Kızlar yeni bişey geldi aklıma..
Roccoların tadı çok güzel aroması da çok keskin onu eritsek tatlandırıcı olarak kullansak dondurma neyim yapsak nasıl olur
akşam deniyciğim
ne yani rocco yiyebiliyomuyuzhadi beehh!
hayır kitabı okudum ama daha sonra dukan diyetini güncelliyor ve birkaç kayısıya izin veriyor diye okudum bir forumda
belki yeni güncellemede bi kaç çiğ köfteyede izin vardır hım?
bende yeni baskısı var kitabın... zorlu kabızlık vakalarında kullanabilirsiniz yazıyor.... en son çare olarak laksatif kullanılabilir denmiş:44:
Aliyem icat çıkarıyolar, şunlara bişiii desene
teşekkür ederim canımSüpper anlatmışsın yaa!!Çok teşekkürler :109: 7 aydır bu işin içinde olan ama iradesiz dukancan "ben" için bile çok güzel bi motivasyon oldu.. Hepsini tekrar alıntı yaptım ki, okumayanlar okusun ;P
aşure ney biliyormusun,senin bu ara çok canın çekipte yiyemeyeceğin bir tatlı
öylemi ben sanki 2, 3 tane yenmesine izin veriliyor gibi okudum bir yerde
bende yeni baskısı var kitabın... zorlu kabızlık vakalarında kullanabilirsiniz yazıyor.... en son çare olarak laksatif kullanılabilir denmiş:44:
Kızlar bu arada light da olsa hazır puding kullanmayın. Bakın günlük 1 kaşık (tolere yani her gün yememek kaydı ile) mısır nişastası hakkımız var.
Ben İlkay Hn'ın bloğundan bir tarif bulup kendime göre uyarladım.
1 bardak yağsız süt
1 kaşık toz tatlandırıcı(isteğe göre 1,5 da olabilir)
1 yk mısır nişastası
Varsa aroma (ben limon kabuğunu büyükçe ama ince kesip içine koydum sonra da çıkardım)
Koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirdim
Sonra altını kıstım ve çırpılmış bir yumurta sarısını güzelce karıştırarak 5 dk daha ocakta tuttum.
Sonra ocaktan alıp yumurtanın beyazını da ekledim. (beyazı ateşte eklerseniz kesilebilir)
Süper muhallebi oldu
Dileyen içine aroma için süttozu, kakao veya kahve ekleyebilir.
Oğlumun çok hoşuna gidince ona ve eşime normal şeker ile bir parti daha hazırladım
kepek kullanımı için bir tavsiye; başarısız kek, ekmek vs girişimlerinizi çöpe atmayın...
fırına verip biraz kıtırlaştırın, soğuduktan sonra çok ufalamadan küçük parçalara bölün...
bu parçaları tatlandırılmış ve ya sade light sütün içine koyup, müsli gibi tüketebilirsiniz
niyeki fazla kepektenmi yaptın ,olsun üzme kendini,bu arada hayırlı olun protein günlerin bitmiş,pazartesi bende başlıyorum bakalım,nasıl geçecek,6 gün,
aşure ney biliyormusun,senin bu ara çok canın çekipte yiyemeyeceğin bir tatlı
Hayırlı akşamlar kızlar
Sizlerle akşam yemeğimi paylaşmak istedim:
ıspanak püresi üzerine hindi göğüsü, etrafında dukan yemek kitabında yazan havuç püresinden yapılmış atıştırmalık
Eki Görüntüle 559929
rocco sıkı şeker. şekersiz onlar. ben içeriğine de baktım büyüteçle. yenebilir. ama abartmayın. fena gaz yapıyor.
Rocco Sıkı Şeker Nar ve Çilekli 15 Gr.
analayacağın, o icadı ben çıkaralı çok oldu. onlara bişey demeye hakkım yok))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?