Fıstıklar nasılsınızz
herkes iyi mi..her şey yolunda mı..ben bayadır uzak kaldım burdan..
Beni soracak olursanız gayet iyyimm keyifliyim tatildeyim :)
Dukanımı soracak olursanız..güçlendirmedeyim,1 hafta olmadı..şimdilik bi sıkıntı sorun yok..sebze ve proteinden oluşan öğünlerle devam ediyorum..meyve yemeye hala cesaret edemiyorum..
2 dilim kividen ya da bir dilim mandalinadan öteye gidemiyorum..calleni çok düzenli yapamıyorum hakkını veremiyorum yani..ama günlerim hareketli geçiyo,yürüyüşler koşmalar hoplamalar zıplamalar var :) istanbula geçtiğimde daha da artar umarım..
Buralarda çok güzel tepkiler alıyorum..çok şükür..kendimi çok iyi hissediyorum..
Hayat çok güzel,zayıflayınca daha da güzelll
günaydııııııın
Ankara çok güzel bugün
yağmur, arkasından kar.... her yer temizlendi sanki
Yağdımı karrrr ayyyyyy ne güzell. Darısı başımıza....
Günlerdir araştırma yapmanızın sonucunda kitabın pdfsine mutlaka ulaşırdınız ve en azından okuyup bizi bir nebze anlardınız... Çok aşırı obez değilseniz, kolestrol gibi bir probleminiz yoksa 5 kilonun çok bir sağlık sorunu oluşturmayacağını düşünüyorum, sağlık sorunu yaşamayacağım demişsiniz ben size yaşayacağınız sorunları çok kısa özetliyim:
Dietin başında kabızlık problemi ile karşı karşıya kalacaksınız, geçicek mi evet ama ilk bir kaç hafta wcye çıkamamanın verdiği rahatsızlıkla wcye çıkmak için zorlayacaksınız bedeninizi ki bu başka sorunlara yol açacak...neyse dediğim gibi birkaç hafta sonra bu sorun geçecek geçtiniz diyelim seyir evresine...Bu arada atağınız 2 gün civarında olacaktır, siz o iki günlük atakta max 1 kilo verebileceksiniz, insanların 3-4 kilo verdiğini duyacaksınız...içinizi üzüntü kaplayacak başlayacaksınız ben neden bu kadar az kilo verdim diye....Geldik seyir evresine....Her şey güzel gidiyor gibi gözükecek ama bir süre sonra saç dökülmesi ile karşı karşıya kalacaksınız, ki vermeniz gereken kilo miktarınız az olduğu için gram gram ilerlemek bu evrede size zor gelecek....KAçamaklar sonrasında birkaç gün atak yapayım düzelir cümlesi ve sürekli bu şekilde kısır döngü sonrasında metabolizmanız bozulacak.... Hadi diyelim çok iradelisiniz, mükemmel bir başarı gösterdiniz, hiç kaçamaksız koruma evresine geçtiniz, her şey bitti derken her hafta protein perşembesi diye bir şey diretilecek önünüze...Ömür boyu diet bir nebze yani, bazı şeylerden ömür boyu uzak durmanız gerekecek....Diyebilirsiniz eee bunlara rağmen siz neden yaptınız...Valla benim 5 kilocuk fazlam olsaydı bunların hiç birini yaşamak istemez bir spor salonuna gider azıcık sporla istediğim forma kavuşurdum...Amacım sizi kırmak vs değildi, uslupta kusurum olduysa affola...
Yok ben bu dieti yapmak istiyorum diyorsanız buyrun hoşgeldiniz
gece bu yazını okuduktan sonra gözüme uyku girmedi,benim saçlarım normalde dökülüyor,devamlı olan bir şikayetmi bu ,düzeliyormu sonradan,tırstım bak şimdi,ne yapmak gerekiyor.:18::18:
Dukanı beslenme uzmanları aşağıdaki cevabi vermişler. İlkay'ın Dukan Lezzetleri okuyabilirsin.
