam ediyor mu?
sebze ve meyveden dolayı fazla çıktığını biliyorum hatta bugün 300 gr fazla çıktım. dün geçmiştim güçlendirmeye.
kilosu benim gibi olup da güçlendirmede de kilo veren varmı? uzun süre güçlendirme yapanlar mutlaka veriyordur tabiki.
ben 40 gün yapacağım için duraklamalar,sebzeden dolayı fazla çıkmalar... veremeyebilirim gibi geldi.
uzun süre yapanlarında tavsiyelerini belkerim tabiki

40 gün güçlendirmede çok vereceğini düşünmüyorum açıkcası hani kilo vermeye çok yatkınsan max 2 kilo dicem...o bile zor, bu kadar az sürede...Güçlendirmenin amacı kilo vermek değil zaten, neden kilo vermeyi hedefliyorsunuz var olan kilonuzu koruyun yeter bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…