Biz baya baya yimeğe başlamıştık yaa.. Özellikle ben yaniBiz derken Ness ve prensesi de saydım E haliyle kilo alıyordum canım. Baya bırakmıştım yani sıkıntıdan.. Baştan başladım Pazartesi müstakbelprenses de başladıı.. Ness de bizden 3-4 gün önce başladıydı. Ama en çok şişen bendim.. Baksana tickerımın yarısını geri döndüm. Yönü değişti nerdeyse O kadar iradeli değilim maalesef.. Ama kıyafetler yine yakışmayınca.. Olmaz dedim böyle.. Başladım.. Sınırlı falan da yemiyorum. Spor da yapcam.. Bakalım 1-2 ayda dönebilecek miyim eski halimee..
Arkadaşlar test ettim ve şu kanaate vardım tatlandırıcıyla yaptığım kek vs..benim kilo verme hızımı kesiyo takılıp kalıyorum.10 gündür kestim yapmıyorum şimdi süper gidiyo...
selamın hello milletbikaç gun girmedim yeni arkadaslar gelmiş,hoşgelmiş..ama nerdeyse kimseyi tanımıor gibi oldum bi an
cnm iş güc yogunluk derken boşladık walla sayfayı haklısın
Günaydın canım, 9 -4 çok düşük ama, sürekli düşüyor mu? Hiç tuzsuz mu yiyorsun sen yemeklerini? Şekere hayır demen de takdire şayan ama hayatta kal güzelim :))
Hoş geldinn
Öncelikle tavsiyemiz kitabı hatim etmen...
Bloğunn ilk 20 sayfasını da okuman oldukça faydalı..
Bilinçlisinnn en azından. Ama lütfen kitapsız olmazmı falan deme taşlarızz :)
Afiyet olsun minik keçii :) Aman dikkat ett
Günaydın kızlar ben geldiiimmmmm
size bildirimde bulunayım.dünden bugüne _600
valla uzun zmaan olmuştu böyle bir eksi görmeyeli,çoook sevindim
ticker'ımın bile altındayım yahuuu
Günaydın kızlar ben geldiiimmmmm
kız maaşalllahhh ne çabuk geçtin güçlendirmeye vallahi tebrik ederim
senin azimli çekirge olduğun belliydi,darısı prenssevgilisinin başına
aşkkk böcüğğüüüü sen böyle her ayı sayacak mısın
kuzu vallahi 69.4 çıktım bu sabah yahuuu
ama sen de düne göre _1000 çıkmışsın süper
benim anlamadığım sen güçlendirmeye geçtikten sonra tekrar atakla mı başlıyoruz sandın,napıyosun anlamadım ki ben
niye başa döndün kuzu,kilo alıyor olmaktan mı korktun ki
olan war olmayan war kardesimm yaa reklam yok
cok guldum yaaa tickerin geri geri gitmesi olayınaee dmk canı degısıklık ıstıo zawallının,,herkes gıdıo mersıne o gıdıo tersıne
Arkadaşlar test ettim ve şu kanaate vardım tatlandırıcıyla yaptığım kek vs..benim kilo verme hızımı kesiyo takılıp kalıyorum.10 gündür kestim yapmıyorum şimdi süper gidiyo...
gunaydin hepinize;
fransada yasayan varmi aranizda .en azindan bazi seylerin burda neye karsilik geldigini sormak istiyorum.bugun 2.seyir gunum.dun sebze protein bugun ise saf proteinle devam ediyorum.hepinize kolay gelsin..dunden bugune -700 ciktim.:)))))
..........
