Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Fıstıklar nasılsınızz

herkes iyi mi..her şey yolunda mı..ben bayadır uzak kaldım burdan..

Beni soracak olursanız gayet iyyimm keyifliyim tatildeyim :)

Dukanımı soracak olursanız..güçlendirmedeyim,1 hafta olmadı..şimdilik bi sıkıntı sorun yok..sebze ve proteinden oluşan öğünlerle devam ediyorum..meyve yemeye hala cesaret edemiyorum..
2 dilim kividen ya da bir dilim mandalinadan öteye gidemiyorum..calleni çok düzenli yapamıyorum hakkını veremiyorum yani..ama günlerim hareketli geçiyo,yürüyüşler koşmalar hoplamalar zıplamalar var :) istanbula geçtiğimde daha da artar umarım..

Buralarda çok güzel tepkiler alıyorum..çok şükür..kendimi çok iyi hissediyorum..

Hayat çok güzel,zayıflayınca daha da güzelll

Günaydın DUKANCANLARRR.
Soğuk bir kış gününden en baharlı en kelebekli en aşk doluuu bir merhaba alemeee..
Aralıkta aşk başkadır demişmiydimm :)

günaydııııııın
Ankara çok güzel bugün

yağmur, arkasından kar.... her yer temizlendi sanki

çok güzel bir duygu olmalı darısı başımıza

güçlendirme döneminde kilo alırmıyım diye benimde korkum var:44:

buralarda ol, bize bilgi ver canım... tecrübeler bu diyette alın değerinde

gece bu yazını okuduktan sonra gözüme uyku girmedi,benim saçlarım normalde dökülüyor,devamlı olan bir şikayetmi bu ,düzeliyormu sonradan,tırstım bak şimdi,ne yapmak gerekiyor.:18::18:

günaydın kızlarrr

tartıda fazla çıktım karnımda ağrı regli stresi, konusunu anlamadğım sıkıcı bir toplantı hiç güzel günler yaşamıyorum

kaçamaksız sımsıcakkk bigün olsun hepimizeeeee

gece bu yazını okuduktan sonra gözüme uyku girmedi,benim saçlarım normalde dökülüyor,devamlı olan bir şikayetmi bu ,düzeliyormu sonradan,tırstım bak şimdi,ne yapmak gerekiyor.:18::18:

benim saçlarım oldukça uzun ve yanlardan açılmalar başladı...

diyette 1 ayı yeni doldurdum... sanırım vitamin desteği şart....

diyet süreci uzun sürecek olanlar, vitamin takviyesi yapmalı...

deneme başarılı... ama ciğerin içinde, akciğer, kalp falanda var...

önce aralarını bıçakla açıp iyice temizledim... gıç gırç olayını etlerin üzerindeki plastik gibi şeyler veriyor sanırım...

yağlar ufak ama onlarıda temizledim... biraz zaman aldı ama çabuk pişiyor...

soğanla denedim, fena olmadı...

uygun bir baharta bulup, onunla denersek sanırım daha güzel sonuç alabiliriz...

fiyatı çok uygun.. 5 liralık paketten iki günlük akşam yemeğim çıktı...

deneyin, severseniz devam edersiniz...

Herkese günaydın!
Lorlu yumurta ve domateslerimle kahvaltımı tamamladım Callanı ne ara yapsam, işten önce mi sonra mı diye karar vermeye çalışıyorum.
Umarım herkes için iyi bir gün olur, bizi kıskanan herkes orta yerinden çatır çatır çatlasın inşallah.

Kasım ayında regl olmayışımı yağ hücresi yakımına bağlayarak kendimi avutayım mı? Gerçi ben bir de fazla tatlandırıcı tüketmiştim, onun etkilemiş olmasından da korkuyorum. :18: Sonuçta faydalı birşey değil, aksine az tüketilmeli... Bakalım ne zaman olabileceğim, bünye iyice altüst mü oldu nedir.

En güvenlisi lor demek ki, dışarı giderken katı birşeylere ihtiyaç oldu mu az beyaz peynir alıyorum. Onun dışında lorlu omlet yapıp onu taşıyorum oradan oraya. Fiyat olarak da daha uygun aslında, 2 küsür 3 küsürlere 500 gr alıyoruz. Ötekinin versiyonlar daha pahalı.

benim saçlarım oldukça uzun ve yanlardan açılmalar başladı...

diyette 1 ayı yeni doldurdum... sanırım vitamin desteği şart....

diyet süreci uzun sürecek olanlar, vitamin takviyesi yapmalı...

Bu başlıkta ACE selenyum kullananları okumuştum, memnunum o vitaminden. Türk menşeili olduğundan fiyatı uygun. Tabii daha kompleks vitaminler, daha çok şey içerenler de mevcuttur piyasada, araştırıp bir orta yolu bulmak gerek. :)

Günaydın kızlar,

yine çok kalamıcam, bakiyim dedim napıyosunuuzz

İpeeekkkk!! Nirdessiinnnn? Geldim emmeee yoksuunn :) Kız internetiçokseven napıyon

Çalışmam lazım malesef :S Görüşürüüzzz...

dely'ciğin seni görünce tırsıyorum

aklıma perşembe bildirimi geliyo

Günaydınlarrr..

Şakır şakır yağmurla uyandım bu sabah.. Biraz üşümüz izmirim ama yine de güzel kız allah için

Dukanı seviyorum ya insanı pozitif ve enerjik yapıyorr...

Bu arada kızlar salgınlar başladı herkeşlere naçizane tavsiyem vitamin takviyelerine başlayın..
Ben evde bulduğum vitaminleri kullanıyorum şimdilik ama en kısa zamanda aile hekimim ile konuşacağımm..

Bir de düşük tansiyon sorunu yaşayan var mı? Benim tansiyondüşünce biraz kulak çınlıyor sankim.. Ölçtürdüm 9-4 çıktı..
Eczacı şeker vereyim dedi olmaz dedim..

Biraz tuz yedim ben de keçi gibi.. Geçti şimcik..

Günaydın çekirgeler ve onların hocaları :))

Hepinize güzel bir gün diliyorum. Hava dışarıda çok soğuk ve yağmurlu, havalar nasıl olursa olsun sizin içiniz sıcacık olsun :))):119:

Kuzucumm, enerjin süper, ben de gelemiyodum, demek sen de gelemiyodun farkedemedik birbirimizi :))

Callan yaptın sen epeyce, o yüzden iyisindir. Veeee güçlendirmen hayırlı olsun ama meyve ye çıtır, yemelisin

Günaydın çekirgeler ve onların hocaları :))

Hepinize güzel bir gün diliyorum. Hava dışarıda çok soğuk ve yağmurlu, havalar nasıl olursa olsun sizin içiniz sıcacık olsun :))):119:

Burdayım wallaa.
Ay gözlerim yaşardı yaaa. Dost meclisi gibi olduk. Buluştuk yineeee :)

Günaydın canım, 9 -4 çok düşük ama, sürekli düşüyor mu? Hiç tuzsuz mu yiyorsun sen yemeklerini? Şekere hayır demen de takdire şayan ama hayatta kal güzelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…