Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar test ettim ve şu kanaate vardım tatlandırıcıyla yaptığım kek vs..benim kilo verme hızımı kesiyo takılıp kalıyorum.10 gündür kestim yapmıyorum şimdi süper gidiyo...

gunaydin hepinize;

fransada yasayan varmi aranizda .en azindan bazi seylerin burda neye karsilik geldigini sormak istiyorum.bugun 2.seyir gunum.dun sebze protein bugun ise saf proteinle devam ediyorum.hepinize kolay gelsin..dunden bugune -700 ciktim.:)))))

kuzum öncvelikle şunu söyleyeyim bu 2.dukan falan sayılmaz,sen ara falan vermedin ki sadece kilo aldığını farkedip birkaç gün p yapacaksın,bunu pek çok arkadaş yaptı aramızda sporu da ihmal etme ama senden tek bişey isteyeceğim nolur artık kaçamak falan yapma kuzum yaaa,bak ne kadar zorlaştırıyor sürecizaten sen 2-3 kilo versen yeter.bence atağı da yapabilirsen beyaz yapmaya gayret et ve eskiden yaptığımız gibi sakın unutma ne kadar balık o kadar _

Arkadaşlar test ettim ve şu kanaate vardım tatlandırıcıyla yaptığım kek vs..benim kilo verme hızımı kesiyo takılıp kalıyorum.10 gündür kestim yapmıyorum şimdi süper gidiyo...

cnm maalesef sınırlı izinliler bazı arkadaşlarımızda duraklamalara yol açabiliyor.böyle bir sıkıntı varsa tüketmemenden fayda var tabiki

selamın hello millet bikaç gun girmedim yeni arkadaslar gelmiş,hoşgelmiş..ama nerdeyse kimseyi tanımıor gibi oldum bi an

cnm iş güc yogunluk derken boşladık walla sayfayı haklısın

Valla canım, herkes burada mesai yaptığı için biraz da işe sarılınca öyle oldu anlaşılan :)) Ben de çoğunu tanımıyorum yeni çekirgelerin :))))

Tanışalım çekirgeler :)

Günaydın canım, 9 -4 çok düşük ama, sürekli düşüyor mu? Hiç tuzsuz mu yiyorsun sen yemeklerini? Şekere hayır demen de takdire şayan ama hayatta kal güzelim :))

Çok tuzlu yemiyorum yemekleri evet haklısın..
Kadına nasıl söylediğimi bir görseniz Şeker olamz şeker olmaz hehe aslında normalimde en fasla 11-6 dır benim ama doktorum ile konuşacağım bugün..

Hoş geldinn
Öncelikle tavsiyemiz kitabı hatim etmen...
Bloğunn ilk 20 sayfasını da okuman oldukça faydalı..
Bilinçlisinnn en azından. Ama lütfen kitapsız olmazmı falan deme taşlarızz :)

Ay çok güldüm.. Alemsin ipek

Afiyet olsun minik keçii :) Aman dikkat ett

Hehe saol.. Daha önce monteniac yaparken de düşüyordu oradan öğrenmiştim tuz paketi taşıyordum yanımda..

Günaydın kızlar ben geldiiimmmmm
size bildirimde bulunayım.dünden bugüne _600
valla uzun zmaan olmuştu böyle bir eksi görmeyeli,çoook sevindim
ticker'ımın bile altındayım yahuuu

Hoş geldin medesamm özledik valla.. Fuarmı kongremi bitsin de buluşma işini ayarlayalımmm..

Kıss fazla verme bak uçacaksın izmir rüzgarıylannn.

Son düzenleme:
Oh be ne güzel canlandı buraları..

Kızlar bırakmayın buraları yanlız.. Valla yeni gelenlere yetişemedim çekirge halimle.. Kitap diyorum, test diyorum ama kimsecik dinlemedi beni..

Akşam bir ara biraz sert bir mesajım oldu sanırsamm.. dayanamadım artık ne yapayım..

Bende bindirimden indirim gördüm bu sabah - 700 :)
Tickerımın üstündeyim amaa

Çıtıra değerrr. Sayarım olmazsa :)

olan war olmayan war kardesimm yaa reklam yok

cok guldum yaaa tickerin geri geri gitmesi olayına ee dmk canı degısıklık ıstıo zawallının,,herkes gıdıo mersıne o gıdıo tersıne

Darısı olmayanlara. Daha iyileri sizin olsun canımmm.
EE dely dir ne yapsa yeridirrr. Geri geri de gider yan yan daa :) Gangammm :)

Süper haberr. Ne işimiz var zaten tatlandırıcı falan. Anamızın evinde tatlandırıcımı vardı...