ozlemaksit
Dukan diyetindeki bazı kadınlar diyete başladıktan sonra aylık periyotları hakkında bir problem yaşıyorlar. Bunun sebebi nedir, bu problem nasıl çözülebilir
Rodrigo - moderator
Ozlem, aylık periyottaki problemin ile özellikle anlamı nedir? Bazı kadınlar daha yavaş kilo verebilirler aylık döngü dönemlerinde. Bu çok normal, dönem sona erdiğinde normal düzene döneceklerdir
ozlemaksit
bazı kadınlar düzensiz aylık periyotlar yaşadığını söylüyorlar. Ama her ay değil. Bazı kadınlar 2 ay bekliyorlar. Ama diyetten once böyle bir düzensizlik problemleri yok
Rodrigo - moderator
Ozlem, bazı kadınlar bu tecrübeyi yaşıyor çünkü, yağ hücreleri kesinle hormonları depoluyor. Ne zaman senin vücudun yağ hücrelerini yakıyor, toksinler ve hormonlarda kan hücrelerinde açıpa çıkıyor . bu da menstrual döngüyü etkiliyor. Ama kısa bir sonra normale dönecektir.
kitabi okuyoruz,burdan faydalanmaya calisiyoruz,baska sitelerdende bilgiler edinmeye calisiyoruz veeee hersey birbirine karisiyor.dukanin asistanlari beyaz peynir ile ilgili " Yağsız beyaz beynir seyir evresinde tolere gıda olarak izinli" demisler.nasil yani hersabah yedigimiz yagsiz beyaz peynirdemi yasak oldu simdi((((
benim saçlarım oldukça uzun ve yanlardan açılmalar başladı...
diyette 1 ayı yeni doldurdum... sanırım vitamin desteği şart....
diyet süreci uzun sürecek olanlar, vitamin takviyesi yapmalı...
Günaydın kızlar,
yine çok kalamıcam, bakiyim dedim napıyosunuuzz
İpeeekkkk!!Nirdessiinnnn? Geldim emmeee yoksuunn :) Kız internetiçokseven napıyon
Çalışmam lazım malesef :S Görüşürüüzzz...
Fıstıklar nasılsınızz
herkes iyi mi..her şey yolunda mı..ben bayadır uzak kaldım burdan..
Beni soracak olursanız gayet iyyimm keyifliyim tatildeyim :)
Dukanımı soracak olursanız..güçlendirmedeyim,1 hafta olmadı..şimdilik bi sıkıntı sorun yok..sebze ve proteinden oluşan öğünlerle devam ediyorum..meyve yemeye hala cesaret edemiyorum..
2 dilim kividen ya da bir dilim mandalinadan öteye gidemiyorum..calleni çok düzenli yapamıyorum hakkını veremiyorum yani..ama günlerim hareketli geçiyo,yürüyüşler koşmalar hoplamalar zıplamalar var :) istanbula geçtiğimde daha da artar umarım..
Buralarda çok güzel tepkiler alıyorum..çok şükür..kendimi çok iyi hissediyorum..
Hayat çok güzel,zayıflayınca daha da güzelll
Günaydın DUKANCANLARRR.
Soğuk bir kış gününden en baharlı en kelebekli en aşk doluuu bir merhaba alemeee..
Aralıkta aşk başkadır demişmiydimm :)
Günaydın kızlar,
yine çok kalamıcam, bakiyim dedim napıyosunuuzz
İpeeekkkk!!Nirdessiinnnn? Geldim emmeee yoksuunn :) Kız internetiçokseven napıyon
Çalışmam lazım malesef :S Görüşürüüzzz...
Günaydın çekirgeler ve onların hocaları :))
Hepinize güzel bir gün diliyorum. Hava dışarıda çok soğuk ve yağmurlu, havalar nasıl olursa olsun sizin içiniz sıcacık olsun :))):119:
Günaydınlarrr..
Şakır şakır yağmurla uyandım bu sabah.. Biraz üşümüz izmirim ama yine de güzel kız allah için
Dukanı seviyorum ya insanı pozitif ve enerjik yapıyorr...
Bu arada kızlar salgınlar başladı herkeşlere naçizane tavsiyem vitamin takviyelerine başlayın..
Ben evde bulduğum vitaminleri kullanıyorum şimdilik ama en kısa zamanda aile hekimim ile konuşacağımm..
Bir de düşük tansiyon sorunu yaşayan var mı? Benim tansiyondüşünce biraz kulak çınlıyor sankim.. Ölçtürdüm 9-4 çıktı..
Eczacı şeker vereyim dedi olmaz dedim..
Biraz tuz yedim ben de keçi gibi.. Geçti şimcik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?