...........
cok guldum yaaa tickerin geri geri gitmesi olayınaee dmk canı degısıklık ıstıo zawallının,,herkes gıdıo mersıne o gıdıo tersıne
kuzum öncvelikle şunu söyleyeyim bu 2.dukan falan sayılmaz,sen ara falan vermedin ki sadece kilo aldığını farkedip birkaç gün p yapacaksın,bunu pek çok arkadaş yaptı aramızdasporu da ihmal etme ama senden tek bişey isteyeceğim nolur artık kaçamak falan yapma kuzum yaaa,bak ne kadar zorlaştırıyor süreci zaten sen 2-3 kilo versen yeter.bence atağı da yapabilirsen beyaz yapmaya gayret et ve eskiden yaptığımız gibi sakın unutma ne kadar balık o kadar _
........
Bende bindirimden indirim gördüm bu sabah - 700 :)
Tickerımın üstündeyim amaa
Çıtıra değerrr. Sayarım olmazsa :)
Darısı olmayanlara. Daha iyileri sizin olsun canımmm.
EE dely dir ne yapsa yeridirrr. Geri geri de gider yan yan daa :) Gangammm :)
Süper haberr. Ne işimiz var zaten tatlandırıcı falan. Anamızın evinde tatlandırıcımı vardı...
Benim enişte Fransada.. Dukan eniştee. Direk kendine sormalısın bencee :)
Oh be ne güzel canlandı buraları..
Kızlar bırakmayın buraları yanlız.. Valla yeni gelenlere yetişemedim çekirge halimle.. Kitap diyorum, test diyorum ama kimsecik dinlemedi beni..
Akşam bir ara biraz sert bir mesajım oldu sanırsamm.. dayanamadım artık ne yapayım..
ayyy cok guldum :)))))enisteni bulsam soracagimda o cok yogun prenseslerle kralicelere hizmet vermekten bize sira gelmiyor.aslinda dusundum 280 € odeyip direkt kendinden servis almayida henuz fransizcam onu cok iyi anlayabilecek duzeyde degil :))))
Hahahhahay yazık yavrum tek başına savaşmış hahaha Yettik garii
Oh be ne güzel canlandı buraları..
Kızlar bırakmayın buraları yanlız.. Valla yeni gelenlere yetişemedim çekirge halimle.. Kitap diyorum, test diyorum ama kimsecik dinlemedi beni..
Akşam bir ara biraz sert bir mesajım oldu sanırsamm.. dayanamadım artık ne yapayım..
hangi aralıkta aralığa aşkı tıkıştırdın yipekkk :)Günaydın DUKANCANLARRR.
Soğuk bir kış gününden en baharlı en kelebekli en aşk doluuu bir merhaba alemeee..
Aralıkta aşk başkadır demişmiydimm :)
ben omega 3+ b12 vitaminleri ve şampuan değişimiyle çözdüm..benim saçlarım oldukça uzun ve yanlardan açılmalar başladı...
diyette 1 ayı yeni doldurdum... sanırım vitamin desteği şart....
diyet süreci uzun sürecek olanlar, vitamin takviyesi yapmalı...
ehehheeeAma kuzu sen nezamandır yoktun buralardaaaa ondandırr. Neslee de yok mesela o listede. O da saldı bu aralar iyice. Çok çalışıyor kuzu çokk. Bu sabah kargalara krep yapıyorduuuu... (Henüz aç kargalara..)
işler tikırında işte ne güselllGünaydın kızlar ben geldiiimmmmm
zabahınan baktım ki 2.sezon kilo skorum : 3 günlük atak + PS gününe rağmen -2,5 kilo :)) dely ve tüm dukandan bıkanlar !! devam devam devammm!!Biz baya baya yimeğe başlamıştık yaa.. Özellikle ben yaniBiz derken Ness ve prensesi de saydım E haliyle kilo alıyordum canım. Baya bırakmıştım yani sıkıntıdan.. Baştan başladım Pazartesi müstakbelprenses de başladıı.. Ness de bizden 3-4 gün önce başladıydı. Ama en çok şişen bendim.. Baksana tickerımın yarısını geri döndüm. Yönü değişti nerdeyse O kadar iradeli değilim maalesef.. Ama kıyafetler yine yakışmayınca.. Olmaz dedim böyle.. Başladım.. Sınırlı falan da yemiyorum. Spor da yapcam.. Bakalım 1-2 ayda dönebilecek miyim eski halimee..