Benim enişte Fransada.. Dukan eniştee. Direk kendine sormalısın bencee :)

..........
...........
cok guldum yaaa tickerin geri geri gitmesi olayına ee dmk canı degısıklık ıstıo zawallının,,herkes gıdıo mersıne o gıdıo tersıne

Öyle valla Yemeğe başlayınca sonu gelmiyor yolun kaybetmiş ticker

Dün ilk defa Hamsi yedim :) İlk defa dediğim işte 1,5 yıldır Kendi evimde ilk defa hamsi yaptım, attım mikrodalgaya. Buğulama gibim oldu. Güzel oldu Akşam da spora gideceğim için yanımda ton balığı getirdim. İşten çıkarken akşam yemeği niyetine yicem ki, spordan sonra çok acıkmiyim, yemiyim bi daha bişeyler.. Balık da balııkk :)

Ama kuzucan ben seyir de yapıcam Kendimi biliyorum.. Şimdi güçlendirme falan uymaz bana. Hazır gaza gelmişken şu kiloları bi atiyim de üstümden.. Yok kaçamak falaaann Güçlendirmede o disiplini kurmak çok zor, ama seyirde yapmam.. Her şey yasak nasılsa Hiiiççç güçlendirmeye geçmemişim gibi davranıyoruumm. O kısmı unutuyorum

ayyy cok guldum :)))))enisteni bulsam soracagimda o cok yogun prenseslerle kralicelere hizmet vermekten bize sira gelmiyor.aslinda dusundum 280 € odeyip direkt kendinden servis almayida henuz fransizcam onu cok iyi anlayabilecek duzeyde degil :))))

Hahahhah ay yazık yavrum tek başına savaşmış hahaha Yettik garii

Ahh kıyamam oralaramı gelin ettiler seniiii.
Chat sayfasında takıl işte hem bize tüyo verirsin hemde çaktırmadan dilini geliştirirsinn (ay bu ne tuhaf bir cümle oldu dil falann). Dana dili yasak DUKANda deyip konuyu fesatlaştırmıyorummm

Hahahhah ay yazık yavrum tek başına savaşmış hahaha Yettik garii

Savaşçı Winniiii :)

Kuzum benim, kıyamam, tek başına aslanlar gibi savundun demek kaleyi, bravo çekirge

Günaydın DUKANCANLARRR.
Soğuk bir kış gününden en baharlı en kelebekli en aşk doluuu bir merhaba alemeee..
Aralıkta aşk başkadır demişmiydimm :)
hangi aralıkta aralığa aşkı tıkıştırdın yipekkk :)
benim saçlarım oldukça uzun ve yanlardan açılmalar başladı...

diyette 1 ayı yeni doldurdum... sanırım vitamin desteği şart....

diyet süreci uzun sürecek olanlar, vitamin takviyesi yapmalı...
ben omega 3+ b12 vitaminleri ve şampuan değişimiyle çözdüm..

Ama kuzu sen nezamandır yoktun buralardaaaa ondandırr. Neslee de yok mesela o listede. O da saldı bu aralar iyice. Çok çalışıyor kuzu çokk. Bu sabah kargalara krep yapıyorduuuu... (Henüz aç kargalara..)
ehehheee
işler tikırında işte ne güselll
zabahınan baktım ki 2.sezon kilo skorum : 3 günlük atak + PS gününe rağmen -2,5 kilo :)) dely ve tüm dukandan bıkanlar !! devam devam devammm!!

eksilere, yenilere, herkeslere merhabalar,

iş güç koşuşturmaca içinde yuvarlanıp gidiyorum. Herkesler iyi mi?

Kimse beni sormamış ama

2 haftadır kilo veremedim. zor durumdayım.

kepeği krep şeklinde tüketmeye başladım.

sabah 2 krep ve peynir. tabi çayla.

ara light sütlü neskayfe

öğle yarım tavuk göğsü fırınlanmış ve ayran

şimdi ne içsem????

kayfeci azradan sevgiler....

ehehheee

işler tikırında işte ne güselll

zabahınan baktım ki 2.sezon kilo skorum : 3 günlük atak + PS gününe rağmen -2,5 kilo :)) dely ve tüm dukandan bıkanlar !! devam devam devammm!!

İşler tikırında sahiden neslim :)) başa doğru baya bi yollanmış yani :))

Beni de, beni deee :))))

Ben de haftalardır kepeğimi yemiyorum, üstelik şimdi 3 kaşığa çıktı günde, bir çözüm bulmalıyım ama nedense hiç işime gelmiyor :))

Afiyet olsun, kendisi güzel, imzası güzel azra

Merhaba,
Ben yulaf kepeğini gün içinde tüketmeyip, akşam vakti helva olarak yiyiyorum. Gerçekten süper oluyor. Kokusu bile sanki irmik helvası.. Tavsiye ederim. Bir konuya da netlik kazandıralım bence. Yulaf kepeğinin 3 kaşık olduğu gibi bir bilgi yok bildiğim kadarıyla. Dukan chat güncellemesini detaylı okudum orada diyor ki +1 yemek kaşığı olarak tolere gıda listesine ekleyebilirsin. Yani günde tolere gıdalardan toplam 2 tanesini kullanma hakkın olduğuna göre ve eğer kilonda duraksama yapmıyorsa o zaman yulaf kepeğini de tercih olarak kullanabilirsin. Yoksa verilmiş bir hak değil.
Yanlışsam düzeltin tabi..

Nasıl helva yapıyorsun canım?

Ben kitabı okudum orada her gün mutlaka 3 kaşık y.kepeği yemelisin diyor korumada, chat te ne yazıyor bilmiyorum ama şu bir gerçek ki güçlendirmede 2 dilim tam tahıllı ekmek hakkından dolayı, korumada da zaten herşey yiyebildiğim için acıkmıyorum ve boşluk hissetmiyorum. Senin okuduğun şey başka birşey sanırım, kitaptan hatırlıyorum ama yanımda değil. +1 ykepeğini normal hakkına ilaveten yiyebilirsin diyordu sanki :44:

ekim bence arkadas seni seyirde sandı.sen korumaya gectin artık.o nedenle kıtaptada belirttiği üzere gunde 3 kasık yulaf kepegı tuketmek zorundasın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…