korktuğum başıma gelmedi şimdilik dün yediğim çiğ köftelerden sonra bugün-100 ü gördüm ohhh dedim ama sanırım acısını birkaçgünde yaşarım...birde bir sorum olcak hani salatalık turşusu yiyebiliyoruz ya tatlandırma babında onun yerine 2 küçük acı biber turşusu yesem hergün nolur ??bağırsakları ve metabolizmayı hızlandırıyo..
korktuğum başıma gelmedi şimdilik dün yediğim çiğ köftelerden sonra bugün-100 ü gördüm ohhh dedim ama sanırım acısını birkaçgünde yaşarım...birde bir sorum olcak hani salatalık turşusu yiyebiliyoruz ya tatlandırma babında onun yerine 2 küçük acı biber turşusu yesem hergün nolur ??bağırsakları ve metabolizmayı hızlandırıyo..
ben öyle yapıyorum biber 1 tane bile işe yarıyor stepper yapan var mıişe yarıyomu kaç tane yapıyorsunuz
Müsli yasak, çikolatanın içeriği de büyük ihtimalle uygun olmayabilir? Light pudingte fruktoz var, meyve şekerinin normal şekerden farkı yok (güçlendirmeciler meyve hakkına sayabilir belki). Şekersiz tavukgöğsü içeriğinde mısır nişastasının yanısıra pirinç unu ve patates nişastası da var.
Tatlandırıcı için afiyet olsun. :)
---
Gerçi hamilelik nedeniyle güçlendirmede miydiniz, yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum? Öyleyse toptan afiyet olsun. :))
çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.
buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi(
levin dünya tatlısıydı. maşallah.
hepinize teşekkürler...
korkuyorum senden, tahtimda gözün var senin
Müsli yasak, çikolatanın içeriği de büyük ihtimalle uygun olmayabilir? Light pudingte fruktoz var, meyve şekerinin normal şekerden farkı yok (güçlendirmeciler meyve hakkına sayabilir belki). Şekersiz tavukgöğsü içeriğinde mısır nişastasının yanısıra pirinç unu ve patates nişastası da var.
Tatlandırıcı için afiyet olsun. :)
---
Gerçi hamilelik nedeniyle güçlendirmede miydiniz, yoksa başkasıyla mı karıştırıyorum? Öyleyse toptan afiyet olsun. :))
yok emziriyorum =))
seyir dönemindeyim.. müsli % 50 lıngt hep aynı şeyleri yemekten sıkıldım((
ama burada ki arkadaşlar biz alıyoruz demişlerdi bende ondan aldım kötü mü yaptım pufff((
buradaki arkadaşlar yulaf kepeğinden kendileri yapıyorlar.
çok güzel bir gün geçirdim. fotoğraflardan tnaıdığım arkadaşları canlı canlı görmek çok güzeldi. bu arada grubun en şişkosu ve en yaşlısı bendim. kızların hepsi çıtırdı. onları görünce motivasyonum arttı.
buluşulan mekna berbattı. hele hele garsonları dövesimiz geldi. bize zorla mayonez yedirmek istediler. ama biz gelen mayonezli salataları yemedik. neslee yedi(
levin dünya tatlısıydı. maşallah.
hepinize teşekkürler...
aliye abla bu callen sporu hakkında bilgi verir misin biraz? ben nette buldum da caba o mu die soruyorum..
herkese iyi pazarlar..
kitabı okudum ama sizlerden de tavsiye almak istiyorum. güçlnedirmeye geçtim.
kilom çok fazla değil. 3-4 kilo daha vermek istiyorum. güçlendirmede de kilo verme devam ediyor mu?
sebze ve meyveden dolayı fazla çıktığını biliyorum hatta bugün 300 gr fazla çıktım. dün geçmiştim güçlendirmeye.
kilosu benim gibi olup da güçlendirmede de kilo veren varmı? uzun süre güçlendirme yapanlar mutlaka veriyordur tabiki.
ben 40 gün yapacağım için duraklamalar,sebzeden dolayı fazla çıkmalar... veremeyebilirim gibi geldi.
uzun süre yapanlarında tavsiyelerini belkerim tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?