ehehheee
işler tikırında işte ne güselll
zabahınan baktım ki 2.sezon kilo skorum : 3 günlük atak + PS gününe rağmen -2,5 kilo :)) dely ve tüm dukandan bıkanlar !! devam devam devammm!!
eksilere, yenilere, herkeslere merhabalar,
iş güç koşuşturmaca içinde yuvarlanıp gidiyorum. Herkesler iyi mi?
Kimse beni sormamış ama
2 haftadır kilo veremedim. zor durumdayım.
kepeği krep şeklinde tüketmeye başladım.
sabah 2 krep ve peynir. tabi çayla.
ara light sütlü neskayfe
öğle yarım tavuk göğsü fırınlanmış ve ayran
şimdi ne içsem????
kayfeci azradan sevgiler....
İşler tikırında sahiden neslim :)) başa doğru baya bi yollanmış yani :))
Beni de, beni deee :))))
Ben de haftalardır kepeğimi yemiyorum, üstelik şimdi 3 kaşığa çıktı günde, bir çözüm bulmalıyım ama nedense hiç işime gelmiyor :))
Afiyet olsun, kendisi güzel, imzası güzel azra
hangi aralıkta aralığa aşkı tıkıştırdın yipekkk :)
ben omega 3+ b12 vitaminleri ve şampuan değişimiyle çözdüm..
Merhaba,
Ben yulaf kepeğini gün içinde tüketmeyip, akşam vakti helva olarak yiyiyorum. Gerçekten süper oluyor. Kokusu bile sanki irmik helvası.. Tavsiye ederim. Bir konuya da netlik kazandıralım bence. Yulaf kepeğinin 3 kaşık olduğu gibi bir bilgi yok bildiğim kadarıyla. Dukan chat güncellemesini detaylı okudum orada diyor ki +1 yemek kaşığı olarak tolere gıda listesine ekleyebilirsin. Yani günde tolere gıdalardan toplam 2 tanesini kullanma hakkın olduğuna göre ve eğer kilonda duraksama yapmıyorsa o zaman yulaf kepeğini de tercih olarak kullanabilirsin. Yoksa verilmiş bir hak değil.
Yanlışsam düzeltin tabi..
Merhaba,
Ben yulaf kepeğini gün içinde tüketmeyip, akşam vakti helva olarak yiyiyorum. Gerçekten süper oluyor. Kokusu bile sanki irmik helvası.. Tavsiye ederim. Bir konuya da netlik kazandıralım bence. Yulaf kepeğinin 3 kaşık olduğu gibi bir bilgi yok bildiğim kadarıyla. Dukan chat güncellemesini detaylı okudum orada diyor ki +1 yemek kaşığı olarak tolere gıda listesine ekleyebilirsin. Yani günde tolere gıdalardan toplam 2 tanesini kullanma hakkın olduğuna göre ve eğer kilonda duraksama yapmıyorsa o zaman yulaf kepeğini de tercih olarak kullanabilirsin. Yoksa verilmiş bir hak değil.
Yanlışsam düzeltin tabi..
Nasıl helva yapıyorsun canım?
Ben kitabı okudum orada her gün mutlaka 3 kaşık y.kepeği yemelisin diyor korumada, chat te ne yazıyor bilmiyorum ama şu bir gerçek ki güçlendirmede 2 dilim tam tahıllı ekmek hakkından dolayı, korumada da zaten herşey yiyebildiğim için acıkmıyorum ve boşluk hissetmiyorum. Senin okuduğun şey başka birşey sanırım, kitaptan hatırlıyorum ama yanımda değil. +1 ykepeğini normal hakkına ilaveten yiyebilirsin diyordu sanki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?